Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
ρε παιδια τι να λεμε τωρα ο μακος ειναι πολυ χειροτερος κ απο τον σωτο κ απο τον ηλιαδη...πολυ μετριος παιχτης
-
arisk, κάπου διάβασα πριν μερικές μέρες ότι στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν αν αφήσουν ελεύθερους παίκτες ΟΣΦΠ και ΠΑΟ (π.χ. Ιβανσιτς) ώστε να κάνουν κίνηση για κάποιο/κάποιούς. Παίζει τέτοιο σενάριο;
- sergio ramos
-
- xristosnikomidia
Betbond έγραψε:Κάποιοι διεθνείς έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικό φαίνεται πως ξεκαβάλησαν το καλάμι, ξεμα-ΓΚΕ-ψαν και ΚΑ-λοβλέπουν την επιστροφή στην Ελλάδα, προτιμώντας φραπεδάκια στην παραλία με φόντο τον Λευκό Πύργο.
Τράνσφερ εμείς τους κερνάμε κανά καφέ ή τον πούλο?
Τι λένε τα υπόλοιπα λαγωνικά της παρέας?
Να ερθουν και οι δυο αλλα υπαρχουν και αλλοι μνηστηρες που ενδιαφερονται να τους ενταξουν στο δυναμικο τους.
Αληθεια παιζει τιποτα με αυτους τους δυο η ναχαμε να λεγαμε.
ΠΑΟΚ εισαι
PAOKara_Cy έγραψε:arisk, κάπου διάβασα πριν μερικές μέρες ότι στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν αν αφήσουν ελεύθερους παίκτες ΟΣΦΠ και ΠΑΟ (π.χ. Ιβανσιτς) ώστε να κάνουν κίνηση για κάποιο/κάποιούς. Παίζει τέτοιο σενάριο;
Εννοείται ότι αν αφήσουν ελεύθερο κάποιο καλό παίκτη τους θα ορμήξουμε αμέσως... Αλλά δεν θα αφήσουν... Θα σους δώσουν είτε ώς ανταλλάγματα για μεταγραφές, είτε ώς δανεικούς με όψιον αγοράς...
arisk έγραψε:gika έγραψε:Για να ξέρεις πληροφοριες για Μάκο,
α) Ενδιαφερόμαστε και το έψαξες
β) Είσαι γνώστης των παικτών πολλών ελληνικών ομάδων
Αν είναι το β, ξενερωσα... Αν είναι το α πες λεπτομέριες!
Β...
Steenage για να πάρεις Κανακούδη (που δεν αποκλείεται) θα πρέπει ή να μην βρείς τίποτα αξιόλογο για αυτή την θέση (χλωμό το κόβω) ή να εξαντλήσεις το μπάτζετ σου με μεταγραφές σε άλλες θέσεις και να περισέψουν ψίχουλα για το αριστερό μπάκ (αυτό δεν αποκλείεται)...
Miας και σε βρηκαμε εδω για Ριερα παιζει τιποτα η ειναι παππας ?
PAOKara_Cy έγραψε:Ναι. Δεκάρι και αριστερό χαφ/εξτρέμ.
Σε αυτές τις θέσεις με Σορλέν Φωτάκη Ιβιτς Βιερίνια και κατά περίπτωση Λίνο, το να πάρεις ένα ακόμα βαρύ συμβόλαιο και μάλιστα ξένου παίχτη που του χρόνου θα φύγει για πλεονασμό το κόβω.
Καλύτερα να πάρουμε κάτι καλό για το αριστερό άκρο άμυνας που μπάζουμε χοντρά.
Όλοι μιλάμε για επιθετικούς παίχτες (άντε και τον βιτόλο) και έχουμε ξεχάσει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Στα πλεί οφ φάνηκε ξεκάθαρα. Φεύγει ο Μαρκος, φέυγει ο Μπιζέρα φεύγει ο Δάρλας, ο Λίνος αμυντικά είναι τσίρκο ... προσωπικά το θεωρώ πρώτη προτεραιότητα.
Φιλε μου transfer καλε μου φιλε, εχεις να εμφανιστεις καιρο και παρατηρησα οτι ο καλος μου φιλος Arisk εχει παρει τα ηνια της ενοτητας σου. Ο κοσμος πλεον στην ενοτητα σου τουλαχιστον στις τελευταιες 2 σελιδες ρωτα απεγνωσμενα αυτον ( και εγω επισης ). Για να μην εχουμε καμια μετονομασια της ενοτητας στο τελος σε ariskmania ή maniaris-kkkkkkkkkkk, περιμένω να κανεις την εκπληξη και το προσωπικο σου μεγαλο μπαμ για να διεκδικησεις τα κεκτημενα.
Εντελως φιλικα παντα.
Panagiom
Εντελως φιλικα παντα.
Panagiom
καπου ειδα για μακο λοιπον θα σας πω οτι ειναι μεγαλο κωλοπαιδο και νομιζει οτι ειναι κατι μεταξυ μαραντονα και μπεκενμπαουερ.προσπαθει να φυγει τωρα απο τον πανιωνιο με πουστια.αν και δεν νομιζω να εξεταζουν τετοια περιπτωση στην ομαδα.εχουν γνωση οι φυλακες.
- vangelis183
Καλό για
Μόλις ολοκληρωθεί Champions League και τώρα έχουμε τον χρόνο να γράψω
Βάι μου. Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνεις για ΠΑΟΚ. Ώρα να μάθουμε πώς να εγκαταλείψει. Μήπως πληρούν craziest ομάδα ανθρώπων, αλλά σιγά-σιγά ... Έπρεπε να έρθει πριν από χρόνια. Αλλά τότε θα είχε πρόεδρο Jaguar ήρθε αργά για να την Porsche ...
Δεν πειράζει. Καλή τύχη ...
Αυτό είναι καλό, αλλά έχετε ένα άλλο συμπατριώτη. Κατά τη διάρκεια του Ιησού μείον δύο (La Bomba Δεν 2)
(I πίνουν ουίσκι ή κάτι αντί να γράψετε σε μια γλώσσα που είναι στη γλώσσα της Pirvu)
Συγγνώμη
Γνώμη Transfermaniac
Θα μας τρελάνει πρωινιάτικα ο transfer. Έλεος. Όχι αλλο κάρβουνο. Είχε άλλη γλώσσα και όχι ρουμάνικα...
panagiom έγραψε:Φιλε μου transfer καλε μου φιλε, εχεις να εμφανιστεις καιρο και παρατηρησα οτι ο καλος μου φιλος Arisk εχει παρει τα ηνια της ενοτητας σου. Ο κοσμος πλεον στην ενοτητα σου τουλαχιστον στις τελευταιες 2 σελιδες ρωτα απεγνωσμενα αυτον ( και εγω επισης ). Για να μην εχουμε καμια μετονομασια της ενοτητας στο τελος σε ariskmania ή maniaris-kkkkkkkkkkk, περιμένω να κανεις την εκπληξη και το προσωπικο σου μεγαλο μπαμ για να διεκδικησεις τα κεκτημενα.
Εντελως φιλικα παντα.
Panagiom
O Transfer ειναι φίλος, αδερφος και μοναδικός σε αυτο που κανει...!! Εγω απλα προσπαθω να δινω λιγη χαρα στους αδερφους ΠΑΟΚτζηδες οταν υποπεπτει κατι στην αντιληψη μου...
Και για να στρώσουμε επιδερμίδα, ήρθε ο Τransfer με το "Ρουμάνικο" κουιζ να μας στείλει...!!

Α και Πάνο... Ήρθε η Μπέμπα...!!