Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Πολύ μεγαλύτερης αξίας ο Τεξειρα
Αν δεν ήταν τόσο φίλο χρήματος θα έπαιζε άνετα σε top της Πρεμιερ λίγκ
Αν δεν ήταν τόσο φίλο χρήματος θα έπαιζε άνετα σε top της Πρεμιερ λίγκ
Το έχω ξαναγράψει...Θέλουμε δεν θέλουμε ο Ολυμπιακός είναι πολλά βήματα μπροστά...Έχει αλλάξει επίπεδο μεταγραφών...Κυρίως γιατί έχει ένα τρομερό δίκτυο μανατζαρέων...Ο Τικίνιο είναι 30 χρονών και μόλις πρόπερσι έκανε απίστευτα πράγματα...Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην πιάσει...Ο Σεμεδο πότε δεν μου άρεζε σαν αμυντικός , πάντα τον θεωρούσα πολύ αργό...Ακόμα και ο Μπρουμά που έφερε είναι μεγάλο όνομα..Αυτός ότι και να πουλήσει, θα το αντικαταστήσει...Εμείς τι κάνουμε!!Που πουλήσαμε περσι και δεν πήραμε τίποτα...Μόνος δρόμος για να απαντήσουμε είναι η υπέρβαση στις μεταγραφές...Είναι διατεθημένος ο πρόεδρος για υπερβάσεις;;;Αυτό είναι το ερώτημα..
Περσυ δεν εκανε τιποτα απιστευτο; Διακοπες ηταν;
νομίζω ότι ευθέως η σε εσώψυχα ελάχιστοι διαφωνούν με αυτό. θα ελεγα μαλιστα ότι είναι ο λαγός που τον κυνηγάμε (επειδή είναι μπροστά μας) και μας κάνει (ενίοτε) να αυξάνουμε ταχύτητα. και μόνο έτσι έχουμε πιθανότητες να προσπεράσουμε δυναμικά μπροστά, με διάρκεια κι όχι να βρισκόμαστε μπροστά του μόνο περιστασιακά και μια στις τόσες. Τοσο λιγες που τις θυμόμαστε απέξω. Κι αυτό είναι καθαρά θέμα οργάνωσης της ΠΑΕ (διότι τα φράγκα υπάρχουν) και μόνο. Εγώ διατηρώ εμπιστοσύνη.proedros έγραψε:Το έχω ξαναγράψει...Θέλουμε δεν θέλουμε ο Ολυμπιακός είναι πολλά βήματα μπροστά...Έχει αλλάξει επίπεδο μεταγραφών...Κυρίως γιατί έχει ένα τρομερό δίκτυο μανατζαρέων....
-
Επικοινωνια ειναι ο Τικινιο; που αν τον παιρναμε εμεις θα ειμασταν αεροδρομιο;laska4 έγραψε:Η επικοινωνια τι κανει και πως τα κανει να φαινονται ε ;!
Η ο Ονιεκουρου; Ο Εντσαμ; o Μπαταλια;
Καλο ειναι να σεβομαστε τους αντιπαλους και να αναρωτιομαστε γιατι ακουγονται τετοια ονοματα σε αυτους και σε εμας τιποτα. Γιατι εμεις πουλαμε Πελκα 1.5εκ ενω αυτοι για Φορτουνη θελουν 10. Γιαννουλη εμεις 8, αυτοι Τσιμικα 14.
Αυτες οι διαφορες σε εσοδα, δημιουργουν και διαφορες σε αξιες.
Καλος χρυσος ο Λουτσεσκου, αλλα ειχε και μια ( ακριβη) ομαδαρα να διαχειριστει. Για να χτιστει παλι μια τετοια, χρειαζονται 4-5 μεταγραφες βαρβατες. 26 βαθμοι δεν καλυπτονται ετσι.
Και ναι, εγω αν μου εφερνε ο Ιβαν για φορ τον Τικινιο και για χαφ τον Εντσαμ, θα ελεγα μπραβο Ιβαναρε, παμε φουλ για πρωταθλημα. Μακαρι να φερουμε καλυτερους.
Να μας βαλετε και τα πρωτοσελιδα οταν θα φευγουν ολοι αυτοι.γιατι στον ολυμπιακο 2 στους 3 φευγουν νυχτα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καθίστε να δούμε και τις δικές μας κινήσεις..
Αν πάμε πάλι σε Νινουες και Τσολακιδες θα πω ότι έχετε δίκιο
Ακόμα όμως δεν έχουμε δει τίποτα
Αν πάμε πάλι σε Νινουες και Τσολακιδες θα πω ότι έχετε δίκιο
Ακόμα όμως δεν έχουμε δει τίποτα
Και έχει προηγηθεί και διάρρηξηTaseos έγραψε:Να μας βαλετε και τα πρωτοσελιδα οταν θα φευγουν ολοι αυτοι.γιατι στον ολυμπιακο 2 στους 3 φευγουν νυχτα

τον τικινιο τον εχει δει κανεις εστω σε ενα παιχνιδι η απλα διαβαζετε ''βραζιλιανος πρωην φορ της πορτο'' και κοιτατε ποσα γκολ εβαλε στο τρανσφερμαρκτ?
πολυ μετριος παικτης που πληρωνεται υπερβολικα ακριβα(1εκ) με βαση την αξια του, μακαρι αυτο που γραφεται πως θα ειναι ουσιαστικα ο αντι-χασαν να ισχυει, στον γαυρο συνεχιζουν να εμπιστευονται τον μαρτινς σε ''πορτογαλικες'' επιλογες παρολο που με εξαιρεση τον σεμεδο ολοι οι υπολοιποι ηταν σκετη αποτυχια (βιναγκρε,ρεαμπτσιουκ,γκασπαρ,καφου,πεπε,τιαγκο,μπρουμα)
πολυ μετριος παικτης που πληρωνεται υπερβολικα ακριβα(1εκ) με βαση την αξια του, μακαρι αυτο που γραφεται πως θα ειναι ουσιαστικα ο αντι-χασαν να ισχυει, στον γαυρο συνεχιζουν να εμπιστευονται τον μαρτινς σε ''πορτογαλικες'' επιλογες παρολο που με εξαιρεση τον σεμεδο ολοι οι υπολοιποι ηταν σκετη αποτυχια (βιναγκρε,ρεαμπτσιουκ,γκασπαρ,καφου,πεπε,τιαγκο,μπρουμα)
- Salvador Allende
Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Τι κι αν τους έφερε ο γαύρος, στο γήπεδο είναι το θέμα αν θα αποδώσουν.
Δεν έχει να κάνει μόνο με την ατομική ποιότητα αλλά και το πόσο καλά επικοινωνούν με τους συμπαίκτες τους.
Όταν φέρνεις θεωρητικά μεγάλα ονόματα αγοράζεις και το εγώ τους, που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις παραπάνω τα αποδυτήρια σου.
Με τον Ραφίνια υπήρξε τρύπημα φέτος και δεν είχαν μπακ. Κάπως έτσι άρχισε να παίζει ο Ανδρούτσος.
Πολύ κακό αν φύγει ο Σεμέδο. Θα τους έκανε πουτ@να στα αποδυτήρια αλλά και εντός γηπέδου δεν έχει focus επαγγελματία, είναι πολύ αλαζόνας και για αυτό δε θα παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Όταν παίζεις τελικό και σε καβαλάει ο Σβι που σου παίρνει κεφαλιά ενώ του ρίχνεις 3 κεφάλια, πέραν του ότι είσαι και πιο δυνατός, είναι ενδεικτικό αυτού που λέω.
Σε μεγάλα ματς, με δυνατές ομάδες από Ευρώπη και ΠΑΟΚ, τα εκατομύρια του γαύρου λάκισαν. Τους παίξαμε καλά -στα όρια της πλάκας- ενώ ερχόμασταν από χάλια χρονιές. Στο Καραϊσκάκη μας νίκησαν με το άπιαστο του Μασούρα ενώ εμείς παίζαμε στο ρελαντί.
Το διακύβευμα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι να κάνει μεταγραφές τόσο ακριβές, αλλά ένα ρόστερ που θα αγωνίζεται για τη νίκη σε 3 διοργανώσεις. Και παίκτες υπάρχουν πάρα πολλοί για να υποστηρίξουμε το ήδη υπάρχον ποιοτικό μας ρόστερ.
Με 4-5 ποιοτικές μεταγραφές έχουμε κλείσει για καλοκαίρι μέχρι το Γενάρη. Πράγμα που προτιμώ, παρά να έχω 7 μέτριοκακές τύπου Μουργκ/Τσολακ
Δεν έχει να κάνει μόνο με την ατομική ποιότητα αλλά και το πόσο καλά επικοινωνούν με τους συμπαίκτες τους.
Όταν φέρνεις θεωρητικά μεγάλα ονόματα αγοράζεις και το εγώ τους, που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις παραπάνω τα αποδυτήρια σου.
Με τον Ραφίνια υπήρξε τρύπημα φέτος και δεν είχαν μπακ. Κάπως έτσι άρχισε να παίζει ο Ανδρούτσος.
Πολύ κακό αν φύγει ο Σεμέδο. Θα τους έκανε πουτ@να στα αποδυτήρια αλλά και εντός γηπέδου δεν έχει focus επαγγελματία, είναι πολύ αλαζόνας και για αυτό δε θα παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Όταν παίζεις τελικό και σε καβαλάει ο Σβι που σου παίρνει κεφαλιά ενώ του ρίχνεις 3 κεφάλια, πέραν του ότι είσαι και πιο δυνατός, είναι ενδεικτικό αυτού που λέω.
Σε μεγάλα ματς, με δυνατές ομάδες από Ευρώπη και ΠΑΟΚ, τα εκατομύρια του γαύρου λάκισαν. Τους παίξαμε καλά -στα όρια της πλάκας- ενώ ερχόμασταν από χάλια χρονιές. Στο Καραϊσκάκη μας νίκησαν με το άπιαστο του Μασούρα ενώ εμείς παίζαμε στο ρελαντί.
Το διακύβευμα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι να κάνει μεταγραφές τόσο ακριβές, αλλά ένα ρόστερ που θα αγωνίζεται για τη νίκη σε 3 διοργανώσεις. Και παίκτες υπάρχουν πάρα πολλοί για να υποστηρίξουμε το ήδη υπάρχον ποιοτικό μας ρόστερ.
Με 4-5 ποιοτικές μεταγραφές έχουμε κλείσει για καλοκαίρι μέχρι το Γενάρη. Πράγμα που προτιμώ, παρά να έχω 7 μέτριοκακές τύπου Μουργκ/Τσολακ
- PAOK_Antarctica
Όποιον κι αν έχει φέρει η οποιαδήποτε αντίπαλος ομάδα, από τη στιγμή που εμείς έχουμε φέρει τον κανένα, αυτομάτως και εξορισμού τα πηγαίνουν καλύτερα.
Αυτό είναι απλή λογική και δεν χρειάζεται καμία επικοινωνία.
Αυτό είναι απλή λογική και δεν χρειάζεται καμία επικοινωνία.
-
Το ιδιο λεμε.
Βλεπουμε ομως οτι αυτοι κοιτανε να ψωνισουν απο ψηλο ραφι και πρεπει κι εμεις να δουμε σε αναλογο.
Ξαναλεω : ας ειμαστε ρεαλιστες. Οι 26 βαθμοι δεν καλυπτονται ετσι. Και για μενα στην πραγματικοτητα δεν ειναι 26, ισως ουτε καν 16, αλλα μια διαφορα υπαρχει.
Πρωταθλημα πηρες οταν εφερες Βιερινια, Ματος - Σαχοφ απο τη φιναλιστ του Europa, Μαουριτσιο απο Ζενιτ και Πριγιο απο Σπαρτα. Φερε τετοιους και θα το ξαναπαρεις.
Βλεπουμε ομως οτι αυτοι κοιτανε να ψωνισουν απο ψηλο ραφι και πρεπει κι εμεις να δουμε σε αναλογο.
Ξαναλεω : ας ειμαστε ρεαλιστες. Οι 26 βαθμοι δεν καλυπτονται ετσι. Και για μενα στην πραγματικοτητα δεν ειναι 26, ισως ουτε καν 16, αλλα μια διαφορα υπαρχει.
Πρωταθλημα πηρες οταν εφερες Βιερινια, Ματος - Σαχοφ απο τη φιναλιστ του Europa, Μαουριτσιο απο Ζενιτ και Πριγιο απο Σπαρτα. Φερε τετοιους και θα το ξαναπαρεις.
- ToMousiTouCrespo
Ρε παλικάρια πως γίνεται κάθε καλοκαίρι οι παίκτες που παίρνουν οι άλλοι να είναι μεταγραφές βόμβες, κάπου τον Οκτώβριο να βγαίνουν τα πρώτα άρθρα δυσαρέσκειας (και ενίοτε διαρρήξεων) ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ να συνεχίζετε να τρώτε τον παπά;
Α, έμαθα ο γαυρος φέρνει τον Ραφίνια της Μπάγερν ενώ εμείς έχουμε τον Λύρατζη εκεί. Δεν μπορούμε καν να τους ανταγωνιστούμε. Ελπίζω να μη μας πετύχουν στον τελικό κυπέλλου γιατί θα μας ρίξουν καμιά ξεγυρισμένη πεντάρα. Και η ΑΕΧ θα χει επίθεση φωτιά με Λιβάγια, Ολιβέιρα και Ανσαριφάρντ.
Α, έμαθα ο γαυρος φέρνει τον Ραφίνια της Μπάγερν ενώ εμείς έχουμε τον Λύρατζη εκεί. Δεν μπορούμε καν να τους ανταγωνιστούμε. Ελπίζω να μη μας πετύχουν στον τελικό κυπέλλου γιατί θα μας ρίξουν καμιά ξεγυρισμένη πεντάρα. Και η ΑΕΧ θα χει επίθεση φωτιά με Λιβάγια, Ολιβέιρα και Ανσαριφάρντ.
Εγώ ξέρω ότι αμα πουλούσαμε όπως ο γαύρος και με τα 15 του τσιμικα παίρναμε Χολέβας ρεαμπτσιουκ πως λέγεται με τα 20 του ποντενσε παίρναμε Μπρουμα δανεικό , αντί για τον γκιγιερμε ελεύθερο(εμβιλα) και είχαμε και τα 40 του τσουλου κάθε χρόνο θα είχε καεί η θεσσαλονικη 2 φορές .proedros έγραψε:Το έχω ξαναγράψει...Θέλουμε δεν θέλουμε ο Ολυμπιακός είναι πολλά βήματα μπροστά...Έχει αλλάξει επίπεδο μεταγραφών...Κυρίως γιατί έχει ένα τρομερό δίκτυο μανατζαρέων...Ο Τικίνιο είναι 30 χρονών και μόλις πρόπερσι έκανε απίστευτα πράγματα...Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην πιάσει...Ο Σεμεδο πότε δεν μου άρεζε σαν αμυντικός , πάντα τον θεωρούσα πολύ αργό...Ακόμα και ο Μπρουμά που έφερε είναι μεγάλο όνομα..Αυτός ότι και να πουλήσει, θα το αντικαταστήσει...Εμείς τι κάνουμε!!Που πουλήσαμε περσι και δεν πήραμε τίποτα...Μόνος δρόμος για να απαντήσουμε είναι η υπέρβαση στις μεταγραφές...Είναι διατεθημένος ο πρόεδρος για υπερβάσεις;;;Αυτό είναι το ερώτημα..
Φτάνει με το ψέμα αυτής της ομαδας. Φιλικά στημένα παντού με μια ομάδα παίζει καθαρά κάθε χρόνο και τους πατάμε ένα μανίκι να μας θυμούνται....
Χωριά ότι την θεωρώ την πιο αποτυχημένη ομάδα εβερ . Με τόσα λεφτά και τόσες άκρες όχι Σαχτάρ και πόρτο δεν μπορούν να γίνουν αλλά ούτε τις μισές πορείες του βάζελου δεν μπορούν να κάνουν .
Εγώ αμα ήμουν γαύρος εκτός του ότι θα αυτοκτονούσα από την αηδία και θα έφτυνα τον εαυτό μου κάθε μέρα στον καθρέφτη αν δεν είχα ένα τουλάχιστον ΟΥΕΦΑ αλα γάλατα σαράι θα εκραζα τον Μαρινάκη από το πρωί μέχρι το βράδυ...
Εσείς μην τους θεωρείτε αποτυχημένους αλλά μην τους εκθειάζεται κιόλας γιατί γελάνε και οι πέτρες...
Σίγουρα ο γαύρος είναι μπροστά από μας στην οργάνωση, αλλά έχει πάρει και αρκετά παλτά. Απλά, λόγω της εξασφάλισης πακτωλού χρημάτων από το Ch.L., δεν έχει αντίκτυπο στο FFP.