Βασίλης Γκαγκάτσης

LoverBoy

Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από LoverBoy »

Πολύ αίμα ρε παιδιά.... Βγήκαν τα Masters και Phd παγανιά.

Τι συγχύζεσται? Το ερωτηματικό στον τίτλο του Topic έφυγε και έγινε τελεία. Το θέμα έληξε.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι ...ο Hide ούτε που με ξέρει, ούτε με έχει δει ποτέ...Και εγώ το ίδιο...

Δεν ένιωσα καμία επίθεση από τον φίλο Hide αλλά ένιωσα την αγανάκτηση του, επειδή σχεδόν σε όλα τα ποστς μου κάνω black humor (αυτό που λέμε στην Ελλάδα ‘ ειρωνεία και καζούρα ’). :)

Δεν χρησιμοποιώ όμως ποτέ ύβρις σε προσωπικό επίπεδο. Το ίδιο έκανε και ο αδερφός Hide σε ένα από τα παραληρήματα του. Ο Hide μου έκανε πολλές φορές την καζούρα του με αρκετά λανθασμένα ‘reads’ για μένα.(Αλλά ποτέ δεν με πρόσβαλε και δεν με έβρισε προσωπικά και για αυτό τον πάω). Και αυτό είναι φυσικό γιατί ούτε που τον ξέρω αλλά ούτε που με ξέρει. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για επιθέσεις κτλ. :D

Ακόμα και αν πεις τα χειρότερα για το Warwick και το LSE και πεις ότι δεν μετράνε καθόλου σε εσένα ...δεν με νοιάζει. Με νοιάζει ότι μετράνε σε κάποιους άλλους που με πληρώνουν λεφτά για αυτά τα πτυχία. Έτσι από την στιγμή που δεν με πληρώνουν τα μέλη του PAOKMANIA μπορούν να με κάνουν όσοι καζούρα θέλουν.

Όταν αποφοίτησα και εγώ δούλευα για 2 χρόνια για τον Κόκαλη στην Αθήνα. Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν είμαι ΠΑΟΚτσής ή ότι ο Χρυσόστομος δεν είναι ΠΑΟΚτσης ή ο Βασίλης δεν είναι ΠΑΟΚτσής?Και το φιλαράκι που ήμασταν συμφοιτητές δουλεύει χρόνια για τον Βγενόπουλο. Τι σημαίνει αυτό ότι δεν είναι ΠΑΟΚτσης?

Το μόνο που με στεναχώρησε ο Hide, επειδή ξέρω ότι έχει αρκετές γνώσεις από Κινηματογράφο..... είναι ότι δεν ήξερε ότι τον Φαντομά τον έπαιζε ο μεγάλος Jean Maris και όχι ο Louis de Funès. :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Γειά σου ρε FANTOMA! Αυτό θα πει υψηλό επίπεδο δημιουργικής αντιπαράθεσης! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Φαντομά επειδή βλέπω ότι σ' αρέσει το black humour....
άσε τους εντελώς άκυρους παραλληλισμούς....
έχεις μπερδέψει τις βούρτσες με.....ξέρεις με τι....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λίγο έλειψα και το διαλύσατε!!! Ηρεμιά ρε! Και σταματήστε τα οφ-τόπικ... χεχεχε
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Και τον PABLO GARCIA τον πάω γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ έξυπνος και έχει πολύ πονηρό μυαλό και ας με έχει παρεξηγήσει και αυτός λιγάκι.

PABLO GARCIA καταλαβαίνω τι λες και σίγουρα δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε κανείς να σε εγγυηθεί για κανένα αλλά τι κάνουμε τώρα...εδώ δεν μπορεί να σε εγγυηθεί για τον πρωθυπουργό της χώρας....έτσι έχουν τα πράγματα...Περιμένουμε και βλέπουμε στην πορεία...

Πάντως κάτω στην Αθήνα ήξεραν πολύ πριν έρθει ο Ζαγοράκης ότι θα ερχόταν ο Βασίλης στον ΠΑΟΚ... :oops:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

αφήνοντας κατά μέρος τις αγάπες και τα λουλούδια γιατί γεμίσαμε σιρόπια θα σου πω ότι δεν σε παρεξήγησα εγώ αλλά εσύ φρόντισες να με βοηθήσεις να το κάνω....αλλά τεσπα περασμένα ξεχασμένα....

Εχεις τη γνώμη σου για τον κυρ-Βασίλη κια γω τη δική μου αλλά όταν μιλάω για βούρτσες και άλλα εννοώ ότι καμιά σχέση δεν έχεις εσύ ή ο φίλος σου που δουλεύατε για τον Κόκκαλη ή τον Βγενόπουλο φανερά, τίμια(φαντάζομαι),υπό το φως του ήλιου και όχι στις ομάδες τους αλλά στις προσωπικές τους εταιρίες....και με χαρτάκι μισθοδοσίας-λες να έχει και ο κυρ- Βασίλης τέτοιο???

ΑΑ ρε συ...χθες δεν τον είδα δίπλα στον Πλατινί στον τελικό του Τσου-Λου...λες να τον κάλεσε ο Μισέλ και ο Βασιλάκης να τον έγραψε???
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Fantomas έγραψε: Το μόνο που με στεναχώρησε ο Hide, επειδή ξέρω ότι έχει αρκετές γνώσεις από Κινηματογράφο..... είναι ότι δεν ήξερε ότι τον Φαντομά τον έπαιζε ο μεγάλος Jean Maris και όχι ο Louis de Funès.
Ο Γιάννης Μαρής (Jean Maris) είναι Έλληνας συγγραφέας και θεωρείται ο πατέρας του ελληνικού αστυνομικού μυθιστορήματος.
Θα εννοούσες τον Jean Marais ως τον ηθοποιό που υποδύθηκε το Φαντομά.

Εαν δεν το κατάλαβες, κάνω χιούμορ, απλό χιούμορ και όχι μαύρο (διανθισμένο με ρατσιστικές πινελιές για πτυχιούχους) όπως νομίζεις οτι κάνεις εσύ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Praktorine τα σέβη μου.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PRAKTORINOS έγραψε:
Εαν δεν το κατάλαβες, κάνω χιούμορ, απλό χιούμορ και όχι μαύρο (διανθισμένο με ρατσιστικές πινελιές για πτυχιούχους) όπως νομίζεις οτι κάνεις εσύ.

Σε τάπωσε! Περιμένω γρήγορη και αυέλικτη απάντηση...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Εννοούσα τον Jean Marais αλλά ο αυτόματος διορθωτής του word μου έφαγε το ‘α΄.
Από τότε που άρχισαν να με κάνουν εδώ μέσα παρατηρήσεις για τα ‘spelling mistakes’ :) άρχισα να γράφω στο word πρώτα αλλά πάλι τίποτα. :)
Τι περιμένεις από πτυχιούχους Βρετανικών Πανεπιστημίων... :) Τα σέβη μου και από μένα PRAKTORINOS είσαι πιο έξυπνος από μένα μπράβο... :) Σίγουρα θα την έχεις και πιο μεγάλη... :)

Jean Marais λοιπόν και όχι Jean Maris

http://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Marais
:)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Γκίκα σταμάτα γιατί εσύ το ξεκίνησες με τις ερωτήσεις σου και εγώ με τη μ@λ@κισμένη έμπνευση να σου απαντήσω ψιλοσοβαρά.
Μετά μαμήθηκε ο Δίας. :)
Παίφτουν τα Ph.D. σαν το χαλάζι και και σε λίγο θα βγουν και τα pay slips για να γίνει το τρελό γέλιο μιλάμε.

Φαντομά θεέ πάρε την ΠΑΕ. :) :) :)

Φιλικά πάντα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θριξ, ως άρχοντας του οφ τόπικ (ξεπέρασα το νοβιτο) θέλω να το συνεχήσω... Ως σοβαρός άνθρωπος τώρα, ε παιδάκι είμαι και γω, μ ' αρέσει να τσιγκλίζω τους αλλους... :)

Ο Φαντόμας μίλησε! Περιμένω δυναμική απάντηση με χιούμορ απο τον αγαπητο σε όλους Χιντε!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

thrix έγραψε:..........................................

Φαντομά θεέ πάρε την ΠΑΕ. :) :) :)

Φιλικά πάντα.
:)
M@λακ@ς είμαι...εδώ δεν εμπιστεύονται τον Ζαγοράκη εμένα θα εμπιστευτούνε...άσε που θα βγάζανε στην φόρα ότι κάποτε δούλευα στην Αθήνα για τον Κόκαλη....Θα πρέπει να είμαι πολύ μαλ@κ@ς για να πάρω τον ΠΑΟΚ (ακόμη και αν είχα τα διαθέσιμα χρήματα)....Όλοι μέρα θα με βρίζανε ...εδώ με βρίζουν μόνο και μόνο που είμαι ένα απλό μέλος του φόρουμ............ :cry: :)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

gika έγραψε:Θριξ, ως άρχοντας του οφ τόπικ (ξεπέρασα το νοβιτο) θέλω να το συνεχήσω... Ως σοβαρός άνθρωπος τώρα, ε παιδάκι είμαι και γω, μ ' αρέσει να τσιγκλίζω τους αλλους... :)

Ο Φαντόμας μίλησε! Περιμένω δυναμική απάντηση με χιούμορ απο τον αγαπητο σε όλους Χιντε!
Είπαμε, είσαι άρχοντας όχι παιδάκι. :)
Δε μου λες, έγραψες καλά σήμερα? Κεφάτο σε κόβω άρα καλά θα τα πήγες. Άντε γιατί πρέπει να αρχίσεις να μαζεύεις κι εσύ κανένα Ph.D. όπως κάθε paokmaνίτης που σεβεται τον εαυτό του.

(αυτό κι αν είναι άκυρο ποστ)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”