rainmaker έγραψε:GINOLA έγραψε:paokmono έγραψε:Σύμφωνα με τον rain, ο αρχικός σχεδιασμός με τον λουτσο περιελάμβανε εξτρέμ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ginola, του αρκούν καντουρι-μπισε.
Σύμφωνα με αυτά, καταλαβαίνω ότι του φέρνουν παίχτη που για κάποιο λόγο δεν συμφωνεί και λέει όχι. Στον συγκεκριμένο παίχτη απ' ότι καταλαβαίνω, όχι γενικά για παίχτη στη θέση που θα τυγχάνει της έγκρισης του.
Εάν είναι έτσι και δεν υποβόσκει κόντρα, λογικά θα πάρουμε παίχτη αφού μάλλον λεφτά έχουμε.
Ο σχεδιασμός από την αρχή έλεγε δέκα αριστερό μπακ και αριστερό εξτρέμ.
Τα είμαστε καλά αριστερά ,δεν υπάρχει βιασύνη, έχουμε μπισε και καντούρι να κάνουν την δουλειά φεραν άρνηση λούτσε κατά τους ανθρώπους που κάνουν τις διαπραγματεύσεις σε μια περίπτωση σχεδόν τελειωμένη.
Το αν αυτό από πίσω υποβόσκει ένα άλλο εξτρεμ καθαρά επιλογή λουτσέσκου και ας πάει 31 αυγούστου γιατί ο προπονητής δεν βιάζεται δεν το γνωρίζω και σύμφωνα με την λογική είναι και το πιο πιθανό.
επομένως κανένα μπέρδεμα
Νομίζω ότι πάνω κάτω τα ίδια μεταφέρουμε.
Από την πλευρά μου πριν κάνα δεκαήμερο έγραψα ότι ο μάνατζερ του Ιταλού ζητάει πολλά επιδιώκοντας να καλύψει τη χασουρα από το γελοιωδως υψηλό συμβολαιο στην Αραβία. Ακόμα κι αν δεν το κάνει για αυτό το λόγο, οι απαιτήσεις παραμένουν.
Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τις θέσεις που σχεδιάζεται να καλυφθούν, πάλι τα ίδια λέμε. Εξ αρχής μίλησα για για δεξί μπακ, αριστερό, κεντρικό χαφ, δεκαρι, αριστερό εξτρέμ
Στην πορεία έμαθα ότι πιθανώς θα κινηθούν και για τερματοφύλακα, όχι όμως με σπουδή. Αν προκύψει κάτι καλό
Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρουμε ακόμα ένα χαφ ΜΟΝΟ όμως αν έρθουν προτάσεις για να φύγουν υπάρχοντες παίκτες (εσιτι και Αουγκούστο). Που δεν φαντάζει πάρα πολύ πιθανό.
Τις τελευταίες ημέρες ούτε επεδίωξα να μάθω, ούτε έμαθα κάτι για τις εξελιξεις. Παρατηρείται άλλωστε μια γενική επιβράδυνση.
ΕΙΔΙΚΑ για το εξτρέμ το φώναζα από βδομάδες, ότι θα αργήσει. Γιατί ο παίκτης που ξέρω ότι θέλουμε δε γινόταν να έρθει νωρίτερα για συγκεκριμένο λόγο
Ο Ζινολα όμως αναφέρεται σε άλλη περίπτωση παίκτη, ίσως και πιο ποιοτική (δεν ξέρω) αλλά μάλλον με διαφορετικά χαρακτηριστικά (αυτό με μπερδεύει στο τι στυλ κυνηγάμε τελοσπαντων). Και πάλι όμως φαίνεται πως υπάρχει αλλαγή πλεύσης απ' την ομάδα.
Αν μάθουμε κάτι θα το μεταφέρουμε πάντα με φίλτρο και όχι με διακίνηση ονομάτων.
Νομίζω όλοι υποψιαζόμαστε ότι μετά το σημερινό ματς, του πουστη, κάποιες εξελίξεις θα υπάρξουν