Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!
- ta_myala_mas_ponane
Λοιπον σας οφειλω μια απαντηση απο χθες....Αυτες οι καρτες τις προμηθευει η καθε εταιρια μαζι με το αντιστοιχο reader αλλα το πιθανοτερο ειναι να τις προγραμματιζει η ιδια η εταιρια (εφοσον εχει παρει ολο το εργο οπως σε εμας).Με αυτους που μιλησα δεν μπορεσαν να μου δωσουν κοστος συγκεκριμενο ( η καρτα δεν κοστιζει πανω απο 1-2 ευρω) αυτο που πληρωνεις ειναι τον προγραμματισμο της. απλα απο προσωπικη εμπειρια οταν χρειαστηκε να αλλαξω τετοιου ειδους καρτα για θυροτηλεοραση ήρθε ατομο απο την εταιρια στο σπιτι μου μου εφερε την καινουργια την προγραμματισε εκει και η ολη ιστορια κοστισε 15€. Και εγω δεν κουνησα τον κωλο μου αυτοι ηρθαν σε εμενα. Οποτε το να πας εσυ θα κοστιζει ακομα λιγοτερα.
- predragpaok
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!
Με πήραν τηλ το πρςί από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για να με ρωτήσουν αν έχω καταβάλει το αντίτιμο της προκαταβολής για το εισιτήριο διαρκείας!!!
Δηλαδή τι?Μπήκα έτσι στην κούριερ και τσέπωσα το εισιτήριο??Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν από εσάς?
Και δηλαδή το θυμήθηκαν και τελευταίες αγωνιστικές?
Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!
Δηλαδή τι?Μπήκα έτσι στην κούριερ και τσέπωσα το εισιτήριο??Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν από εσάς?
Και δηλαδή το θυμήθηκαν και τελευταίες αγωνιστικές?
Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!
εντυπωση μου κανει ρε συ....παρε τηλεφωνο στη ΠΑΕ για να μην ητανε καμια φαρσα ή πουστια και παει κανεις να φαει λεφτα.....δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο.....εκτος και αν χαθηκε καμια αποδειξη και το ψαχνουνε ρε συ......καλα που το ανεφερες
Μια ερωτηση,αν εχει κανεις υποψιν του,γιατι εχω χασει επεισοδια:
Τα νεα διαρκειας ποτε περιπου εκτιματε/αι οτι θα διατεθουν?
Τα νεα διαρκειας ποτε περιπου εκτιματε/αι οτι θα διατεθουν?
Ευχαριστω steen.
κραταω αυτο(που ηθελα πολυ να το ακουσω!!):
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη για την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, που φέτος θα διατίθενται και online, γεγονός που θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για τους εκτός Θεσσαλονίκης προερχόμενους οπαδούς του "δικέφαλου".
κραταω αυτο(που ηθελα πολυ να το ακουσω!!):
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη για την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, που φέτος θα διατίθενται και online, γεγονός που θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για τους εκτός Θεσσαλονίκης προερχόμενους οπαδούς του "δικέφαλου".
ΡΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ 3-4 ΜΑΤΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΣ....
που φτασαμε να παρακαλαμε να μη παρει διαρκειας ο κοσμος.....ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
που φτασαμε να παρακαλαμε να μη παρει διαρκειας ο κοσμος.....ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- sidpanos
diniko μπορούμε να κάνουμε το άλλο...Όσοι είναι απο μακριά και δεν θα παρεβρεθούνε στο ματς,να το δηλώνουν ώστε να ανοίγουν θέσεις...
ΕΡΩΤΗΣΗ:Είχα διαρκείας στην 4 και φέτος θέλω στην 5.
Μιλάμε για ανανέωση εισητηρίου ή ανανέωση σαν πρόσωπο[γιατί είναι και ονομαστικά]
Δηλαδή θα ανανεώσω με την μια ή θα πρέπει να μπω στην ουρά για τα εισητήρια της 5?
ΕΡΩΤΗΣΗ:Είχα διαρκείας στην 4 και φέτος θέλω στην 5.
Μιλάμε για ανανέωση εισητηρίου ή ανανέωση σαν πρόσωπο[γιατί είναι και ονομαστικά]
Δηλαδή θα ανανεώσω με την μια ή θα πρέπει να μπω στην ουρά για τα εισητήρια της 5?
Ναι αλλά αμα δεν πάρουμε διαρκείας δεν θα δούμε κανένα ματς τελικά, γιατί προσωπικά μόνο τελευταία στιγμή ξέρω αν μπορώ να ανέβω ή όχι και τότε είναι αργά. Οπότε???diniko80 έγραψε:ΡΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ 3-4 ΜΑΤΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΣ....
Και είναι και λίγο άδικο γιατί τόσα χρόνια στηρίζω την ομάδα και τώρα να μείνω στην απέξω που θα έχουμε την καλύτερη ομαδάρα????
Κρίμα δεν είναι?
Άνθρωποι είμαστε κι εμείς, μην κοιτάς που η π@υτάνα η μοίρα μας έριξε στη χαβούζα.
Κρίμα δεν είναι?
Άνθρωποι είμαστε κι εμείς, μην κοιτάς που η π@υτάνα η μοίρα μας έριξε στη χαβούζα.
- sidpanos
thrix εσείς που παίρνετε για να στηρίξετε,αξίζετε περισσότερα συγχαρητήρια από μας που πέρνουμε για να στηρίξουμε ΚΑΙ να δούμε