Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Κριμα που δεν θα παρουμε τερμα γρηγορο χαφ και δεξι μπακ.
Οι δυνατοτητες της ομαδας θα απογιωνοντουσαν με αυτες τις κινησεις
Οι δυνατοτητες της ομαδας θα απογιωνοντουσαν με αυτες τις κινησεις
Ακόμα κι ένας παίκτης να έρθει, πρέπει να είναι από το πολύ πάνω ράφι.Χρειαζομαστε κάποιους καινούργιους εμβληματικους ποδοσφαιριστές. Δώστε τα κατάλληλα όπλα στον στρατηγό.sourmenetes έγραψε:Με πόσους παίκτες πέρα των σινγκλευ και μιτριτα εφόσον κλείσουν, θα ήσασταν ικανοποιημένοι;;
Αριθμό και θέσεις.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
*Αυτό λοιπόν του δίνει 27 μερίδια των 44.500 που μας κάνουν 1.201.500, που αν αθροιστούν με το μπόνους εισόδου στους ομίλους, μας βγάζουν 4.141.500 που είναι τα εγγυημένα έσοδα μέχρι σήμερα για τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπολογίζεται το market pool, αλλά και τα έσοδα από την βαθμολογική συγκομιδή.*
Μηλιός SDNA
Να και κάτι που προσωπικά δεν ήξερα
Μηλιός SDNA
Να και κάτι που προσωπικά δεν ήξερα
Δεξί μπακ και 10sourmenetes έγραψε:Με πόσους παίκτες πέρα των σινγκλευ και μιτριτα εφόσον κλείσουν, θα ήσασταν ικανοποιημένοι;;
Αριθμό και θέσεις.
- giwrgos04dex
Πάντως αυτό με τους δυο ξένους δεξιούς μπακ που κάναμε είναι Απίστευτο
- thomas Murg
Τερματοφύλακα επειγόντως που να έχει καλή έξοδο και παιχνίδι με την μπάλα κάτω. Εδώ ολόκληρη Μπενφίκα με τόσους παικταράδες και παρόλα αυτά χάρη στον Βλαχοδήμο πήρε πρόκριση για ch.l.
Μπα γιατι? Θυμασαι περσυ εκεινον τον μπαχαλακη που κρυφτηκε πισω απο το δοκαρι και βγηκε και το κολησε? Ε οι δικοι μας θα κριβονται στο χορταρι και θα πεταγονται ξαφνικα και θα το κολανεjoshua έγραψε:Τι να πω αν τον θελει τοσο πολυ ο Λουτσεσκου πρεπει να τον εμπιστευτουμε αλλα πως να κατεβεις να παιξεις με Μιτριτσα,Τσιοβινκο και Ζιφκοβιτς ρε φιλε?

Ακραίο μπακ, Εξτρεμ, και μετά τον τραυματισμό του Καντουρί (που είναι και επιρρεπής εδώ που τα λέμε) και 10αρι.sourmenetes έγραψε:Με πόσους παίκτες πέρα των σινγκλευ και μιτριτα εφόσον κλείσουν, θα ήσασταν ικανοποιημένοι;;
Αριθμό και θέσεις.
Δεξί μπακ και φορ.gika έγραψε:Δεξί μπακ και 10sourmenetes έγραψε:Με πόσους παίκτες πέρα των σινγκλευ και μιτριτα εφόσον κλείσουν, θα ήσασταν ικανοποιημένοι;;
Αριθμό και θέσεις.
- black_star_ninja
Δεκάρι τέρμα μεχρι Γενάρη. Μετά βλέπουμε.sourmenetes έγραψε:Με πόσους παίκτες πέρα των σινγκλευ και μιτριτα εφόσον κλείσουν, θα ήσασταν ικανοποιημένοι;;
Αριθμό και θέσεις.
Δεν θα μιλησω με ορους ποσοτητας.sourmenetes έγραψε:Με πόσους παίκτες πέρα των σινγκλευ και μιτριτα εφόσον κλείσουν, θα ήσασταν ικανοποιημένοι;;
Αριθμό και θέσεις.
Εγω θελω απλα ενα περισσοτερο αμυντικογενες αριστερο μπακ και εναν σαν τον Σερτζιο Ολιβαρες στο κεντρο.
-
- WestBlock4
Θα συμφωνήσω αλλά όχι 1, 2 όλους κ βαλε καινούργια παιδιά που αποφοίτησαν τωρα.george188 έγραψε:Τζοβινκο και βλέπουμε Γενάρη μετά τι θέλουμε