Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Γλυτώσαμε από τον Χαμπιμπι και καλά ξεμπερδεματα στην καινούρια του ομάδα.
Περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει με Νινουα, Λάμπρου, Καγκάβα και πώς θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.
Ας γίνει και μία συνάντηση Ρασβαν-Παμπλο για να καθορισθεί τι πλάνο συνεργασίας.
Καλή η κλήρωση στον όμιλο.
Με σοβαρότητα και προσοχή μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους 16.
Περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει με Νινουα, Λάμπρου, Καγκάβα και πώς θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.
Ας γίνει και μία συνάντηση Ρασβαν-Παμπλο για να καθορισθεί τι πλάνο συνεργασίας.
Καλή η κλήρωση στον όμιλο.
Με σοβαρότητα και προσοχή μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους 16.
- FreeWatcher
Εάν έρθει Καμπελα θα κλάψω για μεταγραφή! Κ έχω να κλάψω από τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς... Λες να προμηνύει πρωτάθλημα η ολη σύμπτωση???
Τόσο καιρό διαφωνώ εδώ μέσα με αυτούς που βιάζονται να ξοδέψουν λεφτά δεξια αριστερά με αγορές παιχτών γιατί την έχουν δει μάνατζερ. Σε τέτοια περίπτωση όμως Ιβαν τα σκας κ ανεβαίνεις επίπεδο με μία κίνηση! Του δίνεις μια 7ρα για 3 χρονια κλειστό κ τον φέρνεις σήμερα!!! Όποιος έχει δει τον παίχτη να παίζει δεν χρειάζεται να ψάχνει στο τρανσφερμαρκτ ποιον άλλον θα ήθελε...
Καμπελα κ πάμε για Πρωτάθλημα-Ευρώπη!!!!!!!
Τόσο καιρό διαφωνώ εδώ μέσα με αυτούς που βιάζονται να ξοδέψουν λεφτά δεξια αριστερά με αγορές παιχτών γιατί την έχουν δει μάνατζερ. Σε τέτοια περίπτωση όμως Ιβαν τα σκας κ ανεβαίνεις επίπεδο με μία κίνηση! Του δίνεις μια 7ρα για 3 χρονια κλειστό κ τον φέρνεις σήμερα!!! Όποιος έχει δει τον παίχτη να παίζει δεν χρειάζεται να ψάχνει στο τρανσφερμαρκτ ποιον άλλον θα ήθελε...
-
Οντως δυνατος παικτης αλλα ηρεμηστε λιγοFreeWatcher έγραψε:Εάν έρθει Καμπελα θα κλάψω για μεταγραφή! Κ έχω να κλάψω από τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς... Λες να προμηνύει πρωτάθλημα η ολη σύμπτωση???
Η κρασνονταρ με καμπελα, κλαεσον βιλενα ολσον που θα κατεβαζαμε και τα βρακια μας αν ερχονταν ολοι αυτοι αποκλειστηκε με 2 ηττες απο την ζαγκρεμπ φετος..
- sourmenetes
- Moderator
Ο καγκαβα ίσως σε ένα μήνα είναι άλλος παικτης.
Και χθες έκανε κάτι σπασίματα στη μέση που δείχνουνε την ποιότητα του.
Είναι ένα ρίσκο που ίσως το πάρει ο λουτσεσκου περιμένοντας λίγο ακόμα τον καγκαβα.
Ο Λάμπρου πρέπει να βρει ομάδα εφόσον κλείσει ο μιτριτα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και χθες έκανε κάτι σπασίματα στη μέση που δείχνουνε την ποιότητα του.
Είναι ένα ρίσκο που ίσως το πάρει ο λουτσεσκου περιμένοντας λίγο ακόμα τον καγκαβα.
Ο Λάμπρου πρέπει να βρει ομάδα εφόσον κλείσει ο μιτριτα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το οτι μια ομαδα εχει καλους παιχτες μεσα δεν σημαινει οτι ειναι κ ομαδα ομαδα εισαι οταν εχεις σοβαρο προπονητη.giliopoulos έγραψε:Οντως δυνατος παικτης αλλα ηρεμηστε λιγοFreeWatcher έγραψε:Εάν έρθει Καμπελα θα κλάψω για μεταγραφή! Κ έχω να κλάψω από τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς... Λες να προμηνύει πρωτάθλημα η ολη σύμπτωση???
Η κρασνονταρ με καμπελα, κλαεσον βιλενα ολσον που θα κατεβαζαμε και τα βρακια μας αν ερχονταν ολοι αυτοι αποκλειστηκε με 2 ηττες απο την ζαγκρεμπ φετος..
Δεν ειναι ο Καμπελα ο εκλεκτος.
Δεν εχει παιξει με ή εναντίον του Ραζβάν ή του Μιρτσεα (όπως οι Τζοβινκο, Σιντκλει, Μιτριτα)
Δεν εχει παιξει με ή εναντίον του Ραζβάν ή του Μιρτσεα (όπως οι Τζοβινκο, Σιντκλει, Μιτριτα)
- thanos-xanthi
10η τερμάτισε πέρσι, δεν έπαιξε Ευρώπηjoshua έγραψε:Επαιξε ευρωπη φετος η Κρασνονταρ?
μακάρι για τον Καμπελα ή τον Κλαεσον
Παντως μετα τη περσινη κακη χρονια της Κρασνονταρ που ειχε για highlight τη προκριση εναντιον μας και φετος εχει ξεκινησει πολυ ασχημα τη χρονια.Αυτο ελπιζω να βοηθαει αλλα εγω επιμενω πως θα πηγαινα για τον Σουηδο και οχι τον Γαλλο.
Eχω επιπλεον ενα προαισθημα πως η περιπτωση του Ντσαμ δεν μας αφηνει αδιαφορους και οτι την παρακολουθουμε δειλα δειλα.
Εγώ για τον Καμπελα με κλειστά τα μάτια...
Για Εντσαμ δεν ξέρω....ενώ το πακέτο είναι ελκυστικό (25 χρόνων, παίκτης αντικειμενικά αξίας, σκύλος) κάτι μαλον έχει πάει στραβά για να είναι 2 μήνες ελεύθερος και να μην ενδιαφέρεται ουδείς..
Για Εντσαμ δεν ξέρω....ενώ το πακέτο είναι ελκυστικό (25 χρόνων, παίκτης αντικειμενικά αξίας, σκύλος) κάτι μαλον έχει πάει στραβά για να είναι 2 μήνες ελεύθερος και να μην ενδιαφέρεται ουδείς..
Μετο του Μεσι στην Παρι και του cr7 στη Μάντσεστερ έρχεται και η δικιά μας!!

-
Μονο ο seaman πιστεύω μπορει να μας διαφωτίσει στην περίπτωση εντσαμ.και εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως μένει χωρις συμβολαιο αυτος ο παίκτης.
- FreeWatcher
Απο την σελτικ παντως πανηγύρια έκαναν οι οπαδοί που έφυγε (κ ελεύθερος μαλιστα)! Είναι κάνεις που έχει αποψη για τον παίχτη???

H Τσέλσι τον ανανέωσε μέχρι το 2024 και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του για το δανεισμό