rainmaker έγραψε:Εφόσον προκριθούμε πιθανότητες για δεκαρι 65%++
Και προσωπικά, χωρίς καμία πληροφόρηση, προβλέπω ότι εκεί θα γίνει κίνηση για αγορά παικταρα σε καλή ηλικια. Αλλά επαναλαμβάνω αυτό είναι εντελώς αστήρικτο, από μόνος μου το λέω.
Ναι η υπόθεση Τζοβινκο δεν έχει κλείσει αλλά δεν είναι και προτεραιότητα.
Θα δείξει.
Πάντως η πρόκριση θα σημάνει οπωσδήποτε ΘΕΛΗΣΗ της ομάδας να φέρει δεκαρι.
Προφανώς, όλοι μας θέλουμε ακόμα ένα σοβαρό χαφ και ένα τερματα. Αλλα δε νομίζω.
Μακάρι rain να πάμε για αγορά στο 10.
Σε αυτή την περίπτωση θα είχα τα ραντάρ μου να σβουρίζουν για τον Μαυροβούνιο του Αστέρα.
Μετά τον αποκλεισμό τους από το Cl και παρότι θα παίξουν Ομίλους EL, γράφουνε τα εκεί μέσα ότι το συζητάνε να δώσουν κάποιους παίχτες. Τον Ivanic τον παζάρευαν οι Rangers και ήθελαν να τον αρπάξουν με τίμημα γύρω στα 3.5 εκ. με τους Σέρβους να ζητάνε 4. Δεν ξέρω αν θα επανέλθουν αφού απέκτησαν τον Bacuna του Ρέμπε.
Αν μπορούμε να πάρουμε αυτόν τον ποδοσφαιριστή στα 28 του (σε λίγες μέρες), σε αυτά τα νούμερα ή και με λιγότερα (το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου), νομίζω ότι πρέπει να την κάνουμε την κίνηση. Ίσως να είναι η βέλτιστη επιλογή αυτή τη στιγμή. 35K το μήνα παίρνει στον Αστέρα.
Τώρα αν πει κάποιος ότι θυμίζει παικτικά, σουλουπικά και φυσιογνωμικά στον Φορτούνη στα πολύ καλά του, δεν πειράζει, τι να κάνουμε? Φύση είναι αυτή. Να τη βγάλει την κόκκινη φανέλα να ομοιάζει λιγότερο.