Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Δημοσίευση από paok kerkyra »

NΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!! :) :) :) :) Η τιμές στα διαρκείας είναι όπως τις περίμενα και τώρα δουλειά να βγάλουμε τα φράγκα για να εξασφαλίσουμε μια θέση στον ναό να βλέπουμε την ομαδάρα που χτίζετε :shock: :shock: :shock:
:?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok kerkyra την Σάβ 30 Μάιος 2009, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αναμενόμενες.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 2 με 3 στο κύπελλο πάμε στα 17 με 18. βάζουμε 2 στο όυεφα πάμε στα 19 με 20. βάζουμε και 2 φιλικά πάμε πάνω κάτω στα 21-22.

21 με 22 παιχνίδια . στη θuρα 4 δηλαδή έρχεται 9 με 10 euro το παιχνίδι

στη 5-6 έρχεται 15 με 17 euro το παιχνίδι. δηλαδή συγγνώμη αλλα σε αυτούς που θεωρούν υπερβολικές τιμές ποσο θέλετε να δίνετε στη 4 για να είστε ευχαριστημένοι ??? 7 euro?? 8 euro?? 6 euro ????

και κάτι ακόμα . με το σύστημα που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ για να κάνει πρωταθλητισμό δε χρειάζεται χρήματα?? δε χρειάζεται λεφτά??? θα τα γεννήσουμε τα λεφτά ????? στο mpla mpla και στη θεωρία όλοι πρώτοι είμαστε. όταν έρθει η ώρα να βγάλουμε το 200αρίκο αρχίζουν τα ζόρια
fran

Δημοσίευση από fran »

Κύριοι εσείς που διαμαρτύρεστε για τις τιμές θα έπρεπε να έχετε καβατζωθεί απο τον Γενάρη. Μήπως δεν ξέρετε που θα πάνε τα λεφτά σας ? Μήπως δεν πανηγυρίσατε για τον Κουτσιανικούλη ?
Στην τελική κάντε και την διαίρεση για 15 ματς πρωταθλήματος + 1 ΟΥΕΦΑ + 1-2 στο κύπελλο + 3-4 φιλικά = 20 - 22 ματς.
Θύρα 4 = 10 - 9 ευρώ / παιχνίδι
Θύρες 5-6 = 17,5 - 15,9 ευρώ / παιχνίδι

Εσείς οι άλλοι που κράζετε για τα διαρκείας δεν είστε αυτόι που φωνάζαν για δεύτερη ΑΜΚ ?

Δεν είστε εσείς που πανηγυρίζατε για την 2η θέση πριν ένα μήνα ?

Δεν είστε εσείς που σκίζετε τον Σάντος εδώ και ένα μήνα ?

Εσείς κύριοι να ανανεώσετε με γκρίνια, να πληρώσετε το χαράτσι του Ζαγοράκη, να πάτε στο σκέπαστρο και να τραβάτε βιντεάκι με το κινητό τις 4-5-6-7-8 να φωνάζει "Φερναντο Σάντος οε οε".
Ή καλύτερα μην ανανεώσετε ρε. Ουρά περιμένει.

Εσείς είστε οι συγκεκριμένοι. Οι ΠΑΟΚτσήδες μεν της πλάκας δε.
Εσείς με την επιχειρηματολογία
"Εγώ εχω δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ρε. Διώξε τον ψαρά τον χέστη ρε. 205-5 τα γκολ ρε. 127 ήττες-0 νίκες ρε. Δε ξες εσύ ρε. Εγώ έχω πάει εκδρομές ρε. Εγώ έχω πάει στην κατάληψη ρε. Εγώ έδιωξα τον Βουλινό ρε. ... ρεεεε. ..... ρεεεεεεε."

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΡΕ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Ή ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΙΩΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΕΣ.
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΡΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ.
Εγώ ξέρω ρε οτι του χρόνου δεν θα βγούμε 9οι ή 5οι.
Εγώ ξέρω ρε οτι του χρόνου δεν θα έχω 10 βαθμούς διαφορά απο τον 1ο θα έχω 5, 3, 1.
Εγώ ξερώ ρε οτι αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλω και εσείς που θέλετε τον ΄ντεμεκ ΠΑΟΚ των ντέρμπι είστε απέναντι μου.

Αυτά ρε και σορυ αν κούρασα ρε.
Τα λέμε την Τετάρτη στην ουρά.
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Οι τιμες λογικες μου φαινονται..

Για τους τζαμπατζηδες: Εχει η διοικηση τα @@ να τα βαλει μαζι τους?? Ρωταω εγω..

Θα μπει τουρνιγκε στην 4α και στις 7-8 για καλυτερη εξυπηρετηση?

Αν περασουμε στους ομιλους του ΟΥΕΦΑ θα εχουμε προνομιακη μεταχειρηση στα εισητηρια εναντι των μη κατοχων?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Petm έγραψε:15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 2 με 3 στο κύπελλο πάμε στα 17 με 18. βάζουμε 2 στο όυεφα πάμε στα 19 με 20. βάζουμε και 2 φιλικά πάμε πάνω κάτω στα 21-22.

21 με 22 παιχνίδια . στη θuρα 4 δηλαδή έρχεται 9 με 10 euro το παιχνίδι

στη 5-6 έρχεται 15 με 17 euro το παιχνίδι. δηλαδή συγγνώμη αλλα σε αυτούς που θεωρούν υπερβολικές τιμές ποσο θέλετε να δίνετε στη 4 για να είστε ευχαριστημένοι ??? 7 euro?? 8 euro?? 6 euro ????

και κάτι ακόμα . με το σύστημα που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ για να κάνει πρωταθλητισμό δε χρειάζεται χρήματα?? δε χρειάζεται λεφτά??? θα τα γεννήσουμε τα λεφτά ????? στο mpla mpla και στη θεωρία όλοι πρώτοι είμαστε. όταν έρθει η ώρα να βγάλουμε το 200αρίκο αρχίζουν τα ζόρια
Και λίγα παιχνίδια έβαλες....

:?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δεν θα μπω στην ουσια της συζητησης....αλλωστε ποσο ακριβο ειναι κατι που αγαπας παρα πολυ......θα προτεινω ενα τροπο για να μειωθει η επιβαρυνση.....βγαλτε μια καρτα PAOK mastercard ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟΚ (ΔΙΑΡΚΕΙΑς, ΜΠΟΥΤΙΚ)

αυτο θα κανω εγω γιατι τα 350 μου ειναι πολλα για μπραφ οταν περσι ημουν τυχερος και εδωσα 250....η ΠΑΕ θα επρεπε να μεριμνησει για εκπτωση (το 1ο δεκαημερο) για τους περσινους κατοχους
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Για 4,7,8 μια χαρά είναι οι τιμές. Είναι όσα δώσαμε φέτος για σεζόν+πλέι οφ! Απλά τώρα αντί πλέι οφ θα έχουμε προκριματικά ουέφα. Τεσπα όπως και να το κάνεις για ολόκληρη χρονιά 200 ευρώ δεν είναι και κανένα υπέρογκο ποσό με το πως έχουν ανατιμηθεί όλα στη ζωή μας. Για 5-6 βρίσκω λίγο τσιμπημένες τις τιμές. Κανένα 300άρι τις περίμενα. Αλλά τι να κάνουμε... Ένα μήνα μας έδωσαν να μπορέσουμε να τα βρούμε τα φράγκα..... Πάντως πιστεύω θα τα πιάσουμε τα 21000 :)
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια.

Περίμενα με αγωνία τις τιμές των διαρκείας. Από ότι βλέπω οι τιμές είναι τσιμπημένες σε σχέση με αυτές που βγήκαν πέρσι για όλους εμάς που πήραμε νωρίς. Δεν βλέπω δηλαδή να υπάρχει δυνατότητα λαϊκής πολιτικής όπως και πέρσι (πέταλα, επαρχία, κλπ). Να αναφέρω όμως μερικά δεδομένα που πρέπει όλοι να συνυπολογίσουμαι.

1. Τα διαρκείας του ΠΑΟΚ ήταν πέρσι μακράν τα φθηνότερα σε σχέση με όλων των άλλων ομάδων κορυφής. Τσεκαρισμένο δεν δέχεται αμφισβήτηση. Η διαφορά κυμαινόταν από 50% έως 20%. Ακόμα και ο συμπολίτης αρης είχε ακριβότερη τιμή και μάλιστα χωρίς ευρωπαικά, κύπελλο και φιλικά.

2. Το παραμύθι με τα παιδικά εισητήρια στην Τούμπα είναι αστείο. Στην Τούμπα κάθε αγώνα μπαίνουν στο γήπεδο 3-4 χιλιάδες πιτσιρίκια χωρίς εισητήριο. Είναι παράδοση και συμβαίνει μόνο σε εμάς. Για αυτό πιστεύω ότι δεν έβγαλαν παιδικά. Είναι εσωτερική κοροιδία αν έβγαζαν.

3. Στην πλειοψηφία του γηπέδου 4, 5, 6, 7 οι τιμές είναι καλές αν αναλογιστούμε ότι πριν 3-4 χρόνια οι τιμές ήταν ακριβότερες σε αυτές τις θύρες. Πάλι δηλαδή το διαρκείας σε εμάς είναι πολύ φθηνότερο από άλλες ομάδες.

4. Για την επαρχία θα περίμενα μία έκπτωση σε σχέση με τους άλλους.

5. Προς fuzztone και λοιπά αδέρφια που επιμένετε για γήπεδο στην Τούμπα ή στα άλλα αδέρφια που μιλάνε για γήπεδο μικρό (35000) πιστεύω ότι για μία ακόμα φορά καταλαβαίνετε γιατί λέω ότι χρειαζόμαστε πολύ μεγάλο γήπεδο το οποίο δεν μπορεί να γίνει στην Τούμπα. Μεγάλο γήπεδο σημαίνει και μεγάλες δυνατότητες για φθηνά λαικά εισητήρια. Για τον παοκτσή το γήπεδο είναι πάνω από όλα. Και πρέπει να έχει την δυνατότητα να πηγαίνει ακόμα και τσάμπα (ανέργους, κλπ)

6. Περίμενα μία μικρή έκπτωση (ως επιβράβευση) για τους περσινούς κατόχους διαρκείας.

7. Με δυσκολία πέρσι είχα στην 1. Από 680 τώρα 840. Αν υπολογίσω τα δύο ευρωπαικά παραπάνω μου ζητάνε να πληρώσω περίπου 100 ευρώ παραπάνω. Ζόρικο αλλά λογικό αν σκεφτώ ότι τα χρήματα πάνε σε προπονητικό και περαιτέρω αναβάθμιση του ρόστερ.

Τέλος να πω ότι θα την πληρώσουμε την διαφορά και μάλιστα με χαρά. Άσχετα που περιμέναμε κάτι καλύτερο κάποιοι.

Και μαζεύω ήδη λεφτά για ΑΜΚ.

Είπαμε είμαστε ο μεγαλοεπενδυτής και ο Παοκτσής δεν μένει στα λόγια
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Πολύ σωστός ο Fran , οι τιμές είναι λογικές απλά μια μικρή ένσταση για τα οκογενειακά. Η υπέρβαση θέλει θυσίες από όλους μας οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και φυσικά δεν φτάνουν το 65% όπως είδα σε μια φυλλάδα πρωί πρωί και μου γύρισαν τα μυαλά
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Τα'πες πολυ σωστα αδερφε!

:shock:
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Θα το ξαναγράψω γιατί η ουσία δεν έγινε κατανοητή από τον tad και μάλλον και από άλλους.

Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι αν τα εισιτήρια είναι ακριβά ή φτηνά. Ούτε αν γίνει γήπεδο στην Τούμπα ή αλλού. Το πρόβλημα είναι ότι πέρσι με τα λεφτά που δόθηκαν ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν έγινε κανένα ουσιαστικό έργο για να κάνει την είσοδο και παρουσία μας στο γήπεδο καλύτερη και πιο ανθρώπινη. Φέτος τι θα γίνει? Θα παραμυθιαστούμε με μεταγραφάρες και θα αφήσουμε το σπίτι μας να πέσει να μας πλακώσει?

Προσωπικά και 50% πάνω να ήταν τα εισιτήρια ΔΕΝ θα με πείραζε, αρκεί να δεσμευόταν η ΠΑΕ ότι το επιπλέον ποσό θα πήγαινε σε άμεσα και ουσιαστικά έργα βελτίωσης της Τούμπας.

Μάλλον όμως ο στόχος είναι να αγανακτήσει ο κόσμος με το γήπεδο για να του πλασάρουμε πιο καλά την ιδέα της Μεγάλης Τούμπας εκεί όπου θα μας βολεύει καλύτερα...

Υ.Γ. αυτό tad με τα λαϊκά εισιτήρια σε περίπτωση που γίνει νέο γήπεδο το εκλαμβάνω ως όνειρο θερινής νυκτός...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Οι τιμές είναι λογικότατες.

Π.Α.Ο.Κ. είσαι ... και από εσένα περιμένει η ομάδα μας.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ... Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ, ...
ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΠΟΡΙΑ.

Μην ακούω τώρα τρελά με ακαταλληλότητα γηπέδου κλπ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ, ... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΕΣΗ ... ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ.

Π.Α.Ο.Κ. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ...

ΥΓ
Teacher, ... Δευτέρα Τρίτη, ... καταθέτω τα 540 να είσαι έτοιμος, ... να πας νωρίς νωρίς, ...
ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΕ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

fuzztone έγραψε:Θα το ξαναγράψω γιατί η ουσία δεν έγινε κατανοητή από τον tad και μάλλον και από άλλους.

Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι αν τα εισιτήρια είναι ακριβά ή φτηνά. Ούτε αν γίνει γήπεδο στην Τούμπα ή αλλού. Το πρόβλημα είναι ότι πέρσι με τα λεφτά που δόθηκαν ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν έγινε κανένα ουσιαστικό έργο για να κάνει την είσοδο και παρουσία μας στο γήπεδο καλύτερη και πιο ανθρώπινη. Φέτος τι θα γίνει? Θα παραμυθιαστούμε με μεταγραφάρες και θα αφήσουμε το σπίτι μας να πέσει να μας πλακώσει?

Προσωπικά και 50% πάνω να ήταν τα εισιτήρια ΔΕΝ θα με πείραζε, αρκεί να δεσμευόταν η ΠΑΕ ότι το επιπλέον ποσό θα πήγαινε σε άμεσα και ουσιαστικά έργα βελτίωσης της Τούμπας.

Μάλλον όμως ο στόχος είναι να αγανακτήσει ο κόσμος με το γήπεδο για να του πλασάρουμε πιο καλά την ιδέα της Μεγάλης Τούμπας εκεί όπου θα μας βολεύει καλύτερα...

Υ.Γ. αυτό tad με τα λαϊκά εισιτήρια σε περίπτωση που γίνει νέο γήπεδο το εκλαμβάνω ως όνειρο θερινής νυκτός...

Fuzz έγινες απόλυτα κατανοητός και είμαι 1000% μαζί σου. Εξάλλου την γνώμη μου την έχω καταθέσει πολλές φορές ότι νέο γήπεδο δεν θα δούμε πριν περάσουν τουλάχιστον 5 χρόνια. Επομένως βελτιώσεις στο υπάρχον είναι άκρως απαραίτητες. Το ποιες θα είναι αυτές ???
Σίγουρα τουρνικέ σε όλες τις θύρες.
Σίγουρα βελτίωση περιβάλλοντα χώρου
Σίγουρα νέοι χώροι υγιεινής
Σίγουρα κόψιμο των τσαμπατζήδων-εκτός των παιδιών (στο οποίο ελπίζω να μην επιμένεις ότι δεν είναι σημαντικό)

Όσο αφορά το όνειρο θερινής νυκτός επέτρεψέ μου να ονειρεύομαι όταν έχω να κάνω με ανθρώπους που μου έχουν αποδείξει ότι τα όνειρα γίνονται πράξεις. Οι άνθρωποι αυτοί νοιώθουν ΠΑΟΚ επομένως η απαξίωση των ονείρων μας δεν έχει βάση από αυτούς
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Καλημέρα.

Μια χαρά είναι ο τιμές. Αυτό που ευχαριστήθηκα είναι η αύξηση στην 1. Η προπονητική και η θέση ισχύος για γιούχα….πληρώνεται!

Το τυρί έχει ακριβότερα διαρκείας και εμείς κλαιγόμαστε? Θέλουμε και πρωτάθλημα τρομάρα μας…

Στον φίλο που είπε οτι οι βάζελοι με 150 βλέπανε όλους τους αγώνες, να του πω αν δεν έχει πάει ποτέ στο οακα, οτι απο το πάνω διάζωμα στο πέταλο, δε βλέπεις και πολλά. Μόνο για να λές “ναι, ήμουνα στο γήπεδο” είναι.

Επι μάτμαν και προηγούμενου, τα διαρκείας ήτανε πανάκριβα. Δεν κράζαμε και μας τα τρώγανε κιόλας. Μέχρι και επι βεζυρτζή, 150 είχε στην 4. 150 το άφησε και ο Τεό για 2 χρόνια.

Μην ακούω για κρίσεις και χαζά. Για τα γούστα όλοι έχουμε λεφτά. Και πως να το κάνουμε ρε παιδί μου, ο ΠΑΟΚ γούστο είναι!

ΥΓ. Σε αυτούς που θα τρέξουν να πουν οτι δεν κράζουν όλοι στην 1, να τους πω οτι μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά. Και με την γριά που τρώγανε μπούφλες αυτοί που μπήκανε μέσα, τις αρπάξανε και μερικά παληκαράκια που είχανε μπει για τα πανιά. Κρίμα, αλλά τι να κάνουμε.

ΥΓ2. teacher, ο Κόλκας έγραψε πως "Σε έρευνα που έγινε από την ΠΑΕ στα τουρνικέ, αποδείχτηκε πως το 80% που είχαν παιδικά διαρκείας ήταν … υπερήλικες. Άρα μην αναρωτιέστε γιατί έφυγαν από τα διαρκείας οι ειδικές κατηγορίες". Ελπίζω να είναι μια απάντηση προς το ερώτημά σου για τα οικογενειακά. Ισχύει και εδώ το μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”