Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

laska4 έγραψε:παντως το transfermarkt παλια ηταν πιο αξιοπιστο , τωρα μου βγαζει πολυ μανατζεριλα απο πισω, βλεπω κατι αξιες για παιχτων και τρομαζω ...αν ηταν τοσο αξιοπιστο δεν θα υπηρχαν καν τα τμηματα σκαουτιγκ ...προτιμω να καθομαι να βλεπω 3 άγωνες για ενα παιχτη παρα να μπαινω 1 λεπτο και να κρινω...ας πουμε για τον τειλορ το 600χιλ. ειναι πολυ ακραιο για τα φετινα ματς που εχει κανει ....
Παίζει μεγάλο ρόλο και το πρωτάθλημα που παίζεις και το τσλ

Πως νομίζεις κάτι παιχτακια του γκει απέκτησαν υπεραξίες;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

και στην ρωσια 3,5-4 Μ ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Totem_pk έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Totem_pk έγραψε: Η μεταγραφικη περιοδος ομως ειναι για ακομη φορα αποτυχημενη. Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν το βλεπω.
Γιατί βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα;
Είναι σαν να ξεκινάνε οι αθλητές να τρέχουν 1.500 μέτρα και ανάλογα με το ποιος προηγείται μετά τον πρώτο γύρο λέτε ποιος θα βγει πρώτος και ποιος δεύτερος.
Αποστολη μακαρι να κανω λαθος ρε φιλε. Αλλα η ομαδα εχει τα θεματα της που ειναι γνωστα απο περσυ. Και καλως η κακως ειχε χρονο να δουλεψει με αυτα. Μιλαω για τις ανανεωσεις μιλαω για αποδεσμευσεις μιλαω για προγραμματισμους. Ναι η μεταγραφικη περιοδος ειναι στην αρχη της και επισης ξαναλεω δεν κρινω με τους παικτες που ηρθαν η που φαινεται οτι ηρθαν. Μιλω γενικα για το πλανο.
Τα συμπερασματα μου δεν ειναι βιαστικα. Ο τροπος που εγραψα την παραπανω φραση ισως ηταν. Μακαρι να κνω λαθος.
Ρε παλικάρι ξέρεις αν έχουμε κάνει κρούση σε 2-3 (καλούς) στόχους σε θέσεις που μας καίνε και αν περιμένουμε απαντήσεις;
Αυτό δεν θα αναφερθεί από κανένα ΑΡΔ γιατί αυτά κρατούνται μυστικά. Μόνον όταν έχει επιτευχθεί η συμφωνία θα μαθευτούν. Το ότι δεν μαθαίνουμε τίποτε δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται δουλειά.
Προφανώς και δεν ξέρω αν ισχύει και το αντίθετο. Αν δηλαδή όντως δεν έχουμε στόχους και ακόμη ψαχνόμαστε. Από τη στιγμή όμως που δεν ξέρουμε κάτι δεν είναι δυνατόν να εκφράζουμε άποψη, περί επιτυχίας ή αποτυχίας των φετινών μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Χρησιμοποιητε πολυ συχνα αυτη η καραμελα οτι "γινονται πραγματα που δεν μαθαινονται"
Οπως εκ των υστερων και εκ του αποτελσματος αποδεικνυεται, πολυ συχνα δεν γινεται τιποτα απολυτως.
Σε ολους του τομεις της λειτουργειας της ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

paok re niamou έγραψε:Χρησιμοποιητε πολυ συχνα αυτη η καραμελα οτι "γινονται πραγματα που δεν μαθαινονται"
Οπως εκ των υστερων και εκ του αποτελσματος αποδεικνυεται, πολυ συχνα δεν γινεται τιποτα απολυτως.
Αυτό ακριβώς. Εδώ και λίγα χρόνια λένε κάποιοι με την επιστημονική τους φαντασία ότι απλά δε διαρρέουν τα πράγματα από την ΠΑΕ λες και πρόκειται για κρατικά μυστικά και καταλήγουμε να κάνουμε μεταγραφές απ τα πανέρια του κάθε μανατζερακου.
Καλύτερα να μαθαίναμε κι εμείς κάτι, τροφή ήταν τόσα χρόνια για μα τα λέμε και να γελάμε, να κρίνουμε και να συγκρίνουμε και τώρα δεν έχω διάθεση καν να ανοίγω τα sites να διαβάσω είδηση, γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει είδηση.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Σωστο ειναι να μην μαθαινονται.
Αλλα να γινονται πραγματα και να υλοποιουνται με σχεδιο και οχι ΚουΤουΡου......
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

αν κρινω απο τον γεναρη που ο κρμεντσικ με τον μπαμπα μαθευτηκαν οταν τους ανακοινωσε η ΠΑΕ την ιδια στιγμη που εβγαινε τελειωμένο του φεραρι θα ελεγα οτι μεταγραφικα πολυ πιθανον να γινονται και να μην μαθαινονται...ακομα και τιο σεναριο του ντειολα κανεις εδω δεν το ηξερε μονο ρεποστ των ιταλικων μεσω κανουνε...οποτε μια λογικη την εχει
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Γιατί τόση απαισιοδοξία και γκρίνια ρε σεις; Μπαίνω κάθε μέρα να πάρω τη δόση μου από ΠΑΟΚ και βγαίνω όπως μπήκα γιατί 9 στα 10 ποστ φέρνουν την καταστροφή.
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

paokathens έγραψε:
paok re niamou έγραψε:Χρησιμοποιητε πολυ συχνα αυτη η καραμελα οτι "γινονται πραγματα που δεν μαθαινονται"
Αυτό ακριβώς. Εδώ και λίγα χρόνια λένε κάποιοι με την επιστημονική τους φαντασία ότι απλά δε διαρρέουν τα πράγματα από την ΠΑΕ λες και πρόκειται για κρατικά μυστικά και καταλήγουμε να κάνουμε μεταγραφές απ τα πανέρια του κάθε μανατζερακου.
Καλύτερα να μαθαίναμε κι εμείς κάτι, τροφή ήταν τόσα χρόνια για μα τα λέμε και να γελάμε, να κρίνουμε και να συγκρίνουμε και τώρα δεν έχω διάθεση καν να ανοίγω τα sites να διαβάσω είδηση, γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει είδηση.
Δεν είναι επιστημονική φαντασία. Και η ίδια η παε το εχει πει και τα γεγονότα το δειχνουν. Όπως αναφέρει 2 περιπτώσεις πιο πριν ο Κώστας, έτσι είναι και οι περισσότερες. Καμία μεταγραφή δε βγήκε προς τα έξω πριν είναι σχεδόν κλεισμένη ή εβγαινε από εξωτετικο, δλδ απο τη πλευρά του παίκτη.
Τώρα αν αυτή η μυστικότητα είναι σωστή η όχι δεν ξέρω. Εγώ θεωρω πως ναι αλλά σίγουρα δεν είναι μαύρο η άσπρο.
Αυτή η φάρα των αρδ είναι δύσκολη. Δε ξέρω αν διάβασε κάνεις τη συνέντευξη του καστιγιο στο σπορ24. Αν όχι αξίζει για να καταλάβει κάποιος πως λειτουργούν οι αρδ και οι κλικες σε μια ομαδα και πόσο σημαντικό είναι τα στεγανά στα αποδυτήρια. Και μιλάμε για ολυμπιακό, φαντάστητε σε εμάς τι γινεται.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Parolos έγραψε: Φτάνει πια κουρασατε.
Αδελφέ, επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής θα σου απαντήσω το εξής:
ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ...
Όμως όταν το τραβάει η μια πλευρά εκ των πραγμάτων θα αντιδράσει και η άλλη.
Με πλήρη εκτίμηση το λέω...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Δυστυχώς οι μεταγραφές είναι κάπως σαν τους γάμους. Δεν γίνεται να πάει μια ομάδα να απαγάγει ένα παιχταρά, πρέπει να δεχτεί και ο ίδιο, αλλά και ο μάνατζερ του που είναι εκεί για να δημιουργήσει υπεραξία. Με το δέλεαρ του κόνφερενς λιγκ δύσκολα θα ψηθεί κάποιος από το πάνω ράφι, υπεραξίες σε αυτή την διοργάνωση δημιουργούνται για ποδοσφαιριστές του επιπέδου που ακούγεται τις τελευταίες βδομάδες ή για παιδιά από τις ακαδημίες. Αν τώρα γίνει υπέρβασηγια να έρθει κάποιος με πλούσιο βιογραφικό, υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσει το μπάλανς της ομάδας ή να είναι περίπτωση Ντε Γκουζμάν ή Καγκάβα, δηλαδή 1 παίζω, 5 δεν παίζω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα η πιο βαρετη δικαιολογια...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Το εφικτό ισχύει, όχι το διασκεδαστικό
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

Aye4 χωρίς παρεξήγηση Δεν έχω διαβάσει κανένα ποστ για το πόσο σούπερ τέλεια πηγαίνουν όλα και πόσο γαμ..τοι είμαστε. Αντίθετα υπάρχουν πολλά απαισιόδοξα, τη λευκη πετσέτα, τη περισσότεροι θα βλέπουν ΠΑΟΚ Β από τη κανονική έτσι που τη κατάντησαν κλπ.
Αυτή η μαυρίλα είναι που κούρασε θαρρώ και οδηγεί σε αντιπαράθεση λέγοντας υπομονή.
Αν γίνει ένα γκάλοπ αν είμαστε οκ με το ροστερ ή αν η ομάδα θέλει ενίσχυση όλοι το δεύτερο θα ψηφίσουν. Αν
Όμως γίνει ένα αντίστοιχο με θέμα αν δεν έχουμε ελπίδες και καταστράφηκε η ομαδα ή είμαστε αισιόδοξοι οτι θα γίνει ενίσχυση θα ειναι 50-50 ενώ δε θα έπρεπε. Είναι πολύ νωρίς ακομα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

kos έγραψε:
mbison έγραψε:Α Υ Τ Α Ρ Κ Ε Ι Α
1. Μηπως με καποιον αναγραμματισμό βγαίνει κάποια είδηση μεταγραφική?
2. Είναι σίγουρο οτι ο μεταφραστής του Ιβαν μετέφερε σωστά τη δήλωση του?
Έτσι πληροφοριακά αν δεν πάρει καμιά 15αρα από πωλήσεις η σωστή μετάφραση του όρου αυτάρκεια είναι μείωση μπάτζετ.
Υπενθυμίζω ότι πέρυσι πήρε από πωλήσεις παικτών πάνω από 15 + και από Ευρώπη 10 + και για αγορές έδωσε περίπου 7.
Μπράβο kos, συμφωνώ απόλυτα.
Και πιστεύω ότι αυτό έχει γίνει γνωστό στον Λουτσεσκου. Πρέπει να αξιοποιήσει τους νέους ή να κανει πρωταθλητισμό με λαυράκια στυλ Αντρίγια ή Τειλορ ή στοχευμένες ακριβες μεταγραφες με τα λεφτά του Γιαννούλη (δύσκολο) ή απλά να βελτιώσει τους υπάρχοντες ή συνδυασμό αυτών.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”