Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Παιδιά σε ποιο σημείο είπε Τζορμπα για Καμπελα.
Ποιες πολλές πλευρές το λένε; Δώστε μας τα φώτα σας διότι εγώ προς το παρόν μόνο εδώ το έχω δει γραμμένο.
Ποιες πολλές πλευρές το λένε; Δώστε μας τα φώτα σας διότι εγώ προς το παρόν μόνο εδώ το έχω δει γραμμένο.
-
Εντελως διαφορετικές περιπτωσεις οι 3 παικτες.ο τζιοβινκο ειναι 2ος στραικερ,ο ραμιρεζ 8αρι με ποιοτητα 10αριου κατι σαν αναβαθμιση καντουρι και ο καμπελα βιρτουόζος.
Που ακούγεται ρε παιδιά για Καμπελα;
Εγώ προς το παρών μόνο εδώ το έχω δει γραμμένο.
-
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O Μπαμπα κατεληξε στην Τσαμπιονσιπ και μαλιστα με νεο δανεισμο στη Ρεντινγκ...Του χρονου θα παρακαλαει και αυτος να γυρισει σαν τον Ακπομ...
https://youtu.be/-JqI0BJw9tUIsi4 έγραψε:Που ακούγεται ρε παιδιά για Καμπελα;
Εδώ στο τέλος τον ρωτάνε και λέει ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Στο13:10
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 27 Αύγ 2021, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά μικρό καλάθι για τέτοιου είδους "φήμες".
Όταν είναι να βγει ένα όνομα βγαίνει από διάφορες μεριες.
Ειδικά δημοσιογράφοι επιπέδου τσορμπατζογλου, τέτοιο ρεπορτάζ δεν κάνουν (δεν νομίζω ότι μπορούν κιόλας) οπότε ίσως κάτι κάπου να ακουσε, αλλά θα το ήξεραν κι άλλοι.
Μακάρι να έρθει τέτοιου επιπέδου παίκτης.
Ειδικά δημοσιογράφοι επιπέδου τσορμπατζογλου, τέτοιο ρεπορτάζ δεν κάνουν (δεν νομίζω ότι μπορούν κιόλας) οπότε ίσως κάτι κάπου να ακουσε, αλλά θα το ήξεραν κι άλλοι.
Για να μην παρεξηγηθω επειδή εγώ το ποσταρα, είπα ότι δυσκολεύομαι να το πιστέψω εξ αρχής.rainmaker έγραψε:Παιδιά μικρό καλάθι για τέτοιου είδους "φήμες".
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ας πει κάποιος στον Ισι4, θα μας μείνει στον τόπο.

ο τσορμπατοζγλου λέει και το εκπληκτικό ότι ο giovinco δεν ήρθε επειδή έμεινε ελεύθερος μόνος του και όχι γιατί δεν πληρώσαμε την ομάδα του.
παραμυθιαζε τον κόσμο για giovinco ότι το θέμα είναι να πάρει την ελευθερία του,το γύρισε μετά , βγάλανε ονόματα να φορές όταν είχαν χαλάσει για διάφορους λόγους.
Κλείστε τους ,δεν έχουν ιδέα.
παραμυθιαζε τον κόσμο για giovinco ότι το θέμα είναι να πάρει την ελευθερία του,το γύρισε μετά , βγάλανε ονόματα να φορές όταν είχαν χαλάσει για διάφορους λόγους.
Κλείστε τους ,δεν έχουν ιδέα.
Και ο Τζατζαρός το πρωί στον libero !astral έγραψε:Για να μην παρεξηγηθω επειδή εγώ το ποσταρα, είπα ότι δυσκολεύομαι να το πιστέψω εξ αρχής.rainmaker έγραψε:Παιδιά μικρό καλάθι για τέτοιου είδους "φήμες".
+ Φήμες από Αθήνα !