Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

stravostomis έγραψε:
DamoN έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση; Έχω την απόρροια καιρό αλλά αλήθεια βαριόμουν να ασχοληθω.
Το μαουρισιο κανιας ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ήταν πιο αθλητικό από το κάμαρα γκιγιερμε φορτουνης; Γιατί έγραφε 3-0 από το ημίχρονο και μετά κάναμε φερ πλει . Υπάρχει μόνο μια συνταγή για την επιτυχία; Δλδ το μοντριτς κρος κασεμιρο ήταν το πιο αθλητικό κέντρο της Ευρώπης και η Ρεάλ πήρε 4 στα 5; Αμα πάμε και πάρουμε 11 γαλλοαφρικανους σπριντερ θα το σηκώσουμε το ΟΥΕΦΑ;
Δεν παίζει μόνο του το κέντρο. Ο Ολυμπιακός είχε χειρότερη άμυνα και χειρότερη επίθεση και για αυτό ρούφηξε την ψωλή. Αν είχαμε εμείς Καμαρά-Μαουρίτσιο-Φορτούνη και αυτοί είχαν Κάνιας, Γκιγιέρμε και Μπίσεσβαρ, θα ερχόταν 7-0 αντί για 3-0. Άτοπη η παρατήρηση σου.
Εμένα η παρατήρηση μου δεν είναι καθόλου άτοπη. Τα παιδιά κάνουν τους γαλλοαφρικανους της β καντεδες όλους.
Η παρατήρηση μου έχει ακριβώς αυτό το ποιντ . Το σύνολο κοιτάς. Το 3 βιτολο είναι χειρότερο από το βιτολο ΓΚΑΡΣΙΑ ιβιτς . Ο σεμεδο και μπα είναι πολύ πιο αθλητικοί από τον κρεσπο και τον ΒΑΡΕΛΑ . Και σύμφωνα με την κοινή γνώμη ο ΕΛ αραμπι πολύ καλύτερος από τον ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ . Το θέμα είναι όλη η ομάδα τι κάνει . Δεν είναι ατομικό το αθλημα

Σορυ μπρο έκανα αχταρμά το 3-0 με τον τελικό κυπέλλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 15 Ιούλ 2021, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

DamoN έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
DamoN έγραψε:Και τι προτείνεις δλδ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχεις ξεχωριστά στο μυαλό σου;
Δλδ γίνεται να κανείς ομαδάρα που θα κάνει πορεία στην Ευρώπη χωρίς να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα; Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι προτείνεις είναι να στηθεί μια ομάδα που θα παίζει μόνο με αντεπιθέσεις αλα Αμπελ περυσι το καλοκαίρι και ότι είναι λάθος ο σχεδιασμός . Πραγματικά ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ένσταση σου;
Να βγούμε και να πούμε ίσως δεν μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκουράζουμε τους βασικούς στην Ελλάδα , στόχος είναι να μην πέσουμε αλλά θα κάνουμε ευρωπαϊκή πορεία ;
Τέλος το οφφ τοπικ από εμένα
Το τι προτείνω είναι γραμμένο πολλάκις στο σωστό θέμα
Δεν είχα διάθεση για αντιπαράθεση απλά απορία γιατί νομίζω ότι για να κανείς ομάδα για ευρωπαϊκή καταξίωση το ελληνικό πρωτάθλημα το παίρνεις για πλάκα. Σορυ για τα οφ τοπικ και απο μένα .
Μεταγραφές δεν κάνουμε ας διαβάσω για το μαύρισμα του κρεσπο
Αν μαυρισει πολυ ο κρεσπο μπορει να γινει και ταχυδυναμικος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτο που υπογραμισα δεν ισχυει. ελα στο καταλληλο θεμα να σου πω γιατι

Μηπως αλλαξε η Καλιαρι γνωμη και φερουμε τον Ντειολα? :roll:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Doomlord4 έγραψε:
kosths BXL έγραψε:τα τελευταια 5 εχεις παρει οτι σε ολη την υπολοιπη ιστορια σου μαζεμενα...τα προηγουμενα χρονια δεν επαιρνες για εναν λογο ...και ΜΟΝΟ...αυτοι ειχαν κοκκαλη και βαρδη και εσυ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ εναν Σαββιδη...καθαρα και μονο αυτο...ταβανι στην ευρωπη εχεις γτ ακομα και η 10 της ιταλιας και της ισπανιας εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο τον γαυρο και εμας...επισης ταβανι εχεις γτ τα οικονομικα δεδομενα και οι επιρροες στο ποδοσφαιρο που εχει η ελλαδα και οι ομαδες της ειναι αντιστοιχες με αυτες της χωρας δλδ καθολου...εσυ θες να γινεις αταλαντα η λειψια αλλα ξεχνας οτι αυτες ειναι στη γερμανια και την ιταλια και εσυ στην ελλαδα....οταν μου δειξεις μια ομαδα της σερβιας, βουλγαριας, τουρκιας, μαυροβουνιου και παει λεγοντας να κανει υπερβασεις στην ευρωπη μετα τα λεμε...κανετε στο μυαλο σας συγκρισεις που δεν γινονται...θες να κανεις ευρωπαικη ομαδα οταν δεν παιζεις καν σε ευρωπαικο πρωταθλημα παιζεις στα βαλκανια....
Συνέχισε τον 50ετη ύπνο σου

Μου λες για ομάδες από σερβια, βουλγαρια, τουρκια, μαυροβουνιου

Γιατι δεν μου γράφεις και για ομάδες από σαν μαρίνο και μάλτα;
Ούτε αυτές έχουν Ευρωπαϊκές επιτυχίες

Μου βάζεις μέσα την τουρκία που έχει πάρει Europa League

Η Ελλάδα είναι από τις μεσαίες πληθυσμιακά χώρες με δημοκρατικό πολίτευμα

Δεν μπορούμε να γίνουμε Αγγλία Γερμανία Γαλλία Ισπανία Ιταλία (όπως έχω χιλιοαναφέρει)
είναι ξεφτίλα όμως που γινόμαστε Μαυροβούνιο Εσθονία Φινλανδία Λιθουανία

Αν θέλεις να συγκρίνεις την Ελλάδα με ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΩΡΑ σε πληθυσμό πολίτευμα (που παίζει ρόλο-πρωην ανατολικό μπλοκ-πόλεμοι σερβίας κτλ) και γεωγραφική θέση (η ρωσία και η ουκρανία δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν Αγγλία,είναι γεωγραφικά αντιεμπορικές χώρες)
σύγκρινέ την με την ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ και όχι με ότι σε ΒΟΛΕΥΕΙ για να φαίνεσαι σωστός

δεν εχει να κανει με τον πληθυσμο εχει να κανει με πολλους παραγοντες...η ολλανδια εχει πληθυσμο 17 μυρρια οχι τοσο μεγαλυτερο απο εσενα αλλα ειναι πολυ πιο πλουσια και ισχυρη χωρα εξου και η αντιστοιχη κατασταση στο ποδοσφαιρο...εσυ εισαι απο ολες τις αποψεις κοντα στις υπολοιπες βαλκανικες χωρες....οικονομικα, κοινωνικα οπως θες δες το...δεν εχεις καμια σχεση με ρωσσια και καμια με ουκρανια επισης το οτι αυτες δεν θα γινουν αγγλια και γερμανια ειναι δεδομενο αλλα και εσυ δεν θα γινεις ρωσσια και ουκρανια γτ ουτε τον πλουτο τους εχεις ουτε πολλα αλλα πραγματα ....οι χωρες που μπορεις να παρομιαστεις ειναι κυριως σερβια, βουλγαρια...η τουρκια πηρε γιουροπα οπως πηρες εσυ γιουρο εδω μιλαμε για να υπαξει κατι που να το φτασεις με καποια υποδομη βαση πλανου οχι να σου κατσει η μπιλια......τελος παντων βαριεμαι τωρα να κανουμε αναλυση αυτα τα θεματα γτ ειμαστε οφ τοπικ τελειως...το νοημα ειναι οτι η θεση των ελληνικων ομαδων στην ευρωπη ειναι φυσιολογικη αν την συγκρινεις με τη θεση της χωρας τους εισαι πιο κατω ποδοσφαιρικα απο οσες χωρες εισαι πιο κατω και στους αλλους τομεις...μεσες ακρες λεμε μην ψαξεις τη μια εξαιρεση μεινε στην μεγαλη εικονα

ΥΓ τι σχεση εχει η πορτογαλια με την ελλαδα ? σε τι ακριβως συγκρινεσαι με τους πορτογαλους για να συγκριθεις καισ το ποδοσφαιρο ?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

stravostomis έγραψε:
DamoN έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση; Έχω την απόρροια καιρό αλλά αλήθεια βαριόμουν να ασχοληθω.
Το μαουρισιο κανιας ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ήταν πιο αθλητικό από το κάμαρα γκιγιερμε φορτουνης; Γιατί έγραφε 3-0 από το ημίχρονο και μετά κάναμε φερ πλει . Υπάρχει μόνο μια συνταγή για την επιτυχία; Δλδ το μοντριτς κρος κασεμιρο ήταν το πιο αθλητικό κέντρο της Ευρώπης και η Ρεάλ πήρε 4 στα 5; Αμα πάμε και πάρουμε 11 γαλλοαφρικανους σπριντερ θα το σηκώσουμε το ΟΥΕΦΑ;
Δεν παίζει μόνο του το κέντρο. Ο Ολυμπιακός είχε χειρότερη άμυνα και χειρότερη επίθεση και για αυτό ρούφηξε την ψωλή. Αν είχαμε εμείς Καμαρά-Μαουρίτσιο-Φορτούνη και αυτοί είχαν Κάνιας, Γκιγιέρμε και Μπίσεσβαρ, θα ερχόταν 7-0 αντί για 3-0. Άτοπη η παρατήρηση σου.
Θα ετρωγε 7 η τερματοφυλακαρα των 7 εκατομμυριων και ο Πασχαλακης κανενα? Δεν το πιστευω

Δεν υπηρχε Κανιας στο ματς
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

O DiMarzio επιβεβαιώνει ότι διαπραγματευόμαστε για Κουρτιτς. Φαντάζομαι οτι μόλις κλείσει θα το βγάλουν αμέσως (είναι δηλαδή κοντά).

https://gianlucadimarzio.com/it/calciom ... uglio-2021
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ε αντε…
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Διετής δανεισμός. Παράξενα πράγματα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Πρώτα απ όλα το κέντρο του γάβρου σ εκείνο το ματς ήταν Γκιγιέρμε Νάτχο...ο ίδιος Νάτχο που κάποιοι κ εδώ μέσα παρακαλούσαν να γυρίσει, αυτός ναι στα 30 του ήταν πρώην παίκτης
Δεύτερον την ίδια χρονιά στην Ευρώπη μας έτρεχε και η κωλοπετινίτσα..και δεν είπε κανείς για 11 σπρίντερ, αλλά όταν έχεις ήδη δύο στόπερ στα 35 αρ μπακ στα 37 και οι χαφ όλοι οι βασικοί μη αθλητικοί και κλεισμένα τα 30, δεν είναι και πολύ συνετό να φέρεις κι άλλους σ αυτό το στυλ...χωρίς ταχυδύναμη και αθλητικότητα στην Ευρώπη απλά δεν υπάρχεις.
Η Ρεάλ όταν έκανε αυτό που λες ο Κροος ήταν κάτω των 30 και ο Κασεμίρο πολύ κάτω των 30, επίσης είναι παικταράδες όπως και ο λιγότερο αθλητικός απ αυτούς Μόντριτς....συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Πέμ 15 Ιούλ 2021, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

stravostomis έγραψε:
Μάγκες να μη γράφουμε ότι θέλουμε. Σ' εκείνο το ματς καταρχάς ο γαύρος στα χαφ έπαιζε με φορτούνη, νάτχο. Το κέντρο τους δεν έκοβε ούτε με βαλέ. Είχαν φάει το παραμύθι ότι παίζουν μπαλάρα γι' αυτό ήρθαν με 2 δημιουργικούς για να μας ισοπεδώσουν και καλά. Τα αμυντικά τους χαφ ήταν ο γκιγιέρμε και ο νάτχο και μπροστά τους ο πεφτούνης....Κατά δεύτερον το κέντρο μας ήταν με 3 χαφ, Μαουρίσιο, Σάχωφ και Μπίσεσβαρ αλλά ερχόταν σαν τέταρτο χαφ με κίνηση από αριστερά ο Καντουρί, που έκανε μεγάλο παιχνίδι τακτικά εκείνη τη μέρα. Άρα ο γαύρος είχε ένα τελείως μη αθλητικό κέντρο που ήταν και αριθμητικά λιγότερο μια και ήταν εγκλωβισμένο στα στην πραγματικότητα 4 χαφ του ΠΑΟΚ. Αντίθετα την επόμενη χρονιά που τους τραυματίστηκε ο φορτούνης, αυτό τους βγήκε σε καλό. Καθιερώθηκε τριάδα στο κέντρο ο μπουχαλάκης, ο γκιγιέρμε και ο καμαρά και από αριστερά έπαιζε σαν εξτρέμ-χαφ ο βαλμπουενά, ο οποίος αναπλήρωσε τη δημιουργία του φορτούνη. Το γύρισαν από 4-2-3-1 σε 4-3-3 και η δύναμη τους ήταν το πολύ αθλητικό τους κέντρο, συν την αποτελεσματικότητα του ελ αραμπί.
Στο ποδόσφαιρο η αθλητικότητα είναι πλέον το #1. Φυσικά τα μεγάλα κλάμπ προσπαθούν να βρουν αθλητικότητα με τεχνική, γι' αυτό πληρώνονται ακριβά αυτά τα χαφ. Μακάρι να βρούμε αθλητικά χαφ που να ξέρουν και λίγο μπαλίτσα. Ένα παίκτη πετύχαμε να έχει κάπως αυτό το συνδυασμό και αναφέρομαι στο Μίσιτς αλλά ατυχήσαμε με τη γνωστή ιστορία. Δεν αναφέρω τον Ολιβέϊρα γιατί ουσιαστικά δεν ελέγχαμε ποτέ την περίπτωση του.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά ας πάρουμε έναν κοντρερας στο κέντρο της άμυνας και δεν θέλω τον Μάρκος αντονιο που ήταν ταύρος . Ας είναι παιχταρα ο κουρτιτς και ας μην τρέχει σαν τον τσιμιροτ . Το ποιντ μου είναι αυτό και κλείνω εδώ γιατί από τον γραπτό λόγο και με την βιασύνη που γράφω παρερμηνεύομαι
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

sourmenetes έγραψε:Ρε μάγκες ειλικρινά την παλεύετε;;;

Κάθε μέρα αναλύσεις επί αναλύσεων σε άσχετα θέματα.

Επειδή δεν έχει σήμερα νέα κάνουμε ανασκόπηση δεκαετίας.

Λίγο να είμαστε εντός του τοπικ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν 45 λεπτά τα έγραψε ο σουρμε. Σταρχιδια σας όλα μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τώρα βγάζουν οι Ιταλοί ότι έκλεισε ο Κούρτης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffalobill4 έγραψε:Διετής δανεισμός. Παράξενα πράγματα
Αν ισχύει αυτό μιλάμε για ότι καλύτερο.

Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

pisakaipoupoula έγραψε:
Πρώτα απ όλα το κέντρο του γάβρου σ εκείνο το ματς ήταν Γκιγιέρμε Νάτχο...ο ίδιος Νάτχο που κάποιοι κ εδώ μέσα παρακαλούσαν να γυρίσει, αυτός ναι στα 30 του ήταν πρώην παίκτης
Δεύτερον την ίδια χρονιά στην Ευρώπη μας έτρεχε και η κωλοπετινίτσα..και δεν είπε κανείς για 11 σπρίντερ, αλλά όταν έχεις ήδη δύο στόπερ στα 35 αρ μπακ στα 37 και οι χαφ όλοι οι βασικοί μη αθλητικοί και κλεισμένα τα 30, δεν είναι και πολύ συνετό να φέρεις κι άλλους σ αυτό το στυλ...χωρίς ταχυδύναμη και αθλητικότητα στην Ευρώπη απλά δεν υπάρχεις.
Η Ρεάλ όταν έκανε αυτό που λες ο Κροος ήταν κάτω των 30 και ο Κασεμίρο πολύ κάτω των 30, επίσης είναι παικταράδες όπως και ο λιγότερο αθλητικός απ αυτούς Μόντριτς....συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα
Λιγα τους προσθεσες βαλε κατι ακομα :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

sourmenetes έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Διετής δανεισμός. Παράξενα πράγματα
Αν ισχύει αυτό μιλάμε για ότι καλύτερο.

Kοιτα το 23 λήγει το συμβόλαιο του με την Πάρμα. Ο διετής δανεισμός σημαίνει ότι θα πληρώσουμε κάτι σαν αγορά και θα του κάνουμε διετές συμβόλαιο. Το θέμα είναι να δούμε πόσο είναι το loan fee που ούτως ή άλλως θα είναι περίπου ότι και το transfer fee.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”