Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από barlow4 »

Salvador Allende έγραψε:Είχε Ολλανδικό Διαβατήριο ο Garry. Δεν έπιανε θέση ξένου
Ε κ αν ειχε υπηκοοτητα παλι θα εβρισκες.Μη μου τον μαγαριζετε.Ειμαι φουλ τεϊλορικός.
Αν δε γουσταρετε δλδ μην ασχολειστε.Πειτε οτι δεν το ακουσατε.
Κ ετοιμαστειτε το μαϊο για σαςταλεγαεγω μεχρι κλειδωματος ολων τον τοπικ.
Κ στα ελληνοτουρκικα για τον τεϊλορ θα λεω.
Κ αν το λεω τωρα που εχω πιει ρετσινες ,λεω αληθεια.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο Γκάρυ και στα 23 -24 του έγραφε αρκετές συμμετοχές στην Λα Λίγκα έστω και σε μικρομεσαία ομάδα. Αν υπήρχε ο αντίστοιχος δεξιος μπακ δε νομίζω ότι θα έλεγε κανείς τίποτε.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Η μεταγραφή Τέιλορ είναι λάθος από όποια πλευρά και αν την δεις. Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό και κανένας τρόπος να την δεις έστω και λίγο θετικά, ειδικά από ποδοσφαιρική σκοπιά. Ελπίζω να μην γίνει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ναι σιγα που δε θα ελεγε.Απο ποια ομαδα μας ηρθες?Απο τη σερβετ?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ettien26 έγραψε:Ο Γκάρυ και στα 23 -24 του έγραφε αρκετές συμμετοχές στην Λα Λίγκα έστω και σε μικρομεσαία ομάδα. Αν υπήρχε ο αντίστοιχος δεξιος μπακ δε νομίζω ότι θα έλεγε κανείς τίποτε.
Δλδ με βιογραφικό σαν του γκαρυ αν έσκαγε τώρα θα ήμασταν ικανοποιημένοι; δυσκολο να το πιστέψω
Υ. Γ. Στα 24-25 μια χρονιά σε ομάδα που έπεσε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οχι δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι αλλά τουλάχιστον δεν θα μπορούσαμε να αντιπαραβάλλουμε το βιογραφικό του Γκάρι.

Θα μας είχε μπλοκάρει η ΠΑΕ. :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Next Generation ανέβασε ότι μοιάζει αγωνιστικά με τον Μάτος. Έλα Παναγία μου...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

γιατι ρε; μοιαζει. ειναι αυτο που λενε Instagram vs reality.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αντε ρε μυρωδιαδες δεν ξέρει που θα πετάξει η παε τα εκατομμύρια της και ξέρετε εσείς.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Θα κανω φανελα sastalega με το νουμερο του taylor
Η μπορει κ kapoiazwademepistevane
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Magpies4 έγραψε:Ούτε μία στο εκατομύριο να δώσουμε 500 χιλιάρικα συμβόλαιο στον συγκεκριμένο της Ντιπνρο. Πάνε καλά οι ΑΡΔ; Δηλαδή θα του δώσουμε το συμβόλαιο του Αντρίγια; Μιλάμε για δημοσιοΑΡΔγραφία όχι αστεία.
500 χιλιαρικα; Για παίκτη των 5 χιλιάδων; τρελό φαγοπότι....50 χιλιαρικακια και ούτε στον παπά! Για Π.Α.Ο.Κ. Β' ίσως κάνει
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

dragon έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Ο Γκάρυ και στα 23 -24 του έγραφε αρκετές συμμετοχές στην Λα Λίγκα έστω και σε μικρομεσαία ομάδα. Αν υπήρχε ο αντίστοιχος δεξιος μπακ δε νομίζω ότι θα έλεγε κανείς τίποτε.
Δλδ με βιογραφικό σαν του γκαρυ αν έσκαγε τώρα θα ήμασταν ικανοποιημένοι; δυσκολο να το πιστέψω
Υ. Γ. Στα 24-25 μια χρονιά σε ομάδα που έπεσε
Σε σύγκριση με αυτόν που έρχεται, ναι θα ήμασταν και με το παραπάνω.
Οταν ήρθε δηλαδή δεν ήμασταν ικανοποιημένοι ?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Eννοειται πως οχι.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

renegade έγραψε:Δηλαδή πιστεύει έστω και ένας ότι έχει καλύτερη γνώση για τον παίκτη από τον μιρτσεα?
Πέρα ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που την αγορά της Ουκρανίας την γνωρίζει σαν την παλάμη του χεριού του, επιπλέον μιλάμε για κάποιον όπου το μάτι του ως προς τις ικανότητες ενός ποδοσφαιριστή είναι σαν το τεράστιο μάτι των μασόνων.
Χαλαρώστε και απολαύστε την αρχή ενός νέου υπέροχου ταξιδιού
Και αν είναι εισήγηση Mircea για ποιόν λόγο δεν πήρε το 26χρονο κελεπούρι στην ομάδα του και τον πάσαρε σ'εμας; αυτό δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

seaman έγραψε:Ο Next Generation ανέβασε ότι μοιάζει αγωνιστικά με τον Μάτος. Έλα Παναγία μου...
Πολλά θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε στην προσπάθεια κάποιων να μας πείσουν ότι πρόκειται για καλό παίκτη που απλά "έτυχε" να μην κάνει καριέρα. Είναι και αυτή μία άποψη, σεβαστή, αλλά από την άλλη πρέπει να είναι σεβαστή και η άποψη ότι πρόκειται για πολύ χαμηλού επιπέδου παίκτη, με μετριότατα χαρακτηριστικά, επιεικώς ανεπαρκή ιδιαίτερα στα αμυντικά του καθήκοντα και φυσικά όχι από το πάνω ράφι, αλλά ούτε καν από το πανέρι. Επίσης στην άποψη ότι πρόκειται για επιλογή Λουτσέσκου, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Υποτίθεται ότι ο Λουτσέσκου ζητάει χαρακτηριστικά παικτών και όχι συγκεκριμένα ονόματα. Δηλαδή, από όλα τα διαθέσιμα δεξιά μπακ στην αγορά, αυτόν του δείξαμε; Ο οποίος μάλιστα είναι ξένος και όχι απλά δεν κάνει την διαφορά αλλά κατά τη άποψή μου είναι και χειρότερος από τους υπάρχοντες; Και αν ναι, πως είναι δυνατόν να τον δεχτεί όταν ο ίδιος είπε ότι θέλουμε παίκτες με "διαφορετική" ποιότητα από τους υπάρχοντες; Εννοούσε παίκτες τύπου Τέιλορ; Αν πάλι είναι πράγματι εισήγηση Λουτσέσκου ιού ή μπαμπά, γιατί να να μην την κριτικάρουμε; Δηλαδή ο Μελιόπουλος, ο Ζίφκοβιτσ ο τερματάς, ο Αζεβέδο ήταν παίκτες για να προσφέρουν σε ένα ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού και πορείας στην Ευρώπη όπως διακήρυξε ο Ιβάν; Ας ελπίσουμε να είναι κάποιος άλλος ο εκλεκτός για τη θέση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”