Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Δηλαδή θα δώσουμε δύο εκατομμύρια για Μπακ που έχει να παίξει ενάμιση χρόνο, αλλά δε δώσαμε για Κμρεντσικ 3 που είναι φορ και παιχταρας, ούτε για Κλαεσον αλλά 3 εξτρέμ 50 φορές με την Εθνική Σουηδία,
Πολύ λόγικα όλα μου ακούγονται.....
Τακτικά ανέτοιμος δεν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ.jibbie έγραψε:αυτος ο Τζολης που σκοραρε μολις με τη Νοριτς στο ντεμπουτο του, καλος;
Ίσως για αλλαγή του Ομάρ
Μπάνε, τις περισσότερες φορές μεταφέρω αυτά που γράφουν οι εξωχώριοι ΑΡΔ. Δεν είναι δικά μου τα σενάρια. Και για τον Ουάρντα στη Τουρκία διαρκώς έγραφαν για ενδιαφέρον της Γαλατά. Αφού ρωτάς και την προσωπική μου άποψη, εκτιμώ ότι όσο και σκατά να τα έχει κάνει ο ίδιος, θα είναι αποτυχία να μην βρεθεί ομάδα, έστω από χώρα με όχι ιδιαίτερη ευαισθησία στα καμώματά του, να πάρεις έστω κάτι.obanebane έγραψε: Ρε συ seaman,είναι δυνατόν ρε φίλε να ενδιαφερθεί σοβαρή ομάδα για τον Ουαρντα,το πιστεύεις πραγματικά;
Σε ρωτάω επειδή είχες αναπτύξει κάποια φανταστικά σενάρια γι'αυτόν και τη Γαλατά.
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποια από αυτά τα περίεργα σενάρια τα πιστεύεις ή απλά τα καταθετεις ελπίζοντας να βγουν αληθινά.
Και ότι έγραψα το έγραψα τότε που επί δύο μέρες "έπαιζε" το ενδιαφέρον για το CB, που τα ποσά που γράφονταν σε έβαζαν σε συνδυαστική σκέψη και για τον Ουάρντα, ως αντάλλαγμα.
Να δούμε λοιπόν, αν τον αφήσουμε "ελεύθερο" τι θα γίνει. Θα βρεθεί ή δεν θα βρεθεί ομάδα?
invincible έγραψε:Εγώ γνωρίζω περιπτώσεις όσες θες σου βάζω και λινκ που πηρανε παίχτες δανεικούς με υποχρεωτική ρήτρα βάση αποδόσεων και συμμέτοχών και γκολ κτλ. αντίθετα την μοναδική περίπτωση που πήρανε δανεικο με υποχρεωτική ρήτρα βαση ελληνικών ΑΡΔ όπως τα λες εσύ ήταν ο Γιαννούλης που μάλλον θα ήταν και εκεί βάση συμμέτοχών απλά τα ελληνικά ΑΡΔ το μεταφέρανε έτσι. Αυτα ξέρω χωρίς να θέλω να κάνω τον εξυπνάκια.stravostomis έγραψε:Καλά θα είναι όταν δεν γνωρίζουμε για κάτι, να μην γράφουμε. Υποχρεωτική ρήτρα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έγραψες. Είτε 0 συμμετοχές κάνει είτε 60, θα τον πάρεις. Δανεισμός με υποχρεωτική ρήτρα σημαίνει καθυστερημένη αγορά για να στο κάνω λιανά.invincible έγραψε:Παιδιά οι υποχρεωτικές ρήτρες μπαίνουν παγκόσμιός στο ποδόσφαιρο είτε βάση συμμέτοχών ή και γκολ ή και ασιτς ή και μη τραυματισμού. Για να είναι σίγουρες οι ομάδες τι αγοράζουν σε παίχτες που έχουν μία θολάδα για τα ποσά που ζητάν οι ομάδες. Δεν μπαίνουν για το λογιστήριο. Δεν υπάρχει FFP πλέον. Απλά εμείς δεν βλέπουμε όλες τις λεπτομέρειες στα συμβόλαια και κάνουμε υποθέσεις που είναι για ιστορίες για αγρίους.
Η μισή Ιταλία και ειδικά Ίντερ και Μίλαν που είχαν προβλήματα με FFP αγόραζαν μόνο με υποχρεωτική ρήτρα ύστερα από δανεισμό. Αυτά με τα γκολ, συμμετοχές κτλ. είναι σπάνια εκτός και αν το loan fee είναι βαρβάτο. Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο για την ομάδα που δανείζει να βάλει τέτοιους ορους γιατί απλά η άλλη ομάδα εάν θεωρήσει τα λεφτά της ρητρας υπερβολικά κατά την διάρκεια της χρονιάς στέλνει τον δανεικό να μαζεύει ραδίκια.
- invincible
Θα δώσεις αν ο παιχτης εκπληρώσει κάποιους όρους που συμφώνησαν οι δύο ομάδες ή αν πχ ο ΠΑΟΚ βγει πρώτος κτλ. κτλ . Αλλιώς δεν μπαίνει ρήτρα υποχρεωτική αλλά option ή loan fee τα έχουμε διαβάσει χίλιες φορές σε άλλες περιπτώσεις. ΕλεοςΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Δηλαδή θα δώσουμε δύο εκατομμύρια για Μπακ που έχει να παίξει ενάμιση χρόνο, αλλά δε δώσαμε για Κμρεντσικ 3 που είναι φορ και παιχταρας, ούτε για Κλαεσον αλλά 3 εξτρέμ 50 φορές με την Εθνική Σουηδία,
Αχχχχχ ναι ρε γαμωτο. Ετσι ειναι τα πραματα. Τα τελευταια χρονια τουλαχιστον.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Δηλαδή θα δώσουμε δύο εκατομμύρια για Μπακ που έχει να παίξει ενάμιση χρόνο, αλλά δε δώσαμε για Κμρεντσικ 3 που είναι φορ και παιχταρας, ούτε για Κλαεσον αλλά 3 εξτρέμ 50 φορές με την Εθνική Σουηδία,
επιτελους επιστροφη του υπερπαιχταρα τσουμπα, να παρει λιγο ταχυτητα η ομαδα
- episimos73
Ρε παιδιά δεν είπαμε ότι δεν παίρνουμε στα σοβαρά οτιδήποτε γράφει ο σφήνας; Τι σας έπιασε πάλι;
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αν μείνει ελεύθερος οι πρώτοι που θα τρέξουν είναι το παράρτημα, η χάρτινη και ο Βάζελος!seaman έγραψε:Μπάνε, τις περισσότερες φορές μεταφέρω αυτά που γράφουν οι εξωχώριοι ΑΡΔ. Δεν είναι δικά μου τα σενάρια. Και για τον Ουάρντα στη Τουρκία διαρκώς έγραφαν για ενδιαφέρον της Γαλατά. Αφού ρωτάς και την προσωπική μου άποψη, εκτιμώ ότι όσο και σκατά να τα έχει κάνει ο ίδιος, θα είναι αποτυχία να μην βρεθεί ομάδα, έστω από χώρα με όχι ιδιαίτερη ευαισθησία στα καμώματά του, να πάρεις έστω κάτι.obanebane έγραψε: Ρε συ seaman,είναι δυνατόν ρε φίλε να ενδιαφερθεί σοβαρή ομάδα για τον Ουαρντα,το πιστεύεις πραγματικά;
Σε ρωτάω επειδή είχες αναπτύξει κάποια φανταστικά σενάρια γι'αυτόν και τη Γαλατά.
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποια από αυτά τα περίεργα σενάρια τα πιστεύεις ή απλά τα καταθετεις ελπίζοντας να βγουν αληθινά.
Και ότι έγραψα το έγραψα τότε που επί δύο μέρες "έπαιζε" το ενδιαφέρον για το CB, που τα ποσά που γράφονταν σε έβαζαν σε συνδυαστική σκέψη και για τον Ουάρντα, ως αντάλλαγμα.
Να δούμε λοιπόν, αν τον αφήσουμε "ελεύθερο" τι θα γίνει. Θα βρεθεί ή δεν θα βρεθεί ομάδα?
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ανταλλαγή Matos με Taylor προλαβαίνουμε;Alastor έγραψε:To sdna λεει οτι εκλεισε ο Ακπομ και αποψε θα ναι θεσσαλονικη
-
mbison
Χωράνε κ οι 2 παιδιά. 1.6 εκ στο τρανσφερμαρκτ ο 36χρονος Γκομιζ. Ο Ακπομ δεν έρχεται για αντίολιβειρα πιστεύω. Περιφερειακό φορ είναι.jibbie έγραψε:μπορουμε να παρουμε ενα τηλεφωνο στο αεροδρομιο για βομβα, μπας και προλαβουμε να πεισουμε τον Gomis;sourmenetes έγραψε:Ακπομ μάλλον αύριο έρχεται θεσ/νικη
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παπα βαλε τα κονε σου πλιζ
Ναι αυτο αν θελουν δινουμε και Ροντριγκο. και επισης θελω και Γκομις. Για να γκαμις μπροστα.boogeyman77 έγραψε:Ανταλλαγή Matos με Taylor προλαβαίνουμε;Alastor έγραψε:To sdna λεει οτι εκλεισε ο Ακπομ και αποψε θα ναι θεσσαλονικη
Βάζω από τώρα στοίχημα πως θα δούμε Άκπομπ αριστερό εξτρέμ.
Το γράφω σήμερα, 24/8/2021, για να το θυμόμαστε κάποιοι.
Το γράφω σήμερα, 24/8/2021, για να το θυμόμαστε κάποιοι.
Παντως η μεγαλυτερη μεταγραφικη κλοπη πρεπει να ηταν του Τζιολη. Το παιδι ειναι για ενα 25αρι χαλαρα.
ΤΖΟΛΗΣ ειναι!
ΤΖΟΛΗΣ ειναι!