Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από JohnDag »

renegade έγραψε:
JohnDag έγραψε:
proedros έγραψε: Ανούσια ερώτηση για μένα..Το θέμα δεν είναι ο ΤΔ…Ο συμπολίτης π.χ. πως κάνει μεταγραφές αφού εκεί υπάρχει μόνο ο Κάρυ;Πλέον όλα δουλεύουν ηλεκτρονικά με email…Είσαι ατζέντης δηλ., στέλνεις email με τους παίκτες που εκπροσωπείς και αν υπάρχει ανταπόκριση συνεχίζεις την επικοινωνία…
Μάλιστα.

Δηλαδή αν θέλει να μας προτείνει έναν παίχτη η Wasserman πχ με την οποία κάναμε δουλειά φέτος εσύ λες ότι αυτό που κάνει είναι να στείλει ένα email στο transfers@paokfc.gr και να περιμένει μπας και φιλοτιμηθουμε να της απαντήσουμε; αυτό λες αν κατάλαβα καλά.

Υ.Γ. Το κακό δεν είναι να μην ξέρεις κάτι. Το κακό είναι ενώ δεν το ξέρεις να έχεις και "εμπεριστατωμενη" άποψη.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον εσύ το κάνεις αυτό.
Φυσικά και τη σήμερον ημέρα όλα ξεκινάνε με ένα μέιλ,όχι μόνο στον ΠΑΟΚ,όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.
Δεν είμαστε στο 1990 πλεον
Μάλλον το κάνω, αλλά δεν είσαι και σίγουρος. Πάλι καλά.

Επειδή, λοιπόν, μπορεί και να μην το κάνω και προφανώς να μην ρωτάω τυχαία αυτό που ρωτάω, ρωτάω ξανά ακόμα πιο ξεκάθαρα μέσω συγκεκριμένου παραδειγματος μπας και καταλάβεις.

Εγω ειμαι εμπορας και πουλάω συγκεκριμένα πράγματα σε μια επιχείρηση. Επί μακρόν χρονικό διάστημα.

Θέλω, λοιπόν, να προτείνω στην επιχείρηση με την οποία συνεργάζομαι ήδη ένα νέο προϊόν.

Πως το κάνω; στέλνω email;

Ή μιλάω απευθείας με τον υπεύθυνο πωλήσεων της επιχείρησης; όποιος κι αν είναι αυτός στην παρούσα φάση;

ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Το είπαμε χίλιες φορές …έδωσε ο ιβαν δυο μυρια στον λουτσεσκου για φάρσα
Πραγματικά έχω αρχίσει να χαλιέμαι πολύ μ αυτή τη νοοτροπία
Είμαστε ικανοί για να βγάλουμε λαδι κάποιον λουτσεσκου να φάμε την σάρκα μας
Όλοι φταινε μέχρι κ ο ευεργέτης ιβαν δέχεται βολές εκτός από τον λουτσεσκου
Που όλο κ πιο πολλές φωνούλες λένε ότι έχει μεγάλο μερίδιο στη δυστοκία
Δε μπορώ να καταλάβω αυτο το πραγμα είμαστε ικανοί να πούμε τον ιβαν καβούρια αλλά ο Ρουμάνος τοποθετημένος στο βάθρο της θεότητας ….
Εγώ κ μόνο τον ουαρντα να είχαμε για το επερχόμενο ματς θα αισθάνομουν περισσότερη ασφάλεια επιθετικά
Αλλά ξέρω ο κακός ουαρντα που δε χωράει σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού κ λοιπές παπαγαλίες
Κάτι ξερει ο γιωργακης που έκοψε λάσπη με το που επέστρεψε ο Ρουμάνος
Αντε ιβαν παρτο επάνω σου γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει ν γίνονται επικίνδυνα
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Το θέμα είναι να μάθουμε πως ακριβώς δεν λειτούργησε το φετινό. Πρέπει κ μεις σαν οπαδοί και οι δημοσιογράφοι. Να πρήξουν σε καθημερινή βάση τονΚυρ Κυρ και το Δούκα.

Όλη μέρα, κάθε μέρα... Αν αποκλειστεί η ομάδα την Πέμπτη η εσωστρέφεια θα φύγει τα Χριστούγεννα..
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ariskatiforos έγραψε: Κάτι ξερει ο γιωργακης που έκοψε λάσπη με το που επέστρεψε ο Ρουμάνος
Αντε ιβαν παρτο επάνω σου γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει ν γίνονται επικίνδυνα
Δηλαδή ο Γιώργος δεν ήθελε τον Ρουμάνο;

Και αυτοί στο
scouting team, δεν μιλάνε με το Γιώργο;

Καθόλου;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Να τα σπάσανε λέτε πατέρας και γιός για τον Λουτσέσκου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Ρεμπότσος ανακοινώθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, από τη Λεχ.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Βγηκαν μαχαιρια. Μοιρασαν και την περιουσια. Και την ομαδα. Ο Γιωργος πηρε τον ΠΑΟΚ β :lol: :lol: :lol: :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

JohnDag έγραψε:Μάλλον το κάνω, αλλά δεν είσαι και σίγουρος. Πάλι καλά.

Επειδή, λοιπόν, μπορεί και να μην το κάνω και προφανώς να μην ρωτάω τυχαία αυτό που ρωτάω, ρωτάω ξανά ακόμα πιο ξεκάθαρα μέσω συγκεκριμένου παραδειγματος μπας και καταλάβεις.

Εγω ειμαι εμπορας και πουλάω συγκεκριμένα πράγματα σε μια επιχείρηση. Επί μακρόν χρονικό διάστημα.

Θέλω, λοιπόν, να προτείνω στην επιχείρηση με την οποία συνεργάζομαι ήδη ένα νέο προϊόν.

Πως το κάνω; στέλνω email;

Ή μιλάω απευθείας με τον υπεύθυνο πωλήσεων της επιχείρησης; όποιος κι αν είναι αυτός στην παρούσα φάση;

Αναλόγως πού είσαι έμπορος και τι πουλάς?
Ναι αν πουλάς καφέ στον μπάρμπα Γιώργη, θα τον πάρεις να τον ρωτήσεις " Έλα ρε μ***** χρειάζεσαι κάτι?" .
Όπως το αντίστοιχο θα κάνει και αυτός.

Όταν όμως είσαι μία τεράστια εταιρεία με κύκλο εργασιών δεκάδων ή εκατοντάδων εκατομμυρίων, τότε η αρχική επικοινωνία ( όχι μόνο με τον πελάτη αλλά ακόμα και από department σε department ) γίνεται αποκλειστικά μέσω mail
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ω ρε τι έχει να γίνει 31 Αύγουστου
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

bersekeros έγραψε: scouting team
Αυτούς γιατί δεν τους ονομάζει κανένας? Προσωπικά δεν τους ξέρω, αλλά διαβάζω ρεπορτάζ και ακούω και ρεπορτερσ και ποτέ δεν αναφέρονται ονομαστικά. Φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό. Ούτε οι ρεπορτερς τους ξέρουν?
Είναι κλασσηφαηντ πληροφορία? under cover scouting?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

καλα αν φτασαμε να περιμενουμε απο μαλιουφα , λαγωνιδη και ανηψιο του σαββιδη να βρουνε παικτες και να εχουν και λογο κιολας καηκαμε ..
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Δηλαδή εάν περιμένουμε τελευταία μέρα των μεταγραφών να το πάρει επάνω του ο Ιβάν και να φέρει παικταραδες, εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται ότι το σύστημα τμήμα σκάουτινγκ- Λουτσεσκου δεν μπορεί να βγάλει άκρη...
Έχουνε κάνει πρόοδο τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: από τα αθεωρητα ιατρικά δελτία τουλάχιστον τώρα υπάρχει ασυνεννοησία και μπαχαλο στις μεταγραφές... χωρίς να κινδυνεύουμε με αφαίρεση βαθμών...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Εγώ λέω για να ησυχάσουμε όλοι να ζητήσουμε από τον ιβαν να φύγει από την ομάδα....να πάρει τις μετοχές ο ερασιτέχνης και να πορευθούμε όπως εμείς ξέρουμε....

Όμορφα και ωραία..

Εσείς τι λετε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Εγώ λέω για να ησυχάσουμε όλοι να ζητήσουμε από τον ιβαν να φύγει από την ομάδα....να πάρει τις μετοχές ο ερασιτέχνης και να πορευθούμε όπως εμείς ξέρουμε....

Όμορφα και ωραία..

Εσείς τι λετε
μεταγραφές θα κάνουμε? :D
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

astral έγραψε:
bersekeros έγραψε: scouting team
Αυτούς γιατί δεν τους ονομάζει κανένας? Προσωπικά δεν τους ξέρω, αλλά διαβάζω ρεπορτάζ και ακούω και ρεπορτερσ και ποτέ δεν αναφέρονται ονομαστικά. Φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό. Ούτε οι ρεπορτερς τους ξέρουν?
Είναι κλασσηφαηντ πληροφορία? under cover scouting?
Ονομαστήκαν,

αλλά ήταν λάθος και καλώς τότε το ποστ στο fb κατέβηκε, από αυτόν που το ανέβασε.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”