Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ

Δημοσίευση από Doomlord4 »

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Ωραίος άλλη μια φορά Doom :D
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Να σαι καλά αδερφέ μου :pano:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Οι ανταγωνιστές μας για φέτος
ΔΕΝ υπάρχουν άλλα περιθώρια

Εικόνα

Από κάτω μας κινδυνεύουμε μόνο από Δανία,που πρέπει να παραμείνει απο κάτω μας

Μεγάλος στόχος η 15η θέση
ΔΕΝ υπάρχουν άλλα περιθώρια

Κύπρος____4 ομάδες____0,250/βαθμός
Ελβετία____4 ομάδες____0,250/βαθμός
Κροατία____4 ομάδες____0,250/βαθμός
Τσεχία_____5 ομάδες____0,200/βαθμός
Τουρκία____5 ομάδες____0,200/βαθμός

Από αυτές τις 5 χώρες,έχουν περιθώριο να μην περάσουμε μόνο ΜΙΑ

4 απ αυτές ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν από κάτω μας

Όχι με Ψέματα
Με ευρωπαϊκές νίκες

ΠΟΛΛΕΣ
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Ειναι οπως αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι αν απλα κερδιζαμε τη Μπατε θα μπαιναμε στους ισχυρους του τσουλου :D :D :D :D
Φυσικά και θα μπαίναμε
Μπορείς να αποδείξεις το ανάποδο;

Επίσης,τα μισά εκεί μέσα δεν ισχύουν...μάλιστα
Ένα βρες μου....

Γκουερινο έγραψε:Το "παμπολλα παραδειγματα" ειναι πολυ αοριστο. Μπορεις να μου αναφερεις ενα?
Βρες ποσες ομάδες έχουν πάρει πρωταθλήματα στην χώρα τους τα τελευταία 10 χρόνια και το συνδύασαν με εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία
Βεβαιως και μπορω να στο αποδειξω. Αν κερδιζαμε τη Μπατε θα βγαιναμε τριτοι στον ομιλο. Μονο ΑΝ κερδιζαμε ΚΑΙ την βιντι και περναγαμε τους ομιλους ειχαμε τυχη να ειμαστε ισχυροι ως το τελος. Δειξε μου το αντιθετο

Γιατι δεν μου λες εσυ μια? Ποιες να δω ? Ρεαλ Μπαρτσα Γιουβε η καποιες που παιζουν μονες τους χωρις ανταγωνισμο στη χωρα τους οπως ο γαυρος καποτε που κερδιζε πριν κατεβει στα ματς?

Φετος ποσους ποντους θελεις για να διατηρηθεις στην ΙΔΙΑ βαθμολογια? Κατσε υπολογισε τα μεχρι που πρεπει να φτασεις για να τους παρεις. Δεν ειναι απιθανο αλλα δεν ειναι και ευκολο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 07 Ιουν 2021, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εικόνα

Διευκρίνηση
Ποιος είμαι εγώ για να πω πως ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε για να κερδίσει με Βίντι και Μπάτε
Φυσικά και κατέβηκε για να κερδίσει

Μια άγνοια έχω, αλλά και μια ερώτηση

Οι παίκτες ήξεραν πως κερδίζοντας την Μπάτε θα είχαν πιθανότητες να κερδίσουν ΚΑΙ την πρόκριση αλλά ΚΑΙ μια πιθανότερη καλύτερη κλήρωση το καλοκαίρι,που θα τους εξασφάλιζε 100% ομίλους (έστω europa)?
Δεν έχω ιδέα

Ας πούμε πως νικούσαμε την Bate
Η βαθμολογία θα ήταν έτσι

1.Τσέλσι______16
2.Βίντι________07
-----------------------
3.ΠΑΟΚ_______06
4.Μπάτε_______06

Και ας πούμε πως συμφωνώ πως ο αποκλεισμός θα διασφάλιζε το μετέπειτα Αήττητο Πρωτάθλημα
Οπότε σαν 3οι και αποκλεισμένοι,μια χαρά

ΕΓΚΡΙΝΩ

Η άγνοιά μου συνεχίζεται
Παίκτες και προπονητής ήξεραν την πιο πάνω βαθμολογία 100%
Και το τι χρειαζόταν να κάνουν

Αυτή τη βαθμολογία από κάτω;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Άγνοια έχω

Εικόνα

Πριν το ΠΑΟΚ - Μπάτε οι βαθμοί μας ήταν

Μπάτε____23,500
ΠΑΟΚ_____23,500

Οι (επικίνδυνοι) υποψήφιοι αντίπαλοι μας αν βγαίναμε πρωταθλητές (που βγήκαμε) ήταν συγκεκριμένοι
Μέσα σε αυτούς και η Μπατε Μπόρισοφ που είχε (σχεδόν )πάρει ήδη εκείνο το πρωτάθλημα

Αν νικούσαμε θα φτάναμε στους 24,500
και η Μπάτε (ως αποκλεισμένη) θα παρέμενε οριστικά στους 23,500
Οπότε θα την καβαλούσαμε

Εικόνα

Εδώ με 24,500 βαθμούς θα είμασταν στους δυνατούς γιατί η Ρόζενμποργκ και με την Μπάτε να ξανακληρωνόταν,θα έμπαινε με 23,500 βαθμούς

Οπότε η κακιά Ουέφα δεν θα μπορούσε να μας στήσει με τον Κακό Άγιαξ,
αφού θα είχαμε σαν αντιπάλους τα εξής μεγαθήρια

Ροζενμποργκ
Καραμπάχ
Μάριμπορ
Ερυθρό Αστέρα
Κλουζ
Φερεντσβάρος

Εντάξει Γκουερίνο παληκάρι μου;

Επίσης αν νικούσαμε την Μπάτε, φέτος θα παίζαμε τουλάχιστον Europa League,όπως έχω ξανααναλύσει εδώ

Μην το πάρετε τις μετρητής βέβαια,αφού ο εμπεριστατωμένος Γκουερίνο ισχυρίζεται πως τα μισά εδώ μέσα δεν ισχύουν ]

Μαλακίες γράφω τόσα χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 07 Ιουν 2021, 21:29, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατά τη γνώμη μου ήταν η ηλίθια άποψη του προπονητή ότι δεν μπορούσε και Ευρώπη και Ελλάδα. Θα μπορούσε όμως να μην βάλει κόντρα σε Βίντι και Μπάτε τους βασικούς στο πρωτάθλημα, οπότε και φρέσκιοι θα ήταν οι παίκτες για το νταμπλ, και οι νέοι θα είχαν κίνητρο να παίξουν και να πάρουν μια νίκη, ή έστω μια ισοπαλία. Στο κάτω - κάτω με τους βασικούς είχε 2 ήττες μέσα στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Doomlord4 έγραψε:
Μην το πάρετε τις μετρητής βέβαια,αφού ο εμπεριστατωμένος Γκουερίνο ισχυρίζεται πως τα μισά εδώ μέσα δεν ισχύουν ]

1. Δεν ειπα οτι δεν ισχυουν τα δικα σου λεγομενα. Ειπα τα μισα εδω μεσα. Γραφεις μονο εσυ?
2. Οταν διαβαζεις κατι θα το διαβαζεις ολοκληρο. Και θα το διαβαζεις και ΣΩΣΤΑ εκτος απο ολοκληρο. Οι μισες αληθειες ειναι χειροτερες απο τα ψεμματα. Με την νικη επι της Μπατε αν ισχυουν ολα αυτα που λες και δεν θα τα αμφισβητησω θα αποφευγαμε τον Αγιαξ. θα πεφταμε με πιο ευκολο αντιπαλο και ισως εξασφαλιζαμε τους ομιλους του Γιουροπα αφου υποθετεις οτι θα περναγαμε. . Μεχρι εκει ολα οκ. Στα πλει οφ θα ησουν στους ανισχυρους και ισως επεφτες εκει με τον Αγιαξ. Και νομιζω οτι το "επρεπε να κερδισεις και την βιντι για να εισαι στους ισχυρους μεχρι τους ομιλους" δηλαδη και στα πλειοφ το εγραψα ευδιακριτα
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Doomlord4 έγραψε:
Επίσης αν νικούσαμε την Μπάτε, φέτος θα παίζαμε τουλάχιστον Europa League,όπως έχω ξανααναλύσει εδώ
Ξεχασες μετα το ΑΝ ειχαμε νικησει την Μπατε να βαλεις και τα αλλα 2-3 ΑΝ για να ισχυσει αυτο που λες γιατι απο μονο του ειναι ψεμα. Πολλα ΑΝ μαζευονται. Κερδιζοντας την Μπατε ουτε γιουροπα θα επαιζες φετος ουτε στους ισχυρους μεχρι και τα πλειοφ θα ησουν αν δεν ακολουθουσαν κι αλλα ΑΝ
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Περα απο την διαφωνια μας οφειλω να ομολογησω οτι εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια αλλα φετος τωρα που τα ξανακοιταω Γιουροπα δεν παιζαμε με τιποτα, Εκτος αν πιστευεις οτι οχι μονο θα μπαιναμε ομιλους αλλα θα τους περναγαμε κι ολας περσι. Μονο ετσι
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:

1. Δεν ειπα οτι δεν ισχυουν τα δικα σου λεγομενα. Ειπα τα μισα εδω μεσα. Γραφεις μονο εσυ?
Ωραία τρίπλα!
Στα 5.000 ποστ εδώ μέσα τα μισά παίζει να είναι δικά μου
Στα άλλα μισά το 70% παίζει να είναι ερωτήσεις από παιδιά,σχολιασμοί σε αυτά που έγραψα,προτιμήσεις αντιπάλων ή κάποια ανάρτηση άρθρου για να το σχολιάσουμε κτλ
Στο άλλο 30% (των μισών) είναι εξαιρετικά ποστ από seaman/tzela/johnserres/bansky(προχθές)/bane/Αποστόλη/Angelheart παλιότερα/ και πολλών άλλων που συμπληρώνουν πράγματα που δεν έχω γράψει
Γκουερινο έγραψε:2. Οταν διαβαζεις κατι θα το διαβαζεις ολοκληρο. Και θα το διαβαζεις και ΣΩΣΤΑ εκτος απο ολοκληρο. Οι μισες αληθειες ειναι χειροτερες απο τα ψεμματα. Με την νικη επι της Μπατε αν ισχυουν ολα αυτα που λες και δεν θα τα αμφισβητησω θα αποφευγαμε τον Αγιαξ. θα πεφταμε με πιο ευκολο αντιπαλο και ισως εξασφαλιζαμε τους ομιλους του Γιουροπα αφου υποθετεις οτι θα περναγαμε. . Μεχρι εκει ολα οκ. Στα πλει οφ θα ησουν στους ανισχυρους και ισως επεφτες εκει με τον Αγιαξ. Και νομιζω οτι το "επρεπε να κερδισεις και την βιντι για να εισαι στους ισχυρους μεχρι τους ομιλους" δηλαδη και στα πλειοφ το εγραψα ευδιακριτα
Ισχύει,έχεις δίκιο,δεν διαβασα το ως το τέλος
Έμεινα στο σκέτο Ειναι οπως αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι αν απλα κερδιζαμε τη Μπατε θα μπαιναμε στους ισχυρους του τσουλου που έγραψες πιο πριν
Η όλη κουβέντα δεν έχει να κάνει με το να περνούσαμε την Βίντι,τον Όμιλο και να παίρναμε και το ....Europa
Έχει να κάνει με το επιχείρημα χιλιάδων,που "δεν χαλάστηκαν με την τελευταία ήττα από την Μπάτε και τον αποκλεισμό" γιατί θα υπονόμευε το Αήττητο πρωτάθλημα
Ενώ υπήρχε τρόπος και να μην "επιβαρυνθεί" η ομάδα με ευρωπαϊκα ματς",αλλά και να βελτιώσουμε συντριπτικά τις πιθανότητες υπέρ μας για σίγουρους ομίλους την επόμενη χρονιά

Το έχω πει άπειρες φορές εξ άλλου,πως ακόμα και με Άγιαξ να κληρωνόμασταν (στα play-off)
ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ για μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών αλλά και αποφυγή των τραγικών περσινών κινήσεων λόγω του μπαμπούλα του FFP θα ήταν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.
Και μόνο Europa να παίζαμε,θα είχαμε καλύτερη (τελευταία διετία)

Δεν βλέπω το μέλλον,ούτε έχω πρόσβαση σε παράλληλα σύμπαντα
Πάντα γράφω για την ανάγκη να έχουμε ως οργανισμός την ΑΠΟΛΥΤΗ γνώση γύρω από τις Ευρωβαθμολογίες,έτσι ώστε όταν είναι στο χέρι μας να ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ συντριπτικά τις πιθανότητες υπέρ μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τρί 08 Ιουν 2021, 02:22, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
Ξεχασες μετα το ΑΝ ειχαμε νικησει την Μπατε να βαλεις και τα αλλα 2-3 ΑΝ για να ισχυσει αυτο που λες γιατι απο μονο του ειναι ψεμα. Πολλα ΑΝ μαζευονται. Κερδιζοντας την Μπατε ουτε γιουροπα θα επαιζες φετος ουτε στους ισχυρους μεχρι και τα πλειοφ θα ησουν αν δεν ακολουθουσαν κι αλλα ΑΝ
Είμαι ψεύτης λοιπόν και άσχετος φίλε
Και λάτρης του Κίπλινγκ ίσως (ΑΝ)
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:
Doomlord4 έγραψε: Πολλα ΑΝ μαζευονται. Κερδιζοντας την Μπατε ουτε γιουροπα θα επαιζες φετος ουτε στους ισχυρους μεχρι και τα πλειοφ θα ησουν αν δεν ακολουθουσαν κι αλλα ΑΝ
Doomlord4 έγραψε:Εικόνα

Η Κύπρος φέτος στέλνει τον κυπελλούχο στο E.L αντί του Conference

Γιατί?

Επειδή μια θέση στο Europa League παίρνει ο κάτοχος του Conference League
Κι επειδή δεν υπήρχε μέχρι τώρα ούτε διοργάνωση,άρα ούτε και κάτοχος,μένει μια θέση κενή
που πάει στον κυπελλούχο της 16ης χώρας
Αν κερδίζαμε την Μπάτε,η βαθμολογία της Ελλάδας θα ήταν 26,700
Ο φετινός Κυπελλούχος της 16ης Κύπρου κέρδισε γύρο και θα παίξει στα προκριματικά του EUROPA LEAGUE

Έχεις απόλυτο δίκιο
Θέλει Αν η υπόθεση
Δεν είναι 100%
Είμαι Ψεύτης

16.Κύπρος____26,750
17.Ελλάδα____26,700

Θέλει Αν η υπόθεση

Οπότε ΑΝ στα 2 παιχνίδια με αντιπάλους μία εκ των

Ρόζενμποργκ
Καραμπάχ
Μάριμπορ
Ερυθρό Αστέρα
Κλουζ
Φερεντσβάρος

παίρναμε έστω και μία ισοπαλία,τότε φέτος τον Ιούλιο θα παίζαμε στο Europa League
(ακόμα και με τον Άγιαξ,μια ισοπαλία την πήραμε)

Αν κάναμε 2 ήττες,τότε με τον όποιον αντίπαλο κληρωνόμασταν στα play-off του Europa (όπως τότε με την Σλόβαν που κάναμε μια νίκη)
πάλι χρειαζόμασταν μία ισοπαλία για να ΠΑΙΖΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Πάρα πολλά τα αν και όχι 100%

Αν υπάρχουν πολλοί εδω μέσα,που βάζουν το ποσοστό κάτω από 95% το να παίρναμε μία Ισοπαλία σε 4 παιχνίδια ΠΑΩ ΠΑΣΟ

Y.G Που να τολμήσω να βάλω και αν περνούσαμε και ομίλους τότε(έστω και Europa), με μία νίκη εκεί (το πολύ) θα παίζαμε φέτος σαν 2οι στα προκριματικά του C.L
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τρί 08 Ιουν 2021, 02:40, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:Περα απο την διαφωνια μας οφειλω να ομολογησω οτι εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια
Σ' ευχαριστώ,πέρα από όλα τα άλλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”