Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Συγγνώμη επειδή δεν κατάλαβα τι έγραψε ο φίλος παραπάνω, πόσες μεταγραφές ζήτησε ο προπονητής ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Minority4 την Τετ 25 Αύγ 2021, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokmaniak
Mημπως ακουσε κανεις το λουτσεσκου ποσες μεταγραφες αν μιλησε για μεταγραφες?
-
giliopoulos
Εμενα παλι μου φαινεται απιστευτο που τον θελετε τοσο πολυastral έγραψε:Φαντάσου να έρθει καμιά πρόταση για Μπισε τι έχει να γίνει εδώ μέσα.barlow4 έγραψε:Μου φαινεται απιστευτο οτι διαβαζω απο τοσα ατομα να φυγει ο μπισεσβαρ.
οπως μου φαινοταν απιστευτα τα περι μη βασικου τζολη αν εμενε.
Φυσικά δεν μπορεί να είναι η μόνη λύση , αλλά είναι πάρα πολύ χρήσιμος στο ρόστερ αυτή τη στιγμή.
Ουτε στην Κυπρο επαιξε καλα καλα, τα χρονια περασαν και ποτε δεν φημιζοταν για την φυσικη του κατασταση, τωρα στα 34 τι ακριβως θα κανει?
Το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει δραματικα τα τελευταια χρονια, ν1 ειναι η ταχυδυναμη και το pressing, biseswar ειναι το παλιας κοπης δεκαρι που θα σου ανοιξει καμια αμυνα με τη λειβαδια στην τουμπα αλλα απο εκει και περα τι ακριβως?
Τον βλεπεις και τον λυπασαι ετσι που περπαταει χοροπηδηχτα, μαρκαρισμα 0
Eιναι παντως η πρωτη φορα στη θητεια του στον ΠΑΟΚ που ο Λουτσεσκου μιλαει τοσο για μεταγραφες, ενδεικτικο της απογνωσης του θα ελεγα, για αυτο μην ακουω οτι ο προπονητης δεν θελει μεταγραφες γιατι θα παθει εγκεφαλικο...
κανενας και σε καμια θεση δε θα πρεπει να ειναι η μονη λυση.astral έγραψε:Φαντάσου να έρθει καμιά πρόταση για Μπισε τι έχει να γίνει εδώ μέσα.barlow4 έγραψε:Μου φαινεται απιστευτο οτι διαβαζω απο τοσα ατομα να φυγει ο μπισεσβαρ.
οπως μου φαινοταν απιστευτα τα περι μη βασικου τζολη αν εμενε.
Φυσικά δεν μπορεί να είναι η μόνη λύση , αλλά είναι πάρα πολύ χρήσιμος στο ρόστερ αυτή τη στιγμή.
στ πρωτο ματς με τη ριεκα τους πηραμε φαλαγγι οταν εφυγε απο αριστερα ο καντουρι κ πηγε στη θεση του ο μπισεσβαρ.δεν ειναι μονο δεκαρι.ειναι απο τους πιο χρησιμους παικτες που εχουμε.
κ αν ηταν σκια τα περασμενα δυο χρονια μενει να φανει αν εφταιγαν αλλοι παραγοντες.γιατι πριν απο αυτο το διαστημα ηταν φοβος κ τρομος για τους αθηνεζους.
Ακριβως αυτο.Τους πηραμε φαλαγγι γιατι πηγε στη θεση του ο Καντουρι,στον αξονα που ο Μαροκινος ειναι καλυτερος σε σχεση με τα ακρα και αργοτερα βγηκε και απο το παιχνιδι,οχι γιατι πηγε αριστερα και προσφερε εκει...Αν δεν ειναι αυτα ενδειξεις των κενων στη γραμμη τι ειναι?
- invincible
Εδώ μέσα βλέπω κόσμο που όλοι αγαπάνε υπερβολικά τον ΠΑΟΚ. Απλά ο καθένας αγαπάει διαφορετικά. Αλλος λέει ότι αγαπάει μία γυναίκα και είναι ερωτευμένος και καψουρεμένος και όλη μέρα την δίνει ξύλο και άλλος λέει ότι αγαπάει και πάμε στο άλλο άκρο και όλη μέρα είναι χαδια και ρομάντζα και μέλια. Ο κάθε άνθρωπος ορίζει διαφορετικά την αγάπη και έτσι αγαπάει διαφορετικά. Έτσι και στον ΠΑΟΚ την ομάδα του κάποιος τον βλέπει σαν σάκο του μποξ που πρέπει να ξεσπάσει. Τα βλέπουμε αυτά και στο γήπεδο ζωντανά. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι ο άνθρωπος. Εδώ μέσα δυστυχώς υπάρχει πολύ εγωισμός και βλέπω ότι καταναλώνεται μερικοί πάρα πολύ ενέργεια στο να την πείτε σε κάποιο άλλο μέλος και να ξεσπάσετε παρα να γράψετε κάτι για την ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικά. Σαν να μην σας αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά ο καυγάς με κάποιο άλλο μέλος . Το βρίσκω πολύ ματαιόδοξο πάντως. Επίσης αν κάποιος δεν βρίζει και δεν προσβάλει και έχει τρόπους διαφωνώ να αποβάλετε γιατί έκανε ένα στειήτμεντ για τον Τζολη ή ένα οφτοπικ κτλ και γενικά επιλεκτικά κάποιοι να κάνουν τα ίδια και χειρότερα να μην τους κάνουμε τίποτα και κάποιοι να την πληρώνουν και κάποιους να τους σβήνουμε τα μυνήματα για οφ τόπικ και κάποιους να σας ξεφύγουν. ειναι άδικο.
όσο για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ μέχρι εδώ:
1) Nelson Oliveira. Καλή κίνηση αλλά δεν είναι ο επιθετικός που ξεσηκώσει και ο επιθετικός φόβητρο καλός κυνηγός αλλά όχι για πολλά 7/10 βαθμολογία από έμενα
2) Ταυλορ. Εμένα μου άρεσαν αρκετά χαρακτηριστικά που έχει και είναι κάτι διαφορετικό από ένα βαρετό κλασικό δεξί μπακ. Μπαίνει στο κουτί συχνά μέσα δυνατά και πασάρει ύπουλα. Μου αρέσει επιθετικά. Αμυντικά δεν έχω εικόνα μέχρι στιγμής θέλει χρόνο προσαρμογής 7/10 βαθμολογία από έμενα
3)Κουρτιτς. Πολύ ενδιαφέρον χαφ ειδικά στις κινήσεις του χωρίς την μπάλα. Μου άρεσε σχεδόν σε όλα εκτός από την τεχνική. Δεν είναι τεχνίτης. Δεν έχει την κάθετη και την γρήγορη πάσα του Μισιτς. Τίμιος παίχτης αλλά όχι ο μπαλαδόρος που θα ξεσηκώσει 7/10 βαθμολογία από έμενα
4) Ακόμπ. 8/10 βαθμολογία από έμενα ήθελες ένα pressing forward ειδικά μετά την φυγείν Πέλκα. Για εμένα είναι ο καλύτερος second striker και pressing forward μαζί για τον ΠΑΟΚ και διαφωνώ στο να πάρουμε άλλον second striker.
5) Μιτριτσα . ερωτηματικό . Παίχτης που δεν έχει παίξει ποτέ σε μεγάλο πρωτάθλημα αλλά έκανε τον μαραντόνα στην Ρουμανία , στις ΗΠΑ και στις Καμίλες. Σαν ένας πιο τεχνίτης Στοχ μου μοιάζει ή αν θέλετε σαν ένας πιο τεχνίτης Φετφατζίδης. Έχει το φανταζέ αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πέφτει όλη την ώρα κάτω και θα ζητάει φάουλ ή θα λάμψει ? Σαν πρώτη εικόνα αισιόδοξη θα τον έβαζα 8/10 βαθμολογία από έμενα γιατί έχει το ένας προς ένας που μας χρειάζεται.
6) Σιντκλει. Δεν μου αρέσει σαν εικόνα. πολύ ποζερος. Δεν έχει σοβαρά μούτρα και μάτι που γυαλίζει σαν τον Μάτος. Δεν μου φαίνεται σοβαρός. Πολύ Βραζιλιάνος. Πολύ στοίχημα. Είμαι σίγουρος ότι η υποχρεωτική ρήτρα που θα μπει θα είναι βάση κάποιας συμφωνίας για την απόδοση του παίχτη ή του ΠΑΟΚ αλλιώς δεν έχει νόημα. Μεταγραφή Ρισκο. Προτιμώ μία δοκιμασμένη λύση από Ευρώπη έστω και μέτρια παρά ένα ρίσκο. Μπορεί να είμαστε τυχεροί αλλά σαν πρώτη εικόνα βάζω 5/10 βαθμολογία από έμενα μακάρι με διαψεύσει.
7) όλη λένε ότι ο παίχτης που χρειάζεται είναι ένα 10αρι. και αν περάσουμε αύριο θα έρθει ένα δεκάρι. Δεν ξέρω τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτός που έρθει για να κρίνω. Αλλά αν του λείπει κάτι μέχρι στιγμής τον ΠΑΟΚ και θα το χρειαστεί είναι το γκολ. Εγώ θα έφερνα έναν παίχτη που θα κάνει πολλά γκολ . Δεν με νοιαζει αν είναι κυνηγός ή δεκάρι . Θέλω παίχτη που θα κάνει γκολ. Αν ο παίχτης που θα έρθει κάνει γκολ όλα τα άλλα θα τα ξεχάσουμε.
Από όλους αυτούς που είναι ελεύθεροι θα έπαιρνα τον Γκομίς για ένα χρόνο και κανέναν άλλο. Σίγουρα όχι τον Τσιοβινκο. Αυτά.
όσο για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ μέχρι εδώ:
1) Nelson Oliveira. Καλή κίνηση αλλά δεν είναι ο επιθετικός που ξεσηκώσει και ο επιθετικός φόβητρο καλός κυνηγός αλλά όχι για πολλά 7/10 βαθμολογία από έμενα
2) Ταυλορ. Εμένα μου άρεσαν αρκετά χαρακτηριστικά που έχει και είναι κάτι διαφορετικό από ένα βαρετό κλασικό δεξί μπακ. Μπαίνει στο κουτί συχνά μέσα δυνατά και πασάρει ύπουλα. Μου αρέσει επιθετικά. Αμυντικά δεν έχω εικόνα μέχρι στιγμής θέλει χρόνο προσαρμογής 7/10 βαθμολογία από έμενα
3)Κουρτιτς. Πολύ ενδιαφέρον χαφ ειδικά στις κινήσεις του χωρίς την μπάλα. Μου άρεσε σχεδόν σε όλα εκτός από την τεχνική. Δεν είναι τεχνίτης. Δεν έχει την κάθετη και την γρήγορη πάσα του Μισιτς. Τίμιος παίχτης αλλά όχι ο μπαλαδόρος που θα ξεσηκώσει 7/10 βαθμολογία από έμενα
4) Ακόμπ. 8/10 βαθμολογία από έμενα ήθελες ένα pressing forward ειδικά μετά την φυγείν Πέλκα. Για εμένα είναι ο καλύτερος second striker και pressing forward μαζί για τον ΠΑΟΚ και διαφωνώ στο να πάρουμε άλλον second striker.
5) Μιτριτσα . ερωτηματικό . Παίχτης που δεν έχει παίξει ποτέ σε μεγάλο πρωτάθλημα αλλά έκανε τον μαραντόνα στην Ρουμανία , στις ΗΠΑ και στις Καμίλες. Σαν ένας πιο τεχνίτης Στοχ μου μοιάζει ή αν θέλετε σαν ένας πιο τεχνίτης Φετφατζίδης. Έχει το φανταζέ αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πέφτει όλη την ώρα κάτω και θα ζητάει φάουλ ή θα λάμψει ? Σαν πρώτη εικόνα αισιόδοξη θα τον έβαζα 8/10 βαθμολογία από έμενα γιατί έχει το ένας προς ένας που μας χρειάζεται.
6) Σιντκλει. Δεν μου αρέσει σαν εικόνα. πολύ ποζερος. Δεν έχει σοβαρά μούτρα και μάτι που γυαλίζει σαν τον Μάτος. Δεν μου φαίνεται σοβαρός. Πολύ Βραζιλιάνος. Πολύ στοίχημα. Είμαι σίγουρος ότι η υποχρεωτική ρήτρα που θα μπει θα είναι βάση κάποιας συμφωνίας για την απόδοση του παίχτη ή του ΠΑΟΚ αλλιώς δεν έχει νόημα. Μεταγραφή Ρισκο. Προτιμώ μία δοκιμασμένη λύση από Ευρώπη έστω και μέτρια παρά ένα ρίσκο. Μπορεί να είμαστε τυχεροί αλλά σαν πρώτη εικόνα βάζω 5/10 βαθμολογία από έμενα μακάρι με διαψεύσει.
7) όλη λένε ότι ο παίχτης που χρειάζεται είναι ένα 10αρι. και αν περάσουμε αύριο θα έρθει ένα δεκάρι. Δεν ξέρω τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτός που έρθει για να κρίνω. Αλλά αν του λείπει κάτι μέχρι στιγμής τον ΠΑΟΚ και θα το χρειαστεί είναι το γκολ. Εγώ θα έφερνα έναν παίχτη που θα κάνει πολλά γκολ . Δεν με νοιαζει αν είναι κυνηγός ή δεκάρι . Θέλω παίχτη που θα κάνει γκολ. Αν ο παίχτης που θα έρθει κάνει γκολ όλα τα άλλα θα τα ξεχάσουμε.
Από όλους αυτούς που είναι ελεύθεροι θα έπαιρνα τον Γκομίς για ένα χρόνο και κανέναν άλλο. Σίγουρα όχι τον Τσιοβινκο. Αυτά.
- sourmenetes
- Moderator
Οκ.Gospi έγραψε:Σορρυ κιολας, αλλα ποιος θα τολμουσε να επιβεβαιωσει κατι τετοιο?
Ποιος θα τολμουσε να πει "μαγκες ηρθε εξαιρετικη προταση για Εσιτι αλλα ο Λουτσεσκου τον θέλει οποτε την απορριψαμε".
Δεν δινω ουτε μια στο εκατομμύριο να υπαρχει καποιος με death wish στην ΠΑΕ ..
Ειδικα οταν εχουμε αφησει να φυγουν σημαντικοτεροι και σημαντικοτεροι ποδοσφαιριστες μας κυριολεκτικα κοψοχρονια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτι θέλουμε το πιστεύουμε ότι δε θέλουμε όχι.
Ή πιο σωστά ότι μας συμφέρει με βάση το τι έχουμε σαν εικόνα.
Κλείνει η κουβέντα εδώ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
προφανως και ο καντουρι απελευθερωθηκε που δεν μπορουσε με τιποτα να προωθησει παιχνιδι απο τα αριστερα και πηγε ο μπισεσβαρ απο τα αριστερα που τους εκανε ανω κατω.
Χαχααχαχ εγώ φταίω που μου βγάζει σφάλμαDimitrisS έγραψε:Εγω δεν καταλαβα.
Τι ειπε ο Λουτσεσκου;
- WestBlock4
Εγω το μονο που βλεπω είναι ότι αν Ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα με αυτό το ροστερ κ το πραγματικα αστείο μεταγραφικό πλανο , ΙΒΑΝ κλείσε το λουτσεσκου 10 χρόνια συμβόλαιο.
Στην παρούσα φάση κι όσο δεν υπάρχει παίχτης στο 10, γιατί δεν υπάρχει ας μη γελιόμαστε, αν παίζουμε με τρια χαφ στο κέντρο, Τσούμπα στα φορ, συν τον Ρουμάνο αριστερά αντι του Μπισε - Καντουρί, τον Ζίβκο ως είναι δεξιά, θα δούμε θεωρώ καλύτερα αποτελέσματα τουλάχιστον επιθετικά.
Ας γίνουν έστω κι αυτές οι μεταγραφές που απεγνωσμένα ζητά ο προπονητής και να προσευχόμαστε να μην είναι μετριότητες.
Ας γίνουν έστω κι αυτές οι μεταγραφές που απεγνωσμένα ζητά ο προπονητής και να προσευχόμαστε να μην είναι μετριότητες.
- paokmaniak
5/10 ο σιτνκλει που δε τους εχουμε διε καν
και 7/10 ο Τειλορ που ομολογουμενως εχει απογοητευσει ολους (ακομα κ τον προπονητη κ τον εχει πισω απο το Ροντριγκο) ιδιο βαθμο μ τον Κουρτιτς...
και 7/10 ο Τειλορ που ομολογουμενως εχει απογοητευσει ολους (ακομα κ τον προπονητη κ τον εχει πισω απο το Ροντριγκο) ιδιο βαθμο μ τον Κουρτιτς...
Εγώ αυτό που κατάλαβα από τη συνέντευξη τύπου ως προς τις μεταγραφές είναι ότι πέραν του Τσούμπα θα γίνουν δύο-τρεις κινήσεις. Δεδομένου ότι τους δύο τους ξέρουμε ( Σιντκλει, Μιτριτα) μένει το 10αρι και τέλος.
Ο Λουτσεσκου στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι θέλει να διατηρήσει την ισορροπία στο γκρουπ...με ότι αυτό συνεπάγεται για παραπάνω από τις απολύτως αναγκαίες μεταγραφές.
Άρα ένα καλό 10αρι με ικανότητες second striker και ότι προκύψει στην πορεία πάει για Γενάρη.
Ο Λουτσεσκου στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι θέλει να διατηρήσει την ισορροπία στο γκρουπ...με ότι αυτό συνεπάγεται για παραπάνω από τις απολύτως αναγκαίες μεταγραφές.
Άρα ένα καλό 10αρι με ικανότητες second striker και ότι προκύψει στην πορεία πάει για Γενάρη.
Tupac έγραψε: Χαχααχαχ εγώ φταίω που μου βγάζει σφάλμα