Εμένα η παρατήρηση μου δεν είναι καθόλου άτοπη. Τα παιδιά κάνουν τους γαλλοαφρικανους της β καντεδες όλους.stravostomis έγραψε:Δεν παίζει μόνο του το κέντρο. Ο Ολυμπιακός είχε χειρότερη άμυνα και χειρότερη επίθεση και για αυτό ρούφηξε την ψωλή. Αν είχαμε εμείς Καμαρά-Μαουρίτσιο-Φορτούνη και αυτοί είχαν Κάνιας, Γκιγιέρμε και Μπίσεσβαρ, θα ερχόταν 7-0 αντί για 3-0. Άτοπη η παρατήρηση σου.DamoN έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση; Έχω την απόρροια καιρό αλλά αλήθεια βαριόμουν να ασχοληθω.
Το μαουρισιο κανιας ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ήταν πιο αθλητικό από το κάμαρα γκιγιερμε φορτουνης; Γιατί έγραφε 3-0 από το ημίχρονο και μετά κάναμε φερ πλει . Υπάρχει μόνο μια συνταγή για την επιτυχία; Δλδ το μοντριτς κρος κασεμιρο ήταν το πιο αθλητικό κέντρο της Ευρώπης και η Ρεάλ πήρε 4 στα 5; Αμα πάμε και πάρουμε 11 γαλλοαφρικανους σπριντερ θα το σηκώσουμε το ΟΥΕΦΑ;
Η παρατήρηση μου έχει ακριβώς αυτό το ποιντ . Το σύνολο κοιτάς. Το 3 βιτολο είναι χειρότερο από το βιτολο ΓΚΑΡΣΙΑ ιβιτς . Ο σεμεδο και μπα είναι πολύ πιο αθλητικοί από τον κρεσπο και τον ΒΑΡΕΛΑ . Και σύμφωνα με την κοινή γνώμη ο ΕΛ αραμπι πολύ καλύτερος από τον ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ . Το θέμα είναι όλη η ομάδα τι κάνει . Δεν είναι ατομικό το αθλημα
Σορυ μπρο έκανα αχταρμά το 3-0 με τον τελικό κυπέλλου