paokathens έγραψε:paok re niamou έγραψε:Χρησιμοποιητε πολυ συχνα αυτη η καραμελα οτι "γινονται πραγματα που δεν μαθαινονται"
Οπως εκ των υστερων και εκ του αποτελσματος αποδεικνυεται, πολυ συχνα δεν γινεται τιποτα απολυτως.
Σε ολους του τομεις της λειτουργειας της ΠΑΕ
Αυτό ακριβώς. Εδώ και λίγα χρόνια λένε κάποιοι με την επιστημονική τους φαντασία ότι απλά δε διαρρέουν τα πράγματα από την ΠΑΕ λες και πρόκειται για κρατικά μυστικά και καταλήγουμε να κάνουμε μεταγραφές απ τα πανέρια του κάθε μανατζερακου.
Καλύτερα να μαθαίναμε κι εμείς κάτι, τροφή ήταν τόσα χρόνια για μα τα λέμε και να γελάμε, να κρίνουμε και να συγκρίνουμε και τώρα δεν έχω διάθεση καν να ανοίγω τα sites να διαβάσω είδηση, γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει είδηση.
Δεν είναι επιστημονική φαντασία. Και η ίδια η παε το εχει πει και τα γεγονότα το δειχνουν. Όπως αναφέρει 2 περιπτώσεις πιο πριν ο Κώστας, έτσι είναι και οι περισσότερες. Καμία μεταγραφή δε βγήκε προς τα έξω πριν είναι σχεδόν κλεισμένη ή εβγαινε από εξωτετικο, δλδ απο τη πλευρά του παίκτη.
Τώρα αν αυτή η μυστικότητα είναι σωστή η όχι δεν ξέρω. Εγώ θεωρω πως ναι αλλά σίγουρα δεν είναι μαύρο η άσπρο.
Αυτή η φάρα των αρδ είναι δύσκολη. Δε ξέρω αν διάβασε κάνεις τη συνέντευξη του καστιγιο στο σπορ24. Αν όχι αξίζει για να καταλάβει κάποιος πως λειτουργούν οι αρδ και οι κλικες σε μια ομαδα και πόσο σημαντικό είναι τα στεγανά στα αποδυτήρια. Και μιλάμε για ολυμπιακό, φαντάστητε σε εμάς τι γινεται.