Μάλλον το κάνω, αλλά δεν είσαι και σίγουρος. Πάλι καλά.renegade έγραψε:Μάλλον εσύ το κάνεις αυτό.JohnDag έγραψε:Μάλιστα.proedros έγραψε: Ανούσια ερώτηση για μένα..Το θέμα δεν είναι ο ΤΔ…Ο συμπολίτης π.χ. πως κάνει μεταγραφές αφού εκεί υπάρχει μόνο ο Κάρυ;Πλέον όλα δουλεύουν ηλεκτρονικά με email…Είσαι ατζέντης δηλ., στέλνεις email με τους παίκτες που εκπροσωπείς και αν υπάρχει ανταπόκριση συνεχίζεις την επικοινωνία…
Δηλαδή αν θέλει να μας προτείνει έναν παίχτη η Wasserman πχ με την οποία κάναμε δουλειά φέτος εσύ λες ότι αυτό που κάνει είναι να στείλει ένα email στο transfers@paokfc.gr και να περιμένει μπας και φιλοτιμηθουμε να της απαντήσουμε; αυτό λες αν κατάλαβα καλά.
Υ.Γ. Το κακό δεν είναι να μην ξέρεις κάτι. Το κακό είναι ενώ δεν το ξέρεις να έχεις και "εμπεριστατωμενη" άποψη.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά και τη σήμερον ημέρα όλα ξεκινάνε με ένα μέιλ,όχι μόνο στον ΠΑΟΚ,όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.
Δεν είμαστε στο 1990 πλεον
Επειδή, λοιπόν, μπορεί και να μην το κάνω και προφανώς να μην ρωτάω τυχαία αυτό που ρωτάω, ρωτάω ξανά ακόμα πιο ξεκάθαρα μέσω συγκεκριμένου παραδειγματος μπας και καταλάβεις.
Εγω ειμαι εμπορας και πουλάω συγκεκριμένα πράγματα σε μια επιχείρηση. Επί μακρόν χρονικό διάστημα.
Θέλω, λοιπόν, να προτείνω στην επιχείρηση με την οποία συνεργάζομαι ήδη ένα νέο προϊόν.
Πως το κάνω; στέλνω email;
Ή μιλάω απευθείας με τον υπεύθυνο πωλήσεων της επιχείρησης; όποιος κι αν είναι αυτός στην παρούσα φάση;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk