Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Να τον δούμε και τον Αουγκούστο. Χωρίς φυσικά να είναι σοβαρό κριτήριο, στα μάτια μου και από τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες των προπονήσεων μου φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σωματικά από ότι στο παρελθόν. Πιθανό δηλαδή το να έχει γίνει δουλειά, που θα φανεί.

Ο Αουγκούστο καλώς εχόντων των πραγμάτων (χωρίς τραυματισμό δηλαδή) πιστεύω ότι θα είναι αποκάλυψη φέτος ...
Πιστεύω ότι ταιριάζει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού του Λούτσε ... εάν ο Κούρτιτς επιβεβαιώσει ότι είναι καλός παίχτης παρά την ταχύτητα του τότε όντως η πεντάδα στα χάφ είναι δυνατή για όλα τα πιθανά σχήματα και τρόπο παιχνιδιού ...
εγώ θα τον ανανέωνα 100% εάν ήμουν στην ΠΑΕ ... είναι από τους λίγους με αξία που μπορεί και να μεγαλώσει πολύ εάν κάνει καλό πρωτάθλημα ...

Πιστεύω ότι ταιριάζει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού του Λούτσε ... εάν ο Κούρτιτς επιβεβαιώσει ότι είναι καλός παίχτης παρά την ταχύτητα του τότε όντως η πεντάδα στα χάφ είναι δυνατή για όλα τα πιθανά σχήματα και τρόπο παιχνιδιού ...
εγώ θα τον ανανέωνα 100% εάν ήμουν στην ΠΑΕ ... είναι από τους λίγους με αξία που μπορεί και να μεγαλώσει πολύ εάν κάνει καλό πρωτάθλημα ...
- Metagrafakias

Ας παει ο Καντουρι 8-10αρι και να αποκτηθει περα απο τον Μιτριτα ακομα εναν εξτρεμ εστω αν δεν θελουν φετος να δώσουν φραγκο ας προωθήσουν τον Τζιμα η τον Γαιτανιδη…ειναι πιο πολύτιμος στον άξονα  ο Καντουρι και βγαζει λιγότερους τραυματισμούς γιατι τρεχει και λιγοτερο,εμεις θελουμε να εκμεταλλευτούμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Οχι τα αθλητικα(τα ποια;;;) που απαιτούνται στη γραμμή….στον άξονα καλοί ειμαστε επιθετικά δεν εχουμε το ευκολο γκολ και ο Ακπομ δεν νομοζω να βοηθάει σε αυτο…θελουμε εξτρεμ και δεκάρι να σκοράρουν επειγοντως…

Συνοπτικά.
Το να συζητάμε καν για δεκαρι παιχταρα
που χρειαζόμαστε είναι αστείο.
Χωρίς δεκαρι που να κάνει τη διαφορά
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξεχαστε το πρωτάθλημα.
Το ελληνικό πρωτάθλημα χρειάζεται
δεκαρι που να ξεκλειδώνει τα λεωφορεία.
Ο Μπισε να μείνει. Αλλά είναι δευτερη-τριτη
λύση με 800Κ....
Δεν είπαμε να φύγουν όλοι αλλά έμεινε
και Κρέσπο και Βιειρινία και Μπισε και Βαρελα και Πασχαλακης. Διώξε δύο και με τα μισά συμβόλαια
που γλυτωσες φέρε έναν καλύτερο και νεότερο.
Η ομάδα θέλει και άλλο εξτρέμ.
Είχαμε τρία αριστερά και τώρα περιμένουμε
τον Μιτριτα....
Τον τερματοφύλακα και τον κεντρικό
αμυντικό να τον ξςχασουμε δηλαδή.
Πάνε πάρε ελληνικό πρωτάθλημα
με άμυνα χωνί.
Η ομάδα έχει τεράστια κενά
εδώ και χρόνια. Ο ρόλος του
οπαδού είναι να μιλάει.
Για αυτό ας αφήσουν ορισμένοι
τις συνεχείς υποδείξεις
και τις δικαιολογίες
και ας επανέλθουν στο ρόλο τους.

Το να συζητάμε καν για δεκαρι παιχταρα
που χρειαζόμαστε είναι αστείο.
Χωρίς δεκαρι που να κάνει τη διαφορά
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξεχαστε το πρωτάθλημα.
Το ελληνικό πρωτάθλημα χρειάζεται
δεκαρι που να ξεκλειδώνει τα λεωφορεία.
Ο Μπισε να μείνει. Αλλά είναι δευτερη-τριτη
λύση με 800Κ....
Δεν είπαμε να φύγουν όλοι αλλά έμεινε
και Κρέσπο και Βιειρινία και Μπισε και Βαρελα και Πασχαλακης. Διώξε δύο και με τα μισά συμβόλαια
που γλυτωσες φέρε έναν καλύτερο και νεότερο.
Η ομάδα θέλει και άλλο εξτρέμ.
Είχαμε τρία αριστερά και τώρα περιμένουμε
τον Μιτριτα....
Τον τερματοφύλακα και τον κεντρικό
αμυντικό να τον ξςχασουμε δηλαδή.
Πάνε πάρε ελληνικό πρωτάθλημα
με άμυνα χωνί.
Η ομάδα έχει τεράστια κενά
εδώ και χρόνια. Ο ρόλος του
οπαδού είναι να μιλάει.
Για αυτό ας αφήσουν ορισμένοι
τις συνεχείς υποδείξεις
και τις δικαιολογίες
και ας επανέλθουν στο ρόλο τους.
Μα αυτο ειπε που λες στην πρωτη προταση. Το 2-3 σημαινει 2 ισως και 3 και ολοι το μετεφρασαν ως 3GINOLA έγραψε:φαντασου να έλεγε 2 αν δεν περάσουμε, 3 αν περάσουμε.
είπε 2 με 3 και το κάλυψε. θα μπορούσε κάλλιστα να πει άλλες 3. δεν το έκανε
- 
				kosths BXL

για το δεκαρι εκτος του τζιοβινκο υπαρχει καποιο αλλο ονομα που να ξερετε οσοι εχετε ινφο απο την ΠΑΕ ?

Καλά κάνετε και μιλάτε, καλύτερα οπαδοί με ανησυχίες πάρα οπαδοί μόνιμοι χειροκροτητες.
Αλλα κάπου να υπάρχει και ένα μέτρο.
Το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι Football Manager όπου παίρνεις 10 παιχταράδες σε μία χρόνια και κάνεις ομάδα.
Στο πραγματικό ποδόσφαιρο οι μεταβλητές είναι πολλές και ποικίλες. Και παίζει μεγάλο ρόλο ο προπονητής και ο τρόπος με τον οποίο αυτός στήνει την ομαδα.
Υπάρχουν κενά που μπορούν να καλυφθούν με την ομαδική συνοχή και την τακτική συνέπεια.
Και ειδικά ο συγκεκριμένος προπονητής έχει αποδείξει έμπρακτα ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας.
Having said that, κι εγώ είμαι της άποψης ότι η απόκτηση ποιοτικου 10αριου είναι απαραίτητη άσχετα με το αποτέλεσμα του αυριανού παιχνιδιού.
Ως εκ τούτου θεωρώ ότι μέχρι το τέλος θα ρθει και 10αρι πέρα από τους 3 "κλεισμενους".
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αλλα κάπου να υπάρχει και ένα μέτρο.
Το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι Football Manager όπου παίρνεις 10 παιχταράδες σε μία χρόνια και κάνεις ομάδα.
Στο πραγματικό ποδόσφαιρο οι μεταβλητές είναι πολλές και ποικίλες. Και παίζει μεγάλο ρόλο ο προπονητής και ο τρόπος με τον οποίο αυτός στήνει την ομαδα.
Υπάρχουν κενά που μπορούν να καλυφθούν με την ομαδική συνοχή και την τακτική συνέπεια.
Και ειδικά ο συγκεκριμένος προπονητής έχει αποδείξει έμπρακτα ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας.
Having said that, κι εγώ είμαι της άποψης ότι η απόκτηση ποιοτικου 10αριου είναι απαραίτητη άσχετα με το αποτέλεσμα του αυριανού παιχνιδιού.
Ως εκ τούτου θεωρώ ότι μέχρι το τέλος θα ρθει και 10αρι πέρα από τους 3 "κλεισμενους".
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιμαν, επειδη ειπες ψαχτηκες λιγο με τον Ρουμανο.seaman έγραψε:Να τον δούμε και τον Αουγκούστο. Χωρίς φυσικά να είναι σοβαρό κριτήριο, στα μάτια μου και από τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες των προπονήσεων μου φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σωματικά από ότι στο παρελθόν. Πιθανό δηλαδή το να έχει γίνει δουλειά, που θα φανεί.
Ισχυει οτι εχει συμβολαιο μεχρι Ιουνιο του 22, οπως αναφερει στο tranfermarkt;
Διαβασες/βρηκες κατι διαφορετικο;
Αν ισχυει, το εγραψα και χθες ή θα ανανεωσει και θα ερθει δανεικος ή απλα θα ερθει δανεικος και μετα θα μπορουμε να τον παρουμε ως ελευθερο.
Το έχει γράψει αυτό ο σιμανDimitrisS έγραψε:Σιμαν, επειδη ειπες ψαχτηκες λιγο με τον Ρουμανο.seaman έγραψε:Να τον δούμε και τον Αουγκούστο. Χωρίς φυσικά να είναι σοβαρό κριτήριο, στα μάτια μου και από τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες των προπονήσεων μου φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σωματικά από ότι στο παρελθόν. Πιθανό δηλαδή το να έχει γίνει δουλειά, που θα φανεί.
Ισχυει οτι εχει συμβολαιο μεχρι Ιουνιο του 22, οπως αναφερει στο tranfermarkt;
Διαβασες/βρηκες κατι διαφορετικο;
Αν ισχυει, το εγραψα και χθες ή θα ανανεωσει και θα ερθει δανεικος ή απλα θα ερθει δανεικος και μετα θα μπορουμε να τον παρουμε ως ελευθερο.
Η ομάδα του στην Αμερική έχει την υπογραφή του για συμβόλαιο μέχρι το 24
Ο Λουτσεσκου ξαναλέω για πρώτη φορά όσο είναι στον ΠΑΟΚ είπε ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Αν τώρα αυτό το μεταφράζεται κάποιοι ως θέλω 2 ,ενώ μάλιστα είναι ήδη κλεισμένοι και ο τρίτος μωρε μόνο αν περάσω γιατί θα έχω έξτρα αγώνες,πραγματικά δεν καταλαβαίνω το πως και ακόμα περισσότερο το γιατί.

Ωραίοι ρε.
Τώρα που γυρνάω από διακοπές στο καράβι δεν ποσταρετε να έχω να διαβάζω να περνάει η ώρα.
Στις διακοπές 100 μυνήματα το λεπτό για να ακούμε μουρμούρα στην παραλία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα που γυρνάω από διακοπές στο καράβι δεν ποσταρετε να έχω να διαβάζω να περνάει η ώρα.
Άμα θες, σε γράφω γκρίνια 4 ετών να έχεις να διαβάζεις μεχρι μεθαύριο.Parolos έγραψε:Ωραίοι ρε.
Όπως κάνει "μασαζ" στους παίκτες του και παίζουν και για αυτόν, έτσι και λόγω ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΎ το κάνει και στους οπαδούς.joshua έγραψε:Ο Λουτσεσκου ξαναλέω για πρώτη φορά όσο είναι στον ΠΑΟΚ είπε ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Αν τώρα αυτό το μεταφράζεται κάποιοι ως θέλω 2 ,ενώ μάλιστα είναι ήδη κλεισμένοι και ο τρίτος μωρε μόνο αν περάσω γιατί θα έχω έξτρα αγώνες, πραγματικά δεν καταλαβαίνω το πως και ακόμα περισσότερο το γιατί.
Όχι ότι δεν θέλει και "προλογιάζει" αλλά όχι στην ερμηνεία που δίνεις εσύ. Εισπράττει ένταση και θέλει να αποφορτίσει, ναι, μην ανησυχείτε, θέλω θα πάρουμε.
Την δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε την ισορροπία, να φέρουμε τους παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για να χτίσουμε την νοοτροπία του νικητή και να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε όχι μόνο την Ριέκα αλλά και άλλους αντιπάλους εδώ στην Ελλάδα, πρέπει ο κάθε παίκτης που είναι εδώ να νιώσει από τον κόσμο και τον προπονητή την αυτοπεποίθηση. Να νιώσει ο κάθε παίκτης έχει ότι την εμπιστοσύνη και ότι είναι κομμάτι της ομάδας.joshua έγραψε:Ο Λουτσεσκου ξαναλέω για πρώτη φορά όσο είναι στον ΠΑΟΚ είπε ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Αν τώρα αυτό το μεταφράζεται κάποιοι ως θέλω 2 ,ενώ μάλιστα είναι ήδη κλεισμένοι και ο τρίτος μωρε μόνο αν περάσω γιατί θα έχω έξτρα αγώνες,πραγματικά δεν καταλαβαίνω το πως και ακόμα περισσότερο το γιατί.
Για αυτο
Ο Λουτσεσκου παντα προτιμουσε να εχει εναν που θα ειναι ευτυχισμενος και θα σκιζεται για αυτον παρα δυο που θα ειναι ψιλοχαλασμενοι. Αν εχει παικτες που δεν χωρανε επειδη δεν υπαρχουν παιχνιδια να παιξουν δεν θα μπορει να πετυχει το κλιμα που θελει στην ομαδα.
Nαι γιατι ειμαστε γεματοι μεσοεπιθετικα και δεν θα παιρνει χρονο οποιος ερθει...