Προφανώς επειδή αναφέρεσαι σε μένα γιατί μόνο εγώ έγραψα κάτι τέτοιο, να σου απαντήσω.tad έγραψε:Τι έγινε ρε σείς ;; Διαβάζω θα πληρώσουμε να πάρουμε κι άλλον τριαντάχρονο που δεν τον έχει καν δηλώσει η Σλαβια Πράγας … θέλουν λεφτά λέει για 30χρονο
Όταν λέω εγώ ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι …
Κάποιος θα μας κάνει πλάκα δεν μπορεί …
Ποδοσφαιρο ελέγχου του ρυθμού με 30χρονους και αργους …
Όλο και καλύτερα εξελίσσεται το έργο
Αν εσάς σας αρέσει αυτό που βλέπετε να εξελίσσεται και περιμένετε ότι το πλανο του Λουτσεσκου είναι καλό εγώ δεν θα πάρω … είναι εντελώς αντίθετο με αυτό που θα ήθελα … αλλά ποιος είμαι ο κάθε εγώ ο αμπαλος οπαδός του ΠΑΟΚ
Διαβάζω επίσης να λέτε κάποιοι ότι δίνονται λεφτά σε συμβόλαια και αυτό θα μας κάνει ομάδα … σίγουρη πτώχευση λέγετε αυτό για εμένα … δεν γίνεται όλη η επιτυχημένη Ευρώπη να ακολουθεί πλανο ανάπτυξης ποδοσφαιριστών κι εμείς να ακολουθούμε άλλο δρόμο …
Αν όλο αυτό ειναι απλά να μείνουμε αξιοπρεπείς επειδή ο Μαρινάκη ειναι πρωθυπουργός πάω πάσο …
Κάνω στην πάντα και μούγκα
Όταν θέλεις να έχεις και ανάπτυξη ποδοσφαιριστών αλλά και ως μοναδικό σκοπό και στόχο το πρωτάθλημα πρέπει να μάθεις να ισορροπείς ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
Μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει πέντε 20χρονος και να τους βάλει στην ενδεκάδα.
Η Ελλάδα δεν είναι Ολλανδία.
Ο μοναδικός τρόπος σε περιβάλλοντα και σε πλαίσια όπως το δικό μας για να βγάλεις νέους ποδοσφαιριστές είναι να βάζεις έναν δύο μέσα σε ένα πολύ γερό και δυνατό σύνολο.
Πότε και αυτά τα παιδιά θα δείξουν πολύ περισσότερα πράγματα.
Και φυσικά δεν ισχύει καθόλου αυτό που γράφεις για το τι κάνουν οι επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη.
Μια χαρά στηρίζονται κ παίρνουν κ ότι καλό υπάρχει σε μεγάλες ηλικίες, απλά έχουνε την οικονομική δύναμη να δώσουν και 100 150 εκατομμύρια για να παίρνουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε νέους.
Και ποιος δεν θα ήθελε ο κουρτιτς αντί για 32 να ήταν 23.
Αλλά ο 23χρονος παίκτης με την ποιότητα που έχει τώρα ο κουρτιτς είναι απλησιαστος οικονομικά για την τσέπη μας