Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Δεν ξέρω αν γράφτηκε, αλλά πέρα από τη Sfina και το inpaok γραφει για υποχρεωτική ρήτρα για τον Σιντκλει.
Αν όντως ισχύει, εγώ είμαι χαρούμενος από την μεταγραφή. Δεδομένου του αριθμού των παικτών που θα πρέπει να πάρουμε του χρόνου βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον αγοράσαμε από τώρα. Αλλά ΑΝ όντως η ρήτρα είναι υποχρεωτική και ο παίκτης δεν ήρθε για λίγους μήνες, τότε εγώ θα πω μπράβο για την κίνηση.
Αν όντως ισχύει, εγώ είμαι χαρούμενος από την μεταγραφή. Δεδομένου του αριθμού των παικτών που θα πρέπει να πάρουμε του χρόνου βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον αγοράσαμε από τώρα. Αλλά ΑΝ όντως η ρήτρα είναι υποχρεωτική και ο παίκτης δεν ήρθε για λίγους μήνες, τότε εγώ θα πω μπράβο για την κίνηση.
- thomas Murg
Και πάνω που έχουν γραφεί καμιά 600 σελίδες με τρελή γκρίνια για υπερβολική καθυστέρηση στις μεταγραφές γράφεις αυτό το σχόλιο βρε προβοκάτορα jibbiejibbie έγραψε:μπορουμε να παρουμε ενα τηλεφωνο στο αεροδρομιο για βομβα, μπας και προλαβουμε να πεισουμε τον Gomis;sourmenetes έγραψε:Ακπομ μάλλον αύριο έρχεται θεσ/νικη
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παπα βαλε τα κονε σου πλιζ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Εδώ πήραμε μπακ που αμφιβάλλουμε αν είναι ποδοσφαιριστής σε αυτόν που έπαιξε και σε μια Κορινθιανς και Ντιναμό θα κολλησουμε;giliopoulos έγραψε:https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/h-sumfonia-paok-ntinamo-kiebou-gia-sintklei/
Αυτο υπαρχει περιπτωση να ισχυει?
Δηλαδη 2μυρια για αμφιβολου αξιας μπακ?
Παιδιά θα σας το πω όσο πιο ήρεμα μπορώ για να μην σας ταράξω....
Μαλον κάναμε μεταγραφή.
Ο Τσούμπα απόψε στην Θεσσαλονίκη

Μαλον κάναμε μεταγραφή.
Ο Τσούμπα απόψε στην Θεσσαλονίκη
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Απο ελεύθερους καλή περίπτωση μοιάζει ο κολομβιανος Ivan Arboleda.Rock4 έγραψε:Για τερμας καλός είναι ο Ρώσος Ilya Lantratov της Χιμκι.
Πέρσι εάν θυμάμαι καλά είχε 11 clean sheets ( κάποιος που ασχολείται με στατιστικά ας το επιβεβαιώσει. 25χρονος με πολύ καλές αντιδράσεις εξ' επαφής.
Άλλος καλός τερμας είναι ο Αυστριακός που έπαιξε στο euro, νομίζω αγωνίζεται Αγγλία.
- ΑποστόληςΑ
ΤαλιχμανίδηςRock4 έγραψε:Αν ο Σκούφος δεν υπολογίζει Ζιφκο Ζιφκοβιτς θέλουμε και τέρμα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
seaman έγραψε:Μπάνε, τις περισσότερες φορές μεταφέρω αυτά που γράφουν οι εξωχώριοι ΑΡΔ. Δεν είναι δικά μου τα σενάρια. Και για τον Ουάρντα στη Τουρκία διαρκώς έγραφαν για ενδιαφέρον της Γαλατά. Αφού ρωτάς και την προσωπική μου άποψη, εκτιμώ ότι όσο και σκατά να τα έχει κάνει ο ίδιος, θα είναι αποτυχία να μην βρεθεί ομάδα, έστω από χώρα με όχι ιδιαίτερη ευαισθησία στα καμώματά του, να πάρεις έστω κάτι.obanebane έγραψε: Ρε συ seaman,είναι δυνατόν ρε φίλε να ενδιαφερθεί σοβαρή ομάδα για τον Ουαρντα,το πιστεύεις πραγματικά;
Σε ρωτάω επειδή είχες αναπτύξει κάποια φανταστικά σενάρια γι'αυτόν και τη Γαλατά.
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποια από αυτά τα περίεργα σενάρια τα πιστεύεις ή απλά τα καταθετεις ελπίζοντας να βγουν αληθινά.
Και ότι έγραψα το έγραψα τότε που επί δύο μέρες "έπαιζε" το ενδιαφέρον για το CB, που τα ποσά που γράφονταν σε έβαζαν σε συνδυαστική σκέψη και για τον Ουάρντα, ως αντάλλαγμα.
Να δούμε λοιπόν, αν τον αφήσουμε "ελεύθερο" τι θα γίνει. Θα βρεθεί ή δεν θα βρεθεί ομάδα?
Προφανώς και θα βρεθεί,δε θα σταματήσει να παίζει μπάλα, απλά λέω ότι ομάδα επιπέδου Γαλατά,δε γίνεται να ενδιαφερθεί γι'αυτόν, ούτε ως ελεύθερο.
Όχι μόνο για λόγους χαρακτήρα αλλά και καθαρά ποδοσφαιρικούς.
-
JohnEconomist
Ο ΤΖΟΛΗΣ έβαλε ΓΚΟΛΑΡΑ!!!
Αναρωτιέμαι πότε θα έχουμε ξανά παίκτη επιπέδου Τζόλη, σε αυτή τη θέση...
Δηλαδή, για να καταλάβω: Εμείς πλέον θα πουλάμε τους καλούς μας παίκτες (και μάλιστα φτηνά) και θα παίρνουμε κατώτερους...

Αναρωτιέμαι πότε θα έχουμε ξανά παίκτη επιπέδου Τζόλη, σε αυτή τη θέση...
Δηλαδή, για να καταλάβω: Εμείς πλέον θα πουλάμε τους καλούς μας παίκτες (και μάλιστα φτηνά) και θα παίρνουμε κατώτερους...
ποια μεταγραφη ρε; Ηρθε να παρει ενα μπουφαν που ειχε ξεχασει στ' αποδυτηριαnunies4 έγραψε:Παιδιά θα σας το πω όσο πιο ήρεμα μπορώ για να μην σας ταράξω....
Μαλον κάναμε μεταγραφή.
Ο Τσούμπα απόψε στην Θεσσαλονίκη![]()
- FreeWatcher
Βλέπω να μας μένει ο χαμπίμπι και να τον κάνουμε τράμπα με κάνα Διούδη στο τέλος...
- invincible
Sorry αλλά έχει ακόμη τόπικ Τζολη ανοιχτό στην ομάδα ? δεν το ήξερα ότι κρατάτε όλα από τους παλιούς ποδοσφαιριστές. Μπορεί δηλαδή να βρω και του Γιαννούλη πχ αν θέλουμε να πουμε κάτι για αυτόν ?Μαυρο Χιονι έγραψε:Εδώ γράφουμε για μεταγραφές. Τα του Τζολη στο σχετικό τοπικ.
-
ron-swanson
Μωρη κουφάλα Τσουμπα πέρσι που σε θέλαμε ετρεχες να φύγεις, φέτος που καίγεται ο κωλος σου έρχεσαι σφαίρα.
Μηπως να γινει ενα τοπικ "Πρωην παικτες του ΠΑΟΚ";Μαυρο Χιονι έγραψε:Εδώ γράφουμε για μεταγραφές. Τα του Τζολη στο σχετικό τοπικ.