Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Ωχ, δεν τις γλυτώνουμε τις ανακοινώσεις στο ημίχρονο απ ότι φαίνεται :D

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλά αυτό που πρέπει να γράφουμε δικαίωση ρειν γιατί ορισμένοι την πέφτουνε σε παιδιά που μοιράζονται πράγματα για να μην σπάμε οι υπόλοιποι aa είναι πραγματικά από τα κορυφαία….
Για 10 εγώ θα ήθελα έναν στο στυλ του βραζιλινου που παίρνει ο βάζελος δλδ μέχρι 25-26 χρόνων όχι όμως και πολύ μικρός να ξέρει μπαλίτσα και με νορμαλ ταχύτητα Μπισεσβαρ τις νταμπλουχες χρονιες…
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ο γκουεντες που εβαλε ενας πριν ειναι και γαμω τις περιπτωσεις
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτός που έπαιζε Βαλενθια και παρι λέμε;γκονζαλο γκεδες;
Αν δεν είναι αυτός εγώ δεν θέλω. Τι μόνο εσείς;
Κοιμούνται στην ΠΑΕ. Ιβαν καβούρια..
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

DimitrisS έγραψε:
seaman έγραψε:Να τον δούμε και τον Αουγκούστο. Χωρίς φυσικά να είναι σοβαρό κριτήριο, στα μάτια μου και από τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες των προπονήσεων μου φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σωματικά από ότι στο παρελθόν. Πιθανό δηλαδή το να έχει γίνει δουλειά, που θα φανεί.
Σιμαν, επειδη ειπες ψαχτηκες λιγο με τον Ρουμανο.
Ισχυει οτι εχει συμβολαιο μεχρι Ιουνιο του 22, οπως αναφερει στο tranfermarkt;
Διαβασες/βρηκες κατι διαφορετικο;

Αν ισχυει, το εγραψα και χθες ή θα ανανεωσει και θα ερθει δανεικος ή απλα θα ερθει δανεικος και μετα θα μπορουμε να τον παρουμε ως ελευθερο.
To Theathletic.com που είναι αρκετά σοβαρό και αξιόπιστο φιλοξενούσε συνέντευξη του ΤΔ των Αμερικάνων, που έλεγε ότι για να προασπίσουν τα συμφέροντά τους, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε, για να πραγματοποιηθεί ο δανεισμός του, επέκταση του συμβολαίου για 1 ή και 2 χρόνια, με την ομάδα να διατηρεί το δικαίωμα να καθορίσει στη συνέχεια το τι από τα δύο θα ισχύσει. Επίσης δήλωσε ότι η ρήτρα αγοράς που δόθηκε στην Αχλί ήταν 2 εκ. δολάρια
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

stravostomis έγραψε:Άμα βασιστείς στον Λάμπρου και τον Κωνσταντελια για αλλαγή στην τριάδα σε περίπτωση τραυματισμού/ξεκούρασης είναι ξεκάθαρο seppuku.
Έχεις δύο φορ combined έχουν ταβάνι τα 30 γκολ στην πιο αισιόδοξη εκτίμηση.

Την χρόνια του νταμπλ βάλαμε 66 και είχαμε καλύτερη άμυνα απ'ότι τώρα. Οπότε για να πάρουμε πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε 70-75 γκολ.

Ο Μπισεσβαρ βάζει πολύ σπάνια, όπως και ο Καντουρι. Ο Εσιτι δεν έχει βάλει ποτέ. Ο Αουγκούστο μόνο από μακριά σουτ. Ο Ροντρίγκο σπάνια επιχειρεί.

Τα γκολ του Σαχωφ θα έρθουν από τον Σβαμπ. Τα γκολ του Πριγιοβιτς θα έρθουν από Σβιντέρσκι ΚΑΙ Άκπομ.

Του Πέλκα και του Ματος από ποιον θα τα περιμένεις;

Ας ελπίσουμε ότι θα συνεισφέρει ο Sidcley και ο Mitrita. Δεν έχεις από κάποιον άλλον να περιμένεις.
Ο ΠΕΛΚΑΣ την χρόνια του Νταμπλ έβαλε 3 ολόκληρα γκολ.
Καλά του ΜΑΤΟΣ εύκολη απάντηση. Ινγκασον από στημένα μόλις μάθει τις 4.879 κομπίνες έχει τουλάχιστον 10 γκολ από κόρνερ και φάουλ.
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Γκουερινο έγραψε:
joshua έγραψε:Nαι γιατι ειμαστε γεματοι μεσοεπιθετικα και δεν θα παιρνει χρονο οποιος ερθει...
Μιτριτσα Μπισε Καντουρι Μουργκ Ζιφκοβιτς. 5 εχεις τωρα συν 3 φορ ειναι 8 παικτες για 4 θεσεις. Δεν ειναι αρκετοι για ενα παιχνιδι την εβδομαδα? Ακομα και να μην ερθει αλλος παλι δεν θα παιρνουν πολυ χρονο ολοι. Αν βαλεις και Καγκαβα Λαμπρου ειναι 10. Ναι ξερω δεν κανουν αυτοι.
Αλλα ας αφησουμε να το αποφασισει ο προπονητης αυτο
Αν βαλουμε και οτι θα επιστρεψουν και ο Ζαμπα τον Ιανουαριο και ο Ολιβειρα τον φεβρουαριο ξεφευγει το πραγμα

Εγραψες σε αλλο μηνυμα οτι αν δεν περασουμε πρεπει να διωξουμε αυτους που δεν ειχαν τη ποιοτητα να περασουν. Οκ σωστος. Ποιος ηταν οι χειροτερος στα 3 ματς που ειδαμε απο Καντουρι Μπισε Μουργκ και Ζιφκοβιτς? Μηπως ηταν ο Ζιβκοβιτς?

Καλησπέρα,

ο βασικός μας αντίπαλος έχει 8 extrem και ψάχνει κι άλλο (https://www.sport24.gr/football/olympia ... 33518.html)
Έχει κάνει ήδη 2 μεταγραφές στην θέση, με πολύ καλούς(θεωρητικά) παίκτες. Και επειδη τα άκρα κάνουν την διαφορά, νομίζω ότι μόνο με Mitrita δεν βγαίνει, θέλουμε και άλλον εκεί ή τουλάχιστον τον Τζιοβίνκο
Αριστέρά μπορούν να παίξουν και οι Μπίσε, Καντουρί & Λάμπρου(αλλά δεν νομίζω ότι κάνουν την διαφορά.
Επίσης για δεξιά είναι μόνο ο Ζίφκοβιτς και ο Μούργκ(και οι δύο δεν παίζουν στον ασβέστη)

Mathieu Valbuena
Henry Onyekuru
Georgios Masouras
Marios Vrousai
Aguibou Camara
Rony Lopes
Lazar Randjelovic
Nikola Cumic
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ovalencianos την Τετ 25 Αύγ 2021, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Εάν αποκτηθεί μόνο ένας παίκτης στη θέση 10 πέραν των τριών (Τσούμπα, Σιντκλει, Μιτριτα), τότε πρέπει να γίνουν τα:
1. Ευχόμαστε να μην υπάρχει άλλος σοβαρός τραυματισμός και να μην υπάρχουν πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί.
2. Στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα να μπορέσει ο Σκουφεσκου να πάρει το 120% των παικτών που θα την καλύψουν.
3. Η πεντάδα Μιτριτα, 10αρι, Τσούμπα, Σβι, Αντριγια να συνεισφέρει τουλάχιστον 60 τέρματα στο πρωτάθλημα.
4. Ο Σκουφεσκου να βρει τρόπο η άμυνα να γίνει ξανά αξιόπιστη.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

kosths BXL έγραψε:ο γκουεντες που εβαλε ενας πριν ειναι και γαμω τις περιπτωσεις
Για αυτόν, πριν κάνα μήνα που κοιτούσα, γράφανε ότι ήδη έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του στη Βραζιλία και προσπαθούσε να μείνει ελεύθερος, που από ότι φαίνεται το κατάφερε.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον Ρουμάνο για τρεις λόγους:

α) Παίζει και με τα δύο πόδια εξίσου καλά. Αυτό συνήθως είναι βασικό indicator για την ποιότητα ενός παίκτη.

β) Παίζει στο ένας με έναν. Η ομάδα όπως την είδαμε με Μποεμιανς και Ριέκα είναι 100% προβλέψιμη, λόγω έλλειψης παικτών που μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για τον εαυτό τους.

γ) Έχει φάτσα μεγάλου κωλοπαιδαρά. Σίγουρα έχει κάνει στη στενή
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

stravostomis έγραψε:Εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον Ρουμάνο για τρεις λόγους:

α) Παίζει και με τα δύο πόδια εξίσου καλά. Αυτό συνήθως είναι βασικό indicator για την ποιότητα ενός παίκτη.

β) Παίζει στο ένας με έναν. Η ομάδα όπως την είδαμε με Μποεμιανς και Ριέκα είναι 100% προβλέψιμη, λόγω έλλειψης παικτών που μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για τον εαυτό τους.

Λες να παίξει δεξιά ;
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

DamoN έγραψε:
stravostomis έγραψε:Εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον Ρουμάνο για τρεις λόγους:

Λες να παίξει δεξιά ;
Ναι θα παίξει και δεξιά 100%. Και μέσα στο παιχνίδι θα αλλάζουν πλευρές
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν μ κολλάει να έχει βιειρινια ή τον Βραζιλιάνο και εξτρεμ που δεν μαρκάρει…
Για σκούφο πάντα μιλάω. Άσε που αριστερά με Καντουρι να συγκλίνει για επιπλέον παιχτη στο κέντρο με μπερδεύει πολύ η επιλογή του Ρουμάνου για εξτρεμ. Ρώτησα και τον τζιμπι μήπως παίξει 10 κ μ λέει δύσκολα .όποτε κανα ζιβκο 10 βλέπω όταν δεν θα παίζει ο μπισε
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν θέλω πάντως να το γκαντεμιασω αλλά οι μεταγραφές που κάναμε, μοιάζουν λίρα εκατό.
Ακόμα και για τον Ακπομ που δεν ψηνόμουν στην αρχή, αρχίζω να πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή βάση συνθηκών.

Στο χόρτο τα υπόλοιπα και αναμένουμε το 10αρι που ίσως είναι κερασάκι στην τούρτα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ευχαριστώ Σιμαν και Ρενέ για τις απαντησεις.

Το πιθανότερο είναι να πάρουμε και ακόμα έναν πέρα από τους Ακπομ, Μιτριτσα, Σιντκλει. Αυτό λένε και οι πληροφορίες, αυτό ουσιαστικά είπε και ο Λουτσεσκου.

Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας, πως αυτός τελικά θα είναι ο Τζιοβινκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”