Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:Kαλα αυτο το ΑΝ περασουμε τους Κροατες ειναι απλα ανεκδοτο.Μονη λογικη περιπτωση να μην αποκτηθει 10ρι ειναι να μεινει και να υπολογιζεται ο Καγκαβα. Επιπλεον το ερωτημα δεν ειναι αν το ροστερ ειναι ποσοτικα αρκετο για μια διοργανωση αλλα ποιοτιτκα.
Αυτο.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

joshua έγραψε:Χωρις να θελω παντως να στενοχωρησω κανεναν με Βιερινια,Τειλορ στην αμυνα και αυτη τη μεσοεπιθετικη γραμμη που σε 90 λεπτα και 20 τελικες δεν καταφερε να βαλει γκολ απεναντι στους Κροατες και ζοριστηκε απεναντι στους Ιρλανδους,φαβορι δεν μας θεωρω...
Συμφωνώ μαζί σου φίλε joshua. Και εμένα μου φαίνεται παράξενη η τόση αισιοδοξία για την Πέμπτη. Μακάρι όλα να πάνε καλα!

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ωραίες οι δύο τελευταίες σελίδες που γράφετε αλλά εγώ έχω μείνει και ξαναδιαβάζω το ήρθε σοβαρή πρόταση για εσιτι αλλά ο στρατηγός την απέρριψε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Λουτσέσκου, όπως και πολύ εδώ μέσα, αποδίδει στο μυαλό του την ευθύνη για τις 2 προηγούμενες χρονιές στους προπονητές και όχι στο ρόστερ. Προσωπικά θεωρώ πως έχει πέσει σε επικίνδυνη λούμπα, καθώς προσπαθεί μέσα από αυτό να κερδίσει τον άτυπο διαγωνισμό για το κατα πόσο είναι πολύ καλύτερος από τους προκατόχους του.
Ως εκ τούτου, δεν μπορεί και δεν είναι συμβατό με αυτήν του την θέση το να ζητήσει πλήρη αναδόμηση του ρόστερ.
Το βρίσκω πολύ λάθος, καθώς πέρα από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων παιχτών, υπάρχει και το ηλικιακό θέμα. Ακόμη και να ήταν κάποτε δυνατό αυτό το ρόστερ, τη στιγμή που μιλάμε σε κομβικές θέσεις και συγκεκριμένα κομβικά πρόσωπα έχουν γεράσει και έχουν περάσει και σοβαρούς τραυματισμούς στο ενδιάμεσο.
Άντε να δεχθώ οτι πιστεύει πως μπορεί να επαναφέρει τον Πασχαλάκη. Αλλά να πιστεύει οτι μπορεί να επαναφέρει στα επίπεδα του 2019 τον Βιειρινια, τον Βαρέλα, τον Κρέσπο και τον Μπίσεσβαρ, το βρίσκω αφελές και επικίνδυνο.
kos

Δημοσίευση από kos »

GINOLA έγραψε:και χρωστάω στον γκίκα κάτι περί νέας σεζόν.

έχει δίκιο. Όμως δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δείχνει χρόνια τώρα πως και συμβόλαια να έχει , και 25αριδες να έχει ,αυτοί αν έχουν ποιότητα φεύγουν οπότε θέλουν. Περισσότερο αυτό είναι το πρόβλημα παρά η τωρινή κατάσταση. Κάνουμε πάντα ομάδες μια χρήσης γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε παίκτες.

Πάνω σε αυτό, ο λούτσε θεωρεί πως ο δρόμος για να αλλάξει είναι η κούπα και η συμμετοχή στο τσ.λ.
Αυτό δεν είναι σοβαρή δικαιολογία.
Δεν είναι μόνο αγωνιστικό το ζήτημα.
Την επόμενη χρονιά λήγουν τα συμβόλαια του μισού ρόστερ.
Φέτος επιλέγεις να πάρεις δανεικούς.
Σαν να αποφεύγεις να αναλάβεις οικονομικές δεσμεύσεις για μετά την λήξη της επόμενης σεζόν. Ξεκάθαρα.

Δεν είμαι φαν των θεωριών συνωμοσίας σχετικά με τον Ιβάν αλλά μου κάνει εντύπωση.
Ο χρόνος θα δείξει...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

GINOLA έγραψε:UPDATE

Να διακόψω τη συζήτηση για πράγματα όπως ο τζόλης και ο ακατανόμαστος πρώην τερμάτας της αεκ και να πω πως σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες ΧΘΕΣ πάρθηκε τελική απόφαση (δόξα το θεό ) ότι θα πάρουμε και ένα δέκα ΕΆΝ περάσουμε τους κροάτες.

Να προλάβω πριν με ρωτήσετε το ΕΆΝ δεν συνδέεται με τα οικονομικά αλλά με την σκέψη ότι το ρόστερ είναι αρκετό για μια φορά την εβδομάδα με την προσθήκη των τριών αλλά όχι αν μπουν τα παιχνίδια της ευρώπης στα οποία ο στόχος είναι ξεκάθαρο να περάσουμε και τον όμιλο.

Το ποιος και τα ονόματα δεν παίζουν ρόλο, λίγες μέρες έμειναν.
επειδη τους εχω ικανους να μην το σκεφτηκαν (αν και περισσοτερο νομιζω οτι μας περναν για χαζους αν κρινω απο το ποιοι στελεχωνουν το επικοινωνιακο και τι μας λενε κατα καιρους), ας τους πει καποιος οτι αν το προβλημα τους ειναι τα λιγα παιχνιδια, αλλο πραγμα η ποσοτικη ενισχυση και αλλο η ποιοτικη αναβαθμιση του ροστερ. θεμα ποσοτικης ενισχυσης αυτη τη στιγμη δεν εχουμε στο 10, εχουμε ζητημα ποιοτικης αναβαθμισης, κι αυτο δε σχετιζεται με καμια προκριση. αν τους ενοχλει το εξτρα συμβολαιο, ας το διωξουν και ας επωμιστουν το βαρος του στην χειροτερη περιπτωση (μαξ 500 χιλιαρικα), αφου το οικονομικο δεν ειναι το θεμα.

απο φθηνες δικαιολογιες χορτασαμε, κι αυτο δεν παει σ εσενα προφανως φιλε :)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Toν mr μπουτια μπορουμε να βρουμε εναν τροπο να τον χαιρετησουμε να κλεισουμε και την αλλη μαυρη τρυπα? Επισης ελπιζω να μην περναει απο το μυαλο τους να δωσουν τον Αγκουστο και να κρατησουν τον Εσιτι...
kos

Δημοσίευση από kos »

Και για να το κλείσω αγαπητέ ζινολα αν πάθει εγκεφαλικό ο λουτσεσκου με άλλες 5 αντί για 3 μεταγραφές, τι θα πάθει του χρόνου που θα θέλει να μας βάλει τον Αύγουστο ομίλους Τσου Λου με 12 νέους παίκτες?
Εκτός αν εισηγηθεί ανανέωση Βιερίνια, Κρέσπο, Βαρελα, μπισε για να κρατήσει κορμό :lol:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ο μιτριτα και ο σιντκλει ειναι κλεισμενοι τελειωσε ?
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

kos έγραψε:Και για να το κλείσω αγαπητέ ζινολα αν πάθει εγκεφαλικό ο λουτσεσκου με άλλες 5 αντί για 3 μεταγραφές, τι θα πάθει του χρόνου που θα θέλει να μας βάλει τον Αύγουστο ομίλους Τσου Λου με 12 νέους παίκτες?
Εκτός αν εισηγηθεί ανανέωση Βιερίνια, Κρέσπο, Βαρελα, μπισε για να κρατήσει κορμό :lol:
Μα αυτο ακριβως θα εισηγηθει.. Ξεχασες Πασχαλακη..
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

kosths BXL έγραψε:ο μιτριτα και ο σιντκλει ειναι κλεισμενοι τελειωσε ?
Ναι.. Αυριο έρχονται..
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

joshua έγραψε:Εγω θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει αν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθει ΚΑΙ ο Μποριλ.
Αυτό που άκουσα σήμερα στον καφέ :D

είναι ότι τον ήθελε πολύ ο Λουτσέσκου,

αλλά οι Τσέχοι ζήτησαν 2,5Μ για αγορά (και όχι 1Μ και 1,5Μ που γράφτηκε).

Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει, κανένα απολύτως θέμα Μπορίλ.

Επίσης το κεφάλαιο Τζιοβίνκο, δεν φέρεται, να έχει κλείσει τελείως.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ενταξει αν το 10ρι ειναι καλο που θα ερθει μετα την προκριση τοτε φτιαχνει η κατασταση και αν ο λουτσε κανει λιγο τα μαγικα του τοτε η κατασταση κρατιεται μεχρι το γεναρη....βαζεις ζιβκοβιτς στο τερμα που τουλαχιστον δεν ειναι γκαφατζης σαν τον πασχαλακη , στοπερ ινγκασον η με κρεσπο η με μιχαι (γτ ο μιχαιλιδης ειναι λιγο λαθερ) χαφ σβαμπ με κουρτιτς η κουρτιτς με ντοουγκλας μπροστα ζιβκοβιτς μιτριτα και η μεταγραφη στο 10 και κορυφη ο ακπομ...πλαγια μπακ σιντκλει απο αριστερα και ο αρχηγος απο δεξια....καλη ειναι η ενδεκαδα αρκει το 10ρι να ειναι παικταρας
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

jibbie έγραψε:
GINOLA έγραψε:UPDATE

Να διακόψω τη συζήτηση για πράγματα όπως ο τζόλης και ο ακατανόμαστος πρώην τερμάτας της αεκ και να πω πως σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες ΧΘΕΣ πάρθηκε τελική απόφαση (δόξα το θεό ) ότι θα πάρουμε και ένα δέκα ΕΆΝ περάσουμε τους κροάτες.

Να προλάβω πριν με ρωτήσετε το ΕΆΝ δεν συνδέεται με τα οικονομικά αλλά με την σκέψη ότι το ρόστερ είναι αρκετό για μια φορά την εβδομάδα με την προσθήκη των τριών αλλά όχι αν μπουν τα παιχνίδια της ευρώπης στα οποία ο στόχος είναι ξεκάθαρο να περάσουμε και τον όμιλο.

Το ποιος και τα ονόματα δεν παίζουν ρόλο, λίγες μέρες έμειναν.
επειδη τους εχω ικανους να μην το σκεφτηκαν (αν και περισσοτερο νομιζω οτι μας περναν για χαζους αν κρινω απο το ποιοι στελεχωνουν το επικοινωνιακο και τι μας λενε κατα καιρους), ας τους πει καποιος οτι αν το προβλημα τους ειναι τα λιγα παιχνιδια, αλλο πραγμα η ποσοτικη ενισχυση και αλλο η ποιοτικη αναβαθμιση του ροστερ. θεμα ποσοτικης ενισχυσης αυτη τη στιγμη δεν εχουμε στο 10, εχουμε ζητημα ποιοτικης αναβαθμισης, κι αυτο δε σχετιζεται με καμια προκριση. αν τους ενοχλει το εξτρα συμβολαιο, ας το διωξουν και ας επωμιστουν το βαρος του στην χειροτερη περιπτωση (μαξ 500 χιλιαρικα), αφου το οικονομικο δεν ειναι το θεμα.

απο φθηνες δικαιολογιες χορτασαμε, κι αυτο δεν παει σ εσενα προφανως φιλε :)
Πάντως αν το ψάξει κανείς, στο Κόνφερενς το rotation δεν βγαίνει χωρίς να μπούν στην 11άδα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δηλαδή αν παίξουμε Τετάρτη Κυριακή και κάνουμε ροτέισιον στο αριστερό και στο δεξί μπάκ, αυτή την στιγμή θα είναι ο Λύρατζης και ο Σίντκλει, με βασικούς τον Ράφτη και τον Αρχηγό. Το ίδιο και στα εξτρέμ. Δηλαδή είμαστε σε σημείο που άν βγάλει την κλασσική θλάση του ο Καντουρί ή ο Αντρέ, ή πάρουν καμιά κάρτα, δεν θα έχουμε αξιοπιστο ροτείσιον (δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάν ροτέισιον σε τέτοια περίπτωση).

Σίγουρα λοιπόν θέλουμε: 10άρι, ένα ακόμα ακραίο μπάκ, ένα ακόμα εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Timelord έγραψε:Ωραίες οι δύο τελευταίες σελίδες που γράφετε αλλά εγώ έχω μείνει και ξαναδιαβάζω το ήρθε σοβαρή πρόταση για εσιτι αλλά ο στρατηγός την απέρριψε
ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΥΤΌ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”