Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από JohnDag »

GINOLA έγραψε:
JohnDag έγραψε:
GINOLA έγραψε:
Πρόσεξε μάστορα μήπως κατηγορηθείς ως μυστικός πράκτορας και βαλτός που θέλει το κακό του ΠΑΟΚ και σκάβει τον λάκο του λουτσέσκου.

Εδώ δεν λέμε τι θέλει ο προπονητής, λέμε τι θέλαμε να θέλει ο προπονητής και είμαστε ζάχαρη
Δηλαδή τώρα Ginola αυτό που γίνεται, το ότι φτάσαμε στις 24 Αυγούστου με κάτι κενά στο ροστερ ΝΑ, αυτό λοιπόν γίνεται επειδή αυτό θέλει ο Λουτσεσκου;

Απλή ερώτηση.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

προφανώς και όχι

ο άνθρωπος ήθελε ετοιμο το ρόστερ του. απλά για αυτον το έτοιμο ρόστερ δεν είναι 12 κινήσεις αλλά 5.

και να σου πω. 100 φορές είπα πως έχει δικαίωμα να πάει όπως γουστάρει.

όσον αφορά την κριτική προς την καθυστέρηση , προφανώς και δεν βαραίνει αυτον αλλά όλους τους υπόλοιπους .
Ωραία, κατανοητό.

Απλα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η πλειοψηφία του κόσμου ασκεί (έντονη μα δικαιολογημενη) κριτική για αυτές τις 5 κινήσεις που ήθελε ο προπονητής και δεν έγιναν ακόμα.

Τώρα άκρα υπάρχουν πάντα και μάλιστα είναι και στις 2 πλευρές.

Όπως υπάρχουν κάποιοι που ζητάνε 12 μεταγραφές υπάρχουν και άλλοι που θεωρούν ότι το ροστερ είναι ΟΚ ως έχει.

Καλό είναι να μην πιανοναστε από τα άκρα και τις υπερβολές και να βλέπουμε την ουσία του πράγματος.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

WeWillRockYou έγραψε:Στο sport24 ανέβηκε άρθρο του Σάββα Τζιομπανόγλου για τη στασιμότητα στις μεταγραφές.
Πέρα από την ανακεφαλαίωση και το όποιο σχόλιο του δημοσιογράφου, γίνεται αυτή η αναφορά:

Υπάρχει για παράδειγμα μια περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή, που έχει συνδέσει το όνομα του με άλλη ελληνική ομάδα από τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση τίτλων, που μοιάζει ακόμη να έχει πιθανότητες.
Ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό και ακούστηκε είναι ο Λυκογιάννης που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό.
Αλλά δεν τον λες ιδιαίτερα νεαρό (27 χρονών).
Ποιος άλλος θα ταίριαζε ενδεχομένως έχοντας περάσει από Ολυμπιακό ή ΑΕΚ;
Πολύ θα ήθελα να είναι ο Αμερικάνος ο Μπέλο, που έπαιζε - παίζει για γαύρο. Να πω ότι κάτι πήραμε και εμείς, συμπληρωματικό στο ντιλ με τη Βάσερμαν
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

GINOLA έγραψε:εγώ έχω υποχρέωση να πω πως ότι είπε ο rain με εξαίρεση την περίπτωση claesson που εγώ διασταυρώνω από παντού διαφορετικά και έχει να κάνει με δισταγμό του προπονητή ( λόγω του τραυματισμού τελικά, το διασταύρωσα) και τον αριθμό των κινήσεων όπου εγώ από παντού ακούω 3 και αν έρθει τέταρτος είναι γιατί θα τον θέλει ο ιβάν είναι αληθές.

Και για τους στόχους και για τον φορ κτλ και για αυτούς που δεν ήρθαν , δεν θα έρθουν ίσχυε κανονικά

τώρα αν αυτοί δεν κλείνουν κανέναν τόσο καιρό, και αν φταίει η μάρα η σάρα η οικονομική ναι μεν αλλά ή κάποιος άλλος , ο καθένας έχει την άποψη του.

το σίγουρο είναι πως όλη αυτή η φαγωμάρα ότι και καλά μαλώνουν σαν τρελοί ( ναι διαφωνίες υπάρχουν) είναι παπαριές. Επισης ο ψύχρας στο ποστ του έγραψε μπούρδες που δεν πήρε μέσα από τον ΠΑΟΚ αλλά από ανθρώπους εκτός.

Πάντως εγώ θεωρώ πως δεν έχουν κλείσει ακόμα οι περιπτώσεις που ήθελε ο προπονητής γιατί όταν έφτανε η στιγμή του χρήματος κανένας δεν μπορούσε να πείσει τον σαββίδη να τα δώσει. Δικιά μου εκτίμηση είναι πως δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο σύλλογος.
Στο φόρουμ των οπαδών της Κράσνονταρ, γράφουν ότι εξακολουθεί να είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και σκιά του εαυτού του σε σχέση με πριν τον τραυματισμό του.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

GINOLA έγραψε:θέλει ο παίκτης που θα έρθει να είναι είναι 2 σε 1.

Πχ ο ρουμάνος υπολογίζεται περισσότερο ως ss.ο ιταλός είναι σχεδον μια ξεχωριστή υπόθεση που χάλασε εδώ και έναμισή μήνα. απλά υπάρχει μια ανοιχτη πρόταση αλλά που απέχει αρκετά από αυτά που ζητάει.

τώρα αν ο ΠΑΟΚ πάει πάρει τον βραζιλιάνο τον ακπομ και ξέρω γω τον ρουμάνο και 31 του μήνα πει ο τζιβινκο κόουτς θέλω να έρθω, υποθέτω δεν θα πει όχι , δεν είναι ανόητος. Ο μπισε υπολογίζεται ως δεύτερη λύση και όχι ως πρώτη, ίσως και περισσότερο αριστερά αφού ως ss δεν πατάει περιοχή όσο θέλει ο προπονητής
whaaaaa :?

δηλαδη ο μπισε ως δευτερη λυση, θα χει ως πρωτη καποιον που θα τον παρουμε και για winger, αλλα δε θα παιζει ως winger, αρα winger ποιος; καντουρι;

ποτς γκενεν
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

GINOLA έγραψε:
Πάντως εγώ θεωρώ πως δεν έχουν κλείσει ακόμα οι περιπτώσεις που ήθελε ο προπονητής γιατί όταν έφτανε η στιγμή του χρήματος κανένας δεν μπορούσε να πείσει τον σαββίδη να τα δώσει. Δικιά μου εκτίμηση είναι πως δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο σύλλογος.

Αυτό το τελευταίο που γράφεις από μόνο του,ακυρώνει την στήριξη του Ιβάν στον προπονητή.
Από τη στιγμή που τους ήθελε ο προπονητής, γιατί να χρειαστεί κάποιος να πείσει τον Ιβάν;
Δε πιστεύω να ήταν περιπτώσεις 10 μυρίων αγορά και 1,5-2 μύρια ετησίως.
Ο ρουμάνος ξέρει που ήρθε και τι οικονομικά δεδομένα υπάρχουν,από αυτά που βλέπουμε όμως,αυτή τη στιγμή τα οικονομικά μας για φέτος είναι επιπέδου Βαζελου.
Ας κάνουμε υπομονή, λίγες μέρες έμειναν και θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.
Με δανεικούς ομάδες δε φτιάχνεις,όμως.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

επειδή είδα πολλά " δεν στέκει" για να μην έχουμε παρεξήγηση.

Γράφω πως είναι δικιά μου εκτίμηση για το οικονομικό . Δεν λέω πως είναι η απόλυτη αλήθεια. Αλλά από τα αποτελέσματα που βλέπούμε δεν γινεται να μην παίζει ρόλο το οικονομικό. Αυτό είναι η άποψη μου.

εννοείται John, και πως να μην ασκείς κριτική όταν 24 αυγούστου όπως σοφά έγραψε φίλος ψάχνεις ακόμα την τούρτα. ελπίζω όποιος φταίει να αναλάβει και τις ευθύνες του
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Διαβάζω σε κάτι Νορβηγικά ότι η αποζημίωσή μας για τον Άντριαν είναι 10 εκ. κορώνες, περίπου 970Κ ευρώ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Γκουερινο έγραψε:Αντε να το πω αλλη μια φορα. Οταν συμφωνησε ο προπονητης αποφασισαν οτι η ομαδα ειναι καλη και χρειαζεται 4-5 προσθηκες για να κανει πρωταθλητισμο. Αυτο δεν το ειδα σε ονειρο και το εχω πει απ τον Μαιο. Το συμφωνησαν οι υπευθυνοι. Τις 3 τις εκαναν σχετικα γρηγορα. Απεμεναν 1-2. Τα κερασακια.
Στη πορεια προεκυψε η πωληση Τζολη και ο τραυματισμος του Ολιβειρα (αυτο κυριως ηταν πληγη) και εμπλεξαν λιγο τα πραγματα, αλλα μια χαρα απλετος χρονος υπαρχει ακομα.
Οσοι ηθελαν 10 και 15 μεταγραφες ειναι λογικο να θεωρουν οτι δεν παει καλα ο σχεδιασμος και η λειτουργια της ομαδας.
Αλλα ο προπονητης δεν ηθελε ουτε 15 ουτε 10. ηθελε 5 το πολυ.
Δειτε την κυρια Σιντκλει να ξεαγχωθειτε κι ολα θα γινουν
4-5 ποιοτικές προσθήκες θέλαμε θεωρώντας δεδομένη την παραμονή Τζόλη,Warda,Baba και Krmencik.Αντ'αυτου πήραμε έναν 27χρονο ημιεπαγγελματία δεξιό μπακ που θα ζήλευε το βιογραφικό του Κίτσιου,έναν 32χρονο Σλοβένο ο οποίος μοιάζει καλούτσικη επιλογή αλλά όχι αναβάθμιση,έναν 30χρονο φορ από την χάρτινη με ευπάθεια στους τραυματισμούς και έναν ανερχόμενο από τον Αστέρα. Ανανεώσαμε τον ευπαθή σε τραυματισμούς El Kaddouri και τον χρησιμοποιούμε στα 31 σε θέση που παίζει πρώτη φορά στην καριέρα του!Είμαστε και κοντά σε ένα ανενεργό σχεδόν εδώ και 2 χρόνια αριστερό μπακ από τα αζήτητα του μπαμπά Lucescu και ο Akpom που μας κρέμασε πέρσι στο πιο κομβικό παιχνίδι της ιστορίας μας .....Επίσης είναι στον αέρα οι ανανεώσεις Zivkovic-Inganson-Τσιγγάρα και ψιθυρίζεται πως θα φύγει και ο Κούτσιας (σχεδόν όλοι όσοι έχουν αξία) Η μόνη θεωρητικά σωστή κίνηση μοιάζει η ανανέωση Swiderski μήπως και δεν τον χάσουμε τζάμπα σαν τον Πέλκα(το παλικάρι δεν μπορεί να σταθεί στο σύστημα που παίζουμε με έναν επιθετικό).Όλοι δανεικοί και ελεύθεροι μέχρι στιγμής, μέτριας ποιότητας στην καλύτερη και φθηνες ως λύσεις(συγκριτικά με τα ονόματα που ακουστηκαν) Δεν θα πω πως είναι λάθος η σωστός ο οποίος σχεδιασμός (αν υπάρχει) αλλά εμένα προσωπικά δεν με πείθει πως είμαστε με τα τωρινά δεδομένα για κάτι παραπάνω από 3-4η θέση! Για πρωτάθλημα ούτε ως ανέκδοτο.Ας τελειώσει λοιπόν(και) αυτή η εφιαλτική όπως εξελίχθηκε μεταγραφική περίοδος και με το καλό μόλις περάσουμε Ριεκα(δεν θέλω να φανταστώ τι θα συμβεί σε οτιδήποτε άλλο) θα κάνουμε το πρώτο ταμείο. Προσωπικά θα στοιχημάτιζα ότι θα κινηθούμε σε ρηχά νερά έως την ανέγερση του γηπέδου,οπότε δεν τρέφω προσδοκίες για μεγάλα πράγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 24 Αύγ 2021, 14:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ελπιζω το μαρακι να κανει το κλασσικο κολπο και ν αλλαξει τα χαρτια πριν υπογραψουν οι νορβηγοι, αφου αντικαταστησει το κορωνες με ευρω :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ακρο ειναι οτι τελειωσε η προετοιμασια κ εχουμε παρει δυο βασικους παικτες εκ των οποιων ο ενας τραυματιστηκε.Να ερθουν τωρα αλλοι 3 θα γινουν μερος του συνολου σε ενα διμηνο.Κ οι αγωνιστικοι στοχοι δεν περιμενουν.
Κ ειμαι απο αυτους που δεν περιμενουν ονοματα κ βιογραφικα.τους βλεπω ολους κατα κανονα θετικα μιας κ τους διαλεγουν ειδικοι.Αλλα ειναι κανονας οτι οι καινουριοι παικτες θελουν καιρο για να δεσουν με το συνολο κ να γινουν παρεα.Να νοιωσουν απο στοχους κ πιεση.να δεθουν.Τελος αυγουστου παιρνεις το κερασακι.Εμεις ακομα ψαχνουμε τουρτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA αυτο ακριβώς που γράφει ο jibbie. Δεν βγαίνουν αδερφέ τα κουκιά με μόνο μια κίνηση μεσοεπιθετικά…
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

seaman έγραψε:
WeWillRockYou έγραψε:Στο sport24 ανέβηκε άρθρο του Σάββα Τζιομπανόγλου για τη στασιμότητα στις μεταγραφές.
Πέρα από την ανακεφαλαίωση και το όποιο σχόλιο του δημοσιογράφου, γίνεται αυτή η αναφορά:

Υπάρχει για παράδειγμα μια περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή, που έχει συνδέσει το όνομα του με άλλη ελληνική ομάδα από τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση τίτλων, που μοιάζει ακόμη να έχει πιθανότητες.
Ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό και ακούστηκε είναι ο Λυκογιάννης που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό.
Αλλά δεν τον λες ιδιαίτερα νεαρό (27 χρονών).
Ποιος άλλος θα ταίριαζε ενδεχομένως έχοντας περάσει από Ολυμπιακό ή ΑΕΚ;
Πολύ θα ήθελα να είναι ο Αμερικάνος ο Μπέλο, που έπαιζε - παίζει για γαύρο. Να πω ότι κάτι πήραμε και εμείς, συμπληρωματικό στο ντιλ με τη Βάσερμαν

Ρέτσος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Τρί 24 Αύγ 2021, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Γκουερινο έγραψε:
kosths BXL έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Αντε να το πω αλλη μια φορα. Οταν συμφωνησε ο προπονητης αποφασισαν οτι η ομαδα ειναι καλη και χρειαζεται 4-5 προσθηκες για να κανει πρωταθλητισμο. Αυτο δεν το ειδα σε ονειρο και το εχω πει απ τον Μαιο. Το συμφωνησαν οι υπευθυνοι. Τις 3 τις εκαναν σχετικα γρηγορα. Απεμεναν 1-2. Τα κερασακια.
Στη πορεια προεκυψε η πωληση Τζολη και ο τραυματισμος του Ολιβειρα (αυτο κυριως ηταν πληγη) και εμπλεξαν λιγο τα πραγματα, αλλα μια χαρα απλετος χρονος υπαρχει ακομα.
Οσοι ηθελαν 10 και 15 μεταγραφες ειναι λογικο να θεωρουν οτι δεν παει καλα ο σχεδιασμος και η λειτουργια της ομαδας.
Αλλα ο προπονητης δεν ηθελε ουτε 15 ουτε 10. ηθελε 5 το πολυ.
Δειτε την κυρια Σιντκλει να ξεαγχωθειτε κι ολα θα γινουν
κοιτα δεν ειναι ακριβως οπως τα λες..η μαδα που επαιξε περυσι στον τελικο συμφωνω πως ηθελε 4-5 προσθηκες...αλλα απο εκεινη την ομαδα εφυγε ουαρντα που ηταν βασικος, τζολης που ηταν βασικος στο μεγαλυτερο κομματι της χρονιας, κρμεντσικ και μπαμπα...αρα λιγο δυσκολο πλεον να θες απλα 4-5 ...επισης οταν λεγανε 4-5 λεγανε για ποιοτικες 11αδατες και πηραμε δεξι μπακ και παιζει αυτος που τον βλεπαμε περυσι και λεγαμε οτι θελουμε δεξι μπακ...ουσιαστηκα εχουμε κανει μια κινηση (κουρτιτς) και εχουμε χασει απο περυσι 4 βασικους δλδ σχεδον τη μιση 11αδα
Οι Τζολης και Ουαρντα δεν ηταν ουτε περσι βασικοι στο τελος. Και σιγουρα δεν ηταν ποτε βασικοι στο μυαλο του Λουτσεσκου

Οι Ολιβειρα Κουρτιτς Σιντκλει ειναι 11αδατες προσθηκες. Τον σχεδιασμο τον χαλασε πολυ ο τραυματισμος Ολιβειρα γιατι ηταν κομβικος παικτης. Κατα τα υπολοιπα μια χαρα βαδιζουν σχεδον οπως το ειχαν σχεδιασει. κι αν αργησε μια μεταγραφη μια εβδομαδα δεν ειναι καταστροφη

δεν ηταν περυσι βασικοι ο ουαρντα και ο τζολης ?...το στο τελος τι απει να πει ? φιλε περυσι ΠΑΟΚ εβλεπες ? ξερεις οτι ο ουαρντα ηταν βασικος στον τελικο κυπελου ? στα ημιτελικα ? σχεδον σε ολα τα ματς απο τοτε που ηρθε ? ο τζολης ξερεις οτι περυσι ηταν πρωτος σκορερ της ομαδας σε ολες τις διωργανωσεις ? οτι ειχε 46 συμμετοχες ? οτι οι περισσοτερες ηταν σαν βασικος ? τεσπα απο οτι βλεπω εισαι διατεθειμενος να πεις οτιδηποτε προκειμενου να δικαιολογησεις την κατασταση οποτε δεν το συνεχιζω απλα για οποιον διαβαζει τα ποστ δωστε βαση στο "Οι Τζολης και Ουαρντα δεν ηταν ουτε περσι βασικοι στο τελος" και βγαλτε συμπερασματα
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

jibbie έγραψε:
GINOLA έγραψε:θέλει ο παίκτης που θα έρθει να είναι είναι 2 σε 1.

Πχ ο ρουμάνος υπολογίζεται περισσότερο ως ss.ο ιταλός είναι σχεδον μια ξεχωριστή υπόθεση που χάλασε εδώ και έναμισή μήνα. απλά υπάρχει μια ανοιχτη πρόταση αλλά που απέχει αρκετά από αυτά που ζητάει.

τώρα αν ο ΠΑΟΚ πάει πάρει τον βραζιλιάνο τον ακπομ και ξέρω γω τον ρουμάνο και 31 του μήνα πει ο τζιβινκο κόουτς θέλω να έρθω, υποθέτω δεν θα πει όχι , δεν είναι ανόητος. Ο μπισε υπολογίζεται ως δεύτερη λύση και όχι ως πρώτη, ίσως και περισσότερο αριστερά αφού ως ss δεν πατάει περιοχή όσο θέλει ο προπονητής
whaaaaa :?

δηλαδη ο μπισε ως δευτερη λυση, θα χει ως πρωτη καποιον που θα τον παρουμε και για winger, αλλα δε θα παιζει ως winger, αρα winger ποιος; καντουρι;

ποτς γκενεν

ο kaddouri επί Luce έχει παίξει μόνο στο 10 και αριστερά.Επισης είναι πρώτη επιλογή για 11αδα αν έχει υγεία.

κοινώς ψάχνει τον πέλκα του 19 ,δεν νομίζω ότι είναι τόσο περίεργο αν θυμηθείς την χρόνια του double.

τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι ενώ τον είχε 2 χρόνια και δεν τον έβαζε ποτέ 8, θα τον βάλει τώρα, δικαιωμά του αλλά νομίζω πως δεν θα συμβεί
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Το οτι ο τζολης δεν θα ηταν φετος βασικος ειναι ανεκδοτο που συχνα επαναλαμβανεται.Τζολη απο αλλη ομαδα δε θα μπορεσουμε να φερουμε ποτε.
Οπως επισης κ ο ουαρντα σαφεστατα θα επαιρνες παρα πολλες συμμετοχες αν δεν ηταν κλινικα χαζος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”