Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
ειχαμε ηδη εναν. τουλαχιστον ας εχουμε εναν σα τον κορσικανο...mbison έγραψε:Θέλετε βαψομαλλιά στην Τούμπα?
Εν πάση περιπτώσει και άσχετα με το τι λένε οι ρεπόρτερ είμαι της άποψης ότι αν γίνει μια τελευταία κίνηση πρέπει να είναι κίνηση που πραγματικά θα κάνει την διαφορά.
Ρευστό υπάρχει πλέον άπλετο, διάθεση από την μεριά του προπονητή υπάρχει, φέρτε μια παιχταρα σε αυτή την κομβική θέση να πάμε να τα σαρώσουμε όλα φέτος!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρευστό υπάρχει πλέον άπλετο, διάθεση από την μεριά του προπονητή υπάρχει, φέρτε μια παιχταρα σε αυτή την κομβική θέση να πάμε να τα σαρώσουμε όλα φέτος!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φερτε Καμπελα και θα δουμε για πρωτη φορα ομαδα του Λουτσεσκου να παιζει σε στυλ να βαλουμε περισσοτερα απο οσα θα φαμε...Ζωαρα... 

Ολοι βγαίνουν και λένε ότι υπάρχει τέτοια φημολογία. Απο που υπάρχει δηλαδή αυτή η φημολογία??
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ας πει κάποιος στον Ισι4, θα μας μείνει στον τόπο.

Στο ράδιο είπαν μόλις ότι παμε σίγουρα για 10αρι και μάλιστα για δυνατό όνομα.
Καλά άμα σκάσουν Καμπελα κ Κλαεσσον επί τόπου αγοράζω αλλά 3 διάρκειας
Παιδιά έναν παίκτη θα πάρουμε (σε αυτή τη θέση τουλάχιστον τώρα αμα πάρουν και τέρμα δε ξέρω, κάποτε ήθελαν, δε ξέρω τι σκέφτονται).
Και κλαεσον και καμπελα και Μιτριτα, το βρίσκω αδύνατον και καλύτερα όχι όλα μαζί, θα γίνει μπουρδελο
Και κλαεσον και καμπελα και Μιτριτα, το βρίσκω αδύνατον και καλύτερα όχι όλα μαζί, θα γίνει μπουρδελο
+theo G4 έγραψε:Μπορεί κάποιος να ψάξει αν παίζει κάτι με Κράσνονταρ ?
Οικονομικά ή άλλου είδους προβλήματα ?
Ακούγεται πολύ για Καμπαλά από πολλές πλευρές !
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αφήσουν τέτοιον παίκτη !
-
[quote="rainmaker"
Και κλαεσον και καμπελα και Μιτριτα, το βρίσκω αδύνατον και καλύτερα όχι όλα μαζί, θα γίνει μπουρδελο[/quote]
Μαλλον οι αντιπαλοι μας καθε σκ και πεμπτη θα γινονται μπουρδελο
Και κλαεσον και καμπελα και Μιτριτα, το βρίσκω αδύνατον και καλύτερα όχι όλα μαζί, θα γίνει μπουρδελο[/quote]
Μαλλον οι αντιπαλοι μας καθε σκ και πεμπτη θα γινονται μπουρδελο

Προσωπικα περιμενω να ερθουν και προτασεις για παικτες μας, που δεν εχουν ακουστει.
Ξερουμε πολυ καλα οτι γινονται τετοια στις τελευταιες μερες της μεταγραφικης περιοδου.
Ελπιζω να ειμαστε προετοιμασμενοι καταλληλα, ωστε αν σκασει προταση για τον Αντιργια για παραδειγμα, να εχουμε ετοιμη λυση.
Ξερουμε πολυ καλα οτι γινονται τετοια στις τελευταιες μερες της μεταγραφικης περιοδου.
Ελπιζω να ειμαστε προετοιμασμενοι καταλληλα, ωστε αν σκασει προταση για τον Αντιργια για παραδειγμα, να εχουμε ετοιμη λυση.
-
Ασχετα που δεν το θελω,αλλα με αποχώρηση μπισε και καγκαβα μια χαρα γινονται ολα μαζι.με αυτη την 3αδα παντως φτιαχνεις ομαδα επιπεδου τσουλουrainmaker έγραψε:Παιδιά έναν παίκτη θα πάρουμε (σε αυτή τη θέση τουλάχιστον τώρα αμα πάρουν και τέρμα δε ξέρω, κάποτε ήθελαν, δε ξέρω τι σκέφτονται).
Παιζει κατι με Μιτριτα παιδια; Δεν υπαρχει ουτε ενα αρθρο περι αφιξης
Να ανησυχουμε;
Να ανησυχουμε;
- giwrgos04dex