seaman έγραψε:Ο Next Generation ανέβασε ότι μοιάζει αγωνιστικά με τον Μάτος. Έλα Παναγία μου...
Πολλά θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε στην προσπάθεια κάποιων να μας πείσουν ότι πρόκειται για καλό παίκτη που απλά "έτυχε" να μην κάνει καριέρα. Είναι και αυτή μία άποψη, σεβαστή, αλλά από την άλλη πρέπει να είναι σεβαστή και η άποψη ότι πρόκειται για πολύ χαμηλού επιπέδου παίκτη, με μετριότατα χαρακτηριστικά, επιεικώς ανεπαρκή ιδιαίτερα στα αμυντικά του καθήκοντα και φυσικά όχι από το πάνω ράφι, αλλά ούτε καν από το πανέρι. Επίσης στην άποψη ότι πρόκειται για επιλογή Λουτσέσκου, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Υποτίθεται ότι ο Λουτσέσκου ζητάει χαρακτηριστικά παικτών και όχι συγκεκριμένα ονόματα. Δηλαδή, από όλα τα διαθέσιμα δεξιά μπακ στην αγορά, αυτόν του δείξαμε; Ο οποίος μάλιστα είναι ξένος και όχι απλά δεν κάνει την διαφορά αλλά κατά τη άποψή μου είναι και χειρότερος από τους υπάρχοντες; Και αν ναι, πως είναι δυνατόν να τον δεχτεί όταν ο ίδιος είπε ότι θέλουμε παίκτες με "διαφορετική" ποιότητα από τους υπάρχοντες; Εννοούσε παίκτες τύπου Τέιλορ; Αν πάλι είναι πράγματι εισήγηση Λουτσέσκου ιού ή μπαμπά, γιατί να να μην την κριτικάρουμε; Δηλαδή ο Μελιόπουλος, ο Ζίφκοβιτσ ο τερματάς, ο Αζεβέδο ήταν παίκτες για να προσφέρουν σε ένα ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού και πορείας στην Ευρώπη όπως διακήρυξε ο Ιβάν; Ας ελπίσουμε να είναι κάποιος άλλος ο εκλεκτός για τη θέση.