Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Πω πω....stravostomis έγραψε:Σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις, ούτε ο Τσόλακ δεν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θέλω 16 με 18 πρώτης γραμμής είπε ο προπονητής δημόσια.
βγάζω τέρμα
3 μπακ, andre ,soareς και ο νέος
4 στόπερ , βαρελά κρέσπο ingi και μιχαηλίδης
4 χαφ kurtic scwaab augusto esiti
στις 3 πίσω από τον φορ, 5 bise kaddouri zivko murg και αυτός που θα έρθει
μπροστά svi και πες akpom
18 είναι. Και ναι, ξέρω δεν κάνει ο εσίτι κτλ κτλ αλλά μέχρι τώρα αυτούς δεν δείχνει να υπολογίζει ως ενεργά μέλη;
Και δεν έβαλα μέσα τον τσιγάρα παρόλο που γνωρίζω πως τον εκτιμάει και απλά θέλει να τον βάλει χωρίς να έχει πίεση κτλ . ούτε τον τέιλορ έβαλα που και who knows ίσως τον στρώσει.
βγάζω τέρμα
18 είναι. Και ναι, ξέρω δεν κάνει ο εσίτι κτλ κτλ αλλά μέχρι τώρα αυτούς δεν δείχνει να υπολογίζει ως ενεργά μέλη;
Και δεν έβαλα μέσα τον τσιγάρα παρόλο που γνωρίζω πως τον εκτιμάει και απλά θέλει να τον βάλει χωρίς να έχει πίεση κτλ . ούτε τον τέιλορ έβαλα που και who knows ίσως τον στρώσει.
εάν βάλεις στην εξίσωση και ότι δεν θέλει θεωρητικά τους νέους μας, ούτε μάλιστα τους καλούς τότε χειροτερεύει η κατάσταση ... ή ότι έφερε δεξί μπακ βραζιλιάνο της πλάκαςGospi έγραψε:Διωξαμε ουαρντα και Τζολη για να αναβαθμισουμε τον Καντουρι σε βασικο αριστερο εξτρεμ? Και φέραμε τον Κουρτιτς στην θεση του? Και στην θεση του χαφ που μας ελλειπε ποιον φεραμε? Αναπληρωματικο αριστερο εξτρεμ ποιον φεραμε? Δηλαδη σοβαρα ο σχεδιασμος εχει στηθει πανω στην ψευδαισθηση του Λουτσεσκου οτι ο Καντουρι ειναι αριστερο εξτρεμ και αντεχει να βγαλει 30 ματς στη σεζον? Ή οτι μπορει να επαναφερει σε υψηλο επιπεδο τον Μπισεσβαρ στα 33 του και τον παλαιμαχο Καγκαβα?
Ή μηπως θεωρει οτι με δεξι μπακ τους δυο αμπαλους βραζιλιανους η ομαδα θα πεταει?
Πολυ φοβαμαι πως θα μας βγει ξινη αυτη η επιστροφη αν ισχυουν ολα αυτα..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
υπάρχει όμως περίπτωση ρε Γκόσπι ο σκούφος να είναι τόσο ανίκανος ή χαζός ? δεν ξέρω ρε φίλε ... δεν κολλάει όλη η ιστορία ... όσο και να διαφωνώ με κάποια σκεπτικά του, ο άνθρωπος είναι αποδεδειγμένα ικανός προπονητής και πανέξυπνος άνθρωπος και επαγγελματίας ...
κάτι άλλο παίζει ... δεν μου το βγάζεις πλέον από το μυαλό ...
αλλιώς θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές ... γκρίνιας και απαξίωσης
- stravostomis
Να βάζεις streaming να τον βλέπεις τις τετάρτεςsourmenetes έγραψε:Πω πω....stravostomis έγραψε:Σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις, ούτε ο Τσόλακ δεν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο πρωτος ή ο τελευταιος εξυπνος θα ναι που θα χει πεσει στην λουμπα της υπερβολικης αυτοπεποίθησης και των εμμονων?tad έγραψε:εάν βάλεις στην εξίσωση και ότι δεν θέλει θεωρητικά τους νέους μας, ούτε μάλιστα τους καλούς τότε χειροτερεύει η κατάσταση ... ή ότι έφερε δεξί μπακ βραζιλιάνο της πλάκαςGospi έγραψε:Διωξαμε ουαρντα και Τζολη για να αναβαθμισουμε τον Καντουρι σε βασικο αριστερο εξτρεμ? Και φέραμε τον Κουρτιτς στην θεση του? Και στην θεση του χαφ που μας ελλειπε ποιον φεραμε? Αναπληρωματικο αριστερο εξτρεμ ποιον φεραμε? Δηλαδη σοβαρα ο σχεδιασμος εχει στηθει πανω στην ψευδαισθηση του Λουτσεσκου οτι ο Καντουρι ειναι αριστερο εξτρεμ και αντεχει να βγαλει 30 ματς στη σεζον? Ή οτι μπορει να επαναφερει σε υψηλο επιπεδο τον Μπισεσβαρ στα 33 του και τον παλαιμαχο Καγκαβα?
Ή μηπως θεωρει οτι με δεξι μπακ τους δυο αμπαλους βραζιλιανους η ομαδα θα πεταει?
Πολυ φοβαμαι πως θα μας βγει ξινη αυτη η επιστροφη αν ισχυουν ολα αυτα..
υπάρχει όμως περίπτωση ρε Γκόσπι ο σκούφος να είναι τόσο ανίκανος ή χαζός ? δεν ξέρω ρε φίλε ... δεν κολλάει όλη η ιστορία ... όσο και να διαφωνώ με κάποια σκεπτικά του, ο άνθρωπος είναι αποδεδειγμένα ικανός προπονητής και πανέξυπνος άνθρωπος και επαγγελματίας ...
κάτι άλλο παίζει ... δεν μου το βγάζεις πλέον από το μυαλό ...
αλλιώς θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές ... γκρίνιας και απαξίωσης
Πριν 3 μερες καποιος μας ενημερωσε οτι ο ΚΑΛΟΣ Ζαμπα δεν κανει ουτε για τον οαρης (μηπως ησουν εσυ?)
Τωρα μαθαινουμε οτι κι ο Λημνιος δεν κανει ουτε για τον οαρης
4800 λεπτα 10 γκολ 16 ασιστ δυο παικτων που πηραν αηττητο νταμπλ δεν κανουν ουτε για τον οαρης
πολλοι εξωγηινοι μαζευτηκατε εδω[/quote]
Για να καταλαβω μπαλαδοφατσα τι εννοεις..ενωνεις νουμερα 2 παιχτων σε ενα?
Συγκρινεις λοιπον αγωνιστικα ζαμπα(ο οποιος εκανε παρτι με κουτρη στην τουμπα κ με ζελα στο οακα),με τον λημνιο.Κατα τ αλλα εχουμε μαζευτει φουλ εξωγηινοι εδω,ενω παραλληλα εχουμε χασει την παιχταρα τον λημνιο που δεν εχει σταυρωσει μια σεντρα και μια τριπλα σε κωνο.οποτε θα μπορουσαμε να φερουμε λημνιο πισω συμφωνα με οσα λες,σωστα?
Τωρα μαθαινουμε οτι κι ο Λημνιος δεν κανει ουτε για τον οαρης
4800 λεπτα 10 γκολ 16 ασιστ δυο παικτων που πηραν αηττητο νταμπλ δεν κανουν ουτε για τον οαρης
πολλοι εξωγηινοι μαζευτηκατε εδω[/quote]
Για να καταλαβω μπαλαδοφατσα τι εννοεις..ενωνεις νουμερα 2 παιχτων σε ενα?
Συγκρινεις λοιπον αγωνιστικα ζαμπα(ο οποιος εκανε παρτι με κουτρη στην τουμπα κ με ζελα στο οακα),με τον λημνιο.Κατα τ αλλα εχουμε μαζευτει φουλ εξωγηινοι εδω,ενω παραλληλα εχουμε χασει την παιχταρα τον λημνιο που δεν εχει σταυρωσει μια σεντρα και μια τριπλα σε κωνο.οποτε θα μπορουσαμε να φερουμε λημνιο πισω συμφωνα με οσα λες,σωστα?
Μπορω να αντεξω πολλα χτυπηματα της μοιρας,αλλα αυτο που εκανε ο Τσολακ των 2 κοντρολ με το καλαμι στο ιδιο παιχνιδι,ειναι δυσβασταχτο.Αντωνη-Μιρκο γυρνα πισω,θα φαρμακωθωstravostomis έγραψε:Σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις, ούτε ο Τσόλακ δεν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Με Σιντκλει, εξτρεμ ισο ή καλύτερο του Τζολη (μου κάνει κ ο Ακπομ) και φορ δυνατο ισάξιο Ολιβειρα ή Κρμεντσικ, εγώ είμαι καλλυμμενος.jibbie έγραψε:Για πεςprist64 έγραψε:Μακαριοι οι κρατωντες μικρον καλαθον
Με Σιντκλει, εξτρεμ ισο ή καλύτερο του Τζολη (μου κάνει κ ο Ακπομ) και φορ δυνατο ισάξιο Ολιβειρα ή Κρμεντσικ, εγώ είμαι καλλυμμενος.jibbie έγραψε:Για πεςprist64 έγραψε:Μακαριοι οι κρατωντες μικρον καλαθον
Ο τσέχος μπροστά στον Τσολακ Λεβαντόφσκι μοιάζει. Κιας σκοράρει ο Αντωνης. Τώρα που έχει ρέντα.
Ωραία,GINOLA έγραψε:θέλω 16 με 18 πρώτης γραμμής είπε ο προπονητής δημόσια.
βγάζω τέρμα
Και μία σοβαρή παρατήρηση.
Πόσοι από τους 18 που αναφέρεις θα είναι εδώ μαζί μας του χρόνου;
Και τα τρία μπακ δεν έχουν συμβόλαιο για του χρόνου:
Βιειρίνια, Σοάρες και ο νέος αρ. μπακ που θα είναι δανεικός.
Τα τρία από τα τέσσερα στόπερ δεν έχουν συμβόλαιο για του χρόνου:
Βαρέλα, Κρέσπο, Ίγκασον.
Από τα τέσσερα χαφ, υπαχουν δύο που φλερτάρουν με την αποχώρηση και - ένας που τελειώνει το συμβόλαιο του:
Αουγκούστο, Εσίτι και - Σβάμπ
Από τους 5 πίσω από τον φορ, οι 3 αναμένεται να φύγουν:
Ζίφκοβιτς, Μπίσεσβαρ και ο νέος που θα είναι δανεικός.
Από τους 2 φορ που γράφεις ο ένας έχει πωλητήριο και ο άλλος είναι δανεικός:
Σβιντέρσκι και Άκπομ.
Από τους 18 παίκτες που αναφέρεις, θα είμαστε τυχεροί αν οι 8 παραμείνουν και την νέα χρόνια:
Ίνγκασον, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μουργκ, Καντουρί, Σβιντέρσκι και ένας από τους δύο δανεικούς.
Δηλαδή του χρόνου θα θέλουμε 10 παίκτες κορμού, όχι ρολίστες.
Όπως την βλέπεις την ομάδα το θεωρείς πιθανό να τα καταφέρουμε ΠΡΙΝ τα προκριματικά της Ευρώπης;
Με Σιντκλει, εξτρεμ ισο ή καλύτερο του Τζολη (μου κάνει κ ο Ακπομ) και φορ δυνατο ισάξιο Ολιβειρα ή Κρμεντσικ, εγώ είμαι καλυμμενοςjibbie έγραψε:Για πεςprist64 έγραψε:Μακαριοι οι κρατωντες μικρον καλαθον