Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Οι δύο πρώτοι είναι πολύ νεαροί. Σε κάνα 10αρια χρονιά να το συζητήσουμε.chri5ti9 έγραψε:Αυτός ο Cerin και ο Αbbas από Rijeka πακέτο πόσο να έχουν; μήπως ισχύει το 2+1 δώρο, με δώρο τον Τομετσακ που ήταν το δεξί μπακ τους;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο τομετσακ ωστόσο είναι στο ταργκετ γκρουπ μας και σε θέση που ποναμε. Τον παιρνεις δανεικό και έχεις το κεφαλι σου ήσυχο.
- sourmenetes
- Moderator
Να ψηλωσετε κύριε!!DimitrisS έγραψε:Γιατι ρε Τζος; Επειδη ειναι κοντοι; Τι ρατσισμος ειναι αυτος προς εμας τους κοντους;![]()
Σοβαρα τωρα, επειδη ειναι κοντοι δεν σημαινει οτι ειναι και σοφτ. Ο Αντριγια δεν ειναι σοφτ, ουτε ο Μιτριτσα φαινεται σοφτ.
Τον ρωτησαν αν αυτος ο συν ενας παικτης που θελει ειναι ο Τζιοβινκο και γελουσε πονηρα και ομορφα.
Ο. Joshua τόση προσπάθεια εκανε και βγήκε ψηλός!
Να κάνετε και εσείς!
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει περίπτωση μετά την σημερινή πρόκριση αλλά και την εμφάνιση της ομάδας να μην ικανοποιηθουν τα θέλω του Ραζβαν.
Το κέρδισε με το σπαθί του.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το κέρδισε με το σπαθί του.
- sourmenetes
- Moderator
Και γω θέλω τέρματα.joshua έγραψε:Αφου θεωρητικα ησυχαζουμε με την εξτρα κινηση για μεσοεπιθετικο,πως θα γινει να κανουμε κατι και για τερματοφυλακα?
Υ.Γ Δεν θελω να φυγει ο Καγκαβα...
Ο. Καγκαβα ίσως αξίζει ένα μήνα υπομονής.
Αλλά πόσα 10αρια θα έχεις;;
Εκτός αν ο. Μπισε είναι αλλαγή στα εξτρεμ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έμεινε εκτός, υποβιβάστηκε στο Conference League.joshua έγραψε:H Σλαβια τελικα εμεινε εκτος ευρωπης ε? Καλα να περασεις Μποριλ...
κονφερενς νομιζω θα ναι μαζι μας!joshua έγραψε:H Σλαβια τελικα εμεινε εκτος ευρωπης ε? Καλα να περασεις Μποριλ...
Mετα τον τραυματισμο του Μαροκινου δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να φυγει ο Καγκαβα.Δεν θα βαλει ευκολα νεους παικτες στην ομαδα ο Λουτσεσκου αν και εχει λιγες μερες μπροστα του.Αληθεια τι προτιματε,τερματοφυλακα η δεξι μπακ?
Τι σκατα μεταφερονται ομαδες απο το γιουροπα στο κονφερενς οπως γινοταν με το ΤΣΛ και το γιουροπα?jibbie έγραψε:κονφερενς νομιζω θα ναι μαζι μας!joshua έγραψε:H Σλαβια τελικα εμεινε εκτος ευρωπης ε? Καλα να περασεις Μποριλ...
Τερματοφυλακα.joshua έγραψε:Mετα τον τραυματισμο του Μαροκινου δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να φυγει ο Καγκαβα.Δεν θα βαλει ευκολα νεους παικτες στην ομαδα ο Λουτσεσκου αν και εχει λιγες μερες μπροστα του.Αληθεια τι προτιματε,τερματοφυλακα η δεξι μπακ?
Βλέποντας τον Τέιλορ για 90 λεπτά ο Ροντρίγκο μου φαντάζει τουλάχιστον Ντάνι αλβες, ματος γύρνα πίσω η έστω τηλεφωνα ακόμα και τώρα στα 40!!!
Παιδια ο καγκαβα μπηκε αλλαγη και ηταν σαν να παιζε απτην αρχη,κουραστηκε μονο που εδεσε τα κορδονια του.
Μακαρι να φυγει,δωστε κ κατι παραπανω κ φερτε τζιοβινκο η δεν ξερω ποιον
Μακαρι να φυγει,δωστε κ κατι παραπανω κ φερτε τζιοβινκο η δεν ξερω ποιον
- rade paprica
τέρμαjoshua έγραψε:Mετα τον τραυματισμο του Μαροκινου δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να φυγει ο Καγκαβα.Δεν θα βαλει ευκολα νεους παικτες στην ομαδα ο Λουτσεσκου αν και εχει λιγες μερες μπροστα του.Αληθεια τι προτιματε,τερματοφυλακα η δεξι μπακ?
Μετα απο καιρο παντως θα κοιμηθουμε ησυχα αποψε...Προκριση πηραμε,μεταγραφες θα κανουμε...Ζωαρα... 

Όχι, αλλά μην περιμένεις λιγότερο από ένα μήνα εκτόςrade paprica έγραψε:παιδιά για τον Καντουρί υπάρχει κάνα νέο;