Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από renegade »

tad έγραψε:Τι έγινε ρε σείς ;; Διαβάζω θα πληρώσουμε να πάρουμε κι άλλον τριαντάχρονο που δεν τον έχει καν δηλώσει η Σλαβια Πράγας … θέλουν λεφτά λέει για 30χρονο

Όταν λέω εγώ ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι …

Κάποιος θα μας κάνει πλάκα δεν μπορεί …

Ποδοσφαιρο ελέγχου του ρυθμού με 30χρονους και αργους …

Όλο και καλύτερα εξελίσσεται το έργο

Αν εσάς σας αρέσει αυτό που βλέπετε να εξελίσσεται και περιμένετε ότι το πλανο του Λουτσεσκου είναι καλό εγώ δεν θα πάρω … είναι εντελώς αντίθετο με αυτό που θα ήθελα … αλλά ποιος είμαι ο κάθε εγώ ο αμπαλος οπαδός του ΠΑΟΚ

Διαβάζω επίσης να λέτε κάποιοι ότι δίνονται λεφτά σε συμβόλαια και αυτό θα μας κάνει ομάδα … σίγουρη πτώχευση λέγετε αυτό για εμένα … δεν γίνεται όλη η επιτυχημένη Ευρώπη να ακολουθεί πλανο ανάπτυξης ποδοσφαιριστών κι εμείς να ακολουθούμε άλλο δρόμο …

Αν όλο αυτό ειναι απλά να μείνουμε αξιοπρεπείς επειδή ο Μαρινάκη ειναι πρωθυπουργός πάω πάσο …
Κάνω στην πάντα και μούγκα
Προφανώς επειδή αναφέρεσαι σε μένα γιατί μόνο εγώ έγραψα κάτι τέτοιο, να σου απαντήσω.
Όταν θέλεις να έχεις και ανάπτυξη ποδοσφαιριστών αλλά και ως μοναδικό σκοπό και στόχο το πρωτάθλημα πρέπει να μάθεις να ισορροπείς ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
Μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει πέντε 20χρονος και να τους βάλει στην ενδεκάδα.
Η Ελλάδα δεν είναι Ολλανδία.
Ο μοναδικός τρόπος σε περιβάλλοντα και σε πλαίσια όπως το δικό μας για να βγάλεις νέους ποδοσφαιριστές είναι να βάζεις έναν δύο μέσα σε ένα πολύ γερό και δυνατό σύνολο.
Πότε και αυτά τα παιδιά θα δείξουν πολύ περισσότερα πράγματα.
Και φυσικά δεν ισχύει καθόλου αυτό που γράφεις για το τι κάνουν οι επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη.
Μια χαρά στηρίζονται κ παίρνουν κ ότι καλό υπάρχει σε μεγάλες ηλικίες, απλά έχουνε την οικονομική δύναμη να δώσουν και 100 150 εκατομμύρια για να παίρνουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε νέους.

Και ποιος δεν θα ήθελε ο κουρτιτς αντί για 32 να ήταν 23.
Αλλά ο 23χρονος παίκτης με την ποιότητα που έχει τώρα ο κουρτιτς είναι απλησιαστος οικονομικά για την τσέπη μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 07 Αύγ 2021, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

seaman έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τωρα στα σοβαρα πλην του Ονιεκουρου τι εχουν παρει οι ανταγωνιστες που σε ψηνει; Εχεις καταλαβει οτι ο γαυρος που και καλα απεχει πολυ απο τους υπολοιπους δεν εχει μισο ακραιο μπακ; Εχει 4 που δεν κανουν ολοι μαζι μισο καλο.
Ας μην τα βλεπουμε ολα μαυρα....
Και για να επανελθω στο τοπικ.....αντε να κλεινουμε σιγα σιγα κανενα παικτη μεσα στο σουκου
Έχουμε την βεβαιότητα ή έστω την προσμονή ότι πχ θα πάρουμε καλύτερο αριστερό μπακ από αυτό που θα πάρει ο γαύρος? ή το εξτρέμ που θα πάρουμε θα είναι ποιοτικότερο από τον Ονιεκούρου (που αυτός ήδη πήρε)?
Εγώ πάντως ήσυχος δεν είμαι ότι θα συμβεί αυτό.
Φυσικά πλέον ο ανταγωνισμός είναι γνωστός και πολύ συγκεκριμένος. Ξέρεις τι έχει, βλέπεις τι φέρνει και καταλαβαίνεις τι πρέπει να φέρεις για να τον κάνεις καλά. Εκτός αν πιστεύεις (η ΠΑΕ, για να μην παρεξηγηθώ) αυτά που είπε το στοματάκι του Μαχλά ή το όσο είναι ο Βαγγέλης πρωθυπουργός εγώ έχω δικαιολογία.
Δηλαδή εμείς που συμφωνούμε με τον μαχλά είμαστε ηλίθιοι?
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

μην γραψει καποιος κατι για τον κακο σχεδιασμο, τσουπ πετιεσαι λες και εχεις αναλαβει εργολαβια.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Κοντά στον Μπάμπα λέει η Μπούντου.
Τι να εννοεί με το κοντά? :lol:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

boogeyman77 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τωρα στα σοβαρα πλην του Ονιεκουρου τι εχουν παρει οι ανταγωνιστες που σε ψηνει; Εχεις καταλαβει οτι ο γαυρος που και καλα απεχει πολυ απο τους υπολοιπους δεν εχει μισο ακραιο μπακ; Εχει 4 που δεν κανουν ολοι μαζι μισο καλο.
Ας μην τα βλεπουμε ολα μαυρα....
Και για να επανελθω στο τοπικ.....αντε να κλεινουμε σιγα σιγα κανενα παικτη μεσα στο σουκου
Έναν άγνωστο Τσεχο τερματοφύλακα που έπαιζε σε μια ομαδούλα της Ισπανίας έναν διεθνή καμερουνέζο που έπαιζε μπουντεσλίγκα και ένα γατάκι Βραζιλιάνο που ειχε 65 γκολ και 20 ασίστ σε 140 εμφανίσεις με την Πόρτο! Βέβαια δεν συγκρίνονται με τις δικές μας μεταγραφάρες αλλά κάτι έκαναν.Ασε που αυτοί παίρνουν άπειρους παίκτες κάτω των 30.Υγ:Για πες λίγο τα δικά μας ακραία μπακ να δω κάτι.....Ειναι μήπως τα χειρότερα τουλάχιστον των τεσσάρων πρώτων;Αν δεν αλλάξει κάτι άρδην στον μεταγραφικό ορίζοντα και στον τρόπο σκέψης αυτών που "τρέχουν" την ομάδα, οι 30 βαθμοί από τον γαύρο θα είναι επιτυχία!
Που ειναι ολοι αυτοι που λες και δεν τους βλεπω εγω? Στο πρωτο ματς επαιξε με 5 παικτες απο την ακαδημια του και σε ολα μεχρι τωρα εναν αιγυπτιο βλεπω στην επιθεση κι ενα 18χρονο στο τερμα. Θραυση κανουν στην εξεδρα οι παικταραδες που πηρε :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε πρόλαβα να το γράψω,έσκασε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

seaman έγραψε:Κοντά στον Μπάμπα λέει η Μπούντου.
Τι να εννοεί με το κοντά? :lol:
Oτι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για την μεταγραφή του
renegade

Εν τω μεταξύ ο ρειν έχει πει τρία πράγματα (όπου αποδεδειγμένα έδειξε ότι) και ο καθένας γράφει τα δικά του σενάρια στο κεφάλι του
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Άντε μακάρι να κλείσει ο Μπαμπα. Στην Φόρτσα γράφουν ότι η Τσέλσι ψάχνει κάποιον να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του. 900 χιλιάρικα θα βγει δηλαδή.
renegade

paok re niamou έγραψε:μην γραψει καποιος κατι για τον κακο σχεδιασμο, τσουπ πετιεσαι λες και εχεις αναλαβει εργολαβια.
Εσύ πάνε κράξε κανέναν βιερίνια που θέλει ένα εκατομμύριο... Και άσε τι κάνω εγώ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ron-swanson έγραψε:Άντε μακάρι να κλείσει ο Μπαμπα. Στην Φόρτσα γράφουν ότι η Τσέλσι ψάχνει κάποιον να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του. 900 χιλιάρικα θα βγει δηλαδή.
Το πήραμε επιτέλους απόφαση;

Άντε φέρτε τον.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Μακάρι! Αδυναμία μου αρεσε προσωπικά πολύ !κ θα είναι ακόμα καλύτερος λογικά υγιής να είναι
Μακάρι ν κλείσει
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Το δίνει και ο Χωριανόπουλος, οπότε μάλλον έχει πέσει χαρτάκι και θα εξαπλωθεί σαν τη φωτιά η είδηση
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πολύ καλή κίνηση μακάρι!!
renegade

Μα αφού εμείς ψάχνουμε αριστερό μπακ αναπληρωματικό του βιερίνια αφού
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”