Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
giliopoulos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Τρελα πραγματα.
Δηλαδη χωρις ευρωπη ειμαστε πληρεις στο 10 και το εξτρεμ..
Οκ τι να πω ειναι απιθανα αυτα που διαβαζουμε για τις αποφασεις της παε.
Ειναι τοσο μα τοσο αμπαλοι? Δεν υπαρχει ρευστο ουτε για δειγμα?
Και τα 2?
Ποιος ξερει..
Θλασουρι σιγουρα θα παθει καμια θλαση, και θα παιζεις με μπισερβαρ καγκαβα.. οκ..
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ που παει για πρωταθλημα ας πουμε θα παει στο καραισκακη να παιξει και αν τυχει εχει τραυματισμενους πχ ζιβκοβιτς καντουρι που δεν ειναι απιθανο, θα παει με βασικους τον μπισεσβαρ με τον μουργκ..
Ουδεν σχολιο μαγκες..
Και αλλαγη τον λαμπρου!!!!
Τρελα, αδιανοητα πραγματα..
Δηλαδη χωρις ευρωπη ειμαστε πληρεις στο 10 και το εξτρεμ..
Οκ τι να πω ειναι απιθανα αυτα που διαβαζουμε για τις αποφασεις της παε.
Ειναι τοσο μα τοσο αμπαλοι? Δεν υπαρχει ρευστο ουτε για δειγμα?
Και τα 2?
Ποιος ξερει..
Θλασουρι σιγουρα θα παθει καμια θλαση, και θα παιζεις με μπισερβαρ καγκαβα.. οκ..
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ που παει για πρωταθλημα ας πουμε θα παει στο καραισκακη να παιξει και αν τυχει εχει τραυματισμενους πχ ζιβκοβιτς καντουρι που δεν ειναι απιθανο, θα παει με βασικους τον μπισεσβαρ με τον μουργκ..
Ουδεν σχολιο μαγκες..
Και αλλαγη τον λαμπρου!!!!
Τρελα, αδιανοητα πραγματα..
Αφού λοιπόν για τον Μποριλ ζήτησαν το εξωπραγματικό πόσο των 2,5 μύρια για να τον αποδεσμεύσουν τον ξεχνάμε.
Χρειαζόμαστε ένα ακόμα αριστερό μπακ. Θα προτείνω λύση σε συνδυασμό με τερματα.
Αν υποθέσουμε ότι ο Ζιβκο Ζιβκοβιτς δεν υπολογίζεται από τον Σκουφεσκου, να τον δώσουμε στην Παρτιζάν ανταλλαγή με το αριστερό τους Μπακ Slobotan Urocevic (παίζει και δεξί Μπακ).
Για τερματαδες τα είπαμε.
Για δεύτερο αριστερό εξτρέμ Andres Roa.
Βρείτε ένα καλό δεκαρι.
Άιντε να τελειώνουμε με τις μεταγραφές, να ενσωματωθούν οι νεοαποκτηθεντες για να αρχίσει να ρολαρει η ομάδα.
Χρειαζόμαστε ένα ακόμα αριστερό μπακ. Θα προτείνω λύση σε συνδυασμό με τερματα.
Αν υποθέσουμε ότι ο Ζιβκο Ζιβκοβιτς δεν υπολογίζεται από τον Σκουφεσκου, να τον δώσουμε στην Παρτιζάν ανταλλαγή με το αριστερό τους Μπακ Slobotan Urocevic (παίζει και δεξί Μπακ).
Για τερματαδες τα είπαμε.
Για δεύτερο αριστερό εξτρέμ Andres Roa.
Βρείτε ένα καλό δεκαρι.
Άιντε να τελειώνουμε με τις μεταγραφές, να ενσωματωθούν οι νεοαποκτηθεντες για να αρχίσει να ρολαρει η ομάδα.
Δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να ζητησαν τοσα για τον Μποριλ,ουτε βεβαια 100.000 που γραφαμε...
- paokovios1974
Εγω παντως για τον μποριλ εχω καταλαβει οτι ειναι απλα ενας τιμιος αμπαλος εργατης.
Οκ και ο ροντριγκο τετοιος ειναι.
- black_star_ninja
-
giliopoulos
Μονο που ο ροντριγκο ηταν ερασιτεχνης κυριολεκτικα μεχρι τα 25 του και εκανε μετα 2 σεζον με την ντεπορτιβο αβες.paokovios1974 έγραψε:Εγω παντως για τον μποριλ εχω καταλαβει οτι ειναι απλα ενας τιμιος αμπαλος εργατης.
Ο μποριλ ηταν βασικος στο euro με την Τσεχια, επαιξε βασικοτατος CHL και εφτασε βασικοτατος μεχρι τους 8 του Europa.
Μαλλον υπαρχει μια διαφορα δε νομιζεις?
- paokovios1974
και αν φυγει ο κγκαβα να φανταστω θα παρουμε ..αλλιως δεν βγαινουν τα νουμεραGINOLA έγραψε:UPDATE
Να διακόψω τη συζήτηση για πράγματα όπως ο τζόλης και ο ακατανόμαστος πρώην τερμάτας της αεκ και να πω πως σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες ΧΘΕΣ πάρθηκε τελική απόφαση (δόξα το θεό ) ότι θα πάρουμε και ένα δέκα ΕΆΝ περάσουμε τους κροάτες.
Να προλάβω πριν με ρωτήσετε το ΕΆΝ δεν συνδέεται με τα οικονομικά αλλά με την σκέψη ότι το ρόστερ είναι αρκετό για μια φορά την εβδομάδα με την προσθήκη των τριών αλλά όχι αν μπουν τα παιχνίδια της ευρώπης στα οποία ο στόχος είναι ξεκάθαρο να περάσουμε και τον όμιλο.
Το ποιος και τα ονόματα δεν παίζουν ρόλο, λίγες μέρες έμειναν.
- sourmenetes
- Moderator
Δημοσιεύματα βγήκαν για χιλιάδες ονόματα ότι έκλεισαν ότι ήρθαν ότι ότι...bersekeros έγραψε:Ισχύει ή δεν ισχύει το δημοσίευμα; Μήπως έμαθε κάποιος;sourmenetes έγραψε:Ξαναλέω κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήρθε πρόταση.
Εμείς δε μάθαμε αυτό.
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/194 ... -ton-esiti
Επειδή και μεις ακούσαμε κάτι τέτοιο η απάντηση ήταν ότι δεν ήρθε πρόταση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σορρυ κιολας, αλλα ποιος θα τολμουσε να επιβεβαιωσει κατι τετοιο?
Ποιος θα τολμουσε να πει "μαγκες ηρθε εξαιρετικη προταση για Εσιτι αλλα ο Λουτσεσκου τον θέλει οποτε την απορριψαμε".
Δεν δινω ουτε μια στο εκατομμύριο να υπαρχει καποιος με death wish στην ΠΑΕ ..
Ειδικα οταν εχουμε αφησει να φυγουν σημαντικοτεροι και σημαντικοτεροι ποδοσφαιριστες μας κυριολεκτικα κοψοχρονια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος θα τολμουσε να πει "μαγκες ηρθε εξαιρετικη προταση για Εσιτι αλλα ο Λουτσεσκου τον θέλει οποτε την απορριψαμε".
Δεν δινω ουτε μια στο εκατομμύριο να υπαρχει καποιος με death wish στην ΠΑΕ ..
Ειδικα οταν εχουμε αφησει να φυγουν σημαντικοτεροι και σημαντικοτεροι ποδοσφαιριστες μας κυριολεκτικα κοψοχρονια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω κραταω μια πισινη για Μποριλ,οτι εξακολουθει να υφισταται ενδιαφερον.paokovios1974 έγραψε:Ας επεμενε για τον μποριλ τοτε ο λουτς.
- FreeWatcher
Ενω ποδοσφαιριστης που στα 31 δεν έχει βγει απτη χωρα του και εχει παιξει μονο στην τσεχια ειναι το ονειρο καθε παοκτσή!giliopoulos έγραψε:Μονο που ο ροντριγκο ηταν ερασιτεχνης κυριολεκτικα μεχρι τα 25 του και εκανε μετα 2 σεζον με την ντεπορτιβο αβες.paokovios1974 έγραψε:Εγω παντως για τον μποριλ εχω καταλαβει οτι ειναι απλα ενας τιμιος αμπαλος εργατης.
Ο μποριλ ηταν βασικος στο euro με την Τσεχια, επαιξε βασικοτατος CHL και εφτασε βασικοτατος μεχρι τους 8 του Europa.
Αντε να το ξαναγραψω, αριστερο μπακ με δεξι ποδι ειναι λυση αναγκης οχι στοχος ομαδας πρωταθλητισμου!
Δεν ξέρω τι θα γίνει στα εξτρέμ και στα Μπακ. Μπορεί να είναι καλοί παίκτες αυτοί, σίγουρα το σκούφι ξέρει καλύτερα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν για άλλη μια χρονιά δεν πάρουμε γρήγορο μέσο θα ζησουμε πάλι σκηνικά με τραβήγματα φανέλας στο κέντρο και κάποιες φορές θα το πληρώσουμε. Ντσαμ και μπενασερ είναι παικταραδες και για Ελλάδα και για επίπεδο europa league. Με συμβόλαιο εκατομμυρίου παίρνεις τον έναν κ έχεις ένα κέντρο με ντσαμ κουρτιτς κ αλλαγή ξεκούραστους σβαμπ Αουγκούστο που με φυγή Καμαρά θα είναι το νο1 στην Ελλάδα. Τα χαφ είναι το μισό πρωτάθλημα και εμείς 5 χρόνια δε λέμε να το καταλάβουμε.
-
giliopoulos
Οκ μαζι σου. Ο ροντριγκο και ο τειλορ τι ειναι?FreeWatcher έγραψε:Ενω ποδοσφαιριστης που στα 31 δεν έχει βγει απτη χωρα του και εχει παιξει μονο στην τσεχια ειναι το ονειρο καθε παοκτσή!giliopoulos έγραψε:Μονο που ο ροντριγκο ηταν ερασιτεχνης κυριολεκτικα μεχρι τα 25 του και εκανε μετα 2 σεζον με την ντεπορτιβο αβες.paokovios1974 έγραψε:Εγω παντως για τον μποριλ εχω καταλαβει οτι ειναι απλα ενας τιμιος αμπαλος εργατης.
Αντε να το ξαναγραψω, αριστερο μπακ με δεξι ποδι ειναι λυση αναγκης οχι στοχος ομαδας πρωταθλητισμου!