Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Ότι θέλει κάνει ο Άρης..Έτσι όπως πάει 1-5 θα λήξει...
1-2 με τον βαζελο να εχει 2 τελικες...
ο μονος λογος που αυτη η αθλια ομαδα μπηκε στην μαχη της ευρωπης ειμαστε εμεις...
στα τελευταια 10 παιχνιδια μαζι με το σημερινο δεν εχουν κερδισει καμια αλλη ομαδα...
ο μονος λογος που αυτη η αθλια ομαδα μπηκε στην μαχη της ευρωπης ειμαστε εμεις...
στα τελευταια 10 παιχνιδια μαζι με το σημερινο δεν εχουν κερδισει καμια αλλη ομαδα...
- Mutasevic
Δυστυχώς μας βολεύει να χανουν ζελα κ αστέρας για να είμαστε στανταρ Ευρώπη, το θέμα είναι οι κωλογαυροι ποιόν θέλουν να αφήσουν εκτός, διότι εμείς Α μασουμε κ κάνα βαθμό οι άλλοι δύσκολα. Ας μην έχουμε θέση τσου Λου έτσι κ αλλιώς στην πουστιά πάντα την χάνουμε ας ξεμεινουν από φράγκα οι νότιοι βρυκόλακες μετά να δουμε πόσα απίδια πιαν ο σάκος κ ποιος εχει ποντιακό πείσμα
- bersekeros
Ούτε το κέντρο δεν μπορεί να περάσει ο Παναθηναικός...Είναι απίστευτο με τι δύναμη πέφτουν σε όλες τις μονομαχίες οι Αρειανοί...
Ο άλλος μόνο μέσα στο τέρμα δεν μπήκε...Ο Διούδης σου φταίει;bersekeros έγραψε:Ντεφορμέ ο διούδης.....
- Mutasevic
Λιμανισια πορτοκαλάδιτσα με εσπεριδοειδή ποικιλίας κολομπιαναproedros έγραψε:Ούτε το κέντρο δεν μπορεί να περάσει ο Παναθηναικός...Είναι απίστευτο με τι δύναμη πέφτουν σε όλες τις μονομαχίες οι Αρειανοί...
Ναι αλλά παίζουν με 10 με μια κόκκινη στον καλύτερο τους παίκτη στο 52' που δεν ήταν.proedros έγραψε:Ούτε το κέντρο δεν μπορεί να περάσει ο Παναθηναικός...Είναι απίστευτο με τι δύναμη πέφτουν σε όλες τις μονομαχίες οι Αρειανοί...
Δεν με ενδιαφέρει τι πίνουν...Εγώ θα δω πότε τους δικούς μου να παίζουν έτσι;;;Mutasevic έγραψε:Λιμανισια πορτοκαλάδιτσα με εσπεριδοειδή ποικιλίας κολομπιαναproedros έγραψε:Ούτε το κέντρο δεν μπορεί να περάσει ο Παναθηναικός...Είναι απίστευτο με τι δύναμη πέφτουν σε όλες τις μονομαχίες οι Αρειανοί...
- thomas Murg
Πρόεδρε, είναι απίστευτος και ο κώλος που έχουν όμως. Στο πρώτο γκολ στρώνεται η μπάλα στον Μάνο από κόντρα. Στο δεύτερο η απόκρουση επάνω στον γκαρσία. Σ'εμάς όλες μα όλες οι κόντρες που γίνονται φέτος είναι για να χαλάσει η φάση ή για να πάει η μπάλα στο δοκάρι του αντιπάλου.
Και με 10 να παίζεις δεν μπορείς να έχεις τέτοια εμφάνιση...Ο άλλος μόνο μέσα στο τέρμα δεν μπήκε...Ότι και να ήταν το πέναλτυ η μια κίτρινη ήταν για διαμαρτυρία και η άλλη ήταν καθαρή...Δεν τον δικαιολογεί...gika έγραψε:Ναι αλλά παίζουν με 10 με μια κόκκινη στον καλύτερο τους παίκτη στο 52' που δεν ήταν.proedros έγραψε:Ούτε το κέντρο δεν μπορεί να περάσει ο Παναθηναικός...Είναι απίστευτο με τι δύναμη πέφτουν σε όλες τις μονομαχίες οι Αρειανοί...
Φίλε μου κάλε, ας δω τους δικούς μου να πέφτουν σαν αγρίμια και ας είμαι άτυχος...Βαρρθηκα να βλέπω αυτό το άχρωμο άοσμο πράμα...που με έχει κάνει να μην θέλω να βλέπω ματς φέτος...thomas Murg έγραψε:Πρόεδρε, είναι απίστευτος και ο κώλος που έχουν όμως. Στο πρώτο γκολ στρώνεται η μπάλα στον Μάνο από κόντρα. Στο δεύτερο η απόκρουση επάνω στον γκαρσία. Σ'εμάς όλες μα όλες οι κόντρες που γίνονται φέτος είναι για να χαλάσει η φάση ή για να πάει η μπάλα στο δοκάρι του αντιπάλου.
Και η Νόριτς χτες με 11 μονότερμα τους έπαιζε. Μετά όμως την αποβολή του Γιαννούλη το γήπεδο πήρε άλλη κατηφόρα.
Το παιχνίδι στη Λεωφόρο καλό θα είναι να λήξει Χ, δύσκολο όμως αυτό όπως εξελίσσεται.
Το παιχνίδι στη Λεωφόρο καλό θα είναι να λήξει Χ, δύσκολο όμως αυτό όπως εξελίσσεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 18 Απρ 2021, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- thomas Murg
Το είδαμε φίλε μου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Θέλει και λίγη τύχη το γαμημένο το άθλημα!proedros έγραψε:Φίλε μου κάλε, ας δω τους δικούς μου να πέφτουν σαν αγρίμια και ας είμαι άτυχος...Βαρρθηκα να βλέπω αυτό το άχρωμο άοσμο πράμα...που με έχει κάνει να μην θέλω να βλέπω ματς φέτος...thomas Murg έγραψε:Πρόεδρε, είναι απίστευτος και ο κώλος που έχουν όμως. Στο πρώτο γκολ στρώνεται η μπάλα στον Μάνο από κόντρα. Στο δεύτερο η απόκρουση επάνω στον γκαρσία. Σ'εμάς όλες μα όλες οι κόντρες που γίνονται φέτος είναι για να χαλάσει η φάση ή για να πάει η μπάλα στο δοκάρι του αντιπάλου.