Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από scouser4 »

++++++++

:x
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Ενα μεγαλο μπραβο στον new yorker γιατι σημερα στις 8 παρα πριν φυγω για δουλεια διαβασα το αρθρο του και εκλεγα απο συγκινηση

Μου εφτιαξες την μερα αδελφε ευχαριστω...
Άβαταρ μέλους
Sammi4

Πάμε σαν άλλοτε...

Δημοσίευση από Sammi4 »

Πριν διαβάσω το άρθρο "ΠΑΟΚ 2025", είδα σχόλια άλλων αδερφιών για δάκρυα κ τέτοια. Εγώ δεν άντεξα ούτε να τελειώσω την 1η παράγραφο...
''Το γήπεδο είναι κατάμεστο με περίπου 48.000 κόσμο, παρότι το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Π.Α.Ο.Κ είναι πρωταθλητής εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Η ατμόσφαιρα γιορτινή και όλα είναι έτοιμα για την φιέστα.''
Και παρακάτω...''- Στην εποχή του, παιδί μου, η ομάδα άλλαξε πορεία, απάντησε ο κυρ Παναγιώτης. Εσείς οι νέοι μάθατε να πανηγυρίζετε πρωταθλήματα το ένα πίσω από το άλλο και νομίζετε ότι πάντα έτσι ήτανε.''
Αυτό ήταν...τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν ρυάκι...και μόνο η εικόνα του Παοκτσή που εξηγεί στο παιδί του ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε πέτρινα χρόνια, ενώ τώρα τα σαρώνει όλα, πραγματικά με λύγισε... Μου θύμησε την 1η φορά που περνούσα έξω απο την Τούμπα, στο αυτοκίνητο με τον πατέρα μου κ ένα θείο μου, ο οποίος μου είπε: ''Πάνο βλέπεις απέναντι; Αυτός είναι ο Ναός μας!'' Δε χρειάστηκε να εξηγήσει περαιτέρω...ήμουν δεν ήμουν 8-9 χρονών και η συγκίνηση που ένοιωσα δεν περιγράφεται...ρίγος διαπέρασε το κορμί μου...και δεν γράφω τώρα μπαρούφες...νομίζω πως έτσι έχουν νοιώσει πολλά αδέρφια Παοκτσήδες...γιατί η αγάπη που έχω για τον ΠΑΟΚ έιναι ακόμα αγνή...γιατί από το 1ο ματς που πήγα, λάτρεψα το γήπεδο κ την ατμόσφαιρα που μόνο εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε...από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, κ περάσαμε πολλά με τον ΠΑΟΚ...περισσότερες οι πίκρες, αλλά εκείνο το πανώ ''όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις'' πραγματικά εξέφραζε ακριβώς αυτό που ένοιωθαν πολλοί Παοκτσήδες...όσο για το γήπεδο, για μένα παρέμεινε πάντα Ο Ναός όπου στο κάθε ματς δείχναμε την λατρεία μας, γι'αυτό και ποτέ δεν θα χωνέψω κάποια πράγματα που έχουν γίνει εκί μέσα...κι εγώ με την παρέα μου από μικροί κατεβάζαμε τις ρετσίνες σαν νερό έξω απ'το γήπεδο. Κ εγώ όπως πολλοί πίναμε κ πολλά άλλα έξω απ'το γήπεδο, αλλά ποτέ μα ποτέ, δεν διανοήθηκα να σπάσω κάτι, να κάψω κάτι κτλ. Δεν πάω να το παίξω παραπάνω Παοκτής από κανένα. Έτσι ένοιωθα όταν έβλεπα να γίνονται ασχήμιες στο γήπεδό μας. Γιατί θυμάμαι ότι εμείς παλιά τα κοροϊδεύαμε όταν τα κάναν γάβροι, βάζελοι κ λοιποί στα γήπεδά τους. Λέγαμε :''καλά ρε, το γήπεδό τους σπάνε κ καίνε;'' Μετά αρχίσαμε να τα κάνουμε κ εμείς...
Τέλος πάντων, αλλιώς ξεκίνησα κ αλλού κατέληξα.

Ένα πράγμα ακόμα. Τον 1ο μου τίτλο σαν Παοκτσής τον είδα 9 χρονών (1985), τον επόμενο 25 (2001). Τότε στο αεροδρόμιο που περιμέναμε την ομάδα με το κύπελλο είχα δίπλα μου έναν πατέρα με τον 8χρονο γιο του κ του έλεγε: "Βλέπε (αυτά που γίνονται)για να τα θυμασαι μετά" κ σκέφτηκα πόσο δίκιο έχει, ήμουν στην ηλικία του μικρού όταν πανυγήρισα τελευταία φορά τίτλο... Αυτά όμως μάγκες ανήκουν στο παρελθόν... Στο χέρι μας είναι να πάμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας εκεί που της αξίζει...παρέα με το Ζαγοράκη. το Ζήση κ όποιον άλλον ακολουθήσει. Γιατί όπως είπε κάποτε ένας οπαδός της Άστον Βίλλα "οι παίχτες έρχονται κ φεύγουν. Τα μόνα που μένουν σταθερά είναι το γήπεδο και εμείς οι οπαδοί της ομάδας". Γι'αυτό, ψηλά τα χέρια, με τα λαρύγγια μας έξω και θα ξαναδούμε σύντομα τον ΠΑΟΚ μας πρωταθλητή!!!
Την αγάπη μου σε όλα τα αδέρφια..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Sammi4 αδερφέ σε συγχώνευσα στο υπάρχον topic για τον προβληματισμό σου μιας και αφορά σχόλιο της κεντρικής σελίδας.
Συμφωνώ σε όσα λες όλα είναι στο δικό μας χέρι πλεον και απο μας εξαρτάται απο το τι θέλουμε να δούμε απο τον ΠΑΟΚ γενικώτερα και όχι όπως εμείς φανταζόμαστε τον ΠΑΟΚ.
Διαφωνώ στο να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή να βγάλουμε τα λαρύγγια μας κλπ ως προς το πρώτο.
Σε αυτό προτιμώ να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ευρώπης και ας μην έχει πάρει πρωτάθλημα στα επόμενα 100 χρόνια και να ψάχνονται μετά στην Ελλάδα να δούνε τι φταίει και πωτς γενεν αυτό!
Ακατόρθωτο?

Απάντηση

Καθόλου....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πίστη και όραμα υπάρχει..
Με τα πρόσωπα που έχουμε επί κεφαλής στην ΠΑΕ, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που κολλάει το άρθρο στην κεντρική σελίδα?

http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... avara.html

Έχει κάποια σχέση με κάποια είδηση?
Είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει για κάποιον λόγο στις μέρες μας?

Είναι ένα άρθρο γενικής φύσης που απλά δημοσιεύουμε?

Δεν διαφωνώ με το θέμα αλλά δεν κατάλαβα και τον λόγο ανάρτησης του.
Vanroy πιστεύω πως είναι καλό θέμα συζήτησης για το φόρουμ πάντως στο τόπικ περί επαγγελματικού αθλητισμού που έχεις ανοίξει.
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Τη νέα σεζόν όταν θα έχουμε νεες αδικίες και θα επαπειλειται "διχοτόμηση" της Ελλαδας, θα είναι αρκετα επικαιρο το εν λόγω τόπικ...

Oσο για το άρθρο Gash φανταζομαι αναφέρεται στον Σάλπι. Αλλά γιατί όχι και στον Γκαρσία ή στον Σέρτζιο. Ή και στον Ζλαταν;

Συμφωνώ πάντως σε όσα λεει και τα έχουμε ψιλοσυζητήσει στο τόπικ που λες και συ αλλά παραειναι ρεαλιστικο το τόπικ για να ευδοκιμησει!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Διαφώνησα πριν λίγες μέρες με κείμενο του Outsider αδερφέ Vanroy.
Δεν κατάλαβα τον λόγο ύπαρξης του την συγκεκριμένη περίοδο.
Συμφωνώ απόλυτα με το σημερινό όμως.

http://www.paokmania.gr/index.php/artic ... ml?lang=el
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Για το άρθρο του Outsider (Αστέρια και λάβαρα) να γράψω και εγώ κάτι. Πρώτα απ΄όλα δεν υπάρχει σε όλο το κείμενο η λέξη Π.Α.Ο.Κ. Τη Foto την έβαλα εγώ χωρίς να υπονοώ κάτι για τον Σέρτζιο, αλλά απλά γιατί η κίνηση που κάνει είναι κίνηση που την έχουμε δει να την κάνουν κατά καιρούς πολλοί και διάφοροι.
Το κείμενο είναι γενικού περιεχομένου και σαν τέτοιο να το κρίνουμε... Αν σας μπέρδεψε η foto -που υπ΄όψιν την αλλοιώσαμε κιόλας με τη βοήθεια του Αντρέα- η ευθύνη είναι δικιά μας και όχι του Outsider
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αλλάξτε πάνω στα νέα τις τιμές εισητηρίων...Είμαστε γιουρόπα λίγκ και όχι τσάμπιονς λιγκ...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Είμαστε Champions League και όχι Europa League. Μιλάμε για Χάντμπολ ...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ρε παιδιά πολλή πληροφορία έχει και χάνεται το μάτι. π.χ. τα διαρκείας που μου την είπε ο Yiankos.
κάντε την πιο λειτουργική, με λιγότερες και πιο χτυπητές στο μάτι ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Τι να κάνουμε ρε Kolokotroni; Οπαδικό σάιτ είμαστε και ενημερώνουμε για όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ .. Αν θέλετε κάποιοι καθήστε στο τόπικ της μεταγραφολογίας να μιλάτε για Αϊμάρ και Ρονάλντους και μην βλέπετε το υπόλοιπο σάιτ ...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Δεν με κατάλαβες Yiankos. Και βέβαια επιβάλλεται να έχει το σάιτ ειδήσεις απο ΟΛΑ τα Τμήματα του ΠΑΟΚ. Το υποστηρίζω σαν τρελλός αυτό. Εγώ λέω ότι ο τρόπος που περνάς αυτή τη πληροφορία στη κεντρική σελίδα,...ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙ (με μπερδεύει οπτικά), με αποτέλεσμα να χάνω επεισόδια. Αυτό λέω.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Aντιθετα με τον Κολοκοτρώνη, ειλικρινά το πιστεύω, ότι το παοκμάνια είναι πιο λειτουργεικό απο κάθε άλλο site... Ολα τακτοποιημένα... Τα αρθρα σε σωστή σειρά, απο πάνω αναβοσβήνουν οι ειδήσεις, πιο πάνω με τρέιλερ περνάνε κάποιες ανακοινώσεις, απο πάνω υπαρχουν τα κουμπιά απο τα 4 βασικά στοιχεία του site (chat, forum, paoktv, paoktube), αριστερά υπάρχουν τα poll, οι τελευταίες δημοσιεύσεις στο φόρουμ,τα πρωτοσέλιδα και οι χορηγοι... Το φόρουμ είναι επίσης πολύ λειτουργικό και τώρα πια το θεωρώ καλύτερο απο το παλιο... Τα μονα που θέλουν λίγο διόρθωμα είναι κάποια εμοτικονς που δεν εμφανίζονται και αν γινότανε να μπει ένα κουμπι που να σε στέλνει απο το φόρουμ στην κεντρική...

Ευχαριστώ το παοκμάνια για την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση που λαμβάνουμε, έχωντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να βρισκόμαστε κοντά στην τρέλα μας...

Αν έχω πει σε κάποια μέλη, mods, ακόμα και admins μια κουβέντα παραπάνω, θέλω να ζητήσω συγγνώμη...

Για όσους έχω ενοχλήσει με τα πολλά και συνεχόμενα ποστ μου, πολλές φορές και οφ- τόπικ, θέλω να ζητήσω επείσης συγγνώμη
αλλά και να εξηγήσω ότι ο λόγος που τα κάνω είναι το ότι αν εξαιρέσεις 5-6 ώρες τη μερα που είμαι εξω, την υπολοιπη μέρα δεν έχω τι να κάνω... Το παοκμάνια είναι μια λύση για τη μονοτονία που νιώθω αλλά εκτός απο ΠΑΟΚ νομίζω ότι χρειάζεται και λίγο χιούμορ... Ισως ξεφευγω απο τα όρια...

Επειτα απο... "παρατηρήσεις", έχω μειώσει τον ρυθμό που ποστάρω και έχω κόψει τα πολλά οφ-τόπικ. Υποσχομαι ότι θα διορθωθώ, χωρίς όμως να χάσω το στυλ μου! Ξέρω τι λέω...

Τέλος, θέλω να ζητήσω απο τα μελη που αποχωρήσανε, είτε απο κάποιους που μαλώσαμε (πχ PABLO GARXIA) είτε απο μέλη που είχαμε δεθεί εδώ μέσα (πχ Αρισκ), να επιστρέψουν οριστικά εδώ ... ΠΑΟΚ είμαστε... Θα βρούμε την άκρη... Αδερφιά γυριστε... Μην αφήσετε ένα δεκαήμερο καυγάδων (τόσο πρέπει να κράτησε) να μας χωρίσει... Οταν είχα πρωτομπεί, υπήρχε πολύ καλύτερο κλίμα... Οσο γινόμαστε περισσότεροι η κατάσταση δυσκολεύει... Ελάτε πίσω, θα συνηθίσουμε και θα "μάθουμε" ο ένας τον άλλο και θα γίνουμε όπως πρώτα...

ΥΓ: Δεν ξέρω τι με έπιασε και τα γράφω όλα αυτά, ούτε ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ (παρακαλώ να μη σβηστεί το ποστ μου ακόμα κι αν δεν είμαι στο σωστό τόπικ), αλλά ήθελα να βγάλω κάποια πράγματα απο μέσα μου...

Ευχαριστώ για όλα και... συγγνώμη!

Φιλικά και ΠΑΟΚτσιδικα,
Gika.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”