Κατ αρχας να καλωσορισω κ γω το νεο ΠΑΟΚmetalαδελφο μας Wattie 4 εδω μεσα( που κανει πολυ δυνατη πρεμιερα !!)
Σταθερη αποψη μου ειναι οτι η στηλη εχει αναγκη οχι μονο απο νεα παιδια -χωρις να αφηνω τους παλιοτερους εδω μεσα η "τους χατζημεταλλαδες σαν του λογου μου" εξω που θα πρεπει να ειμαστε πιο ενεργοι, οσο μπορει βεβαια ο καθενας μας....- αλλα πολυ περισσοτερο απο "νεες τασεις/ακουσματα" στο metal.....Αυτο ΠΑΝΤΑ μας χαρακτηριζε ως μουσικη!Απ το 70/80 μεχρι σημερα....Αλλιως δεν θα υπηρχε καν NWOBHM/Thrash/Black/Death/Speed/Progressive κλπ κλπ κλπ.Θα ημασταν σε ενα διαρκες τελμα κ σε εναν φαυλο κυκλο .....Οπως υπηρχε εξελιξη τοτε-και καποιοι ηταν αυτοι που την εφεραν....- θα υπαρξει κ σημερα κ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εχουμε ανοικτο το μυαλο μας κ τα αυτια μας κ να την δεχομαστε ακομα κι αν δεν μας πορωνει.Διαφορετικα δεν θα διαφερουμε σε κατι απ αυτους που μας κοιτουσαν με μισο ματι οταν εμεις καναμε αυτα τα πραγματα καποτε.........Προσωπικα δεν τρελλαινομαι για τις καινουριες τασεις κ προτιμω το "old school" -ο λυκος κι αν εγερασε...

Οσο αφορα την ψηφοφορια θα ελεγα να γινει ως εξης
1ο album απο καθε λιστα 20 βαθμους,2ο 19 κοκ κ το τελευταιο 1 βαθμο κ στο τελος να αθροιστουν οι βαθμοι ολων ωστε να βγει οχι μονο top -20 αλλα κ top-100 που λεει ο λογος(βεβαια ετσι ρισκαρεις ενα album να εχει ψηφιστει 1ο απο μονο ενα ατομο κ τελευταιο απ αλλους 19 κ να ειναι υψηλοτερα στη βαθμολογια).Ισως με καποια bonuws σε οσα μπηκαν περισσοτερες φορες η πιο ψηλα???..Αλλα αυτα θα τα αποφασισει ο "Κριτης" μας(τον οποιο ΔΕΝ ζηλευω καθολου για τη δουλεια που του φορτωσαμε

[youtube]FywkdijLj_E[/youtube]
[youtube]6VwbyBGbqPY[/youtube]
αλλα και
[youtube]shgyCW25aNM[/youtube]
ΥΓ "Κατσιμαντη" μου