Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Aye4 »

barlow4 έγραψε:οντως τωρα ρε aye? τον ΠΑΟΚ τον τρεχει το γκαγκατσοπαιδι?
κ ο κυρκυρ?
Αδελφέ αυτόν έχει.... Είμαι πριν απο κανά εξάμηνο ίσως και παραπάνω σε προεκλογική συνάντηση Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο βουλευτής που ήθελε να προωθηθεί ο άνθρωπός του, έναντι άλλου υποψηφίου (αμφότεροι Σαββιδικού προσανατολισμού) είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το υποδείξει ο Γκαγκάτσης, αλλά ζητά εδώ και μέρες ραντεβού μαζί του και δεν τα καταφέρνει. Κι όταν ρώτησα γιατί δεν απευθύνεται σε κάποιον άλλο από την ΠΑΕ μου απάντησε ότι ο Ιβαν τον Γκαγκάτση έχει στο πόδι του, με τη Γκοντζάρεβα επικεφαλής η οποία δεν πολυασχολείται με τα τρέχοντα αλλά με τα οικονομικά για να κρατάει τα γκέμια. Με τα... τρέχοντα της ΠΑΕ (λειτουργία, σχέσεις με Ενώσεις, με ΕΠΟ, με Λίγκα, με αγωνιστικό προσανατολισμό, το κουμάντο το έχει ο Γκαγκάτσης, που μάλιστα έχει δημιουργήσει και νετγουορκ ανθρώπων του σε πολλές περιοχές της χώρας. Το βλέπουμε κι όλας δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

πολυ σωστη η αναλυση παραπανω του παιδιου, περιμενει το ταιμινγκ για ολα , ο λογος της << ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ...>> περυσι ειναι προφανης... δεν εχει να κανει μονο με το ποδοσφαιρο ... ας ειμαστε σιγουροι οτι δεν εγκαταλειπει την ομαδα , αλλα υπομονη. Το προβλημα λεγεται νου δου ... ο νοων νοειτω...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Θέλω να βγάλω ένα σενάριο φαντασίας το οποίο είναι :
Τα πράγματα είναι δρομολογημένα με την Wasserman η οποία έχει πάρει τα δικαιώματα του δικού μας χρυσού παιδιού Τζόλη και η συμφωνία ξεκινάει 1η Ιούλη.Η wasserman πουλάει τον Τζόλη σε ποσό που δεν θα πιστεύεται κάνοντας συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να συνάψει συμφωνία με παίκτες της που μένουν ελεύθεροι . Και η λίστα είναι πολύ καλή για αυτό ο Γιωργάκης πήγε στο Λος Άντζελες έδρα της Wasserman να κλείσει τις συμφωνίες.
Αύριο διαβάστε τα στις εφημερίδες.
Καλό καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
barlow4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ο Ιβάν έχει παρατήσει την ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζεται στην Ελλάδα, δεν έχει φέρει ΤΔ, ούτε κάνει μεταγραφές.
Έριξε λευκή (ασπρόμαυρη για την ακρίβεια) πετσέτα.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά το μέλλον του ΠΑΟΚ, απλά δεν υφίσταται.
Δεν εχει μονο τον ΠΑΟΚ στην ελλαδα.Εχει 1002.Για να μην ερχεται, καποιος αλλος λογος υπαρχει κ ευχομαι να μην ειναι σοβαρος.
Μην τσιμπάς ρε... :mrgreen:
:lol: σωραιος!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Aye4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:οντως τωρα ρε aye? τον ΠΑΟΚ τον τρεχει το γκαγκατσοπαιδι?
κ ο κυρκυρ?
Αδελφέ αυτόν έχει.... Είμαι πριν απο κανά εξάμηνο ίσως και παραπάνω σε προεκλογική συνάντηση Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο βουλευτής που ήθελε να προωθηθεί ο άνθρωπός του, έναντι άλλου υποψηφίου (αμφότεροι Σαββιδικού προσανατολισμού) είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το υποδείξει ο Γκαγκάτσης, αλλά ζητά εδώ και μέρες ραντεβού μαζί του και δεν τα καταφέρνει. Κι όταν ρώτησα γιατί δεν απευθύνεται σε κάποιον άλλο από την ΠΑΕ μου απάντησε ότι ο Ιβαν τον Γκαγκάτση έχει στο πόδι του, με τη Γκοντζάρεβα επικεφαλής η οποία δεν πολυασχολείται με τα τρέχοντα αλλά με τα οικονομικά για να κρατάει τα γκέμια. Με τα... τρέχοντα της ΠΑΕ (λειτουργία, σχέσεις με Ενώσεις, με ΕΠΟ, με Λίγκα, με αγωνιστικό προσανατολισμό, το κουμάντο το έχει ο Γκαγκάτσης, που μάλιστα έχει δημιουργήσει και νετγουορκ ανθρώπων του σε πολλές περιοχές της χώρας. Το βλέπουμε κι όλας δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση.
τραγελαφος.γενικο κουμαντο το γκαγκατσοπαιδι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δε μας χαλασε... αχαχαχαχαχααα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Miles έγραψε:Ο Αποστόλης όταν θέλει να τρολάρει γίνεται πολύ πειστικός :mrgreen:
:mrgreen:
Σε βαθμό που σκέφτομαι να το σταματήσω...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dimg4 έγραψε:
johnpet έγραψε:Σιγά σιγά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα...
Εγω κουρευτηκα ηδη παντως
Κι εγώ!
Με γεια τα καινούρια μας μυαλά. Εσύ σαν πιο ώριμος, είναι και πιο εύκολο να τα αλλάξεις, εγώ έχω ακόμη μέσα στον φανατισμό του teenager.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Miles έγραψε:Ο Αποστόλης όταν θέλει να τρολάρει γίνεται πολύ πειστικός :mrgreen:
:mrgreen:
Σε βαθμό που σκέφτομαι να το σταματήσω...
Όχι βέβαια! Δες το ως άσκηση αντιληπτικότητας και κατανόησης για τους άλλους. Πολλοί, και παλιοί μάλιστα, πήραν κάτω από τη βάση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

johnpet έγραψε:Σιγά σιγά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα...
Καλά.

Κάτσε καμία βδομάδα απ έξω για να δεις την επόμενη βδομάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μια ανάσα από την ΑΕΧ ο Τζαβέλλας!
Ενδιαφέρον της Norwich για Πέλκα, λέει το ινπαοκ...
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Αμπέμπα μπλομ μπλιμ μπλομ...(περιγραφή του φαινομένου που παρατηρείται στους οπαδους του ΠΑΟΚ λόγω ελλείψεως ειδήσεων και μεταγραφών)

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Πριν λιγο εγραψε ο Μιζερογλου,για τις εναλλακτικες στα χαφ κ οσοι δεν απασχολουν.Να ρωτησω τωρα,ειναι προσωπικη αποψη αυτα που γραφει;γνωριζει απο ρεπορταζ (μπας σε καλο μου,εχω χιουμορ);του το εχει σφυριξει ο ιδιος ο Λουτσεσκου;Τι απ ολα αυτα;
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

του το εχει σφυριξει ο ιδιος ο Λουτσεσκου

Μα τι πράγματα διαβάζουμε πλέον εδώ μέσα.. :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ξεραΐλα που σπάει νεύρα.
Θέλουμε να μιλήσουμε για ΠΑΟΚ και το τελευταίο νέο της ομάδας ήταν η πρόσληψη λουτσέσκου.
Ας καταλάβουν ότι οι οπαδοί δεν κανουν ποτέ διακοπές
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”