Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην γίνει κίνηση ποιότητας στο 10 πλέον.
Δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια τα ίδια.
Να έμενες εκτός Ευρώπης αντε να το δεχόμουν.
Αλλα τώρα με 3 ματς την βδομάδα και με 6-7Μ έξτρα στην τσέπη να στρώσουν τον κωλο τους κάτω και να βρουν ένα παίχτη ποιότητας για την συγκεκριμένη θέση.
Άλλωστε το έχει πει ξεκάθαρα ο ίδιος ο προπονητής ότι το θέλει, αυτό από μόνο του είναι αρκετό.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια τα ίδια.
Να έμενες εκτός Ευρώπης αντε να το δεχόμουν.
Αλλα τώρα με 3 ματς την βδομάδα και με 6-7Μ έξτρα στην τσέπη να στρώσουν τον κωλο τους κάτω και να βρουν ένα παίχτη ποιότητας για την συγκεκριμένη θέση.
Άλλωστε το έχει πει ξεκάθαρα ο ίδιος ο προπονητής ότι το θέλει, αυτό από μόνο του είναι αρκετό.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μείον τον Μιχάι 4 για 2 θέσεις !anekfrastos έγραψε:Έχουμε ήδη 5 για 2 θέσεις. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα πάρουμε σέντερ μπακ αντι τα χρήματα αυτά να τα δώσουμε σε δεκάρι ή τέρμα, βασικά επειδή είναι παοκτσακι.theo G4 έγραψε:Είναι Έλληνας , είναι φτηνός ( η μεγαλύτερη προϋπόθεση ) , Παοκτσάκη άρρωστο , 29 ετών , τεράστια εμπειρία ,Σουριναμέζος έγραψε:Ποιός Κυριάκος Παπαδόπουλος πλάκα κάνουμε? 18 Ιουλίου αποκτήθηκε από την Al-Fayha και έναν μήνα και δέκα μέρες μετά θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο, δεν χτυπάει καμπανάκια αυτό για την κατάσταση του? Σαφώς χειρότερος του Ενέα αυτή την στιγμή.
Τον Μιχάι το πιστεύω πολύ αλλά ο δανεισμός σε ομάδα που παίζει ομίλους chl μόνο καλό θα του κάνει. Έτσι κι αλλιώς θα γίνουν μεγάλες ανακατατάξεις στην άμυνα την επόμενη σεζόν και καλό είναι ο Μιχάι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Όπως έγραψε και ο tzelas παραπάνω η θέση του 5ου στόπερ μπορεί να καλυφθεί από τον εκάστοτε καλύτερο στόπερ της Β ομάδας όποτε χρειάζεται και άμα προκύψει κάποιο μεγάλο κενό (πχ τραυματισμός βασικού) υπάρχει και ο Ιανουάριος
δεν είναι πλέον βεντέτα .
Για το ροτέισον μια χαρά .
Είναι 29 ετών αν σου παίξει έγινες για 4 χρόνια ! σχεδόν τσάμπα !
Όλα αυτά αν δεν κόβει μπάτζετ απ΄τό 10 .
Για τερματοφύλακα τον ζητάω από τον Ιούνιο !
Ε αμα δεν θέλουν να δώσουν 2 εκατομμύρια για συμβόλαιο σε τοπ παίκτη ή δεν θέλουν να δώσουν 3-4εκατομμυρια για αγορά τότε μην μας παραμυθιαζουν οτι παμε ντεμεκ για πρωτάθλημα...
-
Πραγματικά ομαδα που εχει δωσει χωρίς εσοδα τοσα λεφτα για εσιτι δεν μπορω να καταλάβω πως σκεφτομαστε ακομη αν τα 5,5 για δεκαρι που σε κανει φαβορι στα παντα ειναι πολλαrainmaker έγραψε:Κατ αρχας να τονίσω ότι και εγώ πιστεύω πως άμα δεν πάρουν κανένα δεκαρι παρότι ρητά λένε ότι θέλουν και παρότι λεφτά υπάρχουν, είναι εγκληματικό.
Δε θες να δώσεις πολλά λεφτά σε αγορά; Περίεργο αλλά κατανοητό
Δε θες να δώσεις πάρα πολλά λεφτά σε συμβόλαιο (του στυλ δύο εκατομμύρια); Μαλακια αλλά δεκτό
Ε δε μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει ένας καλός παίκτης με τιμή αγοράς πχ τέσσερα εκατομμύρια και συμβόλαιο 1.5 σε νορμάλ ηλικία και με ποιότητα αρκετη για Ελλάδα.
Γιατί αυτά τα νούμερα υπερβολικά ΔΕΝ είναι.
Άμα δε θέλουν να τα δώσουν να εξηγήσουν γιατί.
Από εκεί και πέρα όμως για να μην είμαστε τέρμα απαισιόδοξοι, από την ομάδα ρητά λένε ότι θέλουν δεκαρι και θέλουν να είναι καλό.
Συνεπώς θεωρώ ότι το τελευταίο διήμερο που γίνονται καραμπολες και παίρνονται αποφάσεις από όλες τις ομάδες, θα βρούμε την ευκαιρία μας (ακόμα δηλαδή και αν υποθέσουμε ότι μέχρι τότε δε βρίσκουμε τίποτα)
- Σουριναμέζος
Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ πήρε και γερή αποζημίωση, λίγο δύσκολο κάτι τέτοιο αν έφυγε μόνος του.joshua έγραψε: Υ.Γ Τον Παπαδοπουλο δεν τον εδιωξαν.Αυτος αποφασισε να φυγει συμφωνα με το ρεπορταζ.
Δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μπει πάνω από Μιχάι - Μιχαηλίδη σήμερα. Όλοι είχαμε στο μυαλό μας όταν ήταν σε τοπ επίπεδο στην Γερμανία, καθώς είναι δηλωμένο ΠΑΟΚι ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν να φορέσει την ασπρόμαυρη αλλά δυστυχώς για το παιδί η καριέρα του κόπηκε από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς από τους οποίους δεν επανήλθε ποτέ.
Όντως αν δεν δωσεις 4-5εκ για αγορά και 1.5 με 2 εκ συμβόλαιο δύσκολα θα βρεις παίχτη που θα κανει διαφορά.
joshua έγραψε:.
Υ.Γ Τον Παπαδοπουλο δεν τον εδιωξαν.Αυτος αποφασισε να φυγει συμφωνα με το ρεπορταζ.
Ποιά ρεπορτάζ,αυτά που λένε ότι μόνος του φεύγει αλλά θα πάρει και καλή αποζημίωση;

Μακριά από δαυτον.
Τα ξαναγράφουμε τώρα για να μην τα λέμε στο τέλος.
Οι μεταγραφές μέχρι τώρα εκτός του
Κουρτιτς όπου και εκεί θα μπορούσε να έρθει ο Σίλβα, είναι μέτριες επιλογές και σίγουρα όχι
οι πρώτες.
Η ομάδα έπρεπε να ενισχυθει ειδικά στον άξονα
απαραίτητα με πρωτοκλασάτους παίχτες(δεκαρι, φορ, αμυντικό χαφ).
Μέχρι τώρα έχει έρθει ένα πολύ καλό αμυντικό χαφ
Κλαεσον, Μποριλ, Μπαμπά, Κμρεντσικ
ξεχαστηκαν ήδη.....
Στις θέσεις που προανέφερα ούτως η άλλως έπρεπε
να έρθουν παίχτες από πάνω ράφι.
Παρόλα αυτά και ενώ πουλήθηκε και ο Τζολης
και θα πάρουμε 7-8 μύρια από Κόνφερενς
τα μασάμε έστω και τώρα ακόμη και για δεκαρι!!!
Η ΠΑΕ και ο Σαββίδης πλέον δεν έχουν καμία δικαιολογία.
Άμεση ενίσχυση με πρωτοκλασάτο δεκαρι,
και άλλους δύο πρωτοκλασάτους
έστω και τώρα (άποψη μου τέρμα και κεντρικός αμυντικός). Η ομάδα χρειάζεται επίσης
και άλλο εξτρέμ για να παίξει κι ο Καντουρι στη θέση του επιτέλους(οκταρια). Επίσης ακόμη ένα πλάγιο μπακ.
Καλός ο Λουτσεσκου και η προσπάθεια των παιχτών,
αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της.....
ΥΓ. Όλα αυτά γράφονται μετά από επιτυχία
της ομάδας και μετά από καλή εμφάνιση της....
Οι μεταγραφές μέχρι τώρα εκτός του
Κουρτιτς όπου και εκεί θα μπορούσε να έρθει ο Σίλβα, είναι μέτριες επιλογές και σίγουρα όχι
οι πρώτες.
Η ομάδα έπρεπε να ενισχυθει ειδικά στον άξονα
απαραίτητα με πρωτοκλασάτους παίχτες(δεκαρι, φορ, αμυντικό χαφ).
Μέχρι τώρα έχει έρθει ένα πολύ καλό αμυντικό χαφ
Κλαεσον, Μποριλ, Μπαμπά, Κμρεντσικ
ξεχαστηκαν ήδη.....
Στις θέσεις που προανέφερα ούτως η άλλως έπρεπε
να έρθουν παίχτες από πάνω ράφι.
Παρόλα αυτά και ενώ πουλήθηκε και ο Τζολης
και θα πάρουμε 7-8 μύρια από Κόνφερενς
τα μασάμε έστω και τώρα ακόμη και για δεκαρι!!!
Η ΠΑΕ και ο Σαββίδης πλέον δεν έχουν καμία δικαιολογία.
Άμεση ενίσχυση με πρωτοκλασάτο δεκαρι,
και άλλους δύο πρωτοκλασάτους
έστω και τώρα (άποψη μου τέρμα και κεντρικός αμυντικός). Η ομάδα χρειάζεται επίσης
και άλλο εξτρέμ για να παίξει κι ο Καντουρι στη θέση του επιτέλους(οκταρια). Επίσης ακόμη ένα πλάγιο μπακ.
Καλός ο Λουτσεσκου και η προσπάθεια των παιχτών,
αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της.....
ΥΓ. Όλα αυτά γράφονται μετά από επιτυχία
της ομάδας και μετά από καλή εμφάνιση της....
Για εμενα αυτη την στιγμη ο καταλληλος ειναι ο μπεν αρφα περσυ 24 ματς σαμπιονα 2 γκολ 5 ασσιστ 2 χρονακια για πλακα τα εχει εδω.
Στα συν ότι περυσι ήταν βασικός στην Κροατία και δεν έβγαλε κανένα τραυματισμό.theo G4 έγραψε:Είναι Έλληνας , είναι φτηνός ( η μεγαλύτερη προϋπόθεση ) , Παοκτσάκη άρρωστο , 29 ετών , τεράστια εμπειρία ,Σουριναμέζος έγραψε:Ποιός Κυριάκος Παπαδόπουλος πλάκα κάνουμε? 18 Ιουλίου αποκτήθηκε από την Al-Fayha και έναν μήνα και δέκα μέρες μετά θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο, δεν χτυπάει καμπανάκια αυτό για την κατάσταση του? Σαφώς χειρότερος του Ενέα αυτή την στιγμή.
Τον Μιχάι το πιστεύω πολύ αλλά ο δανεισμός σε ομάδα που παίζει ομίλους chl μόνο καλό θα του κάνει. Έτσι κι αλλιώς θα γίνουν μεγάλες ανακατατάξεις στην άμυνα την επόμενη σεζόν και καλό είναι ο Μιχάι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Όπως έγραψε και ο tzelas παραπάνω η θέση του 5ου στόπερ μπορεί να καλυφθεί από τον εκάστοτε καλύτερο στόπερ της Β ομάδας όποτε χρειάζεται και άμα προκύψει κάποιο μεγάλο κενό (πχ τραυματισμός βασικού) υπάρχει και ο Ιανουάριος
Με ένα χαμηλό συμβόλαιο και ίσως με κάποιο μπόνους συμμετοχών (λόγω προηγούμενου ιστορικού) ώστε το ρίσκο να είναι μειωμένο εγώ δεν είχα πρόβλημα, άσε δλδ που μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις.
- mantzoumis
Οφ τόπικ μεν αλλά αφού μιλάμε για μεταγραφές που σχετίζονται με την παρουσία μας σε Ευρώπη και ελληνικό πρωτάθλημα, συνεχόμενα παιχνίδια, ροτέισον, έδρα και φιλάθλους, το γράφω και εδώ.
Καλημέρα.
Παρατήρησα κάτι άξιο προσοχής.
Πριν από τα 6 ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έχουμε παιχνίδια πρωταθλήματος.
Παίζουμε τα 4 εκτός έδρας και 2 εντός.
Από τα 4 εκτός έδρας δύο ντέρμπι, ένα με ολυμπιακό και ένα με παναθηναϊκό.
Από τα 2 εντός έδρας ένα ντέρμπι με τον οαρης.
Στο πρόγραμμα τώρα του ολυμπιακού, δίνεται η εντύπωση σαν να μπήκε προϋπόθεση στην χθεσινή
κλήρωση των ευρωπαϊκών, να παίζει και στα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος εντός έδρας πριν τα ευρωπαϊκά.
Ναι μεν 2 ντέρμπι με ΠΑΟΚ και παναθηναϊκό, αλλά εντός έδρας.
Γι' αυτό λέω είναι άξιο προσοχής και περίεργο (ύποπτο) για να είναι τυχαίο.
Καλημέρα.
Παρατήρησα κάτι άξιο προσοχής.
Πριν από τα 6 ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έχουμε παιχνίδια πρωταθλήματος.
Παίζουμε τα 4 εκτός έδρας και 2 εντός.
Από τα 4 εκτός έδρας δύο ντέρμπι, ένα με ολυμπιακό και ένα με παναθηναϊκό.
Από τα 2 εντός έδρας ένα ντέρμπι με τον οαρης.
Στο πρόγραμμα τώρα του ολυμπιακού, δίνεται η εντύπωση σαν να μπήκε προϋπόθεση στην χθεσινή
κλήρωση των ευρωπαϊκών, να παίζει και στα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος εντός έδρας πριν τα ευρωπαϊκά.
Ναι μεν 2 ντέρμπι με ΠΑΟΚ και παναθηναϊκό, αλλά εντός έδρας.
Γι' αυτό λέω είναι άξιο προσοχής και περίεργο (ύποπτο) για να είναι τυχαίο.
Συμφωνώ 100%. Περυσι είχε 24 συμμετοχές με πάνω απο 2.000 λεπτά. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε στην Al-Fayha όπου έπαιξε 16 λεπτά σε ένα ματς, αλλά αν θέλει να έρθει με πολυ χαμηλό συμβόλαιο με μπόνους συμμετοχών, γιατί όχι?? Μικρό ρίσκο και ποτέ δεν ξέρεις.Ettien26 έγραψε:Στα συν ότι περυσι ήταν βασικός στην Κροατία και δεν έβγαλε κανένα τραυματισμό.theo G4 έγραψε:Είναι Έλληνας , είναι φτηνός ( η μεγαλύτερη προϋπόθεση ) , Παοκτσάκη άρρωστο , 29 ετών , τεράστια εμπειρία ,Σουριναμέζος έγραψε:Ποιός Κυριάκος Παπαδόπουλος πλάκα κάνουμε? 18 Ιουλίου αποκτήθηκε από την Al-Fayha και έναν μήνα και δέκα μέρες μετά θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο, δεν χτυπάει καμπανάκια αυτό για την κατάσταση του? Σαφώς χειρότερος του Ενέα αυτή την στιγμή.
Με ένα χαμηλό συμβόλαιο και ίσως με κάποιο μπόνους συμμετοχών (λόγω προηγούμενου ιστορικού) ώστε το ρίσκο να είναι μειωμένο εγώ δεν είχα πρόβλημα, άσε δλδ που μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις.
-
Το σημαντικότερο όλων είναι πάντα, για την πορεία ενός οργανισμού, η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
Ρωτώ τώρα: Ποιά είναι η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ μας στις μεταγραφές?
Εκείνη η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που διαφαίνεται στις μεταγραφές, αδιάφορο από το τί λέγεται στα λόγια, είναι το να δίνουμε παίκτες που έχουν δυνατό παρόν και μεγάλη ανοδική προοπτική εξέλιξης για να πάρουμε παίκτες που βρίσκονται σε καθοδική πορεία. Αυτό εμένα δεν μου φαίνεται να έχει κανένα θετικό μέλλον.
Ίσως, η πραγματικότητα είναι αυτή: ΔΕΝ υπάρχει κανενός είδους ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και οι ιθύνοντες άγονται και φέρονται από τις συνθήκες που κάθε φορά δημιουργούνται με σκοπό να μπαλώνονται τα προβλήματα.
Αν το παραπάνω ισχύει είναι πολύ λυπηρό γιατί υπονομεύει τα πάντα.
Άλλη μια απόδειξη για τον ισχυρισμό μου είναι η ομάδα που κτίζουμε φέτος. Λόγω ηλικίας και μόνο είναι για ένα χρόνο. Τι στρατηγική επιδίωξη υπάρχει πίσω από αυτό?
Επίσης, θέλω να πω κάτι και για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Νομίζω λοιπό ότι ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή είναι κρίσιμος σε μια ομάδα, ακριβώς γιατί καλείται να υποστηρίξει τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ του οργανισμού απέναντι σε όλους που σκέφτονται πιο κοντόφθαλμα, σύμφωνα με το προσωπικό τους συμφέρον. Να, ένα κομβικό σημείο σε αυτό: Ο προπονητής σκέπτεται συνήθως σύμφωνα με το συμφέρον του για ΑΜΕΣΕΣ επιτυχίες. Αν όμως η επιδίωξη του άμεσου αυτού συμφέροντος, στον τρόπο εκτέλεσης του, αντιβαίνει το ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ της ομάδας, τότε ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ είναι εκεί για να υπερασπίσει αυτό το συμφέρον.
Δεν ωφελεί να ρίχνουμε τις ευθύνες σε αυτούς που έχουν τις λιγότερες. Γι αυτό θα πω ότι λυπάμαι πολύ γιατί φοβάμαι ότι ο Ι. Σαββίδης ΔΕΝ έχει ξεκάθαρη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, αλλά άγεται και φέρεται από τις εξελίξεις. Και δεν ξέρω αν περιβάλλεται από πρόσωπα που έχουν τη προσωπικότητα να του υποδείξουν με επιμονή αυτό το θεμελιώδες σφάλμα...
Ρωτώ τώρα: Ποιά είναι η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ μας στις μεταγραφές?
Εκείνη η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που διαφαίνεται στις μεταγραφές, αδιάφορο από το τί λέγεται στα λόγια, είναι το να δίνουμε παίκτες που έχουν δυνατό παρόν και μεγάλη ανοδική προοπτική εξέλιξης για να πάρουμε παίκτες που βρίσκονται σε καθοδική πορεία. Αυτό εμένα δεν μου φαίνεται να έχει κανένα θετικό μέλλον.
Ίσως, η πραγματικότητα είναι αυτή: ΔΕΝ υπάρχει κανενός είδους ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και οι ιθύνοντες άγονται και φέρονται από τις συνθήκες που κάθε φορά δημιουργούνται με σκοπό να μπαλώνονται τα προβλήματα.
Αν το παραπάνω ισχύει είναι πολύ λυπηρό γιατί υπονομεύει τα πάντα.
Άλλη μια απόδειξη για τον ισχυρισμό μου είναι η ομάδα που κτίζουμε φέτος. Λόγω ηλικίας και μόνο είναι για ένα χρόνο. Τι στρατηγική επιδίωξη υπάρχει πίσω από αυτό?
Επίσης, θέλω να πω κάτι και για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Νομίζω λοιπό ότι ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή είναι κρίσιμος σε μια ομάδα, ακριβώς γιατί καλείται να υποστηρίξει τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ του οργανισμού απέναντι σε όλους που σκέφτονται πιο κοντόφθαλμα, σύμφωνα με το προσωπικό τους συμφέρον. Να, ένα κομβικό σημείο σε αυτό: Ο προπονητής σκέπτεται συνήθως σύμφωνα με το συμφέρον του για ΑΜΕΣΕΣ επιτυχίες. Αν όμως η επιδίωξη του άμεσου αυτού συμφέροντος, στον τρόπο εκτέλεσης του, αντιβαίνει το ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ της ομάδας, τότε ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ είναι εκεί για να υπερασπίσει αυτό το συμφέρον.
Δεν ωφελεί να ρίχνουμε τις ευθύνες σε αυτούς που έχουν τις λιγότερες. Γι αυτό θα πω ότι λυπάμαι πολύ γιατί φοβάμαι ότι ο Ι. Σαββίδης ΔΕΝ έχει ξεκάθαρη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, αλλά άγεται και φέρεται από τις εξελίξεις. Και δεν ξέρω αν περιβάλλεται από πρόσωπα που έχουν τη προσωπικότητα να του υποδείξουν με επιμονή αυτό το θεμελιώδες σφάλμα...
Μετά από συστηματική και πολυπαραγοντική αναζήτηση ( που διήρκεσε 5' λεπτά) βρήκα τους δύο παικταραδες ένας εκ των οποίων θα αποτελέσει το βασικό 10αρι της ομάδας:
1. Matias Rojas, Παραγουανός αγωνίζεται στην Αργεντινή στη Ρασιγκ Κλ.
2. Sebastian Cordova, Μεξικανός αγωνίζεται Μεξικό στην Αμέρικα.
Πληκτρολογήστε τα ονόματα τους και δείτε highlights.
Παικταραδες και οι δύο, σε καλή ηλικία και από καλές ποδοσφαιρικές σχολές.
Πιστεύω δεν μας παίρνει να κάνουμε μεταγραφή παικτη μη-κοινοτικόRock4 έγραψε:Μετά από συστηματική και πολυπαραγοντική αναζήτηση ( που διήρκεσε 5' λεπτά) βρήκα τους δύο παικταραδες ένας εκ των οποίων θα αποτελέσει το βασικό 10αρι της ομάδας:
Sent from my iPhone using Tapatalk