Αδελφέ αυτόν έχει.... Είμαι πριν απο κανά εξάμηνο ίσως και παραπάνω σε προεκλογική συνάντηση Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο βουλευτής που ήθελε να προωθηθεί ο άνθρωπός του, έναντι άλλου υποψηφίου (αμφότεροι Σαββιδικού προσανατολισμού) είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το υποδείξει ο Γκαγκάτσης, αλλά ζητά εδώ και μέρες ραντεβού μαζί του και δεν τα καταφέρνει. Κι όταν ρώτησα γιατί δεν απευθύνεται σε κάποιον άλλο από την ΠΑΕ μου απάντησε ότι ο Ιβαν τον Γκαγκάτση έχει στο πόδι του, με τη Γκοντζάρεβα επικεφαλής η οποία δεν πολυασχολείται με τα τρέχοντα αλλά με τα οικονομικά για να κρατάει τα γκέμια. Με τα... τρέχοντα της ΠΑΕ (λειτουργία, σχέσεις με Ενώσεις, με ΕΠΟ, με Λίγκα, με αγωνιστικό προσανατολισμό, το κουμάντο το έχει ο Γκαγκάτσης, που μάλιστα έχει δημιουργήσει και νετγουορκ ανθρώπων του σε πολλές περιοχές της χώρας. Το βλέπουμε κι όλας δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση.barlow4 έγραψε:οντως τωρα ρε aye? τον ΠΑΟΚ τον τρεχει το γκαγκατσοπαιδι?
κ ο κυρκυρ?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
πολυ σωστη η αναλυση παραπανω του παιδιου, περιμενει το ταιμινγκ για ολα , ο λογος της << ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ...>> περυσι ειναι προφανης... δεν εχει να κανει μονο με το ποδοσφαιρο ... ας ειμαστε σιγουροι οτι δεν εγκαταλειπει την ομαδα , αλλα υπομονη. Το προβλημα λεγεται νου δου ... ο νοων νοειτω...
-
Θέλω να βγάλω ένα σενάριο φαντασίας το οποίο είναι :
Τα πράγματα είναι δρομολογημένα με την Wasserman η οποία έχει πάρει τα δικαιώματα του δικού μας χρυσού παιδιού Τζόλη και η συμφωνία ξεκινάει 1η Ιούλη.Η wasserman πουλάει τον Τζόλη σε ποσό που δεν θα πιστεύεται κάνοντας συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να συνάψει συμφωνία με παίκτες της που μένουν ελεύθεροι . Και η λίστα είναι πολύ καλή για αυτό ο Γιωργάκης πήγε στο Λος Άντζελες έδρα της Wasserman να κλείσει τις συμφωνίες.
Αύριο διαβάστε τα στις εφημερίδες.
Καλό καλοκαίρι.
Τα πράγματα είναι δρομολογημένα με την Wasserman η οποία έχει πάρει τα δικαιώματα του δικού μας χρυσού παιδιού Τζόλη και η συμφωνία ξεκινάει 1η Ιούλη.Η wasserman πουλάει τον Τζόλη σε ποσό που δεν θα πιστεύεται κάνοντας συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να συνάψει συμφωνία με παίκτες της που μένουν ελεύθεροι . Και η λίστα είναι πολύ καλή για αυτό ο Γιωργάκης πήγε στο Λος Άντζελες έδρα της Wasserman να κλείσει τις συμφωνίες.
Αύριο διαβάστε τα στις εφημερίδες.
Καλό καλοκαίρι.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην τσιμπάς ρε...barlow4 έγραψε:Δεν εχει μονο τον ΠΑΟΚ στην ελλαδα.Εχει 1002.Για να μην ερχεται, καποιος αλλος λογος υπαρχει κ ευχομαι να μην ειναι σοβαρος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ο Ιβάν έχει παρατήσει την ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζεται στην Ελλάδα, δεν έχει φέρει ΤΔ, ούτε κάνει μεταγραφές.
Έριξε λευκή (ασπρόμαυρη για την ακρίβεια) πετσέτα.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά το μέλλον του ΠΑΟΚ, απλά δεν υφίσταται.

τραγελαφος.γενικο κουμαντο το γκαγκατσοπαιδι.Aye4 έγραψε:Αδελφέ αυτόν έχει.... Είμαι πριν απο κανά εξάμηνο ίσως και παραπάνω σε προεκλογική συνάντηση Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο βουλευτής που ήθελε να προωθηθεί ο άνθρωπός του, έναντι άλλου υποψηφίου (αμφότεροι Σαββιδικού προσανατολισμού) είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το υποδείξει ο Γκαγκάτσης, αλλά ζητά εδώ και μέρες ραντεβού μαζί του και δεν τα καταφέρνει. Κι όταν ρώτησα γιατί δεν απευθύνεται σε κάποιον άλλο από την ΠΑΕ μου απάντησε ότι ο Ιβαν τον Γκαγκάτση έχει στο πόδι του, με τη Γκοντζάρεβα επικεφαλής η οποία δεν πολυασχολείται με τα τρέχοντα αλλά με τα οικονομικά για να κρατάει τα γκέμια. Με τα... τρέχοντα της ΠΑΕ (λειτουργία, σχέσεις με Ενώσεις, με ΕΠΟ, με Λίγκα, με αγωνιστικό προσανατολισμό, το κουμάντο το έχει ο Γκαγκάτσης, που μάλιστα έχει δημιουργήσει και νετγουορκ ανθρώπων του σε πολλές περιοχές της χώρας. Το βλέπουμε κι όλας δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση.barlow4 έγραψε:οντως τωρα ρε aye? τον ΠΑΟΚ τον τρεχει το γκαγκατσοπαιδι?
κ ο κυρκυρ?
- ΑποστόληςΑ
Miles έγραψε:Ο Αποστόλης όταν θέλει να τρολάρει γίνεται πολύ πειστικός

Σε βαθμό που σκέφτομαι να το σταματήσω...
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ!Dimg4 έγραψε:Εγω κουρευτηκα ηδη παντωςjohnpet έγραψε:Σιγά σιγά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα...
Με γεια τα καινούρια μας μυαλά. Εσύ σαν πιο ώριμος, είναι και πιο εύκολο να τα αλλάξεις, εγώ έχω ακόμη μέσα στον φανατισμό του teenager.
Όχι βέβαια! Δες το ως άσκηση αντιληπτικότητας και κατανόησης για τους άλλους. Πολλοί, και παλιοί μάλιστα, πήραν κάτω από τη βάση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Miles έγραψε:Ο Αποστόλης όταν θέλει να τρολάρει γίνεται πολύ πειστικός![]()
Σε βαθμό που σκέφτομαι να το σταματήσω...
- sourmenetes
- Moderator
Καλά.johnpet έγραψε:Σιγά σιγά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα...
Κάτσε καμία βδομάδα απ έξω για να δεις την επόμενη βδομάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Μια ανάσα από την ΑΕΧ ο Τζαβέλλας!
Ενδιαφέρον της Norwich για Πέλκα, λέει το ινπαοκ...
Ενδιαφέρον της Norwich για Πέλκα, λέει το ινπαοκ...
- falconakis
Αμπέμπα μπλομ μπλιμ μπλομ...(περιγραφή του φαινομένου που παρατηρείται στους οπαδους του ΠΑΟΚ λόγω ελλείψεως ειδήσεων και μεταγραφών)
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- Kabamaru11
Πριν λιγο εγραψε ο Μιζερογλου,για τις εναλλακτικες στα χαφ κ οσοι δεν απασχολουν.Να ρωτησω τωρα,ειναι προσωπικη αποψη αυτα που γραφει;γνωριζει απο ρεπορταζ (μπας σε καλο μου,εχω χιουμορ);του το εχει σφυριξει ο ιδιος ο Λουτσεσκου;Τι απ ολα αυτα;
του το εχει σφυριξει ο ιδιος ο Λουτσεσκου
Μα τι πράγματα διαβάζουμε πλέον εδώ μέσα..
Μα τι πράγματα διαβάζουμε πλέον εδώ μέσα..

Ξεραΐλα που σπάει νεύρα.
Θέλουμε να μιλήσουμε για ΠΑΟΚ και το τελευταίο νέο της ομάδας ήταν η πρόσληψη λουτσέσκου.
Ας καταλάβουν ότι οι οπαδοί δεν κανουν ποτέ διακοπές
Θέλουμε να μιλήσουμε για ΠΑΟΚ και το τελευταίο νέο της ομάδας ήταν η πρόσληψη λουτσέσκου.
Ας καταλάβουν ότι οι οπαδοί δεν κανουν ποτέ διακοπές