Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
dim72

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από dim72 »

Μόνο να μην ανακοινώσουν μεταγραφή στο ημίχρονο με την Μποέμιανς! Πολύ κακό τάιμινγκ! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από aivas19 »

rainmaker έγραψε:
GINOLA έγραψε:
paokmono έγραψε:Σύμφωνα με τον rain, ο αρχικός σχεδιασμός με τον λουτσο περιελάμβανε εξτρέμ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ginola, του αρκούν καντουρι-μπισε.
Σύμφωνα με αυτά, καταλαβαίνω ότι του φέρνουν παίχτη που για κάποιο λόγο δεν συμφωνεί και λέει όχι. Στον συγκεκριμένο παίχτη απ' ότι καταλαβαίνω, όχι γενικά για παίχτη στη θέση που θα τυγχάνει της έγκρισης του.
Εάν είναι έτσι και δεν υποβόσκει κόντρα, λογικά θα πάρουμε παίχτη αφού μάλλον λεφτά έχουμε.

Ο σχεδιασμός από την αρχή έλεγε δέκα αριστερό μπακ και αριστερό εξτρέμ.

Τα είμαστε καλά αριστερά ,δεν υπάρχει βιασύνη, έχουμε μπισε και καντούρι να κάνουν την δουλειά φεραν άρνηση λούτσε κατά τους ανθρώπους που κάνουν τις διαπραγματεύσεις σε μια περίπτωση σχεδόν τελειωμένη.

Το αν αυτό από πίσω υποβόσκει ένα άλλο εξτρεμ καθαρά επιλογή λουτσέσκου και ας πάει 31 αυγούστου γιατί ο προπονητής δεν βιάζεται δεν το γνωρίζω και σύμφωνα με την λογική είναι και το πιο πιθανό.

επομένως κανένα μπέρδεμα
Νομίζω ότι πάνω κάτω τα ίδια μεταφέρουμε.
Από την πλευρά μου πριν κάνα δεκαήμερο έγραψα ότι ο μάνατζερ του Ιταλού ζητάει πολλά επιδιώκοντας να καλύψει τη χασουρα από το γελοιωδως υψηλό συμβολαιο στην Αραβία. Ακόμα κι αν δεν το κάνει για αυτό το λόγο, οι απαιτήσεις παραμένουν.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τις θέσεις που σχεδιάζεται να καλυφθούν, πάλι τα ίδια λέμε. Εξ αρχής μίλησα για για δεξί μπακ, αριστερό, κεντρικό χαφ, δεκαρι, αριστερό εξτρέμ

Στην πορεία έμαθα ότι πιθανώς θα κινηθούν και για τερματοφύλακα, όχι όμως με σπουδή. Αν προκύψει κάτι καλό

Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρουμε ακόμα ένα χαφ ΜΟΝΟ όμως αν έρθουν προτάσεις για να φύγουν υπάρχοντες παίκτες (εσιτι και Αουγκούστο). Που δεν φαντάζει πάρα πολύ πιθανό.

Τις τελευταίες ημέρες ούτε επεδίωξα να μάθω, ούτε έμαθα κάτι για τις εξελιξεις. Παρατηρείται άλλωστε μια γενική επιβράδυνση.

ΕΙΔΙΚΑ για το εξτρέμ το φώναζα από βδομάδες, ότι θα αργήσει. Γιατί ο παίκτης που ξέρω ότι θέλουμε δε γινόταν να έρθει νωρίτερα για συγκεκριμένο λόγο

Ο Ζινολα όμως αναφέρεται σε άλλη περίπτωση παίκτη, ίσως και πιο ποιοτική (δεν ξέρω) αλλά μάλλον με διαφορετικά χαρακτηριστικά (αυτό με μπερδεύει στο τι στυλ κυνηγάμε τελοσπαντων). Και πάλι όμως φαίνεται πως υπάρχει αλλαγή πλεύσης απ' την ομάδα.

Αν μάθουμε κάτι θα το μεταφέρουμε πάντα με φίλτρο και όχι με διακίνηση ονομάτων.

Νομίζω όλοι υποψιαζόμαστε ότι μετά το σημερινό ματς, του πουστη, κάποιες εξελίξεις θα υπάρξουν
Εχει προκυψει κατι καλο στο τερμα αλλα δεν το ξερουν καν. Orjan Nyland, ελευθερος, φερτον αυριο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πάνε κλείσε Έντσαμ και αγόρασε Μενσά να έχουμε για καμιά διετία το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα. (Έντσαμ, Κούρτιτς, Μενσά). Και επειδή θα περισσέψουν πολλά φέρε και δύο παικταράδες αριστερά, μπακ και εξτρέμ και γίναμε. Άντε γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τσιμιροτ ή Κουεγιαρ και πάμε για κλειστό ρόμβο 4-4-1-1. Χωρίς να είμαι fan του ρόμβου αλλά αυτή τη στιγμή ταιριάζει.

Ζιφκοβιτς πίσω από τον επιθετικό.
Και χαφ Τσιμιροτ Κουρτιτς Αουγκούστο Καντουρι.
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

GINOLA έγραψε:
Ο σχεδιασμός από την αρχή έλεγε δέκα αριστερό μπακ και αριστερό εξτρέμ.

Τα είμαστε καλά αριστερά ,δεν υπάρχει βιασύνη, έχουμε μπισε και καντούρι να κάνουν την δουλειά φεραν άρνηση λούτσε κατά τους ανθρώπους που κάνουν τις διαπραγματεύσεις σε μια περίπτωση σχεδόν τελειωμένη.

Το αν αυτό από πίσω υποβόσκει ένα άλλο εξτρεμ καθαρά επιλογή λουτσέσκου και ας πάει 31 αυγούστου γιατί ο προπονητής δεν βιάζεται δεν το γνωρίζω και σύμφωνα με την λογική είναι και το πιο πιθανό.

επομένως κανένα μπέρδεμα

υπάρχει και μια άλλη ανάγνωση του προβλήματος..

να θεωρεί ο Λούτσε καθοριστικότερη την απόκτηση και τον ρόλο του Giovinco

από την απόκτηση ενός "γαμηστερού" αριστερού εξτρέμ..

και σου λέει.. αριστερά βολεύομαι με τον Καντουρί και τον Μπις..

δώστε το κόστος απόκτησης του αριστερού εξτρέμ στο κόστος του Μέρμηγκα..
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν ισχύει το σενάριο του Ginola, το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Λουτσεσκου δε θέλει εξτρέμ.
Το πρόβλημα είναι ότι επικρατεί σχεδιαστικό χάος.
Ποιος δηλαδή αποφάσισε να προχωρήσει επαφές με εξτρέμ και το οποίο εξτρεμ ενέκρινε ποιος;
ΤΔ δεν υπάρχει και υποτίθεται ότι εγκρίνει παικτες ο Λουτσος και μετά γίνονται επαφές.
Άρα κάπου δεν κολλάει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα.ολα αυτα και καλη και η αισιοδοξια...
Εγω εχω μια αλλη απορια.
Στο κεντρο εχουμε 2 χαφ π ειναι ξενοι και θελουμε ιδανικα (απ οσο καταλαβα απο αυτα που μεταφερονται εδω μεσα) να τους δωσουμε και τους δυο. Αουγκουστο και Εσιτι δλδ. Εκ των δυο ο ενας ειναι κανονικος ποδοσφαιριστης και υπο προυποθεσεις ιδιαοτερα χρησιμος ενω ο αλλος ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ.
Επισης εχουμε τον Ουαρντα που και αυτος καλυπτει θεση ξενου.
Μς τι σκατα σκεπτικο αγορασαμε και δεξι μπακ στοιχημα ξενο οταν και εκει υπηρχε ηδη ενας ξενος?
Κοβω το κεφαλι μου πως αν αυτη τη στιγμη ειχαμε 3 κενες θεσεις ξενου (Ουαρντα Εσιτι Τειλορ ή Σοαρες) θα ειχαμε μεγαλυτερη ανεση κινησης και θα ειχαμε βρει και αριστερο εξτρεμ πιο ευκολα και ίσως και ενα αριστερό μπακ...
Χαφ βρισκεις και κοινοτικο θεωρω...
Δεν παιζει να υπαρχει ομαδα με χειροτερο προγραμματισμο θεσεων μη κοινοτικων απο εμας
Και φετος κινηθηκαμε ευκαιριακα και χωρις σαφες πλανο. Ελπιζω στο μελλον να εκλείψει αυτο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Φτάνει ρε συ Γκόσπι, φτάνει. Ανά δέκα ποστ τα τρία είναι αναλύσεις σου. Να διαβάσουμε και τίποτα άλλο; Με πολλή αγάπη το λέω και χωρίς ειρωνεία. Και για να μην το περιορίσω στον Γκόσπι, είναι κουραστικές οι αναλύσεις επί αναλύσεων επειδή προσπαθούμε να βγάλουμε από την μύγα ξίγκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Πέμ 12 Αύγ 2021, 13:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το έγραψα πολλές φορές οτι ο Λουτσέσκου μένει πιστός στους ῾῾δικούς του᾽᾽ παίκτες. ΔΕΝ θα φέρει τερματοφύλακα μόνο και μόνο για να στηρίξει Πάσχα που του έδωσε πρωτάθλημα.

Αλήθεια έχει ψάξει κανείς γιατί τον έδιωξαν από την Αλ Χιλάλ;

Προσοχή: δεν λέω οτι ο Λουτσέσκου είναι λάθος. Απλά αναφέρω το πώς σκέφτεται και το πόσο πιστός είναι στους παίκτες του. Βάση αποτελεσμάτων στον ΠΑΟΚ και στην Χιλάλ έφερε τίτλους. Καί στις δύο περιπτώσεις όμως οι τάκτικές του και οι εμμονές του μπορεί να στοιχίσουν και οι διοικήσεις να τον διώξουν.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

31 Αυγούστου θα ανακοινωθούν 5 παίκτες.
Τέρμα, αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ, μεσος κ δεκάρι.
Μπαρκας (θα κλείσει για χειμώνα), Μπαμπα, Τσιμιροτ, Τζιοβινκο και Λενς.
Αποχωρήσεις Λάμπρου, Εσιτι κ Ουαρντα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Φτάνει ρε συ Γκόσπι, φτάνει. Ανά δέκα ποστ τα τρία είναι αναλύσεις σου. Να διαβάσουμε και τίποτα άλλο; Με πολλή αγάπη το λέω και χωρίς ειρωνεία.
που μωρε? σοβαρα τωρα? κανε μ ενα ριποστ λίγο να δω ποτε ηταν το προηγουμενο...

renegade

Δημοσίευση από renegade »

,οι άλλοι θέλουν να φέρνουμε παίκτες μέσω σκάουτινγκ,να μην είναι πάνω από 25-26 αλλά να μην είναι κ στοιχήματα...η απόλυτη παράνοια
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:,οι άλλοι θέλουν να φέρνουμε παίκτες μέσω σκάουτινγκ,να μην είναι πάνω από 25-26 αλλά να μην είναι κ στοιχήματα...η απόλυτη παράνοια
Αν αναφερεσαι σε μενα μαλλον κατι διαβασες λαθος σ αυτο π εγραψα.

Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Gospi έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Φτάνει ρε συ Γκόσπι, φτάνει. Ανά δέκα ποστ τα τρία είναι αναλύσεις σου. Να διαβάσουμε και τίποτα άλλο; Με πολλή αγάπη το λέω και χωρίς ειρωνεία.
που μωρε? σοβαρα τωρα? κανε μ ενα ριποστ λίγο να δω ποτε ηταν το προηγουμενο...

40.000 φορές έχεις γράψει την απαισιόδοξη οπτική των πραγμάτων. Είναι το ίδιο κουραστική με έναν ακραία αισιόδοξο. Ανυπομονώ για την φορά που θα γράψεις ένα ποστ που να ξεκινάει με τον εξής τρόπο "καλή η απαισιοδοξία αλλά..."
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Λενς της Μπεσικτας;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”