Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από sourmenetes »

DamoN έγραψε:Τώρα που από ότι φαίνεται κλείνουμε γρήγορους παιχτεσ κάτω από 30 χρόνων Ξεκίνησε η κασέτα με τους Έλληνες ….
Ο τσιγγαρας περυσι που δεν ήταν ο κακος λουτσεσκου κ είχε προπονητή τον παμπλο γιατί δεν ανανέωσε;
Αφού είστε όλη μέρα εδώ μέσα κ γράφεται που σημαίνει ότι ασχολείστε όποτε γνωρίζετε γιατί έντεχνα αποκρύπτετε κάποια σημαντικά δεδομένα; Βγήκε ο ίδιος ο Γιαννουλης κ είπε ότι όταν δεν έκλεισε την πρώτη φορά το καλοκαίρι κ τελικά έμεινε έχασε την γη κάτω από τα πόδια του; Θυμάστε τα ματς του στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι τον Γενάρη;
Βγήκε ο πελκας κ είπε ότι βγήκε αλλαγή κ έτρεξε να δει το κινητό του αν πήρε την μεταγραφη κ πανηγύριζε;
Ο τζολης ήθελε να μείνει; Βάζετε το χέρι σας στην φωτιά; Αν τελικά έμενε και πάθαινε πελκας θα ήταν άσχετοι στην ΠΑΕ που δεν τον πούλησαν στο πικ του;
Ο τζιοβινκο τελικά καλός είναι ή όχι; Γιατί είναι και 35 χρόνων. Ο γκομις που είναι 36 όλα καλά;
Ωπα μην τα λες!!

Τα παιδιά θέλανε να παίξουν στον ΠΑΟΚ!

Χωρίς να θέλω να ούτε να προσβάλλω ούτε να μειώσω κανέναν ειδικά τον πελκα που έμεινε πολλά χρόνια στην ομαδα

ΌΤΑΝ ΠΈΦΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

ΌΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΤΜΟΣ...

Και είναι έτσι ακριβώς!!

Όταν δεν δεχτήκαμε τα 5-7 εκ τη φενερ για πελκα λέγανε ότι δεν ξέρουμε να πουλάμε όπως και με Κλάους και με άλλους.

Τώρα άλλο τροπάριο.

Βρείτε τουλάχιστον ένα σημείο που να συμφωνείτε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ειλικρινά τώρα....θα βρεθεί κάποιος να τον ρωτήσει τον Ακπομ...για πες ρε παλληκάρι μου τι έγινε πέρσυ ....τέτοιες μερες ήτανε...και την ποιό κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ...εξαφανιζολ!!!!
....δλδ..οχι τίποτα το σοβαρό...αλλα ρε φιλε..της Κρασνονταρ ο εφιάλτης με ξυπνάει εδώ και 1χρόνο πολλές φορές.. τα βράδυα....
...και τώρα...τσουπ...να σου το το αγόρι...σα να μην συνέβη τίποτα....
....η απόλυτη γελοιότητα...αντε Για!!!!!!

....γ@μω τα μυαλά σας γ@μω...εκει μέσα.. ξευτιλες..
.......
Ενώ είχες συμφωνήσει να τον πουλήσεις γιατί τελείωνε το συμβόλαιο του και εκλεινεσ Σέντερ φορ που θα εσκαγες 3 μυρια για να βάζει γκολ γιατί ο ΑΚΠΟΜ δεν ήταν σκόρερ για αυτό και ήταν αλλαγή του σβιντερσκι έκατσε και έπαιξε ένα επιπλέον ματς και πέρασες την μπενφικα με κίνδυνο να τραυματιστεί και να μην κάνει την μεταγραφη του . Από Αγγλία είναι ο άνθρωπος με όνειρο να παίξει εκεί.δεν του κάτσε και ξαναγύρισε. Όχι με το ζορι εσυ του έκανες πρόταση.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

WestBlock4 έγραψε:
laska4 έγραψε:Εγώ φέτος ήμουν πολύ αισιόδοξος μέχρι 20 Αύγουστου για μεταγραφές Αλλά μετά απογοητεύτηκα και εγώ και με πήρε η μπάλα και εμένα.....ένα θέλω να πω όμως ψάξτε τον δεύτερο σκόρερ της σούπερ λίγκ....Ο τσουμπα φέτος θα κάνει παπάδες....πιστέψτε με , ποιος τικινιο , αραουχο και καμάρα..και επισης πιστεύω μετά από τον Ρουμάνο και τον σιντκλει θα έρθουν άλλοι δύο , δεκάρι και ακόμα ένας μπροστά
Πρώτος σκόρερ??? Παιδιά αφήστε τα ποτήρια κατω
Ρε φίλε την γνώμη μου λέω , δημοκρατία έχουμε...εσείς μάθετε τρόπους
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Φτανει βρε με το τζολη , κ χαλαρώστε που μου τον κάνατε και υπερπαιχτη. Κάντε ταμείο στο τελος της σαιζόν τι θα κάνει κ αν αναβαθμιστεί η θα τον στείλουν πουθενα δανεικό. Μακαρι να φτάσει σε τοπ επίπεδο αλλά δεν ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ τωρα που καίγεται ο κωλος μας με την αστεια μεταγραφική τακτική η καλυτερα ανυπαρξία......?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ο Άκπομ του εξαμήνου του νταμπλ και των περσινών προκριματικών είναι το ποιοτικότερο φορ που είχε η ομάδα τα πόσα τελευταία χρόνια, αρκεί η ιστορία με τη Μίντλεσμπρο να του γίνει μάθημα και να μη μας βλέπει ως ένα σκαλοπάτι όπου θα κάτσει ένα χρόνο με το ζόρι για να πάει κάπου καλύτερα. Αν είχε και την ικανότητα του Πρίγιο στο γκολ, θα πήγαινε και σε καλύτερη ομάδα.
Μ' αρέσει που την περίοδο που έκλεινε ο Ολιβέιρα, στις φήμες του SDNA, από τη FORZA, έγραφαν ότι είχε προταθεί ο Τσούμπα, αλλά απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν είχαν ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο έφυγε πέρσι, υπονοώντας(;) δηλαδή ότι εκβίασε τη μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

https://www.newsit.gr/athlitika/paok-sy ... o/3350167/

Αυτό μόνο εδώ το είδα για τον Μιτρίτα. Τον έχει δεσμευμένο λέει η Αλ-Χιλάλ μέχρι τον Ιανουάριο του 2022. Την τρέλα μου μέσα. Πάλι μπλέξαμε με τους Άραβες;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ειλικρινά τώρα....θα βρεθεί κάποιος να τον ρωτήσει τον Ακπομ...για πες ρε παλληκάρι μου τι έγινε πέρσυ ....τέτοιες μερες ήτανε...και την ποιό κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ...εξαφανιζολ!!!!
....δλδ..οχι τίποτα το σοβαρό...αλλα ρε φιλε..της Κρασνονταρ ο εφιάλτης με ξυπνάει εδώ και 1χρόνο πολλές φορές.. τα βράδυα....

.......
Ο Ακπομ φταιει, που εμεινε και να παιξει και το ματς με Μπενφικα. Δεν φταιει ο Ρεμπε ή ο οποιοσδηποτε; Σιγα μην χρεωσουμε την Κρασνονταρ σε εναν παικτη που ηθελε το καλυτερο για την καριερα του (ή ετσι νομιζε τοτε)
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μπράβο πολύ ωραία !

Κάθεστε και τσακώνεστε για παίκτες που δεν πρόκειται να έρθουν στον ΠΑΟΚ.

Συγχρόνως τσακώνεστε για παίκτες που έφυγαν από τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι, κάθε φορά που σκοράρει ή βγάζει ασιστ ο Τζόλης θα έχουμε τα ίδια ? :lol:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

laska4 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:
laska4 έγραψε:Εγώ φέτος ήμουν πολύ αισιόδοξος μέχρι 20 Αύγουστου για μεταγραφές Αλλά μετά απογοητεύτηκα και εγώ και με πήρε η μπάλα και εμένα.....ένα θέλω να πω όμως ψάξτε τον δεύτερο σκόρερ της σούπερ λίγκ....Ο τσουμπα φέτος θα κάνει παπάδες....πιστέψτε με , ποιος τικινιο , αραουχο και καμάρα..και επισης πιστεύω μετά από τον Ρουμάνο και τον σιντκλει θα έρθουν άλλοι δύο , δεκάρι και ακόμα ένας μπροστά
Πρώτος σκόρερ??? Παιδιά αφήστε τα ποτήρια κατω
Ρε φίλε την γνώμη μου λέω , δημοκρατία έχουμε...εσείς μάθετε τρόπους
Καλα σε πειράζω μη το παίρνεις στα σοβαρά. Απλα όταν το διάβασα νομιζα τρολαρες στην αρχη
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

@tzelas

Φιλε μου το ιδιο λεμε. Ειτε ετσι ειτε αλλιως στο σημερινο ποδοσφαιρο δεν μπορεις απλα να κρατησεις τετοιους παικτες. Ο συγκεκριμενος βεβαια θα καταληξει σε καμια εκ των τοπ 5-10 ομαδων του πλανητη καλα να ειναι το παλικαρι. Στα 21 του εχει αλλαξει 3 ουσιαστικα ομαδες εκ των οποιων οι δυο ειναι και απο τις καλες ομαδες της Ευρωπης.

Εμενα βεβαια δεν μου αρεσει αυτο αλλα και τι να κανεις??
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

TylerDurden έγραψε:
Dimg4 έγραψε:

.......
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΑΓΜΑ
Δεν κρίνω τα λεγόμενα του Τάγμα, αλλά ρε Ντιμ τόσο θράσος;
Να επικροτείς εσύ τέτοιο ποστ;;
Ο ξάδερφος τι θα σκεφτόταν δηλαδή;
Αυτός ήταν παοκτσακι ο τσουμπα ήταν Άρσεναλ μικρος
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

DamoN έγραψε:Τώρα που από ότι φαίνεται κλείνουμε γρήγορους παιχτεσ κάτω από 30 χρόνων Ξεκίνησε η κασέτα με τους Έλληνες ….
Ναι, θα πρέπει να τελειώσει αυτή η κασέτα.
Όλα τα ελληνάκια κάνουν ανάποδες κ#λοτούμπες για εξωτερικό και δεν τους κακίζω, για να είμαι ειλικρινής.

Αφού είμαστε ένα υποβαθμισμένο βαλκανικό πρωτάθλημα, της σήψης και της παρακμής.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Πρώτα θα κοιτάξουν την επαγγελματική εξασφάλιση και μετά το συναίσθημα.

Οι άγγλοι είναι κοινοτικοί ή όχι; Το έχουν ρωτήσει πολλές φορές, πολλά μέλη. Τι ισχύει (μετά το Brexit) ;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Caballo Viejo έγραψε:https://www.newsit.gr/athlitika/paok-symfonia-gia-mitrita-to-teleytaio-empodio/3350167/

Αυτό μόνο εδώ το είδα για τον Μιτρίτα. Τον έχει δεσμευμένο λέει η Αλ-Χιλάλ μέχρι τον Ιανουάριο του 2022. Την τρέλα μου μέσα. Πάλι μπλέξαμε με τους Άραβες;
Ω ρε φίλε, πιο μπερδεμένο δεν γινόταν το θέμα. Με Άραβες δε βγαίνει άκρη εύκολα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οι Άγγλοι είναι πλέον ξένοι.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ettien26 έγραψε:Μπράβο πολύ ωραία !

Κάθεστε και τσακώνεστε για παίκτες που δεν πρόκειται να έρθουν στον ΠΑΟΚ.

Συγχρόνως τσακώνεστε για παίκτες που έφυγαν από τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι, κάθε φορά που σκοράρει ή βγάζει ασιστ ο Τζόλης θα έχουμε τα ίδια ? :lol:
Εγώ θα συνεχίσω να στέλνω τα φιλιά μου στο πρώην προπονητή του άτακτου ΧΡΗΣΤΟΥ Τ-Ζ-Ο-Λ-Η.
Αυτό όχι γιατί πωλήθηκε (πράγμα απολύτως φυσιολογικό), αλλά γιατί αντί να πει μια καλή κουβέντα για το παιδί, επέλεξε να το μειώσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Τετ 25 Αύγ 2021, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”