Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
H μπαρτσα ειπει οχι στη Λιλ για 3εκ για ουαγκε γράφουν. Να γινει πρωτα καλα λενε.
Θα τον ηθελα του χρονου.
Θα τον ηθελα του χρονου.
Δεν ξέρω αν έπαιξε πουθενά σε σαιτς εδώ, έπεσα τυχαία στο βίντεο της 1ης μέρας του Τζόλη με αρκετά πλάνα από τις ιατρικές διαδικασίες που υποβάλλουν τους παίκτες για μεταγραφή:
[youtube]oXa6BdCknug[/youtube]
αργούν οι εξετάσεις του Μιτρίτσα;
[youtube]oXa6BdCknug[/youtube]
αργούν οι εξετάσεις του Μιτρίτσα;

Να μην χανουν συνεχεια, γιατι θα χασουμε 2εκ απο Τζολη νομιζω αν πεσουνastral έγραψε:Μην είσαι τόσο σίγουρος. Δες το 0-1
Δυστυχώς δύσκολα να παραμείνουν Πρέμιερ όπως τους βλέπω και ειδικά μετά τις αποχωρήσεις Buendia και Σκιππ.mbison έγραψε:Να μην χανουν συνεχεια, γιατι θα χασουμε 2εκ απο Τζολη νομιζω αν πεσουνastral έγραψε:Μην είσαι τόσο σίγουρος. Δες το 0-1
Εκτός αν το πάρει πάνω του ο Τζολης

Μπακ από Μπάρτσα παιρνεις.Timelord έγραψε:Αστείο προφανώς το 3 εκ για ουαγκε
7,5 ο Γιαννουλης κοστισε και 2 κάνει ο Σιντκλει.
Προφανώς η Μπαρτσα περιμένει να "γιάνει" για να τον δωσει ακριβότερα
Το ότι έκανε την βλακεια η μπράτσα και έδωσε 5 μύρια για παίκτη που ούτε στην μπάρτσα β έκανε την διάφορα +είχε σοβαρότατο τραυματισμό δεν έχουν σε καμία περίπτωση λογική τα 3 μύρια.mbison έγραψε:Μπακ από Μπάρτσα παιρνεις.Timelord έγραψε:Αστείο προφανώς το 3 εκ για ουαγκε
7,5 ο Γιαννουλης κοστισε και 2 κάνει ο Σιντκλει.
Προφανώς η Μπαρτσα περιμένει να "γιάνει" για να τον δωσει ακριβότερα
Μου είπε ένα πουλάκι για έναν παίκτη που θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά μου είπε και το ιατρικό του δελτίο. Ρο ρίσκο σε συνάντηση με τα χρήματα, φαντάζει μεγάλο. Όμως ο παίκτης δεν είναι τυχαίος και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Προφανώς είναι μία ζαριά. (FORZA)
ποιον λετε να εννοουν?
ποιον λετε να εννοουν?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Σάβ 28 Αύγ 2021, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Κώδικας: Επιλογή όλων
* Μου είπε ένα πουλάκι για έναν παίκτη που θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά μου είπε και το ιατρικό του δελτίο. Ρο ρίσκο σε συνάντηση με τα χρήματα, φαντάζει μεγάλο. Όμως ο παίκτης δεν είναι τυχαίος και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Προφανώς είναι μία ζαριά. (FORZA)
Εντιτ με προλαβες.
Γουιλσιρ μονο μπορω να σκεφτώ, αλλά μετα θα πρέπει να επενδύσουμε και σε σανατοριο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα την κατέτασσα στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας οποιαδήποτε πρόταση για τον Ουαγκέ αυτή τη στιγμή
- bersekeros
Κι εγώ το ίδιο εικάζω, ότι στον Γουίλσιρ αναφέρεται το δημοσίευμα.Мир έγραψε:Τι εννοεί ο ποιητής;Κώδικας: Επιλογή όλων
* Μου είπε ένα πουλάκι για έναν παίκτη που θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά μου είπε και το ιατρικό του δελτίο. Ρο ρίσκο σε συνάντηση με τα χρήματα, φαντάζει μεγάλο. Όμως ο παίκτης δεν είναι τυχαίος και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Προφανώς είναι μία ζαριά. (FORZA)
Εντιτ με προλαβες.
Γουιλσιρ μονο μπορω να σκεφτώ, αλλά μετα θα πρέπει να επενδύσουμε και σε σανατοριο.
Βρε πάρτε ένα 10αρι.....σκάσαμε!!!!
Πάρτε έστω 2 5αρια, ενα 9αρι και ένα άσσο..., Ένα 8 και ένα 2
Κάτι.....
Κάτι.....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν ήμουν Λουτσεσκου και μου φέρνανε 9αρι και άσσο αντι για 10αρι, στην επόμενη προπόνηση θα δοκίμαζα Εσιτι στο 10.nunies4 έγραψε:Βρε πάρτε ένα 10αρι.....σκάσαμε!!!!
Κάτι.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
- constadine
Καλό!nunies4 έγραψε:Βρε πάρτε ένα 10αρι.....σκάσαμε!!!!
Κάτι.....
Ξέχασες τα 6+4 =10άρι και 7+3=10άρι