Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Γκουερινο »

stravostomis έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Και τις 2 χρονιες του τις εβγαλε με 3 μπακ ο Λουτσεσκου. Γιατι τωρα να χρειαζεται τεταρτο? Αν ερθει ο Σιντκλει του φτανει
Δεν θέλω να σε τρομάξω μεσημεριάτικα αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποιος που είναι 33 το 2019, θα είναι 35 το 2021. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Κι εγω εχω την αισθηση οτι το να εισαι 35 το 2019 με το να εισαι 35 το 2021 δεν εχει διαφορα. Και καποιοι 35ρηδες το 2019 επαιξαν πανω απο 2500 λεπτα και πηραν και πρωταθλημα στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

barlow4 έγραψε:
cellophan έγραψε:Ο Νορβηγός έχει potential. Κρίμα. Μακάρι το 25% να ισχύει. Δεν μπορώ να καταλάβω -για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και όχι για τη Ρεάλ ας πούμε- την προτίμηση λατινοαμερικάνων παικτών και για τα δύο άκρα. Τέλος πάντων.
συμφωνω κ εγω.

Τι potential και πίτσες μπλε ρε παλικάρια, αυτός είναι πιο μαλθακος και από τον ζυμαρουλη της πιτσμπουρι.
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς να ρωτήσω, ποιος και που έγραψε ότι έχουμε πρόταση; Κάποιο λινκ υπάρχει; Κάποιο αξιόλογο σάιτ;

Αν όχι, παρακαλώ προσοχή στις φήμες

Από εκεί και πέρα ξέρω ότι άμα σας πω πως δεν με χαλάει να πουλήσουμε Ζιφκοβιτς γιατί δεν τον πιστεύω τόσο (μήνες το λέω), θα πεταχτούν μερικοί και θα λένε ότι περνάω τη γραμμή της ΠΑΕ επί χρήμασι (μιας και θα θεωρήσουν δεδομένο ότι έχει ήδη πουληθεί, ασχετα αν δεν υπάρχει καν ως σενάριο τόσο καιρό). Οπότε δεν το λέω
Το θέμα αγαπητέ δεν είναι το αν πουληθεί.Αν κρίνουν συμφέρουσα την πρόταση καλώς να πουληθεί.Εμένα με απασχολεί οτι σύμφωνα με οσα βλεπουμε δεν θα αντικατασταθει
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πού γράφτηκε για τον Αντρίγια;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

obanebane έγραψε:
barlow4 έγραψε:
cellophan έγραψε:Ο Νορβηγός έχει potential. Κρίμα. Μακάρι το 25% να ισχύει. Δεν μπορώ να καταλάβω -για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και όχι για τη Ρεάλ ας πούμε- την προτίμηση λατινοαμερικάνων παικτών και για τα δύο άκρα. Τέλος πάντων.
συμφωνω κ εγω.

Τι potential και πίτσες μπλε ρε παλικάρια, αυτός είναι πιο μαλθακος και από τον ζυμαρουλη της πιτσμπουρι.
ποσο μυρωδιας
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Είμαστε η μόνη ομάδα παγκοσμίως που 7 μερες πριν κλείσουν οι μεταγραφες ενώ ψάχνουμε να κλείσουμε κενα εμεις συνεχίζουμε να πουλάμε παιχτες.
Τελικά μάλλον με τον ΠΑΟΚβ θα κατέβουμε στο τελος
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

giliopoulos έγραψε:
rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς να ρωτήσω, ποιος και που έγραψε ότι έχουμε πρόταση; Κάποιο λινκ υπάρχει; Κάποιο αξιόλογο σάιτ;

Αν όχι, παρακαλώ προσοχή στις φήμες

Από εκεί και πέρα ξέρω ότι άμα σας πω πως δεν με χαλάει να πουλήσουμε Ζιφκοβιτς γιατί δεν τον πιστεύω τόσο (μήνες το λέω), θα πεταχτούν μερικοί και θα λένε ότι περνάω τη γραμμή της ΠΑΕ επί χρήμασι (μιας και θα θεωρήσουν δεδομένο ότι έχει ήδη πουληθεί, ασχετα αν δεν υπάρχει καν ως σενάριο τόσο καιρό). Οπότε δεν το λέω
Βρε να τον πουλησουμε. Το θεμα ειναι ποιον θα παρουμε?
Εδω ουτε για το τζολη δεν εχουμε βρει ακομα αντικαταστατη
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ιθύνοντες, πως με λεπτούς χειρισμούς και ταχύτατες διαδικασίες, θα καταφέρουμε να πάρουμε δανεικό τον Λημνιό. Αν δεν μας τον δίνουν, είναι ελεύθερος και ο Djalma Campos.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

όσο δεν έχουμε ανανέωση Ινγκανσον - Ζιβκοβιτς τον Γενάρη κινδυνεύει να τους χάσει ελεύθερους. Τι λεφτά ζητάνε για ανανέωση ? Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Με τα χίλια σιντκλει. Ειδικά με τα χίλια η κυρία σιντκλει. Θα μας βγουν τα μάτια φέτος!
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

bersekeros έγραψε:Πού γράφτηκε για τον Αντρίγια;
Ένας λογαριασμός στο Facebook το έγραψε. Αν ευσταθεί η όχι είναι άλλο θέμα. Από την εικόνα του Σέρβου όμως σε όλα τα παιχνίδια και τις δηλώσεις Λουτσεσκου, ίσως υπάρχει κάποιο θέμα.
Ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

stravostomis έγραψε:
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ιθύνοντες, πως με λεπτούς χειρισμούς και ταχύτατες διαδικασίες, θα καταφέρουμε να πάρουμε δανεικό τον Λημνιό. Αν δεν μας τον δίνουν, είναι ελεύθερος και ο Djalma Campos.
Αν πωληθεί δηλαδή ο Αντρίγια, Λημνιός reloading;

Ε ας φέρουμε και το Μάτος,
να γίνουμε σαν τα Φιλαράκια Reunion.

Που γράφτηκε για Αντρίγια;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οταν αποκτουσαμε τον Ζιφκοβιτς οι περισσοτεροι ειχαμε την αισθηση πως ερχεται για να κανει restart και ειτε να αγαπησει και να αγαπηθει με αποτελεσμα να ανανεωσει με καποιο λογικο ποσο ειτε να κανει restart και να πωληθει με υψηλο τιμημα.Τωρα καθαρα αγωνιστικα ο παικτης εκανε τα καλυτερα του παιχνιδια σε σχηματισμο με 3δα πισω,σε εναν πιο κεντρικο ρολο,με τα περισσοτερα γκολ να ερχονται σε φαση κοντρα επιθεσης.Σε ρολο εξτρεμ απεναντι σε κλειστες αμυνες η αποδοση του δεν δικαιολογει συμβολαιο ανω του μυριου και σε ελαχιστα απο αυτα εκανε τη διαφορα κατι που εχουμε ηδη δει στα πρωτα παιχνιδια της σεζον.Το θεμα ειναι ποιος μπορει να παρει την αποφαση,ποτε και ποσο ετοιμος ειναι για αντικατασταση,κατι στο οποιο καλυτερα να μην εκφερω γνωμη.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Μαυρο Χιονι έγραψε:Με τα χίλια σιντκλει. Ειδικά με τα χίλια η κυρία σιντκλει. Θα μας βγουν τα μάτια φέτος!
Θα κάνουν και καλή παρέα με το ζεύγος Ζαμπά.

Σαν Βραζιλιάνοι.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Με τα χίλια σιντκλει. Ειδικά με τα χίλια η κυρία σιντκλει. Θα μας βγουν τα μάτια φέτος!
Top παικτης
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Επανήλθε ο Νινούα στις προπονήσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”