Δεν ένιωσα καμία επίθεση από τον φίλο Hide αλλά ένιωσα την αγανάκτηση του, επειδή σχεδόν σε όλα τα ποστς μου κάνω black humor (αυτό που λέμε στην Ελλάδα ‘ ειρωνεία και καζούρα ’).
Δεν χρησιμοποιώ όμως ποτέ ύβρις σε προσωπικό επίπεδο. Το ίδιο έκανε και ο αδερφός Hide σε ένα από τα παραληρήματα του. Ο Hide μου έκανε πολλές φορές την καζούρα του με αρκετά λανθασμένα ‘reads’ για μένα.(Αλλά ποτέ δεν με πρόσβαλε και δεν με έβρισε προσωπικά και για αυτό τον πάω). Και αυτό είναι φυσικό γιατί ούτε που τον ξέρω αλλά ούτε που με ξέρει. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για επιθέσεις κτλ.
Ακόμα και αν πεις τα χειρότερα για το Warwick και το LSE και πεις ότι δεν μετράνε καθόλου σε εσένα ...δεν με νοιάζει. Με νοιάζει ότι μετράνε σε κάποιους άλλους που με πληρώνουν λεφτά για αυτά τα πτυχία. Έτσι από την στιγμή που δεν με πληρώνουν τα μέλη του PAOKMANIA μπορούν να με κάνουν όσοι καζούρα θέλουν.
Όταν αποφοίτησα και εγώ δούλευα για 2 χρόνια για τον Κόκαλη στην Αθήνα. Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν είμαι ΠΑΟΚτσής ή ότι ο Χρυσόστομος δεν είναι ΠΑΟΚτσης ή ο Βασίλης δεν είναι ΠΑΟΚτσής?Και το φιλαράκι που ήμασταν συμφοιτητές δουλεύει χρόνια για τον Βγενόπουλο. Τι σημαίνει αυτό ότι δεν είναι ΠΑΟΚτσης?
Το μόνο που με στεναχώρησε ο Hide, επειδή ξέρω ότι έχει αρκετές γνώσεις από Κινηματογράφο..... είναι ότι δεν ήξερε ότι τον Φαντομά τον έπαιζε ο μεγάλος Jean Maris και όχι ο Louis de Funès.