Τον έχω δει, ο Εσιτι είναι καλύτερος. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο.nunies4 έγραψε:Εγώ για τον Καμπελα με κλειστά τα μάτια...
Για Εντσαμ δεν ξέρω....ενώ το πακέτο είναι ελκυστικό (25 χρόνων, παίκτης αντικειμενικά αξίας, σκύλος) κάτι μαλον έχει πάει στραβά για να είναι 2 μήνες ελεύθερος και να μην ενδιαφέρεται ουδείς..
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- stravostomis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
CL θα παίξει και με εμάς να του πείτε.....seaman έγραψε:O Γκέτσε έκανε καλή χρονιά με την PSV. Μετά τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος γιατί στόχος του είναι να παίζει στο CL. Στην Ολλανδία γράφουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν και μπορεί να φύγει μόνο με πρόταση από δυνατή Ομάδα των Ομίλων του CL.
Δεν παίζουν στην περίπτωσή του ούτε ερπετά, ούτε ασπόνδυλα.

-
Αφου καλύπτει η Τσέλσι το μεγαλύτερο μερος,ο παικτης μαλλον δεν ηθελε να ερθει οπως μας λεγανε οι αρδ.
Η παροιμία ''κάλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη'', καταρρίπτεται.
Από το να έρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπάμπα, και να είναι ένας εκ των κορυφαίων,
επίλεξε να παραμείνει στο νησί, ακόμη και σε ομάδα χαμηλότερης ποιότητας.
Από το να έρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπάμπα, και να είναι ένας εκ των κορυφαίων,
επίλεξε να παραμείνει στο νησί, ακόμη και σε ομάδα χαμηλότερης ποιότητας.
- stravostomis
Το πιο πιθανό είναι ότι η Τσέλσι δεν ήθελε να τον δώσει σε εμάς. Πιο πολλά μάτια θα τον δουν στην Τσάμπιονσιπ παρά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Κόνφερενς. Αν παίζαμε τουλάχιστον στο Γιουρόπα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
H ανανέωση του Μπάμπα μέχρι το 24 μάλλον λέει πολλά.
Το πιθανότερο να θέλει η Τσέλσι να τον έχει από κοντά. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω
Το πιθανότερο να θέλει η Τσέλσι να τον έχει από κοντά. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω
Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο μυστικό στην περίπτωσή του. Βόλτες κάνει για πολύ καιρό και δεν είναι εύκολο να βρει το συμβόλαιο που ζητάει με επιχείρημα την όποια παλιά του αίγλη. Με τη Λέγκια παζάρευε και δεν τα βρίσκανε στα χρήματα και οι Πολωνοί περίμεναν και το χτεσινό αγώνα. Μπήκαν Ομίλους EL και να δούμε αν θα την κλείσουν τη μεταγραφή.Jack_riper έγραψε:Μονο ο seaman πιστεύω μπορει να μας διαφωτίσει στην περίπτωση εντσαμ.και εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως μένει χωρις συμβολαιο αυτος ο παίκτης.
Στη Μαρσέιγ που ο δανεισμός του έφερε την παραίτηση του Andre Villas-Boas γιατί δεν τον είχαν ενημερώσει και δεν τον ήθελε, λέγανε ότι ήταν καλός επαγγελματίας, αλλά έπεσε σε καλύτερους από αυτόν παίχτες και για αυτό δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής.
Καμπελλά & Κλάεσσον ξεκινάνε βασικοί. Ο Βιλένα εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν
- invincible
Τελικά δεν πιάσαμε κοροΐδο την Chelsea ? Πέφτω από τα σύννεφα. Θα γινόμασταν οι πρώτοι πόντιοι στον κόσμο που πιάσαμε κοροΐδο τον εβραίο Αμπράμοβιτς. Βρε πιάνετε κοροΐδο ο εβραίος ?
- PaokPatraG4
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να κάνουμε δουλειά με Γκαλιτσκι....Η Τζιοβινκο η κάποιος ελεύθερος....Η Μπεσίκτας βέβαια θέλει να ξεφορτωθεί Λιαγιτς....Η Σαμπντόρια κοιτάζει κ Τζιοβινκο κ ίσως Λιαγιτς....Πολλές καραμπολες αναμένονται....seaman έγραψε:Καμπελλά & Κλάεσσον ξεκινάνε βασικοί. Ο Βιλένα εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν
- FreeWatcher
Γιατί να πιάναμε κορόιδο την τσέλσι? Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς κ είμαι ξενερωμένος επειδή ήθελα τον παίχτη στον ΠΑΟΚ. Η Τσέλσι τον ανανέωσε και τον έδωσε με τις ίδιες συνθήκες με πέρσι στην Ρέντινγκ. Προτίμησε προφανώς ο παίχτης ή κ η τσέλσι την τσαμπιονσιπ. Τι θές να πείς?invincible έγραψε:Τελικά δεν πιάσαμε κοροΐδο την Chelsea ? Πέφτω από τα σύννεφα. Θα γινόμασταν οι πρώτοι πόντιοι στον κόσμο που πιάσαμε κοροΐδο τον εβραίο Αμπράμοβιτς. Βρε πιάνετε κοροΐδο ο εβραίος ?
-
- Επικοινωνία:
Όσα πήρε από τον πιτσιρικά που πούλησε στον Ajaxstravostomis έγραψε:Πάντως η Κοπεγχάγη μόνο για μεταγραφές (χωρίς συμβόλαια) έδωσε φέτος μέχρι στιγμής σχεδόν 12 εκατομμύρια. Τίποτα δεν είναι εύκολο πλέον.
- WestBlock4
Καλό θα είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας κ το : δε θα γίνει άλλη μεταγραφή και η δικαιολογία υα είναι ότι δε θέλουμε παιχτη μονο για να πούμε ότι κάναμε μεταγραφή... Αυτο το λέω σαν κακό σενάριο Λλα πιθανό.
- Ovalencianos
Αντί να πάρουμε...Θα δώσουμε κιόλας. Σκληρή διαπραγμάτευση για την Μαρία..seaman έγραψε:Για τον Ουάρντα τα κυπριακά media γράφουν ότι θα υπογράψει δετές συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Για το δεύτερο χρόνο οι αποδοχές του θα είναι 250Κ και για τον πρώτο χρόνο που είναι 410Κ θα βάλουν τα μισά και τα άλλα μισά εμείς. Με διετές συμβόλαιο δεν έχει ίσως και νόημα αν κρατήσουμε ποσοστό μεταπώλησης.
Φαντάσου να μην έμπαιναν και όμιλο οι Κύπριοι χρήμα που θα σκορπούσαν. Το μπαμ της χρονιάς γράφουν στο νησί

- invincible
Έτσι λέγανε τα ΑΡΔ ότι θα τον αφήνανε ελεύθερο κτλFreeWatcher έγραψε:Γιατί να πιάναμε κορόιδο την τσέλσι? Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς κ είμαι ξενερωμένος επειδή ήθελα τον παίχτη στον ΠΑΟΚ. Η Τσέλσι τον ανανέωσε και τον έδωσε με τις ίδιες συνθήκες με πέρσι στην Ρέντινγκ. Προτίμησε προφανώς ο παίχτης ή κ η τσέλσι την τσαμπιονσιπ. Τι θές να πείς?invincible έγραψε:Τελικά δεν πιάσαμε κοροΐδο την Chelsea ? Πέφτω από τα σύννεφα. Θα γινόμασταν οι πρώτοι πόντιοι στον κόσμο που πιάσαμε κοροΐδο τον εβραίο Αμπράμοβιτς. Βρε πιάνετε κοροΐδο ο εβραίος ?