fuzztone έγραψε:Θα το ξαναγράψω γιατί η ουσία δεν έγινε κατανοητή από τον tad και μάλλον και από άλλους.
Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι αν τα εισιτήρια είναι ακριβά ή φτηνά. Ούτε αν γίνει γήπεδο στην Τούμπα ή αλλού. Το πρόβλημα είναι ότι πέρσι με τα λεφτά που δόθηκαν ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν έγινε κανένα ουσιαστικό έργο για να κάνει την είσοδο και παρουσία μας στο γήπεδο καλύτερη και πιο ανθρώπινη. Φέτος τι θα γίνει? Θα παραμυθιαστούμε με μεταγραφάρες και θα αφήσουμε το σπίτι μας να πέσει να μας πλακώσει?
Προσωπικά και 50% πάνω να ήταν τα εισιτήρια ΔΕΝ θα με πείραζε, αρκεί να δεσμευόταν η ΠΑΕ ότι το επιπλέον ποσό θα πήγαινε σε άμεσα και ουσιαστικά έργα βελτίωσης της Τούμπας.
Μάλλον όμως ο στόχος είναι να αγανακτήσει ο κόσμος με το γήπεδο για να του πλασάρουμε πιο καλά την ιδέα της Μεγάλης Τούμπας εκεί όπου θα μας βολεύει καλύτερα...
Υ.Γ. αυτό tad με τα λαϊκά εισιτήρια σε περίπτωση που γίνει νέο γήπεδο το εκλαμβάνω ως όνειρο θερινής νυκτός...
Fuzz έγινες απόλυτα κατανοητός και είμαι 1000% μαζί σου. Εξάλλου την γνώμη μου την έχω καταθέσει πολλές φορές ότι νέο γήπεδο δεν θα δούμε πριν περάσουν τουλάχιστον 5 χρόνια. Επομένως βελτιώσεις στο υπάρχον είναι άκρως απαραίτητες. Το ποιες θα είναι αυτές ???
Σίγουρα τουρνικέ σε όλες τις θύρες.
Σίγουρα βελτίωση περιβάλλοντα χώρου
Σίγουρα νέοι χώροι υγιεινής
Σίγουρα κόψιμο των τσαμπατζήδων-εκτός των παιδιών (στο οποίο ελπίζω να μην επιμένεις ότι δεν είναι σημαντικό)
Όσο αφορά το όνειρο θερινής νυκτός επέτρεψέ μου να ονειρεύομαι όταν έχω να κάνω με ανθρώπους που μου έχουν αποδείξει ότι τα όνειρα γίνονται πράξεις. Οι άνθρωποι αυτοί νοιώθουν ΠΑΟΚ επομένως η απαξίωση των ονείρων μας δεν έχει βάση από αυτούς