Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Μια πληροφορια απο γνωστο μου αρειανο που πιθανοτατα να μη σε ενδιαφερει:Εχασε την καρτα του και του εβγαλαν καινουρια με 3 ευρω κοστος γιατι τοσο του ειπαν οτι κοστιζει το νεο καρτελακι με το ενσωματωμενο τσιπακι.
Ας περιμενουμε και την ενημερωση απο τον lefis.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Λοιπον σας οφειλω μια απαντηση απο χθες....Αυτες οι καρτες τις προμηθευει η καθε εταιρια μαζι με το αντιστοιχο reader αλλα το πιθανοτερο ειναι να τις προγραμματιζει η ιδια η εταιρια (εφοσον εχει παρει ολο το εργο οπως σε εμας).Με αυτους που μιλησα δεν μπορεσαν να μου δωσουν κοστος συγκεκριμενο ( η καρτα δεν κοστιζει πανω απο 1-2 ευρω) αυτο που πληρωνεις ειναι τον προγραμματισμο της. απλα απο προσωπικη εμπειρια οταν χρειαστηκε να αλλαξω τετοιου ειδους καρτα για θυροτηλεοραση ήρθε ατομο απο την εταιρια στο σπιτι μου μου εφερε την καινουργια την προγραμματισε εκει και η ολη ιστορια κοστισε 15€. Και εγω δεν κουνησα τον κωλο μου αυτοι ηρθαν σε εμενα. Οποτε το να πας εσυ θα κοστιζει ακομα λιγοτερα.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

αυτο με τα εισιτηρια στη μαυρη αγορα φετος σταματαει γιατι οσοι δεν εχουν διαρκειας θα πρεπει να εχουν μαζι τους και ταυτοτητα
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δεν χρειάζεται να δείχνεις ταυτότητα όταν μπαίνεις .. απλά χτυπάς το εισιτήριο στο ματζαφλέρι και μπαίνεις! Δεν έχει σημασία αν το εισιτήριο είναι τυπωμένο στο δικό σου όνομα ..
Άβαταρ μέλους
predragpaok

Re: Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Δημοσίευση από predragpaok »

Με πήραν τηλ το πρςί από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για να με ρωτήσουν αν έχω καταβάλει το αντίτιμο της προκαταβολής για το εισιτήριο διαρκείας!!!
Δηλαδή τι?Μπήκα έτσι στην κούριερ και τσέπωσα το εισιτήριο??Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν από εσάς?
Και δηλαδή το θυμήθηκαν και τελευταίες αγωνιστικές?

Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εντυπωση μου κανει ρε συ....παρε τηλεφωνο στη ΠΑΕ για να μην ητανε καμια φαρσα ή πουστια και παει κανεις να φαει λεφτα.....δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο.....εκτος και αν χαθηκε καμια αποδειξη και το ψαχνουνε ρε συ......καλα που το ανεφερες
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μια ερωτηση,αν εχει κανεις υποψιν του,γιατι εχω χασει επεισοδια:

Τα νεα διαρκειας ποτε περιπου εκτιματε/αι οτι θα διατεθουν?
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ευχαριστω steen.

κραταω αυτο(που ηθελα πολυ να το ακουσω!!):

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη για την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, που φέτος θα διατίθενται και online, γεγονός που θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για τους εκτός Θεσσαλονίκης προερχόμενους οπαδούς του "δικέφαλου".
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μπραβο πολυ καλο αυτο για μας στην επαρχια....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΡΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ 3-4 ΜΑΤΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΣ....
που φτασαμε να παρακαλαμε να μη παρει διαρκειας ο κοσμος.....ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

diniko μπορούμε να κάνουμε το άλλο...Όσοι είναι απο μακριά και δεν θα παρεβρεθούνε στο ματς,να το δηλώνουν ώστε να ανοίγουν θέσεις...

ΕΡΩΤΗΣΗ:Είχα διαρκείας στην 4 και φέτος θέλω στην 5.
Μιλάμε για ανανέωση εισητηρίου ή ανανέωση σαν πρόσωπο[γιατί είναι και ονομαστικά]

Δηλαδή θα ανανεώσω με την μια ή θα πρέπει να μπω στην ουρά για τα εισητήρια της 5?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

diniko80 έγραψε:ΡΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ 3-4 ΜΑΤΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΣ....
που φτασαμε να παρακαλαμε να μη παρει διαρκειας ο κοσμος.....ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ναι αλλά αμα δεν πάρουμε διαρκείας δεν θα δούμε κανένα ματς τελικά, γιατί προσωπικά μόνο τελευταία στιγμή ξέρω αν μπορώ να ανέβω ή όχι και τότε είναι αργά. Οπότε???
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Και είναι και λίγο άδικο γιατί τόσα χρόνια στηρίζω την ομάδα και τώρα να μείνω στην απέξω που θα έχουμε την καλύτερη ομαδάρα????
Κρίμα δεν είναι?
Άνθρωποι είμαστε κι εμείς, μην κοιτάς που η π@υτάνα η μοίρα μας έριξε στη χαβούζα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

thrix εσείς που παίρνετε για να στηρίξετε,αξίζετε περισσότερα συγχαρητήρια από μας που πέρνουμε για να στηρίξουμε ΚΑΙ να δούμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”