Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Το βίντεο της παρουσίασης είναι στα πρότυπα της παρουσίασης του Tammy Abraham στην Ρόμα
https://twitter.com/ASRomaEN/status/1427572154585939968
https://twitter.com/ASRomaEN/status/1427572154585939968
-
Jack_riper
Χρονια μπροστα σε αυτο το κομμάτι η παε! τεράστιο κεφάλαιο ο αρωνιαδης.
- stravostomis
Παρουσιάζεις ένα βίντεο που θα το δουν 98% Έλληνες, έχεις την ευκαιρία να βάλεις Έλληνες που έχουν εξαφανιστεί μπας και εξαπλωθεί κάπως η πληροφορία και βάζεις ξένους.
Εκτιμώ την σκέψη (νομίζω η Ρόμα το έκανε πρώτη) αλλά ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά.
Εκτιμώ την σκέψη (νομίζω η Ρόμα το έκανε πρώτη) αλλά ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά.
- PAOKevolution
( Άνθρωποι δεν είναι οι ξένοι;)
Τι σκέφτεστε ρε παλικάρια μα το Θεό τι σκέφτεστε!
Τι σκέφτεστε ρε παλικάρια μα το Θεό τι σκέφτεστε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Τετ 25 Αύγ 2021, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Jack_riper
Η συνεργασία είναι με ξενο κεντρο!ψαξτε λιγο πριν κραξετε!stravostomis έγραψε:Παρουσιάζεις ένα βίντεο που θα το δουν 98% Έλληνες, έχεις την ευκαιρία να βάλεις Έλληνες που έχουν εξαφανιστεί μπας και εξαπλωθεί κάπως η πληροφορία και βάζεις ξένους.
- stravostomis
Φυσικά και είναι άνθρωποι. Αν έμενα στην Ιταλία θα ήθελα να μου δείχνουν Ιταλούς και όχι Έλληνες, καθώς δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω.PAOKevolution έγραψε:( Άνθρωποι δεν είναι οι ξένοι;)
Τι σκέφτεστε ρε παλικάρια να το Θεό τι σκέφτεστε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Τετ 25 Αύγ 2021, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
- stravostomis
Ότι διαφωνεί με τη δική σου οπτική δεν είναι κράξιμο.Jack_riper έγραψε:Η συνεργασία είναι με ξενο κεντρο!ψαξτε λιγο πριν κραξετε!stravostomis έγραψε:Παρουσιάζεις ένα βίντεο που θα το δουν 98% Έλληνες, έχεις την ευκαιρία να βάλεις Έλληνες που έχουν εξαφανιστεί μπας και εξαπλωθεί κάπως η πληροφορία και βάζεις ξένους.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ και επαυξάνω. Ο ορισμός του καλού επαγγελματίαJack_riper έγραψε:Χρονια μπροστα σε αυτο το κομμάτι η παε! τεράστιο κεφάλαιο ο αρωνιαδης.
- sourmenetes
- Moderator
Έτσι δουλεύουν αλλά δεν το ξερετεMitsospaoki4 έγραψε:Τι έφτιαξε η ΠΑΕ...
ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΔΟΎΛΕΥΑΝ ΌΛΑ ΤΑ ΤΜΉΜΑΤΑ ΈΤΣΙ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Αυτος ο Μιτριτα κατι μου θυμιζει απο το στυλ-τρεξιμο του Κατσε,οχι εννοειται σε ποιοτητα βεβαια.
Απο τη φατσα του κατι μου λεει για τρελα γουστα,οτι θα βγουν και επισης βλεπω να πορωνεται απο εμας μεσα στο γηπεδο.
Απο τη φατσα του κατι μου λεει για τρελα γουστα,οτι θα βγουν και επισης βλεπω να πορωνεται απο εμας μεσα στο γηπεδο.
-
Jack_riper
Μα δεν υπάρχει καθόλου θεμα διαφωνίας γιατι αυτο που λες δεν στεκει!αν συνεργαζομασταν με το ελληνικο χαμογελο του παιδιου θα εδειχνε μονο για Ελλάδα!stravostomis έγραψε:Ότι διαφωνεί με τη δική σου οπτική δεν είναι κράξιμο.Jack_riper έγραψε:Η συνεργασία είναι με ξενο κεντρο!ψαξτε λιγο πριν κραξετε!stravostomis έγραψε:Παρουσιάζεις ένα βίντεο που θα το δουν 98% Έλληνες, έχεις την ευκαιρία να βάλεις Έλληνες που έχουν εξαφανιστεί μπας και εξαπλωθεί κάπως η πληροφορία και βάζεις ξένους.
νομιζω οτι ειναι το καλλιτερο στελεχος μας .....και στην φιεστα αυτην την υπεροχη φιεστα που ακομη και τωρα την βλεπω καμμια φορα στα ονειρα μου εχει βαλει το χερακι του ......χιλια μπραβο ρε Αρωνιαδη ......
- stravostomis
Και εγώ αυτό θα ήθελα. Αφού το βίντεο προβάλλεται σε Έλληνες, θα έπιανε πολύ περισσότερο τόπο η υπέροχη προσπάθεια της ΠΑΕ.Jack_riper έγραψε: Μα δεν υπάρχει καθόλου θεμα διαφωνίας γιατι αυτο που λες δεν στεκει!αν συνεργαζομασταν με το ελληνικο χαμογελο του παιδιου θα εδειχνε μονο για Ελλάδα!
Και του χρόνου κανεις από τους 3 δεν θα είναι εδώ.Mīngus έγραψε:Και ότι κοντύτερο.laska4 έγραψε:Τριάδα μπροστά Τζιοβινκο, μιτριτσα, ζιφκοβιτς...οτι καλυτερο
Δεν είναι απλά κοντοί αυτοί. Είμαστε και κοντόφθαλμοι εμείς.