Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από kosths BXL »

invincible έγραψε:Εγώ αυτό που άκουσα είναι ότι μεχρι στις 31 θα ξεκαθαρίσει με παίχτες που δεν είναι ελεύθεροι. Με τους ελεύθερους έχει χρόνο μετά άλλες έντεκα μέρες. Αυτό λέει η λογική. Θα δεις τώρα τι θα πουλήσεις και τι θα αγοράσεις με παίχτες με ομάδα. Τους άλλους του έχεις κάνει πρόταση και έχεις χρόνο. Τέλος ο γαύρος το ρεπορτάζ του λέει μόλις τελειώσει με τις μεταγραφές θα αρχίσει τις πωλήσεις και μιλάνε για 4-5 ! μακάρι να πουλήσει τον καμαρα γιατί είναι ο μόνος που παιζει φέτος σε αυτο το συνονθύλευμα .

ισχυει αυτο ο γαυρος λενε τελειωσε τωρα με τον μπακ που πηρε....αν φυγει ο καμαρα φευγει ουσιαστηκα το μονο πλεονεκτημα τους....αν φερουμε ειτε τζιοβικο ειτε καμπελα καια υτοι πουλησουν τον καμαρα για μενα ειμαστε φαβορι...με τον καμπελα πιστευω ειμαστε φαβορι ειτε δωσουν καμαρα ειτε οχι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν είναι να πάρουμε δεκαρι ας πάρουμε έναν διαφορετικό στυλ να έχει δύναμη, να κρατάει μπάλα, και να βλέπει γήπεδο. Γιατί ο Μιτριτα από αριστερά δεν τα έχει αυτά.

Δε θέτε Ραμίρεζ? Ε κάποιον σε αυτό το στυλ νομίζω θα ταίριαζε. Αν και αν έχει πέσει το κασέ του στα 700-800 νομίζω δε χάνεται η ευκαιρία.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν γινεται με τον τροπο που ειναι στημενη η ομαδα,με τους συγκεκριμενους παικτες που διαθετουμε μεσοαμυντικα να αποκτηθει ο Τζιοβινκο.
Τι χαρακτηριστικά πιστεύεις πως θα πρέπει να έχει το 10αρι?
Oτι εγραψε και ο jibbie,παικτη που να μπορει να πρεσαρει ψηλα,να ειναι προσηλωμενος και στα αμυντικα του καθηκοντα,να δινει και λιγο υψος στη γενικα κοντη ομαδα μας.Εγω απο αυτους που ακουστηκαν τον Κλαασεν θα ηθελα.
Κλαασεν και Κλαεσον ταιριάζουν.
Αλλά πανάκριβοι και οι 2.
Ελπίζω να είναι έτοιμοι στην ΠΑΕ να δώσουν λεφτά για το 10αρι.
Γιατί αλλιώς φοβάμαι πως παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά, στα λεφτά που κινούμαστε θα είναι ψιλοταγαρι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Magpies4 έγραψε:Δύσκολο να βρείς καλό 10αράκι που να θέλει να έρθει Ελλάδα. Μόνο από σπόντες της τελευταίας μέρας. Δηλαδή εκτός απροόπτου πάμε για Τρίτη.

Για Τζιοβίνκο τί να πώ; Όπως πολύς κόσμος προβληματίζομαι με τα 35 χρόνια. Η ποιότητα είναι δεδομένη αλλά την τελευταία χρονιά στην Αλ ήταν μέτριος. Μακάρι να μήν ρισκάρουμε και να πάμε σε κάτι άλλο.
Όχι μόνο έπεσες διάνα στην πρώτη παράγραφο αλλά συμφωνώ απόλυτα και με τη δεύτερη.

Κουρασε ο κύριος τζοβινκο. Εξ αρχής ήταν ερωτηματικό λόγω ηλικίας και χώρας γι αυτο και είχα γράψει ότι όταν μαθευτεί θα προκαλέσει συζητήσεις.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφή, παιδιά η κατάσταση είναι ακριβώς έτσι.

Δυνατους παίκτες θέλουμε. Δεν γνωρίζω ονόματα. Ξέρω όμως ότι θέλουν βαρβατο δεκαρι για να κυνηγήσουμε τίτλο με αξιώσεις.

Αλλά ως τώρα δεν έχουν θετικές απαντήσεις. Γιατί ζητάνε τρέλα λεφτά ώστε να έρθουν Ελλάδα. (Έτσι λενε τουλάχιστον).

Συνεπώς και εγώ πιστεύω τελευταίο διήμερο θα γίνει ότι είναι να γίνει. Και ας ελπίσουμε να γίνει γιατί όντως οι μέρες περνάνε.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ρειν οταν λες ζηταν τρελα λευτα εννοεις οι ιδιοι για συμβολαια η οι ομαδες τους αν εχουν ?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ε όχι εντάξει.

Από την στιγμή που πέρασες και σε όμιλο και με 6-7Μ συν στα προσδοκωμενα έσοδα ή θα πληρώσεις και θα φέρεις παίχτη που θα κάνει την διαφορά ή δεν θα φέρεις τιποτα.

Μέση λύση δεν υπάρχει.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν 28 Αυγουστου δεν υπαρχει λιστα διαθεσιμων παικτων για θεση που ψαχνουμε απο την αρχη της περιοδου, με τους οποιους να εχει γινει ηδη μια προεργασια και να γνωριζουμε διαθεση και κοστος εντος των περιθωριων μας τοτε ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ. Αν χτες ξεκινησαν επαφες με παικτες θεωρητικα απλησιαστους ελπιζοντας σε θαυμα,ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Parolos έγραψε:Αν είναι να πάρουμε δεκαρι ας πάρουμε έναν διαφορετικό στυλ να έχει δύναμη, να κρατάει μπάλα, και να βλέπει γήπεδο. Γιατί ο Μιτριτα από αριστερά δεν τα έχει αυτά.

Δε θέτε Ραμίρεζ? Ε κάποιον σε αυτό το στυλ νομίζω θα ταίριαζε. Αν και αν έχει πέσει το κασέ του στα 700-800 νομίζω δε χάνεται η ευκαιρία.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο Ραμίρεζ λες εσύ τώρα αυτόν που ήταν στην Τσέλσι τον Βραζιλιάνο ? Αυτός είναι παππούς δείχνει λες και είναι 50 χρονών πήγε λίγο στην ομάδα του Φερείρα στην Βραζιλία και νομίζω τον διώξανε. Θα μου πεις και τον Τζιοβίνκο τον θυμάμαι από εποχή που έπαιζε ο Νεντβεντ στην Γιούβε. Αλλά αυτός τότε ήταν μικρός. Αν δεν ήταν τρελός και φραγκοφωνιάς στο δεύτερο γύρισμα στην Γιούβε θα μπορούσε να ήταν τώρα αλλαγή του Ντιμπάλα. Πάντως πέρσι ο Τζιοβίνκο δεν έκανε τίποτε σπουδαίο. Και αυτό φοβάμαι. Από οτι κατάλαβα θέλει ο Σαββίδης να φτάσει την Κρασνοναρ στο παράθυρο τελευταία στιγμή. Εκεί ή θα πάρουμε κάποιον από την Κρασνονταρ ή κάποια άλλη ή θα αναγκαστεί να πληρώσει Τζιοβίνκο. Το θέμα είναι πάρεις τερματοφύλακα εναν δανεικό κάτι έστω.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Με τον Τζιοβινκο μήπως είναι σίγουρος ότι χτυπάει το πρωταθλημα;
Ο Λουτσεσκου είπε ότι δεν υπάρχει πίστωση χρόνου.

Δηλαδή εμείς ζητάμε 25-28 χρόνων παίκτη με εμπειρία τσάμπιονς λίγκ νοοτροπία πρωταθλητισμού, με κατά από 10 συμμετοχές στην Εθνική του για να πέσει η τιμή, να μαρκάρει να πασάρει να κόβει να σκοράρει να γράφει αριθμούς να έχει κρύο αίμα να είναι ηγέτης κ να είναι κ λίγο τρομακτικός στο πρόσωπο και 1εκ συμβόλαιο το χρόνο με μέγιστο κόστος μεταγραφής άλλο 1εκ.
Ποιος τέτοιος έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, ούτε ο Γκαρσία έχει τέτοιο προφίλ, ούτε ο Πατρισιο Καμπς.
Μόνο ο Βιεϊρίνια στα 25 πριν φύγει ήταν έτσι, αλλά δεν είχε εμπειρία πρωταθλητισμού και ο Κούδας, αλλά αυτούς εμείς τους φτιάξαμε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Έτσι είναι.
Το προφίλ που ζητάμε απλά δεν υπάρχει.
Ή θα πρέπει να ανεβάσουμε κατακόρυφα τα λεφτά που διαθέτουμε (και για αγορά και για συμβόλαιο) ή να συμβιβαστούμε πως ο παίκτης που θα έρθει θα έχει κάποια κουσουρια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Demir έγραψε:η κοπεγχαγη πουλησε στον αγιαξ 12 χαρτια ενα εξτρεμ ιδια ηλικια με τζολη και με 5 γκολ περσυ.. :(
Οκ δεν έκανε πολλά γκολ πέρυσι.
Υπάρχει και μια διαφορά. Ο Τζόλης έκανε ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2020.

Μέχρι εκείνη την ημερομηνία ο Daramy ήταν ήδη στην πρώτη ομάδα της Copenhagen και είχε κάνει 43 συμμετοχές, 6 γκολ, 4 ασίστ, 1819' -> 42 αγωνιστικά λεπτά μέσο όρο.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

rainmaker έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Δύσκολο να βρείς καλό 10αράκι που να θέλει να έρθει Ελλάδα. Μόνο από σπόντες της τελευταίας μέρας. Δηλαδή εκτός απροόπτου πάμε για Τρίτη.

Για Τζιοβίνκο τί να πώ; Όπως πολύς κόσμος προβληματίζομαι με τα 35 χρόνια. Η ποιότητα είναι δεδομένη αλλά την τελευταία χρονιά στην Αλ ήταν μέτριος. Μακάρι να μήν ρισκάρουμε και να πάμε σε κάτι άλλο.
Όχι μόνο έπεσες διάνα στην πρώτη παράγραφο αλλά συμφωνώ απόλυτα και με τη δεύτερη.

Κουρασε ο κύριος τζοβινκο. Εξ αρχής ήταν ερωτηματικό λόγω ηλικίας και χώρας γι αυτο και είχα γράψει ότι όταν μαθευτεί θα προκαλέσει συζητήσεις.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφή, παιδιά η κατάσταση είναι ακριβώς έτσι.

Δυνατους παίκτες θέλουμε. Δεν γνωρίζω ονόματα. Ξέρω όμως ότι θέλουν βαρβατο δεκαρι για να κυνηγήσουμε τίτλο με αξιώσεις.

Αλλά ως τώρα δεν έχουν θετικές απαντήσεις. Γιατί ζητάνε τρέλα λεφτά ώστε να έρθουν Ελλάδα. (Έτσι λενε τουλάχιστον).

Συνεπώς και εγώ πιστεύω τελευταίο διήμερο θα γίνει ότι είναι να γίνει. Και ας ελπίσουμε να γίνει γιατί όντως οι μέρες περνάνε.
το θέμα είναι τι λεφτά δίνουμε και εμείς γιατί αν πάμε με 800χιλ. να δελεάσουμε παιχταρά οι απαιτήσεις θα είναι σίγουρα τρελές ..

ελπίζω να κάνουμε κίνηση μέχρι 31 Αυγούστου και να μην περιμένουμε μέχρι μέσα Σεπτέμβρη να απαντήσει ο τζιοβινκο .
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Άραγε οι Δανοί τον έλεγαν ανέτοιμο και αναπληρωματικό και συμφωνούσαν με 4 μήνες πάγκο για "διαχείριση" ή καταλάβαιναν ότι θα πωληθεί και φρόντιζαν να τον προβάλουν ως τον επόμενο μεγάλο σταρ?

Στα του επιθετικού χαφ τώρα, η ομάδα θέλει έναν παίκτη με πολύ καλή φυσική κατάσταση ώστε να αμύνεται σε σχηματισμό 4-4-2 όπως οι περισσότερες ομάδες πλέον, κι όπως έκανε ο ΠΑΟΚ με Πέλκα. Ταυτόχρονα ο παίκτης αυτός πρέπει να είναι σε θέση να επιτίθεται συνεισφέροντας στο σκοράρισμα γιατί η ομάδα δεν έχει ούτε μισό κλασικό γκολτζή. Δε μας νοιάζει να κάνει την παραπάνω ντρίμπλα, ούτε να έχει την θεϊκή πάσα όταν στο 90% των αγώνων θα παίζουμε σε κλειστούς χώρους, άρα αυτά περί τέλειων παικτών που δήθεν θέλουμε και λένε κάποιοι δεν ισχύουν. Η αδιανόητη βλακεία του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν αγοράζει παίκτες σε καλή ηλικία που θέλουν κι ένα νορμάλ συμβόλαιο, αλλά αντιθέτως παζαρεύει για μήνες με παίκτες που έχουν περάσει το πικ τους δίνοντας τους εξωφρενικά συμβόλαια για να τους πείσει να έρθουν Ελλάδα. Αν είχαμε τμήμα σκάουτινγκ, θα είχαμε μια λίστα με επιθετικά χαφ με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ακόμα παίζουν σε παραπλησιας δυναμικότητας πρωταθλήματα ή σε χειρότερα, και θα έβλεπαν τον ερχομό τους στον ΠΑΟΚ ως μια κάποια αναβάθμιση. Νορβηγούς, Σουηδούς, Τσέχους, Πολωνούς, Γιουγκοσλάβους, κλπ. Οκ, κι εγώ στην ιδέα του Καμπελα ενθουσιάζομαι, αλλά τον ρωτάει κάνεις πόσα θέλει για να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα και σε μια ομάδα που αν δεν συναντούσε πέρυσι στα νοκ άουτ πιθανότατα δεν θα ήξερε καν? Αυτός ο Τανασε πχ που είχε αναφερθεί εδώ δεν ξέρω πόσο προσηλωμένος στο αμυντικό κομμάτι είναι, αλλά πέρυσι σκόραρε σαν τοπ σέντερ φορ αγωνιζενος ως επιθετικό χαφ. Αν ισχύει ότι έχει ρήτρα 3Μ, θα ήταν θεωρητικά μια ιδανική περίπτωση και είναι στα χαρτιά ένα ιδανικό προφίλ παίκτη που πρέπει να κοιτάμε.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω παλι νομιζω ότι μέχρι τις 31 δε θα βρούμε παιχτη που να μας ικανοποιει κ θα πάμε στην ελεύθερη αγορά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι λυσεις στην ελευθερη αγορα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.Αν δεν παρουμε παικτη μεχρι Τριτη δεν θα παρουμε ποτε γιατι εκτος των αλλων αυτο θα σημαινει οτι και ο Ιταλος θα περιμενει μεχρι τελους με μονο κινητρο το χρημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”