Σηκωσες το λαβαρο της αισιοδοξιας αρχηγεobanebane έγραψε:Η χάρτινη πάει να φτιάξει ελληνικό κορμό,πολύ πιθανό να χτυπήσει και τον Παπαδόπουλο.
Ο Τζαβέλας μπορεί να είναι κωλοχαρακτήρας αλλά απο αυτούς που έχει στην άμυνα της,είναι από όλους καλύτερος.
Ο ΠΑΟΚ θα πάρει πολύ καλύτερους παίχτες και από τον Τζαβέλα και από τον Εντσαμ.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- Dimitris_L4
Συγγνώμη για να καταλάβω γιατί κάπου τ έχασα.. Ο Τζαβέλλας είναι η βομβα???? Ο Γιώργος ο Τζαβέλλας.. Μάλιστα...
Να φανταστώ ότι θα ήσασταν ευχαριστημένοι εάν τν παιρναμε εμείς.. ??? Τν Γιώργο τν Τζαβέλλα???
Να φανταστώ ότι θα ήσασταν ευχαριστημένοι εάν τν παιρναμε εμείς.. ??? Τν Γιώργο τν Τζαβέλλα???
Γενικα οτι παιρνουν οι αλλοι ειναι παικταραδες.και ο κιτσιου αν παει αθηνα θα ειναι σουπερσταρ για εμας εδω.ειναι το συνδρομο
- ΑποστόληςΑ
Η άλλη βόμβα της χάρτινης είναι ο Αραούχο...
Β-52 η χάρτινη λαίμαι...
Β-52 η χάρτινη λαίμαι...
Καπου στα μεσα αυγουστου θα παιξει και θεμα βρανιες
- ΑποστόληςΑ
Ο Χιμένος παραμένει;
Το σδνα γράφει ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν ενδιαφέρεται για τον (άμπαλο) Μπατάλια και ο βάζελος δεν έχει καταθέσει πρόταση.
Το σδνα γράφει ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν ενδιαφέρεται για τον (άμπαλο) Μπατάλια και ο βάζελος δεν έχει καταθέσει πρόταση.
Ψάχνεται για Μπεν Αρφά λέει η αεχ. Στο SDNA το γράφει.
- ΑποστόληςΑ
-
Για τον Εντσαμ πάντως διαβάζω ότι εδώ και δύο χρόνια είναι αόρατος. Μέσα στους αγώνες έμοιαζε να βαριέται να παίξει. Τώρα λοιπόν πως παρουσιάζεται ένας παίχτης που δεν έπιασε στην Σελτικ ως βόμβα δεν μπορώ να καταλάβω. Του δίνουν και τεράστιο συμβόλαιο. Το μόνο καλό που έχει είναι η ηλικία του.
Επίσης εντάξει για τον Τζαβέλλα τι να πω. Όταν έπαιζε σε μας άκουγε μπινελικι απ' όλη την Ελλάδα και ξαφνικά επειδή είναι φτηνή λύση για όλο το ΠΟΚ έγινε παιχταρας με ψυχή. Γελάει ο κόσμος.
Επίσης εντάξει για τον Τζαβέλλα τι να πω. Όταν έπαιζε σε μας άκουγε μπινελικι απ' όλη την Ελλάδα και ξαφνικά επειδή είναι φτηνή λύση για όλο το ΠΟΚ έγινε παιχταρας με ψυχή. Γελάει ο κόσμος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
+1000obanebane έγραψε:thomas Murg έγραψε:Γι'αυτό σε πάω ρε Μπάνε. Γιατί είσαι πηγή αισιοδοξίας.
Θα τους πάρουμε παραμάζωμα όλους ρε!
Obanebane και να σείεται το παλέ. Φοβερές εποχές! (γιατί ήμασταν νιάτα τότε)
Είμαι σίγουρος γιατί ο Ιβάν,δήλωσε παρών και γιατί ο Ρουμάνος είναι ο καλύτερος προπονητής στη χώρα,με διαφορά από τον δεύτερο.
Δε γίνεται να αποτύχει αυτός ο συνδυασμός.
Εγω δε ξερω γιατι να με ενδιαφερει τι κανει το σκουληκι της αθηνας. Οπως και το αλλο σκουληκι, πρωταθλητισμο δεν κανουν. Κοντραρουν το γαυρο? Αυτο με ενδιαφερει εμενα. Αν δεν κανω καλη ομαδα και κανω κακη χρονια και ειμαι 100 ποντους απο το γαυρο, (που και παλι βγαινω δευτερος) στα τετοια μου αν τερματισω δευτερος η τριτος η και τεταρτος.
Δεν γίνεται να μην το βλέπουμε συγκριτικά, είτε με τον γαύρο, είτε με τους άλλους.
Καλώς ή κακώς δεν παίζεις μπάλα μόνος σου.
Πάντως εγώ "φτιάχνομαι" ακούγοντας τα ονόματα στο ρεπορτάζ της αεκ και του βαζελου. Γιατί ο καθε μπατάλια και ο κάθε ντσαμ προτάθηκαν πρώτα σε εμάς, και λογικά απορρίφθηκαν. Οπότε λογικά, κοιτάζουμε κάτι ποιοτικότερο.
Πάντως εγώ "φτιάχνομαι" ακούγοντας τα ονόματα στο ρεπορτάζ της αεκ και του βαζελου. Γιατί ο καθε μπατάλια και ο κάθε ντσαμ προτάθηκαν πρώτα σε εμάς, και λογικά απορρίφθηκαν. Οπότε λογικά, κοιτάζουμε κάτι ποιοτικότερο.
- NikLiverpool
Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό το ποιοτικότερο πάντα με θυμίζει αυτόNapoli4 έγραψε:Δεν γίνεται να μην το βλέπουμε συγκριτικά, είτε με τον γαύρο, είτε με τους άλλους.
[https://www.youtube.com/watch?v=JIp9_5rXw0o]
proedros έγραψε:Κρατά μικρό καλάθι...Ο γαύρος έχει ξεφύγει αιώνες μπροστά σε όλους τους τομείς..Είναι η πιο πλήρης ομάδα και είναι η πρώτη που έκανε μεταγραφή και μάλιστα πολύ δυνατή...και δεν είναι ηττοπάθεια ή γκρίνια αυτό αλλά ρεαλισμός ρε παιδιά...Για να κοντράρουμε τον γαύρο του χρόνου πρέπει να γίνουν παρά πολλά πράγματα αρχής γενομένης από την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα..obanebane έγραψε:thomas Murg έγραψε:Γι'αυτό σε πάω ρε Μπάνε. Γιατί είσαι πηγή αισιοδοξίας.
Θα τους πάρουμε παραμάζωμα όλους ρε!
Obanebane και να σείεται το παλέ. Φοβερές εποχές! (γιατί ήμασταν νιάτα τότε)
Είμαι σίγουρος γιατί ο Ιβάν,δήλωσε παρών και γιατί ο Ρουμάνος είναι ο καλύτερος προπονητής στη χώρα,με διαφορά από τον δεύτερο.
Δε γίνεται να αποτύχει αυτός ο συνδυασμός.
Με το πρωτάθλημα συμβόλαιο υπογράφουν μόνο οι γαύροι για πολλούς λόγους,όχι μόνο αγωνιστικούς,μην επεκταθώ.
Εγώ είμαι σίγουρος για τον ΠΑΟΚ,θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να γινει πιο δυνατός απο ποτέ.
Όπως διαβάζω εδώ ο Έντσαμ είναι σε περίπου αφάνεια την τελευταία διετία. Εξ όσων γνωρίζω ο παίκτης αυτός είναι πολύ παραπάνω σε επίπεδο από αυτό της σούπα λίγδας.
Αν τελικά όμως έλθει στη χάρτινη, να δούμε και την περίπτωση του να θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να είναι η αεχ εφαλτήριό του για μεγαλύτερη ομάδα και υψηλοτέρου επιπέδου Λίγκα. Το ίδιο έκανα και ο Σεμέδο που ήλθε με πολύ βεβαρημένο ιστορικό στον γαύρο, έκανε καλές χρονιές και τώρα λένε πως έχει προτάσεις από υψηλότερα επίπεδα.
Αν τελικά όμως έλθει στη χάρτινη, να δούμε και την περίπτωση του να θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να είναι η αεχ εφαλτήριό του για μεγαλύτερη ομάδα και υψηλοτέρου επιπέδου Λίγκα. Το ίδιο έκανα και ο Σεμέδο που ήλθε με πολύ βεβαρημένο ιστορικό στον γαύρο, έκανε καλές χρονιές και τώρα λένε πως έχει προτάσεις από υψηλότερα επίπεδα.