Για αμερικα παει Τζοςjoshua έγραψε:Nα ερθει ο Τζιοβινκο και αντι για acdc να παιζουν τα μεγαφωνα ...Δευτερα κατι εχω,την Τριτη δεν αντεχω,κατα την εισοδο των ομαδων...
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
αντι για τζιοβινκο,sic-4 έγραψε:προφανως ολοι αυτοι οι γκασμαδες αναπαραγουν την παπαρια του μεταφραστη που ποτε δεν ειπε ο ΛουDemir έγραψε:sdna live εκπομπη με κολκα, βεργη κτλlaska4 έγραψε:που το ειπε αδερφε ;;
για μιτριτσα ειπαν αυριο ερχεται...
- rade paprica
JohnDag έγραψε:Μάγκες, ότι πει και ότι θέλει ο Ραζβαν.
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι το αξίζει.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έρχεται ο τσουμπα ο σιντκλεϊ κ ο μιτριτσα που τους θέλει. Κ λογικά κ άλλος ένας. Ποιος τον αγνοεί. Οχι στην ώρα που θα θέλαμε αλλά έρχονται. Οπότε η διοίκηση δείχνει να μην τον αγνοείCaballo Viejo έγραψε:Δεν γίνεται να λέει συνέχεια ο προπονητής ότι ελπίζει σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ακόμα και να τον αγνοεί η διοίκηση τι στιγμή που δίνει ήδη δείγματα της καλής δουλειάς που κάνει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
- invincible
Ο Λουτσέσκου τον έχω ικανό αν δεν έκατσε του Τζιβίνκο να τους είπε κάντε πρόταση με τα ίδια λεφτά στον Γκομίς
- rade paprica
-
Μετα τους Ακπομ και Σιντκλεϊ παμε για χαφ εξτρεεμ δεκαρι τερμα και ισως δεξι μπακ και θα τα σαρωσουμε ολα.-
Αφου θεωρητικα ησυχαζουμε με την εξτρα κινηση για μεσοεπιθετικο,πως θα γινει να κανουμε κατι και για τερματοφυλακα?
Υ.Γ Δεν θελω να φυγει ο Καγκαβα...
Υ.Γ Δεν θελω να φυγει ο Καγκαβα...
Σφιντερκι φορ μισόπλατο δεν υπάρχει. Τον Γκομιζ να φέρουνε ή κλαεσον ή το λαμπόγυαλο (Φινλανδος). Ο Ακπομ αντιΤζόλης
- invincible
Εγώ θα έδινα όλα τα λεφτά να φέρω εναν σταθερό δοκιμασμένο τερματοφύλακα σε νέα ηλικία με φιλοδοξίες. Αλλά δεν οπότε τζάμπα το συζητάμε.
Αυτός ο Cerin και ο Αbbas από Rijeka πακέτο πόσο να έχουν; μήπως ισχύει το 2+1 δώρο, με δώρο τον Τομετσακ που ήταν το δεξί μπακ τους;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dark Knight
Νομίζω ο Κλάεσον θα ταίριαζε πολύ καλά αφού μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και δεν είναι και στρουμφάκι.
Καλα βρε άπιστοι μετά από αυτά που είδατε στο Α ημιχρονο με κορυφαίους αυτούς που λέγαμε τελειωμένους ακόμα αμφισβητείται την κρίση του; Αν θέλει Τζιοβινγκο, Τζιοβινγκο.
Όποιον νομίζει ότι του κάνει.
Έφεση στο σκοράρισμα να έχει γιατί από τα φορ μας μαλον δεν θα πάρουμε πολλά γκολ και όποιος θέλει ο Ραζβαν ας είναι...
Έφεση στο σκοράρισμα να έχει γιατί από τα φορ μας μαλον δεν θα πάρουμε πολλά γκολ και όποιος θέλει ο Ραζβαν ας είναι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 26 Αύγ 2021, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τωρα που ειδα τη συνεντευξη,δεν νομιζω πως η αναφορα στον Τζιοβινκο ηταν κατι αλλο περα απο χιουμοριστικη.
- stravostomis
Είπαμε, δεν αμφισβητούμε την κρίση του, αμφισβητούμε την ικανότητα των υπόλοιπων να την υλοποιήσουν. Για άλλη μια χρονιά με την μη έγκαιρη ενίσχυση ετοίμασες το σκοινί της αυτοκτονίας αλλά σε έσωσε η ποιότητα του προπονητή. Τώρα που εβιβίωσες επιβάλλεται να κάνεις ότι καλύτερο προλαβαίνεις.nunies4 έγραψε:Καλα βρε άπιστοι μετά από αυτά που είδατε στο Α ημιχρονο με κορυφαίους αυτούς που λέγαμε τελειωμένους ακόμα αμφισβητείται την κρίση του; Αν θέλει Τζιοβινγκο, Τζιοβινγκο.