Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Δηλαδή θα δώσουμε δύο εκατομμύρια για Μπακ που έχει να παίξει ενάμιση χρόνο, αλλά δε δώσαμε για Κμρεντσικ 3 που είναι φορ και παιχταρας, ούτε για Κλαεσον αλλά 3 εξτρέμ 50 φορές με την Εθνική Σουηδία,
Πολύ λόγικα όλα μου ακούγονται.....
kos

Δημοσίευση από kos »

jibbie έγραψε:αυτος ο Τζολης που σκοραρε μολις με τη Νοριτς στο ντεμπουτο του, καλος;
Τακτικά ανέτοιμος δεν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ.
Ίσως για αλλαγή του Ομάρ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

obanebane έγραψε: Ρε συ seaman,είναι δυνατόν ρε φίλε να ενδιαφερθεί σοβαρή ομάδα για τον Ουαρντα,το πιστεύεις πραγματικά;
Σε ρωτάω επειδή είχες αναπτύξει κάποια φανταστικά σενάρια γι'αυτόν και τη Γαλατά.
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποια από αυτά τα περίεργα σενάρια τα πιστεύεις ή απλά τα καταθετεις ελπίζοντας να βγουν αληθινά.
Μπάνε, τις περισσότερες φορές μεταφέρω αυτά που γράφουν οι εξωχώριοι ΑΡΔ. Δεν είναι δικά μου τα σενάρια. Και για τον Ουάρντα στη Τουρκία διαρκώς έγραφαν για ενδιαφέρον της Γαλατά. Αφού ρωτάς και την προσωπική μου άποψη, εκτιμώ ότι όσο και σκατά να τα έχει κάνει ο ίδιος, θα είναι αποτυχία να μην βρεθεί ομάδα, έστω από χώρα με όχι ιδιαίτερη ευαισθησία στα καμώματά του, να πάρεις έστω κάτι.
Και ότι έγραψα το έγραψα τότε που επί δύο μέρες "έπαιζε" το ενδιαφέρον για το CB, που τα ποσά που γράφονταν σε έβαζαν σε συνδυαστική σκέψη και για τον Ουάρντα, ως αντάλλαγμα.
Να δούμε λοιπόν, αν τον αφήσουμε "ελεύθερο" τι θα γίνει. Θα βρεθεί ή δεν θα βρεθεί ομάδα?
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

invincible έγραψε:
stravostomis έγραψε:
invincible έγραψε:Παιδιά οι υποχρεωτικές ρήτρες μπαίνουν παγκόσμιός στο ποδόσφαιρο είτε βάση συμμέτοχών ή και γκολ ή και ασιτς ή και μη τραυματισμού. Για να είναι σίγουρες οι ομάδες τι αγοράζουν σε παίχτες που έχουν μία θολάδα για τα ποσά που ζητάν οι ομάδες. Δεν μπαίνουν για το λογιστήριο. Δεν υπάρχει FFP πλέον. Απλά εμείς δεν βλέπουμε όλες τις λεπτομέρειες στα συμβόλαια και κάνουμε υποθέσεις που είναι για ιστορίες για αγρίους.
Καλά θα είναι όταν δεν γνωρίζουμε για κάτι, να μην γράφουμε. Υποχρεωτική ρήτρα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έγραψες. Είτε 0 συμμετοχές κάνει είτε 60, θα τον πάρεις. Δανεισμός με υποχρεωτική ρήτρα σημαίνει καθυστερημένη αγορά για να στο κάνω λιανά.
Εγώ γνωρίζω περιπτώσεις όσες θες σου βάζω και λινκ που πηρανε παίχτες δανεικούς με υποχρεωτική ρήτρα βάση αποδόσεων και συμμέτοχών και γκολ κτλ. αντίθετα την μοναδική περίπτωση που πήρανε δανεικο με υποχρεωτική ρήτρα βαση ελληνικών ΑΡΔ όπως τα λες εσύ ήταν ο Γιαννούλης που μάλλον θα ήταν και εκεί βάση συμμέτοχών απλά τα ελληνικά ΑΡΔ το μεταφέρανε έτσι. Αυτα ξέρω χωρίς να θέλω να κάνω τον εξυπνάκια.

Η μισή Ιταλία και ειδικά Ίντερ και Μίλαν που είχαν προβλήματα με FFP αγόραζαν μόνο με υποχρεωτική ρήτρα ύστερα από δανεισμό. Αυτά με τα γκολ, συμμετοχές κτλ. είναι σπάνια εκτός και αν το loan fee είναι βαρβάτο. Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο για την ομάδα που δανείζει να βάλει τέτοιους ορους γιατί απλά η άλλη ομάδα εάν θεωρήσει τα λεφτά της ρητρας υπερβολικά κατά την διάρκεια της χρονιάς στέλνει τον δανεικό να μαζεύει ραδίκια.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Δηλαδή θα δώσουμε δύο εκατομμύρια για Μπακ που έχει να παίξει ενάμιση χρόνο, αλλά δε δώσαμε για Κμρεντσικ 3 που είναι φορ και παιχταρας, ούτε για Κλαεσον αλλά 3 εξτρέμ 50 φορές με την Εθνική Σουηδία,
Θα δώσεις αν ο παιχτης εκπληρώσει κάποιους όρους που συμφώνησαν οι δύο ομάδες ή αν πχ ο ΠΑΟΚ βγει πρώτος κτλ. κτλ . Αλλιώς δεν μπαίνει ρήτρα υποχρεωτική αλλά option ή loan fee τα έχουμε διαβάσει χίλιες φορές σε άλλες περιπτώσεις. Ελεος :lol:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Δηλαδή θα δώσουμε δύο εκατομμύρια για Μπακ που έχει να παίξει ενάμιση χρόνο, αλλά δε δώσαμε για Κμρεντσικ 3 που είναι φορ και παιχταρας, ούτε για Κλαεσον αλλά 3 εξτρέμ 50 φορές με την Εθνική Σουηδία,
Αχχχχχ ναι ρε γαμωτο. Ετσι ειναι τα πραματα. Τα τελευταια χρονια τουλαχιστον.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

To sdna λεει οτι εκλεισε ο Ακπομ και αποψε θα ναι θεσσαλονικη :!:
Karabinas

Δημοσίευση από Karabinas »

επιτελους επιστροφη του υπερπαιχταρα τσουμπα, να παρει λιγο ταχυτητα η ομαδα
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Ρε παιδιά δεν είπαμε ότι δεν παίρνουμε στα σοβαρά οτιδήποτε γράφει ο σφήνας; Τι σας έπιασε πάλι;

Sent from my iPad using Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

seaman έγραψε:
obanebane έγραψε: Ρε συ seaman,είναι δυνατόν ρε φίλε να ενδιαφερθεί σοβαρή ομάδα για τον Ουαρντα,το πιστεύεις πραγματικά;
Σε ρωτάω επειδή είχες αναπτύξει κάποια φανταστικά σενάρια γι'αυτόν και τη Γαλατά.
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποια από αυτά τα περίεργα σενάρια τα πιστεύεις ή απλά τα καταθετεις ελπίζοντας να βγουν αληθινά.
Μπάνε, τις περισσότερες φορές μεταφέρω αυτά που γράφουν οι εξωχώριοι ΑΡΔ. Δεν είναι δικά μου τα σενάρια. Και για τον Ουάρντα στη Τουρκία διαρκώς έγραφαν για ενδιαφέρον της Γαλατά. Αφού ρωτάς και την προσωπική μου άποψη, εκτιμώ ότι όσο και σκατά να τα έχει κάνει ο ίδιος, θα είναι αποτυχία να μην βρεθεί ομάδα, έστω από χώρα με όχι ιδιαίτερη ευαισθησία στα καμώματά του, να πάρεις έστω κάτι.
Και ότι έγραψα το έγραψα τότε που επί δύο μέρες "έπαιζε" το ενδιαφέρον για το CB, που τα ποσά που γράφονταν σε έβαζαν σε συνδυαστική σκέψη και για τον Ουάρντα, ως αντάλλαγμα.
Να δούμε λοιπόν, αν τον αφήσουμε "ελεύθερο" τι θα γίνει. Θα βρεθεί ή δεν θα βρεθεί ομάδα?
Αν μείνει ελεύθερος οι πρώτοι που θα τρέξουν είναι το παράρτημα, η χάρτινη και ο Βάζελος!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Alastor έγραψε:To sdna λεει οτι εκλεισε ο Ακπομ και αποψε θα ναι θεσσαλονικη :!:
Ανταλλαγή Matos με Taylor προλαβαίνουμε;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

jibbie έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ακπομ μάλλον αύριο έρχεται θεσ/νικη

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπορουμε να παρουμε ενα τηλεφωνο στο αεροδρομιο για βομβα, μπας και προλαβουμε να πεισουμε τον Gomis;

παπα βαλε τα κονε σου πλιζ :mrgreen:
Χωράνε κ οι 2 παιδιά. 1.6 εκ στο τρανσφερμαρκτ ο 36χρονος Γκομιζ. Ο Ακπομ δεν έρχεται για αντίολιβειρα πιστεύω. Περιφερειακό φορ είναι.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

boogeyman77 έγραψε:
Alastor έγραψε:To sdna λεει οτι εκλεισε ο Ακπομ και αποψε θα ναι θεσσαλονικη :!:
Ανταλλαγή Matos με Taylor προλαβαίνουμε;
Ναι αυτο αν θελουν δινουμε και Ροντριγκο. και επισης θελω και Γκομις. Για να γκαμις μπροστα.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Βάζω από τώρα στοίχημα πως θα δούμε Άκπομπ αριστερό εξτρέμ.
Το γράφω σήμερα, 24/8/2021, για να το θυμόμαστε κάποιοι.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Παντως η μεγαλυτερη μεταγραφικη κλοπη πρεπει να ηταν του Τζιολη. Το παιδι ειναι για ενα 25αρι χαλαρα.

ΤΖΟΛΗΣ ειναι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”